- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Egy óra, két rendszer
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz czipkor #49157 üzenetére
próbáld meg a vital player-t. 1.2.4-es verziót szedd le mert a legújabbal valami gáz van,legalábbis nekem minden filmnél azt írja invalid file.próbáltam pár filmet,akadás mentesen és hang csúszás nélkül vitte mindet
aki próbálta már az FLB-R11-et és a svéd RLS3-at,melyik a jobb?R11et használom pillanatnyilag,nincs vele semmi bajom,csak kíváncsi vagyok jobb e valamiben a svéd rom
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz tomgabor #48556 üzenetére
van most már jól működő video lejátszó (vitalplayer),próbáltam vele pár filmet eddig mind hibátlanul ment,nem volt vele semmi gond.rockaplayer és társai nekem nem jöttek be,minddel volt valami gond.youtube nagyon fasza a telón ,opera minivel meg iszonyat gyors a böngészés.a ROM cseréről nem tudok info-t,egy ideje nem olvastam a fórumot,úgy tudom az új készülékekre nem lehet custom ROM-okat rakni,részleteket nem tudok,majd valaki biztos elmagyarázza neked
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz csaresz002 #48531 üzenetére
nekem se jött be az a battery stats.bin,merült az akksi kőkeményen.....próbáld így kalibrálni
1: bekapcsolt telót rakd töltőre,ha a LED zöldre vált húzd le és kapcsold ki
2: rakd fel újra töltésre de ne kapcsold be!várd meg amíg zöldre vált
3: húzd le a töltőről,kapcsold be,várd meg míg betölt mindent majd kapcsold ki
4: rakd fel megint de ne kapcsold be! várd meg míg zöldre vált megint a LED
5: húzd le a töltőről és bootolj be recoverybe
6: töröld a battery stats-ot
7: indítsd újra a telótminden töltésnél mikor zöldre vált a led utána várjál még 20-30 percet hogy 100-ra töltsön
kicsit más ez a leírás mint ami az első oldalon van,ott olyanokat ír hogy akksi ki-be aminek nem látom értelmét,modacon ilyet egyáltalán nem írnak,nem tudom honnan szedte a cikk írója .valamint ő csak azt írta hogy az utolsó fázisban kell még 30 percet rádobni,hát ez sem igaz.minden pontnál miután zöldre vált még várni kell 20-30 percet.igy fullos lesz
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz bikebutcher #45161 üzenetére
írtam is mailt.türelmetlenül várom a szállítmányt
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz kelzsoca #44667 üzenetére
egyetértek.egyre többet olvasom,hogy mennyi a hiba az R10ben,meg akksi gondok.sokan azt írják inkább R8.szvsz rakás fos az R8 az R10hez képest minden szempontból.az meg hogy a cm7-től többet vár pár ember mint az R10-től,hát rossz vicc.használtam az eredeti R10et és a zsoca félét is,mind2 tökéletesen fut,hibákba nagyon nem futottam.az akksi is jól bírja egy kalibrálás után.olvasgatok modacon és mindenki ezt a ROM-ot ajánlja,nem láttam túl sok elégedetlen usert.
-
Ronam
addikt
válasz maggi1886076 #44627 üzenetére
nálam a sygic aura a nyerő.próbáltam már jó párat de ez jött be a legjobban
-
Ronam
addikt
válasz kelzsoca #44341 üzenetére
na ez jó ötlet volt .untam már hogy minden ROM csere után kalibrálni kellett az akksit.bár számomra már halál felesleges,az R10el tökéletesen megvagyok elégedve,ennél jobb ROM nincs pillanatnyilag,és 2.2ből sztem nem is lesz.minden szempontból a legfaszább,szóval ROM csere most nem lesz egy jó ideig.majd ha jön stabil cm7 talán váltok....
-
Ronam
addikt
az 1 rakás fos,mármint a psxdroid.fpse jó beállításokkal működik rendesen.dobok 1 linket majd nézz rá.minden játék nem fut hibátlanul,van ahol fps gondok vannak,érdemes megnézni az fpse hivatalos oldalát,ott van kompatibilitási lista hogy melyikek azok amik full fps-en futnak.procit érdemes indítás előtt 710re húzni
ezt a verziót keresd,ez a legfrissebb,legstabilabb: FPse for android v0.10.16
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz hallerlaller #43472 üzenetére
már miért ne menne?power control plus simán felmegy oda és lehet is változtatni az ikonokat,ebbe pl nincs 3g kapcsoló ami nekem hiányzik,vagy akár a képernyő forgatás kapcsoló,a másikban ezek mind választhatóak még jó pár beállítással.....2re nincs szükségem,azért szerettem volna valahogy eltüntetni az alapot és ezt feldobni.
-
Ronam
addikt
na tegnap feldobtam a zsoca féle R10b-t.jobbnak,és gyorsabbnak is tűnik mint a modacos .mondhatni tökéletes lett a ROM,ha végre megjön a fizum megy egy kis donate .egy dolgot nem vágok.a fenti menüsorból nem lehet eltüntetni a power widgetet?másikat szeretnék felrakni,de 2-t halál feleslegesnek tartok,ami meg alapból azon nem lehet állítani semmit .valamit ötlet?
-
Ronam
addikt
válasz lsebestyen #43237 üzenetére
olyan "használat" mellett amit ő írt?kizárt.mondhatni a telót sem használta
sok értelmét nem látom az ilyent teszteknek,ahol szinte semmit nem használ[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
jó lett az új zsoca r10b?tegnap tettem egy próbát az RC2vel,de ez sajna még mindig közelében sem jár a stabilnak .na csak azért kérdem mert az előző kzs R8 nekem lassúnak tűnt,nem tudom mi lehetett a probléma.modacos vs zsoca r10?melyik a jobb?
valaki kérdezte hogy PSX játékok hogy futnak?itt találsz leírást,van jó pár játék ami fasza fps-el fut,ha jól be van állítva.leírás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz lsebestyen #42228 üzenetére
törölsz minden adatot és újrarakod utána menni fog.feladatkezelőbel clear data,aztán uninstall,majd reinstall és már megy is
-
Ronam
addikt
válasz gordonfreemN #42053 üzenetére
jó sok idő kellett mire rájöttél .én is feldobtam 1-2x,gondoltam valamivel jobb lett,olvasgattam azt is miket javítottak,de még mindig sok a hiányosság.lényeg,hogy türelem stabil cm7et terem
-
-
Ronam
addikt
válasz Frozzy #41792 üzenetére
megint ez a nagy csodálkozás.érdemes lenne elolvasni modacon mit írnak a ROM-hoz mielőtt kérdezel .megoldatlan probléma a hirtelen akksimerülés.többen írták hogy sleep állapotban pár óra alatt 15%-ot esett az akksi,és be se volt kapcsolva...........majd javítják talán,nightly13-at még nem néztem,megvárom amíg zsoca kidob belőle vmit
-
Ronam
addikt
válasz csaresz002 #41587 üzenetére
le kell törölni,data-t is törölni,aztán visszarakni és már megy is.......
-
Ronam
addikt
válasz CoolBoy323 #40939 üzenetére
[moderálva]
(#40956): power control plus,fizetős a progi,asszem kemény 2$
Légy szíves ne személyeskedj, inkább jelentsd te a modkerben, ha valakit moderálni kell! A warezos utalásokat is hanyagold.
[ Módosította: ollie ]
-
Ronam
addikt
válasz hallerlaller #40901 üzenetére
ez egy kicsit más mint a power control plus .sajna ezen nem lehet változtatni az ikonokat
billentyűzetet én azonnal cserélem,tökmind1 milyen ROM van fenn.nekem a smart keyboard pro jött be a legjobban,jól néz ki,és tud 1-2 dolgot[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz dipeti #40881 üzenetére
nem muszáj recoverybe csinálni a particionálást.töltsd le az EASEUS partition master-t,azzal meg tudod csinálni pikk pakk.most írták hogy ext2 nélkül,ha nagyobb fájlokat akarsz telepíteni újraindul a teló
(#40884):szerintem is.bár gyorsaságban szerintem az opera mini a nyerő,próbáltam már sok mindent,de annál gyorsabbat még nem találtam
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
nálam is ez volt a modacos R12-nél.az sd-t kéne particionálnod.ha van 3.0.0.6-os recoveryd akkor ott simán meg lehet csinálni advanced menüpont alatt,vagy töltesz le vmi progit hozzá.kell egy fat32 primary meg egy ext2 primary.ext2-nek állíts be 512 MB-ot
(#40873)első alkalommal kalibráltad az akksid?mikor először kalibráltam ugyanez volt nálam,sajna a kalibráció ebben az esetben semmit nem ért,ugyanolyan volt mint előtte.nézd meg hogy merül az akksi,ha látsz javulást akkor siker ,ha nem akkor recoverybe töröld a battery stats-t és kezdd elölről,nálam 2. alkalommal már ment rendesen.
