- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz Frozzy #43276 üzenetére
Lehet hogy mégsem jó benne a wifi. De akkor hogy lehet hogy eddig nem vették észre?
Empire: Keeperv85-nek sehogyan sem akart menni, meg volt még 1-2 tag akinek nem ment. De talán az N15 is megérne egy próbát.
Áh nem tudom mit telepítsek
kelzsoca: szerencse hogy olyan hamar lemerül az aksi, hogy még nem tudtam feltenni a kernelt
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz Frozzy #43269 üzenetére
Egyébként én pont az ilyenek elkerülése miatt telepítem (hamarosan) a rommal együtt.
A data/app-nak hála benne van minden program amit használok, azok adatait meg a felhasználó cuccokat pedig lementem mybackup-al. Sec-perc alatt fenn az új belakott romszerk.: az előbb nem azt a kernelt raktad fel amit nemrég linkeltem?
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz Frozzy #43259 üzenetére
A kernel készítője valamiért a régi script-et használta az új helyett.
Töröld ebből a zip-ből system + boot-ot, és másold be a helyére az újakat. -
vampire17
addikt
-
Saccco
nagyúr
válasz Frozzy #41811 üzenetére
Még nem próbáltam, de a proximity-t bekapcsoltad ugye?
Úgy se megy?(#41817) junkpod:
Talán azért, mert nincs fent a livewallpaper.apk a telódon.(#41816) sto1911:
Jó mélyreható...[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
alexdp7
tag
válasz Frozzy #41792 üzenetére
Én pont az akksimerülés miatt választottam kelzsoca R8-át.....most épp 3 nap 8óra körül járok..............(mindhárom nap volt 4-5 hívás + kis mérges madarak + pár perc wifi)............most 15%-on van....(ja 30 perc game után ami 27%-ról nyalta le
ja és egyik este elfelejtettem alvóba rakni és reggelre legnagyobb meglepetésemre 1%-ot SEM merült
2.1-el napi 2x-i töltés volt!
még egy köszönet ezért a romért zsoca
[ Szerkesztve ]
La Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
-
Ronam
addikt
válasz Frozzy #41792 üzenetére
megint ez a nagy csodálkozás.érdemes lenne elolvasni modacon mit írnak a ROM-hoz mielőtt kérdezel .megoldatlan probléma a hirtelen akksimerülés.többen írták hogy sleep állapotban pár óra alatt 15%-ot esett az akksi,és be se volt kapcsolva...........majd javítják talán,nightly13-at még nem néztem,megvárom amíg zsoca kidob belőle vmit
-
-
MoRiCKaXXL
tag
válasz Frozzy #39715 üzenetére
Ajánlom én helyette az r8-ból az update-elt-et. Nekem az van fenn amióta kijött és eddig nem volt vele problémám semmilyen téren. Nem fagyott, nem akadt ki, progik nem fc-ztek épp ezért leszek kiváncsi mivel lehet ezt még überelni
kelzsoca: a régebbi romokat miért szeded le a blogodból? korábbiak megtalálhatók linkekkel és leirással vhol?
"Mondtam hogy szerdán érkezik a friss rom, tehát kedden ne akard letölteni.zip (246 Bytes)
" ??[ Szerkesztve ]
:)dv
-
barnam_
nagyúr
válasz Frozzy #39297 üzenetére
"A Dalvik cache az a partíció, ahova a virtuális gép rakja a gyorsítótárát (őt hívják Dalviknak, innen a név)."
A lényeg hogy ennek a belső memóriában a helye, különben nagyon lassúak lesznek a programok. Olvasd el az első hsz app2sd-re vonatkozó részét.(#39298) Ren Hoek:
Nem kell ide PS... beállítod a magasságot 800-ra, és kivágod 960 szélesre. Ezt bármelyik képnézegető tudja.
Innen nézve nem látok rajta kivetni valótkelzsoca: ok, nem mondom
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz Frozzy #38470 üzenetére
na, hálistennek még egy darabig megúsztama ROM felrakást! ) (vicc vót)
a Metro UI 1.4 okozta a bajokat, pedig nem is az volt most az alapértelmezett launcher! törölve... = nincs késlekedés tárcsázásnál!kicsit még képzem magam romokból aztán Blade- és munkatársammal karöltve csinálunk egy ROMhalmazt!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz Frozzy #38463 üzenetére
há me fosok, sose raktam még fel ROMot droidra. a telóhoz ugyahogy értek (ebben is melózok) de a szgéphez tökhülye vagyok...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz Frozzy #38461 üzenetére
de nem akarok... eddig miért nem jött elő ez a hiba? a fözött romokban meg más bug van... ezzel eddig semmi bajom nem volt.
valaki ötelt, hogy mi okozhatja ezt a jelenséget?
