- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
dipeti
senior tag
Sziasztok!
Az "USIM card" appot hogy tudom kitörölni? Flash után telepítette így gondolom azt hiszi rendszer app azért nem engedi az uninstall-t. -
dipeti
senior tag
CPU Control: Governorban mit ajánlotok kiválasztásra?
-
dipeti
senior tag
Béna vagyok tudom de vki elmondaná, hogy kell recoveryben ext patriciót létrehozni?
Én a következők szerint jártam el, sikertelenül :
1. Windows-ban format fat32
2. Recovery-partition sd card- 512 ext
3. Rádugom a gépre a telót és a windos azonnal formátni akarja
4. A recovery se látja a kártyát.
5. Leformázom winfossal és utána látja a recovery is, de nincs ext.Biztos tudjátok mit benázok szal ne kíméljetek.
-
dipeti
senior tag
Áhá! Ha 2.5.1.8-as recovery-ről ---> 3.0.0.6-ra akartok frissíteni akkor előbb a 3.0.0.5-t kell feltenni. Vagy ez csak nekem volt új?
-
dipeti
senior tag
zippel akarom frissíteni a recoveryt 3.0.0.6-ra de azt írja Installiton aborted. Nem hibás a letöltés.
Illetve muszáj flb10b-vel ext2 partició? Ha kihagyom mi lesz? -
dipeti
senior tag
FLB8-ról ha váltok R12-re fogok tapasztalni vmi érdemi változást?
-
dipeti
senior tag
válasz
cruyff #38037 üzenetére
Kérdezd meg még párszor és élből nem fog senki válaszolni.
BollaFerri: Kajak csak felb@xom magam, hogy olvasom a forumot. Ennyi lusta ember van? Nem szégyelled magad, hogy 1, azaz egy oldalt nem vagy képes visszaolvasni. Egyszerűen szánalmas. Ahelyett, hogy maga keresene választ a kérdésére inkább megkérdezi. Az önállóság teljes hiánya.Huh ez de kikívánkozozott.
-
dipeti
senior tag
válasz
dragon1993 #36137 üzenetére
Megpróbálnál kerek mondatokat írni és írásjeleket használni, nem csak szavakat egymásután dobálni? Idegesítő, hogy percekbe telik kibogozni a mondandódat.
-
dipeti
senior tag
-
dipeti
senior tag
-
dipeti
senior tag
Ha azert hal meg a blade mert kifúj a proci az OCtól ugrik a gari? Vagy nem tudják leelenőrízni? Mert tényleg érezhető a javulás 729-en de akkor elfelejtem ha elfüstolhet.
-
dipeti
senior tag
Quarant: 534 pont, 729 mhz-n. Ez reális? Másnak is ennyi?
-
dipeti
senior tag
LauncherPro probléma megoldva.
Mivel grádiens hiba nélkül és 512MB-osan vettem a Blade-t, ezért úgy gondoltam nincs értelme csodazippelni. Dehogynem!
Amíg fel nem tettem eme csodás zipet a LP kifejezetten laggos volt, szagatott a menüben Froyon(Eclairen jó volt).
Most viszont hibátlan Froyo-n is.Konklúzió: Vásárlás után, első dolgod a csodazip felrakása legyen!
-
dipeti
senior tag
Saccco: Találtam egy videot amiben Alpha4 van a telcsiden. Szted ha feltenném azt jobban menne az LP?
-
dipeti
senior tag
Nah most direkt kipróbáltam Launcher Prot Eclairen. Ezt tettem fel. Szárnyal!!!
-
dipeti
senior tag
LauncherPro: Miért egyenletesebb a görgetés a menüben 2.1-n mint 2.2-n? Miért hozza be gyorsabban a menüt 2.1-n mint 2.2-n? Több romot is próbáltam, mindegyikre jellemző.
-
dipeti
senior tag
A családban két Blade is van és észrevettem hogy 2.1-en sokkal szebben fut a LauncherPro, mint 2.2-n.
Sokkal gyorsabb, szmúszabb. Ugyanazok a beállítások, ugyanaz a verzió.
Miért lehet ez?Más: Most próbáltam ki flb-r8-on a divx lejátszást VPlayerrel. SZVSZ jobb, mint r11-n.
-
dipeti
senior tag
válasz
lac14548 #31795 üzenetére
Ezt írják az r12-ről:
- Reoptimised -smaller, faster!
- Updated all outdated components Contacts should be fixed once and for all -if you uncheck Google contacts to use Smartdialer, Facebook Sync / Contact merge won't work!
- r12 goes prebakeNem akarja vki kipróbálni, hogy tényleg gyorsabb-e?
-
dipeti
senior tag
Új RockPlayer: 1.6.3
-
dipeti
senior tag
válasz
lsebestyen #28196 üzenetére
Settings-About phone-build number
-
dipeti
senior tag
válasz
dragon1993 #25946 üzenetére
Mp4-et az alap lejatszoval nézz! Avit Rockplayerrel vagy vplayerrel!
-
dipeti
senior tag
Nem kaptam választ de talátam megoldást , hogy a rockplayer mutassa a felirat ékezeteit.
Subtitle encode mode --> ISO-8859-1 -
dipeti
senior tag
RockPlayer-ben melyik feliratkódolási módot válasszam, hogy az ékezeteket is megjelenítse? Vplayer tudom, hogy kezeli de szaggat.
-
dipeti
senior tag
Diego rls8-t most tettem fel. A ph! oldalával van a baj vagy a rommal?
Minden második oldal lekerdezésénél azt írja: failed to communicate with server. Try again.Masnal is fennáll a gond vagy egyedi eset?
-
dipeti
senior tag
Vplayer: 700mb-os avit jól vitte, feliaratot is jól olvasta.
Hangerőszabályzó: nyikorog b@zzz. Mit lehet csinálni neki?
-
dipeti
senior tag
válasz
dragon1993 #23700 üzenetére
Hihetetlen, hogy az emberek még mindig keverik a Ram-ot a Rom-mal.
-
dipeti
senior tag
WiFi gond:
A környezetemben rengeteg wifi van, többek közt a sajátom is, ami le van kódolva. Namármost, amikor bekapcsolom a wifit automatikusan a nyílt hálózatokra akar csatlakozni nem a sajátomra. Hogy tudnék vmi prioritást állítani, hogy amikor a saját wifimet látja, arra csatlakozzon először, még akkor is, ha van elérhető nyílt hálózat.
Huh ez bonyulult volt kicsit... -
dipeti
senior tag
Vplayer: marketrol szedtem le a trialt, AZ telepult. Ha nem marketrol telepitettem akkor telepites sikertelen. Nagyon Jo kis progi de limites. Avi + srt akadásmentes. Kéne vmi unlock vagy krekk.
Rockplayer: Vagy megfagy vagy laggol. 5let?
-
dipeti
senior tag
Tegnap vettem a ténél a telót.
512RAM - SEMMI grandiens hiba
A kérdésem az,hogy van-e értelme feltenni a csodazipet?Egyébként Békéscsabán a T-pontban nem volt, úgyhogy a sétálón vettem meg az utolsót, ami még bontatlan volt. Állítólag már csak Tescoban van raktáron .
-
dipeti
senior tag
Szerintetek nem árt a kijelzőnek ha sokat videjózok rajta?
Elég sok sorozatot szoktam nézni és elég rendesen melegszik is. Ez nem árthat a kijelző élettartamának?
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged