Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
atees
őstag
Felraktam az r12öt és még mindig lassúcska a telefon
Mi lehet a baj?Belépek a menübe és akadozva gördül a képernyő, meg mindenbe lassan lép be. -
atees
őstag
Ha ext2+fat32re formázok akkor melyik legyen előbb ?mert ext és fat sorrendben a win7 nem látja a kártyát ??
-
atees
őstag
Sziasztok! Romot akarok telepiteni, az r11 óta van újabb magyar 2.2 es rom?? Ha igen hol találom meg?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
atees
őstag
sziasztok!
r11 fent van de ha telepíteni akarok bármit akkor újra indul a telo. Mi lehet a baj??? -
atees
őstag
Sziasztok!
Felakarom rakni az r11et és ezt írja ki a telo:
E: Can't mount /dev/block/mmcblk0p1 (or/dev/block/mmcblk0)
(Invalid argument)
Ean't mount /sdcard
Mi lehet a baj?
Kártya jól müködik gép és telefon is felismeri!
Köszi a váalszt előre is! -
atees
őstag
Ezt láttátok:
[link][ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Sziasztok!
Bocs, ha volt róla szó, de egy hetet kihagytam a fórumból
Azt szeretném kérdezni hogy az r11be előlehet hozni az rds-t valahogy illetve a 2.3-as fájlkezelőt bele lehet rakni, ha igen hogyan?
Köszönöm előre is! -
atees
őstag
Sziasztok!
Melyik file explorert használjátok r11 alatt mert, es és astro is akadozik nekem ??? -
atees
őstag
Sziasztok!
Haver pengéjén olyan probléma van, hogy a kamerába belépve fekete a kép és nem csinál semmit, 2.2 r11 van rajta!Gyári t-s romnál meg le is fagyott ha be akart lépni a kamerába!
Mi lehet a probléma vmi a készülékkel?
Valaki tudna ebben segíteni?
Köszönöm! -
atees
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy hawernak is van egy pengéje!Nem akart ő rajta módosítgatni, azt mondta jó neki úgy ahogy van, viszont egyik napról a másikra nem indult el neki a kamera, újra indítás akksi ki semmi. Felraktuk az r11et rá hát úgy jó lesz egy fél napig jó volt utána ismét semmi! Mit lehetne csinálni?
Köszönöm! -
atees
őstag
Ezt láttátok?
[link] -
atees
őstag
Ha fényképet és videót csinálok azt hova menti a telefon, mert egyszerűen nem találom meg :S ?
-
atees
őstag
Nagyon jó az update.zip, tökéletes!
Köszönet érte!!!!Nem tudtok olyan progit ami a gyári billentyű kinyitást kicseréli mondjuk vmi hasonlóra mint iphoné? Olyat amibe nincs benne a némítás funkció?
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
-
atees
őstag
Sziasztok!
Először kelzsocáéknak köszönet az r11 hun-ért!remek gyors, minden ok kivétel nálam két dolog az egyik a kocka a hivásinfóba de ez legyen a legkisebb baj a másik, hogy a quick settings app az nagyon nem akar működni, nem igen tudom vele kapcsolgatni a 3g-t illetve wifit!Ez általános hiba vagy csak nálam van ez? Van vmi hasonló egyszerű és jó progi e helyett ??
Köszönöm! -
atees
őstag
A plussz magyarosítást hogy kell telepíteni ?Ugyanúgy mintha romot raknék fel?Köszönöm!
-
atees
őstag
Nekem nem működik a wifi az új romon
kiírja hogy kapcsolódás és utána meg egyből hogy szétkapcsolva
Vagy én rontottam el vmi? -
atees
őstag
Megcsináltam a particionálást az sd-n, újra raktam a romot, hogy fogom látni, hogy működött e a particionálás és látja a telo a plussz helyet és tudok telepíteni az sdre?
Jelzi ezt vhol vmi ?
Köszönöm! -
atees
őstag
Fel van telepítve a rom, utána akartam az sd particionálni és azt írja ki hogy hibás sd formázza meg!
Mi lehet a baj??
Szeretném használni az sdre való telepítést de így nem tudom -
atees
őstag
Sziasztok!
Most rakom fel kelzsoca r11 féle romot és akarok bootanimációt rakni hozzá azt telepítés előtt bele tudom rakni a romba??Ha igen hogyan? -
atees
őstag
Sziasztok!
Ha jól tudom van lehetőség arra, hogy a fényképre rádobja a telefon hogy helyileg hol készült!
Az lenne a kérdésem, hogy a gyári fényképező progi tudja e ezt!Ha igen akkor hogy tudom beállítani?Ha nem akkor mivel és hogy tudom ezt a lehetőséget használni, mi kell hozzá? net vagy gps kapcsolat illetve milyen program ?
Köszönöm a választ előre is! -
atees
őstag
Majd egy tesztre kiváncsi leszek
Mármint a tiedre gondolok, az a biztos a működésnél
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Mennyiért lehet ezt a mini keyboardot rendelni ebayről?
Vaterán van 6500ért, az sok? -
atees
őstag
Sziasztok!
Szerintetek megmerjem ezt venni a telóhoz?:
[link] -
atees
őstag
Ha clockworkbe backup-oltam akkor amit létrehozott fájlokat be kell zippelni ha vissza akarom rakni, vagy elég csak a fájlokat másolni az sdre és megy is az egész magától?
-
atees
őstag
Sziasztok!
Felraktam a Hungarian_Hedgehog_RLS2-t de nem tudok mem kártyára telepíteni mert a telefon hibásnak veszi a kártyát ha megformázom fat32-re meg ext2-re! move2sd se jó, mert nem tudom letölteni sehonnan!
Valakinek lenne vmi ötlete, hogyan tudnék telepíteni a kártyára hedgehog alatt?
Köszönöm!! -
atees
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy felraktam a Hungarian_Hedgehog_RLS2 romot, megy is szépen nincs vele semmi baj, de a mem kártyát megakarom formázni fat32re és ext2re akkor a telefon elszáll hogy hibás mem kártya és csak formázni engedi!
Segítsetek mi lehet a baj?Szeretném kihasználni azt a lehetőséget, hogy mem kártyára telepítek de így nem megy!
Előre is köszönöm! -
atees
őstag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy romot ami magyar és tudok telepíteni benne sd kártyára?Meg felel nekem a 2.1 is, a lényeg, hogy stabil legyen!
Köszönöm a választ előre is!
Aktív témák
- Linux haladóknak
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Mini-ITX
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Trollok komolyan
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Az okostelefonok leváltójaként hirdetett termék a jövőhéttől papírnehezék lesz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Lila Megkímélt/1-43 hónap gar./Akku 92%/p4081
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple Karcmentes, Független!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./p4080
- Apple iPhone 13 128GB Starlight 83% akksi (Független)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Vodafone/2025.07.11.Apple Gar./Akku 100%/p4078