Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
OrLiX
tag
válasz
catroot
üzenetére
Én tapasztaltam a képi minőség romlást.
Ha tudnánk, hogy mekkora kép az, amit híváskor megjelenít, és attól 1-2
képponttal kisebbet rendelsz a névjegyhez, akkor szerintem nem lenne romlás.Az 1-2 képponttal kisebbre azért gondoltam, mert egy fehér keretbe teszi a képet
híváskor. -
válasz
catroot
üzenetére
Nem csodálom, hiszen tele van Kelzsoca cuccaival

Tulajdonképpen ami pénzt kap (de remélem senki nem lesz olyan hülye hogy ezért fizet), azt utalhatná Zsocának
Na off vége részemről.
CM7-ről kérdeznék:
Korábban valaki linkelt hozzá témát, illetve volt valami proximity hack is.
Ezeket megkaphatnám? Nem találom már
-
havast
aktív tag
válasz
catroot
üzenetére
alairasodon behaltam

amugy a hivatalos froyo-rol tudni valamit? fogjonni valamikor? vagy csak legenda? mert akkor nem varom... mult heten vettem 2 bladet (1et magamnak, masikat asszonynak)
kivancsi lennek,h mennyit gyorsul a 2.2-vel a telefon...
ha nem jon hamar, akkor jon a fozott 2.2.
madgie: nekem meg olyan halk, hogy telefonalni nem tudok headsettel. (marmint a gyarival)
-
Fail3D!
addikt
válasz
catroot
üzenetére
hat a bladtol csak akkor akarok megvalni ha lesz majd valami masik olcso es jo telo... de meg honapok ugyhogy addigis legalabb nem 1 utolso keszulek alltal kell megismerkednem az andoriddal
szeressem ezt a telot en is 2 esest megelt mar es 1 karc van csak oldalt... amugy ebben az volt a legvicesebb berkatam ongyujtomhoz kiakrtam ovatosan venni megne seruljon tole... erre amilyen ovatosan megfotam ahogy kijott a zsebbol lesett a foldre.. 2 mp ledermedes ahogy darabokra esett szet a telo(hatlap, aksi) 
-
Fail3D!
addikt
válasz
catroot
üzenetére
azzal nincs bajom ha hardweresen megy galyra mert annyira nem hiszem hogy profi garda van a cegnel hogy azert is mindnet kicserlenek rajta hoyg megtudjak vajon tort-e a dolog de azert jobb felni mint megilyedni 3 honap mulva tuladok rajta es megveszem a huweit mar ha az jo aron lesz

-
válasz
catroot
üzenetére
Lehet hogy elkerűlte a figyelmeteket a postom így mégegyszer leírom... haverom ma cseréltette a blade-jét, és ő már az úgymond"hibátlan" szériábol kapott, amit nem csodazippel kezeltek, hanem alapból 512-es volt
, és elmentem hozzá beállítgatni minden, észrevettük hogy a kijelzőjén a színek mások, úgymond melegebbbek, viszont fakóbbak voltak, az én telefonomon(csodazippes) pedig hidegebbek, és kontrasztosabbak, levettem a két telefon hátulját, és az övénél a kamera alatt volt még egy ilyen plusz kis félkör, "kivágva" enyémnél pedig csak a kamera karikája, az sd-t tartó kis fedélen a feliratok is mások voltak és nemis "verbatim" kártyát kapott hozzá hanem más félét... valaki ötlet?

Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hogy tudom elérni hogy fix háttér legyen, ne pedig ilyen menüvel mozgó?