(#40879):szerintem nem,törlődni fog minden.nem biztos ,érdemes előtte lementeni mindent
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz barnam_ #40859 üzenetére
nem abba ami alapból integrálva van.power control plus a progi neve.letöltöd,elinditod,ott rányomsz hogy add to notification bar,aztán felhozza miket akarsz kirakni,ott van reboot funkció......
ez így mégsem jó,quick boot-ot le kell hozzá tölteni marketről,utána elvileg mennie kell.próbáld majd meg,azt írd meg sikerült e
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
-
-
Ronam
addikt
válasz mira72 #40842 üzenetére
R9-en poweramp?eddig senkinek nem ment a poweramp R9-en,akkor neked hogy?,elindul,csak épp nem játszik le zenét.....minden más ROM-on megy tökéletesen,R9 valamiért gec*zik
akksiról meg annyit,hogy irogatják itt sokan hogy napok óta megy a telójuk egy töltéssel,de azt miért nem írjátok oda mellé hogy mennyit használtátok?aki nap mint nap használja a 3G-t,wifi-t,gps-t annak tuti nem fog 50 órákat menni a teló 1 töltéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz RaveForce #40833 üzenetére
nem lesz all-in,mert van rá esély hogy hazavágja a telót,téglát senki sem akar gyártani a telóból gondolom .dobd fel a modacos FLB-R10et vagy a Zsoca féle új R8-at és utána csinálj egy akksi kalibrálást amit az első oldalon találsz.mind2 ROM-on próbáltam a powerampot és megy faszán
-
Ronam
addikt
válasz cheetah21021 #40824 üzenetére
tudomásom szerint az új R8-ból nincs all-in változat,akkor te mit akarsz feltenni?
(#40825) akkor miért azt írja hogy all-in?full vagy lite talán .
amúgy ha csak a recoveryd akarod updatelni akkor úgy kell ahogy írtad,boot recoverybe,aztán a 3.0.0.6 os update zip-et feldobod,aztán restart,következő recovery bootnál már az új jön majd fel
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz tpeti78 #40815 üzenetére
ha feldobsz egy új ROM-ot törlödik a batt stat,változó amúgy mindig melyik ROM mennyire zabálja az akksit,persze ez függ sok mindentől még.....egy próbát megér ,én végigcsináltam mindig ROM telepítés után és semmi gondom az akksival,pedig nyúzom rendesen a telót nap mint nap
-
Ronam
addikt
válasz kelzsoca #40776 üzenetére
nem is igazán a recoveryn volt a hangsúly.ajánlottak itt a fórumban 1-2 programot amit nem kellett volna .ha jól emlékszem vki itt írta a minitool partition progit,nekem az úgy ahogy van hazavágta az sd-met,beletelt egy kis időbe mire felélesztettem .azért is ajánlottam az EASEUS-t mert még a halott kártyával is tudott mit kezdeni.
