Hirdetés
- Yettel topik
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Most kíváncsiságból feltettem a Sygic-et és amikor megjelenne a főtérkép, amikor bezoomol az aktuális pozícióra, akkor szépen kidob... Vagyis olyan, mintha megnyomtam volna a Home-gombot. Aztán fut a háttérben, csak mindig visszadob a főmenüre. Érdekes. Bár annyira nem izgat, mert inkább a használom a Nemmondommeganevét navit!

-
freddirty
senior tag
válasz
diegho
üzenetére
Elég sokat nyűglődtem már ilyen-olyan navigációkkal a HTC hero-n is és ezen is. Több mint egy év mobilos navi után azt kell mondjam, hogy ez egy szükségmegoldás, ha tényleg használható navi kell, akkor egy jóval nagyobb képernyős PNA esetleg egy 7-10 colos tablet a megoldás.
Szoftver oldalról nézve a dolgot:
Még mindig a PDA-s IGO 2006 a legjobban használható. Második a ranglistán a pda/pna-s igo8 utána jöhet minden más. Androidra legjobban a copilot jött be bár ez sem hibamentes. Az androidos IGO csak egy mostohatestvér, szerintem a létező legrosszabb navi androidra. Nem is értem hogy merték ráírni hogy igo. Sajnos a térképek viszont ehhez vacakhoz a legjobbak...Végső véleményem az hogy aki nem évente 1x/2x használja a navit az vegyen ~20k-ért egy 5"-os wayteq-et és dobja be a kesztyűtartóba. Ma már nem olyan nagy érték ez. Hogyha ellopják 1-2 év múlva úgyis veszel majd egy 7"-ost

-
sto1911
veterán
-
istnag
addikt
Töltsd le a [link]Home Switcher nevű progit azzal bármikor tudod változtani mi legyen az alapértelmezett

-
-
devast
addikt
5x elmondtam, de elmondom 6odszorra is, ma türelmes vagyok. Azt a bizonyos szürke árnyalatot kéknek jeleníti meg. A widget-en éppen ott vannak pont olyan színű képpontok ezért szép félkör alakú. [link] Ezt böngészőbe nyisd meg, egyes szürke gradiensek kéken fognak látszani.
Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- EA Sports WRC '23
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali médialejátszót?
- Parkside szerszám kibeszélő
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, majd ha vettél és feltetted rakhatnál be képet ide.