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
válasz Frozzy #37618 üzenetére
Nekem nagyon erőködnek, hogy elküldik a ZTE Szervízbe mondom olyan nincs erre ,de van.
Ven egy poszem a kijelző közepén.Másik kérdés:
Másik kérdésem van kelzsoca romjában egy data (mappa) feltettem a rom-ot.
A data mappában lévő dlgok hova lettek fel nem települtek az biztos. (Root Explorer ; Power AMP és barátai)[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz Frozzy #36994 üzenetére
Sajnos nekem is recseg. A magasabb hangoknál. Már kezdetektől fogva 2.1-en. Annyira nem zavar, mert napi 1-2 percet telózok kb... de volt hogy idegesített. "Külső" hangszóró nem recseg.
Szerintem nem romfüggő... de elég necces bizonyítani a szervízesnek, mert ott is hangzavar szokott lenni.
-
-
Lasy
veterán
válasz Frozzy #36385 üzenetére
36364 ennyit kellett volna olvasni csak .
Nem is akartad látni, csak gondolom megláttad, és már írtad is.
Én is így lennék vele, kinek van energiája az egy nap alatt összejött hozzászólásokat is visszaolvasni, nemhogy 10-et.
Azért egy oldalt még el szoktam olvasni.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz Frozzy #36382 üzenetére
Miért nem olvasol egy ici picit vissza?
Lenry
Függ, hogy fontos e neked a magyar nyelv vagy sem?
ha fontos, akkor Kelzsocáék által modosított romokat ajánlom.
LRS11, vagy FLB8 hun_update.
A custom romok sokkal gyorsabban mint a gyáriak.
Modaco.com oldalon elolvashatod angolul, hogy melyik miben tér el.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lenry
félisten
válasz Frozzy #36382 üzenetére
erről jut eszembe egy kérdés, amit triviálisan hülyén is föl lehet tenni, de én megpróbálom okosan
melyik főzött ROM-ot érdemes feltenni, és miért? van valami weboldal, ahol nagy vonalakban össze vannak hasonlítva? esetleg ti mit ajánlanátok és miért?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
r0by
addikt
-
Empire
tag
válasz Frozzy #36158 üzenetére
Ingyenes forrásból? Biztosan Te is előfizettél modacon, ugye? Feltételezem VIP tag vagy. Esetleg tévednék?
Magyarok többsége másra nem képes? Jaja ez is igaz. A legtöbben ülnek a babérjukon, és várják, hogy valaki csináljon helyettük valamit. Vagy esetleg Te hozzátettél valamit? Természetesen, amennyiben igen, jelezd kérlek, lehet hogy én vagyok lemaradva!
Nincs is evvel semmi gond, ne érts félre, én is Zsoca romját használom, pedig nem támogattam egy fityinggel sem! Ellenben kölcsönösen segítettük egymás munkáját, ha valamelyikünk elakadt. Így lehet az, hogy egyre gyorsabban ki lehet adni egy romot, akár magyarul is. Emögött nem kevés meló áll ám! Gondolom az is Te voltál, aki több sd kártyát tett tönkre a rom cserélgetésekkel, tesztelésekkel. A befolyt pénz ilyenekre megy ám el! Ha úgy érzed ez igazságtalan, természetesen szíved joga, de miért várod el mástól, hogy a saját szabadidejét beáldozza másokért, ill. azzal hogy a nagyobb igénybevétel miatt ez-az tönkremegy, még költsége is keletkezzen?
Tudod szép és jó dolog, hogy megosztja az ember amit eredetileg saját magának készített, de úgy gondolom itt már ennél jóval többről van szó. Összeszámoltad, hogy egy romból hány változat készült? Ez már egészen elment az egyéni igények teljesítése felé.Remélem nem értetek félre, ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenkinek be kell állnia a támogatók közé. Ez teljesen önkéntes dolog, úgy érzem még csak célzás sem volt sem a fórumon, sem máshol, hogy ezt bárki is kötelező jelleggel elvárja!