(#40779) :melyik ROM van a telódon?R8-on és R10en tökéletesen működik,R9en csinálta nálam azt amit írtál
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
melyik programot használod particionálásra?én is szenvedtem a múltkor vele,pont ugyanez a probléma volt nálam is mint nálad .a program volt rossz amivel particionáltam,az EASEUS tökéletesen megcsinálta FAT32+EXT2 particiót.szerintem töltsd le azt,azzal nem lesz probléma,partition magic,meg a recoveryből partició nem a legjobb megoldás
-
Ronam
addikt
válasz Flexy90 #40518 üzenetére
1: lite verzió kezdőknek míg a full haladó felhasználóknak készült,a fullba több program van alapból
2:én tegnap teszteltem az új R8-at,full verziót dobtam fel,de megmondom őszintén ez most annyira nem tetszik.psx emulatort próbáltam ezen a ROM-on és lassú volt a modacos R10hez képest,szerintem a legjobb ROM ami most kinn van.FLB-R10b pontosan,modacon megtalálod.
3:pontosan ,backupot készítesz és ha vmi gáz van bármikor vissza tudod varázsolni
4: ROM frissítés nem függetleníti a telót[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
és akkor mivan?a wipe nem törli a recoveryt,rossz vicc lenne .amúgy valamelyik nap én is szaroztam a gyári sd-mel.először recoveryből próbáltam a particionálást,úgy nézett ki sikerült is,de nem nagyon települtek oda a cuccok,sőt,semmit nem oda rakott .aztán letöltötten egy progit amit itt ajánlottak (nem az EASEUS),végig is csinálta szépen a particionálást,jónak is tűnt,de mikor telepíteni akartam a kártyáról vmi hibaüzenet fogadott,pontosabban nem talált rajta semmit pedig ott volt a cardon a ROM.végül EASEUS-t próbáltam,az tökéletesen particionálta a kártyát,de nemtudtam létrehozni ext2-t,amire most igazán szükségem lenne .valami ötlet?
-
Ronam
addikt
válasz kelzsoca #40204 üzenetére
oks,akkor ránézek
dragon válasza facebookon
Nem volt odaírva , nincs licencelve a és kelzsocával kezd elszaladni a ló ,
Kérj engedélyt.
ok
Tedd ki a paypalt
OK
A letöltés gomb mutasson a blogomra.
Most már ne szóljon bele senki tudom ez nem tűnik nagy dolognak de az utolsó lépés eléggé visszavetné az oldalt a google találati listájába.
Mielőtt beperelnétek: [link]kicsit komolytalan a srác,na mind1.én nem szólok bele,majd ti lejátsszátok
-
Ronam
addikt
érdemes lecserélni az eredeti FLB-R10-et az új zsoca féle R8-ra?az hogy magyarul van engem hidegen hagy ,sokkal inkább a gyorsaság érdekel,valamint hogy nincs sok FC
-
Ronam
addikt
működő psx emulator blade-n.tegnap szaroztam vele egy kicsit,végre sikerült úgy beállítani hogy jó fps-el fussanak a játékok.modacon találtam a leírást a beállításokhoz
wipeout kicsit szaggat viszont teszteltem a mortal kombat 2-t az hibátlanul futott,elég móka
nemtudtok valami programot ami olyasmi mint a screenshot it,csak nem fényképet készít hanem videót?vagy ilyet nem lehet csinálni?
-
Ronam
addikt
válasz Nova96 #39579 üzenetére
azt mondják érdemes megvenni,az 1ik legjobb és legmegbízhatóbb screencover.nekem az ára nem tetszik,nem költenék ennyit egy képernyővédőre .én rögtön miután megvettem a bladet le is szedtem a fóliát,nagyon zavart,azóta így használom és egy karc sincs rajta,számomra felesleges tudok vigyázni rá
-
Ronam
addikt
válasz caoladder #39570 üzenetére
R12 van a telódon nem?nekem mikor az a ROM volt a telón akkor csinált ilyeneket.tele van hibákkal az a Rom ha jobban megnézi az ember,nem tudom miért dicsérik annyira.
most olvasom hogy R11,az is egy szar .sőt még szarabb
szedd le modacorol az FLB-R10-et vagy várd meg a holnapot,addigra talán elkészül a zsoca féle super ROM[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz Fail3D! #39547 üzenetére
launcher pro-ban lehet témát választani?azt használom mióta megvan a blade,de még soha nem láttam témaválasztót
most futtattam egy quadrantot FLB-R10-en 710 MHz-re húzva.1238 pontot dobott .normális ez?ilyen értéket eddig még soha nem láttam ezen a telón
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
(#39542) majd nézz rá a gmailedre
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz vampire17 #39505 üzenetére
nem mindegy ám melyik verziót töltöd le a rockplayerből.elég sok változat van belőle,és azon belül is procira bontva,arm6-7 stb.....mondjuk én már rég lemondtam a filmnézésről ezen a telón .konvertálással fut minden de van a ******* kedve konvertálgatni folyton
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz Mephistoone #39477 üzenetére
melyik értéket kell nézni a linpacknál?MFLOPS?
-
Ronam
addikt
válasz kelzsoca #39466 üzenetére
én próbáltam tegnap.majdnem ugyanaz mint a setcpu csak 1 kicsit 1xrűbb kezelőfelülettel,meg 1-2 plusz beállítással.modacon írták hogy állítólag ezzel jobban meg is lehet húzni a procit mint a setcpu-val azaz nem lesz fagyás egy olyan értéknél aminél már a setcpu fagyott,nem próbáltam mert nem akartam széthajtani .szvsz jobb mint a setcpu
(#39470):pont mostanában akartam venni új fülest,ez egész jónak tűnik .árban is nagyon korrekt és ahogy olvasom jól is teljesít
(#39472): Caps egy kicsit beragadt
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz anglergab #39445 üzenetére
R9-el tényleg voltak gondok,viszont az R10 nálam hibátlanul pörög.eddig semmi probléma nem volt vele.tegnap megpróbáltam a psx-es játékokat.eddig egyik ROM-on sem futottak,azaz elindultak de nagyon gáz fps-el.tegnap feldobtam az fpse emu-t és ki is próbáltam 1-2 gamet,a nem 3d-s játékok 25-30 fps-el futottak ami már jónak számít,főleg ennél a telónál,igaz a procit egy kicsit meghúztam .tetszik az új overclock progi.wifi is tökéletesen megy.FC-vel még nem találkoztam.szerintem da best ROM
-
Ronam
addikt
válasz szezso155 #39281 üzenetére
szerintem ennyire ne ajánlgasd azt az all-in változatot.1-2 napja vágta haza egy forma telóját....le is lett szedve a legtöbb helyről.ha rom-ot akar cserélni akkor a hagyományos módon..első oldalon megtalál mindent
ki mondta neked hogy amoledesek az itthoni bladek?vagy egyáltalán ilyet hol olvastál?,mer itthon nem került forgalomba amoledes kijelzővel,szóval ez fail .alap járaton 2.1 van rajta,de lehet rárakni 2.2-t,sőt 2.3-at is igaz utóbbi még nem stabil.fényképezője meg szerintem szörnyű
(#39284):a te telódnak már semmi baja nem lesz,ha csak nem tpt-zel.mikor próbálta feldobni az all-in változatot,a telepítés végigment de nem indult újra a teló.szó szerint meghalt,semmire nem reagált........
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz asanotadanob #39188 üzenetére
mindenbe bele tudtok kötni ahogy látom .akkor ne használj wifit
-
-
Ronam
addikt
ha jól emlékszem talán modacon írták hogy alap járaton be van kapcsolva,azaz ha bevan lőve a 3g és elindítasz vmi navi progit használni fogja,ha nincs bekapcsolva akkor természetesen nem használja,külön kapcsolgatást 2.1 óta én se láttam
#39140: miér ne rakhattak volna rá másik rom-ot?egy gyors backup mindenről,rom telepítés,aztán mindent vissza,és neked meg fel sem tűnik hogy piszkálták
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
elküldtem,majd teszteld meg .),igaz r8-on r9en nem úgy néz ki ahogy kéne,sötét a háttér,de zsoca azt mondta ez javítva lesz az új ROM-ban.R12-n jól néz ki ott fehér színű,amúgy egészen pontosan az app neve: power control plus,mivel fizetős ide nem fogom kirakni .akinek esetleg kell privit írjon
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- iPhone XR/64GB/Kártyafüggetlen/81% gyári akku. AKCIÓÓÓ CSAK MA!
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
- iPhone 16 Pro Max/Platinum/256GB/Voda! 14 ciklus!!!
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest