Hirdetés
Aktív témák
-
dim dim
tag
válasz
Jama85
üzenetére
nem értem miért jön mindenki ezzel a hiperolcsó blade-ekkel?
nem a blade-et kívánom véleméynezni, de mondja már nekem meg valaki, ugyan hol lehet jelenleg olcsón blade-t kapni!
Vagy inkább a kérdés: egyáltalán kapni?
én 35.000-ért vettem a galaxy-t. valaki olcsóbban tud ennél blade-t? vagy akár ennyiért? -
Saccco
nagyúr
válasz
Jama85
üzenetére
Az ingyenessel próbáltad? Az nem menti le.
Vagy csak a visszaállításnál nem jelennek meg a linkek a marketben? Akkor settings -> applications -> all -> market mindent törölj ki innen.(#36463) vampire17:
Sok a 3as. Nightly3 harmadszor.
(#36474) cowboy_bebop:
Kétségtelenül ez a legnagyobb hibája.
(#36493) bunnyhu:
Érdekes és ötletes.(#36503) kekegsm:
Az ez nem megy az nem megy problémák jelentős többsége user error. Ha csak felteszed simán, mondjuk az R8at semmilyen problémával nem fogsz találkozni. -
Glatius
őstag
válasz
Jama85
üzenetére
Nem sikerült belinkelned semmit, de ne is erőltesd, amire itt felbujtasz, az wareztevékenység, ami károsan hathat a fórumon való maradásod időtartamára....
Ha pedig mégsem az, akkor minek kellene másét használni?
És különben is semmi köze a blédhez, ez a szoftveres topikok valamelyikébe való....
-
Saccco
nagyúr
válasz
Jama85
üzenetére
Ha sima nem Pro verziójú backup appal csináltad akkor sehogy. Max ha mindent leszedsz még egyszer.
Csak a Pro verziók tudnak market linket lementeni (root is kell hozzá).Ha Pro verzióval csináltad akkor a Settings->Applications->All->Market résznél töröld a market minden adatát és előkerülnek az appok.
csipu23:
Lehet újabb az a CPU, bár nem találtam rá utalást.Viszont amíg keresgéltem ezt találtam: Game Gripper Bluetooth

-
kelzsoca
félisten
válasz
Jama85
üzenetére
Attól hogy valamit rootolsz nem fogsz garanciát bukni.
(#25446) Recon
Ilyen is van: ZTE Blade Eclair ROM V5
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Jama85
üzenetére
Árban nem megoldás, csak esetleg hangminőségben, na meg nemcsak a telefonnal használhatod.... Meg gondolom a vevő kisebb a telefonnál, a kékfog fülesek pedig aránylag méretesek... A telefon pedig töltőn is lehet zenehallgatás közben a lakásban, vagy a gépről nyomatsz pl. zenét rá, egy stickkel...
-
latis666
aktív tag
-
hjanos1
senior tag
válasz
Jama85
üzenetére
Nem, Empire lefordította a Dashes féle R6 ROM-ot azt hiszem valami magyar főzött Spica alapján.
Itt letölthető -
hjanos1
senior tag
válasz
Jama85
üzenetére
Ne felejtsd el, hogy már van egy magyar 2.2-es ROM.
Ma nekiálltam a Kelzsoca r10-es ROM fordításának a magyar 2.2-es alapján.
Szerintem holnap fel tudom rakni.
Én úgy tudom, hogy az R10-est lehet fordítani, az FLB-G2 r6-ot biztos, de szerintem a JJ ROMokat nem lehet fordítani...
-
_NCT
addikt
válasz
Jama85
üzenetére
Na szerintem még mindig maradhat alpha 6, filer is FC-zik, néha eltűnik a gingerbread billentyűzet, s nem gyorsabb sztem semmivel, maybe játékokban lehet +2fps növekedés

Zsoca, nagyon nem lehet user error, ha contacts-ban rányomok nickname-re, kapásból force close-ol....Vagy ez a normális működés?

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jama85
üzenetére
Néztem. Egyrészt az a leírás oké, másrészt viszont, mint írtam is a rendszer szintű apiknak ez a módszer nem fekszik.
Harmadrészt az ÖSSZES 2.2-es rom multi language, mert francia legalább van mindben. Ha francia nyelvet cserélem le, akkor sem lesz magyar, csak jön a boot loop...
Találtam egy videót, lehet holnap megpróbálom ezzel a módszerrel, itt már a framework-el is játszik a készítő, ami nálam eddig ilyen mélységben nem került elő. Hátha az a megoldás kulcsa... erre még rámegyek majd egy zipalign-el is, ha akkor sem megy, akkor felejthető, hogy új kernel mellé valaki nyelvet tesz be.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jama85
üzenetére
Én a rendszer szintű apikkal próbálkozom, amiket nem lehet csak így egyszerűen szétkapva, majd újra felépítve elintézni.
A legnagyobb pl a settings.apk ugye, ebben van szinte a legtöbb szöveg. Na most r6-oson még megy, addig r7-esen szépen boot loop lesz a jutalom egy-egy akció után. ..vagy jobb esetben egyszerűen nem teszi fel a settings-et...
Ugyan ez a Gallery3D is pl. Nem települ többé, ha meg van piszkálva. Viszont a camera.apk érdekes módon megy, pedig azt még meg is ritkítottam, mert csak a magyar nyelv maradt benne az alapon kívül...
-
Lasy
veterán
válasz
Jama85
üzenetére
az összes-et úgy csináltam, hogy nem csináltam vissza az apktoolal, csak kibontva.
Mágis mind működik.
csak simán társítod a total commanderhez, mert ugye az apk egy alapból csomagolt fájl.
Ami fontos azt úgyis látod rajta, és tudod cserélni, így a képekt simán. az XML sajna üres ha lemnted, de amit az apktool al mented már jó lesz.
na ezt átírod jegyzetömbben, és tc-vel csak simán visszamásolod.
Ha nem engedi telepíteni, akkor csak signálod, és máris engedni fogja, és magyar nyelv is benne lesz ha átírtad.stefi68
Nem értik meg, hogy működik TC-vel az egész.
Lehet ha te magyarázod el akkor jobban felfogják.
Igen vártam már, hogy nálam legyen most van a töltőn a kicsike, és várom hogy holnap reggel mindet tudjak vele csinálni, igaz még semmit nem olvastam, de az első ami fontos nekem, egy olyan rom amiben több a magyar nyelv mint a mostaniban. (valami orange)
legyen benne a JIT, app2sd, root. illetve ha még merész szseretnék lenne akkor egy kis proci húzás is ha megoldható.Ja meg lehet ezen még nem az 512/512 van, de ezt gondolom valahogyan le lehet ellenőrizni?
Esetleg azt hogyan tudom meg, hogy amoled, vagy TFT van benne?
a telcsi tetején San Francisco felirat díszeleg.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jama85
üzenetére
Lasy valószínűleg tudja, láttam tőle pár jó leírást ÉN vagyok aki nem boldogul. Persze, ez így elméletben szép és jó...gyakorlatban úgy néz ki, hogy van pl nekem egy settings.apk-m:
D:\W\>apktool d -s settings.apk
Itt szétszedi, de kapok egy üzenetet, hogy kihagyott egy csomagot. "skipping "android" package group"
Belemásolom a magyarított fájlokat... van egy xml-hu mappa és egy values-hu is. Mehet a csomi:
D:\W\>apktool b settings
Itt egy rakatnyi figyelmeztetést kapok, mert az alap fájltól eltérő sorokkal van bővítve a többi nyelv. Ez nem gond, megy így is más progi, pl a Rock Playernek SEMMI baja így fordítva sem.
Ezután fogom az új apk-t, lesignózom, újra csomagolom a saját beépített SDK-s tömörítővel. Beszeszem a romba... és soha többé nem települ fel. Vagy felteszem az SD-re. Szintén nem települ. Pedig beolvassa a telepítő, mert látom a nevét és az ikonját is fent.
Kiveszem belőle csak az arsc fájlt, beleteszem az eredetileg működő apk-ba, nem csinálok mást. Nem megy. Újra signózom, nem megy. Újratömörítem. Még mindig nem megy!!! Akkor most mi a bánatos nyavalya baja van??

-
Saccco
nagyúr
válasz
Jama85
üzenetére
ADB -> tools -> ddms.bat - Dalvik Debug Monitor System
Freel:
Amit linkeltem azzal mennie kell. Nekem sem ment semmivel de azzal igen.
Csak a cmd-vel be kell lépni a könyvtárába és onnan futtatni az adb-t.A 3D bekapcsoláshoz nem kell adb. Csak root meg egy root képes fájlkezelő. Aztán system/build.prop-ban hw_ui sor mellé 1es.
-
xdx@
aktív tag
-
_NCT
addikt
válasz
Jama85
üzenetére
Szerintem te EZT az írást szeretnéd látni

Én kb fél óra alatt ez alapján megértettem mindent, ami kell Rom cseréhez+ egyéb babrálgatáshoz. A legeslegfontosabb, amit sokan írtak előttem is, amit én is csináltam, hogy a szűz original T-s rendszeredről legyen backup. A későbbiekben pedig arról a rendszerről, ami a szívedhez nőtt.....
UP:És tessék, meg is előztek

-
-
Peat;)
veterán
válasz
Jama85
üzenetére
Olvastam már róla hideget is meleget is, amit ajánlottam arról meg csak pozitívumot, olyan oldalról is ahol a 80k-s fülest is hallgatják. Nyilván nincs arcticról tapasztalatom, örülök ha beindul nekik a szekér, én szkeptikus vagyok velük szemben, mert valóban átcímkézett termékekről (is) szó van, az meg nálam sosem nyerő. De pl. creative is átcímkézve árult sennheiser cx300-at jóval olcsóbban pár éve anno amikor sláger volt, szóval lehet hogy nagyon jó.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Jama85
üzenetére
Hát a legegyszerűbb mondjuk a Myphoneexplorer. Próbáld ki. Nem rossz. Univerzális.
A marketből letöltöd a myphoneexplorer alkalmazást, elindítod úgy,hogy a wifi be van kapcsolva és a routerhez csatlakozva vagy. Majd utána a gépen elindítod a my phone explorer alkalmazást, kapcsolódsz és azt csinálsz amit akarsz.

-
Saccco
nagyúr
válasz
Jama85
üzenetére
Nem lehet beállítani. Az android nem tudja kezelni a proxy-t.
Illetve egy próbálkozás van - TransProxy
más:
---------------------------- Téma főző kitchen ----------------------------
Egyet próbáltam főzni vele, egyelőre sikertelenül, de még tesztelem. -
sagesz93
addikt
válasz
Jama85
üzenetére
Kérlek olvasd már el az első hozzászólást és ne fáraszd a többieket egy 2000x feltett kérdéssel.
tpeti78: már rég vége az egésznek, ha az új készletből kapsz, hibátlant kapsz. És webshopból azt kapsz, ezért érdemes onnan venni..(márha van raktáron.) ha meg t-pontba veszed, szépen kibontatod, megnézed az 1hsz.szerint hogy mennyi ram van benne, és vagy megveszed vagy nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)