Ezzel én le is zártam a gondolatmenetemet, ehhez a témához nem kívánok többet hozzászólni, ha jön rá válasz, ha nem. Hangsúlyozom: egyéni vélemény, nem kell vele egyetérteni!
Ui: közben eltűnt az előző hozzászólásod, azért erre írom
-
Ronam
addikt
válasz Frozzy #36162 üzenetére
te látod valahol azt hogy kötelező érte fizetni?aki úgy érzi zsocáék munkája megér annyit hogy mondjuk 500ft-ot utaljon az utal,aki meg nem az nem .mi vagy te itt valami igazságosztó?az ilyen primitív emberek miatt tartunk ott ahol vagyunk.következő fizunál utalok én is egy kisebb összeget
[ Szerkesztve ]
-
rezme
tag
válasz Frozzy #36162 üzenetére
hallod, inkább te vagy az undorító hogy használod a romjait és közben ilyeneket osztassz neki
Ingyenes forrásból? oké, akkor fogd a forrást és csinálj magadnak
Szánalmas ember vagy....Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
Ronam
addikt
válasz Frozzy #35142 üzenetére
rc1-et próbáltam.20mp-s hívás közben jó volt,2 perces hívásnál meghalt a képernyő,nem akart visszajönni.remélem hamarosan orvosolják a problémát.amúgy azt nem tudom hol olvastad hogy javították már ezt a bugot ..adw launcher van benne alapból,nálam lassú volt :S,szaggatott kicsit.várni kell még ezzel a ROM-al egy kicsit,ráfér jópár javítás
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz Frozzy #34826 üzenetére
Majd ha a google appok tökéletesek lesznek vele, akkor én is ajánlani fogom, meg ha nem lesznek rejtélyes fagyások. Találtam már néhány appot amit használok és egyáltalán el sem indul a CM7-en. Mindezt pont neked mondom aki egy FC-ért már sikítozik?
Mivel a CM7-ből napi buildek vannak, nem fogja mindenki minden nap újrarakni a telcsiét. Majd az RC3! Talán már alkalmas lesz....-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
mira72
őstag
válasz Frozzy #34826 üzenetére
sztem az emberek használni akarják a telót
froyo már eléggé kiforrott
pl én sem akarok szívni akku kivételekkel...
2.1-et is fejlesztgetik, csak azt senki nem linkeli.. de tuti van aki azt használja
2.3-nak sztem kell még kb 1 hónap mire mindennapi használatra jó lesz.
addig marad a 2.2 .....
szóval nem értem a problémádatja, a másik hogy a 2.2-2.3 nem hoz akkorát mint a 2.1-2.2 ....
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
-
kelzsoca
félisten
válasz Frozzy #32313 üzenetére
Először is csak az volt a gond hogy a honosításra fogod azt a hibajelenséget ami szinte biztos hogy nem azért jelentkezik, elmesélhetném hogyan néz ki egy honosítás, de ez most nem lényeges.
A képernyő időkorlátnál valóban fellép egy FC, mégpedig akkor ha 30 percre állítom az időkorlátot, jelenleg nem tudom miért csinálja de az biztos hogy SEMMI köze nincs a fordításhoz!
A modacos srácokról meg csak annyit hogy oda-vissza vágják a témát, mégis hibás forrást használnak több esetben, hogy példa is legyen: Contacts.apk, gmail.apk stb..
Szóval a jelzett probléma valós, máskor ha jelzésértékű mondanivalód van akkor csak simán írd le hogy ez+az rosszul vagy nem működik, biztos nem fog lehurrogni senki sem, és ha tudom/tudjuk orvosoljuk a problémát
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz Frozzy #32302 üzenetére
1. a első láma akinek nem megy rendesen.
2. van belőle angol is, csak követni kellene a fórumot, nem hisztizni mint egy menstruáló nő.
3. le lehet tölteni nyerset, és csinálni saját célra amilyent akarsz, nem más munkáját kritizálni. NEM kötelező zsoca romjait használni, ő se kérte hogy tedd fel, és másse...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
- iPhone XR/64GB/Kártyafüggetlen/81% gyári akku. AKCIÓÓÓ CSAK MA!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenfone 9/Alza vásárlás/ 2026.10.16 Garancia KB új!!!!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garamciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest