Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynames
senior tag
válasz #11302912 #980 üzenetére
Nekem nincs még T32-m de havernak van és mikor játszunk TS-en midig mondjuk , hogy ki mekkora sebzést osztott ki. Szóval emlékeim szerint ennyi pont a max. körül van egy T32-től, esetleg még lehet , hogy goldskuló volt. Ha 600 HP reppenne le képen akkor már lennének kétségeim, de a 400 az belefér.
(#997) memphis221:
Hellcat egyértelműen. +álcafestés +álcaháló + venti + töltésgyorsító. És kapcsolh sniper üzemmódra mert közelharcra nem az igazi. De bármelyik is rakd rá a 90-es csövet free xp-ből mert addig szívás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
memphis221
tag
sziasztok!
Ti melyiket javasolnátok páncélvadász közül! Hellcat vagy Jackson!
üdv
" memphis22 "
-
virkir
veterán
válasz psycroptic #992 üzenetére
Amíg személyesen tudom aláírni egy kép rólam.
Már csak a miheztartás végett, tudja mindenki hol a helye
jahrn
Kis csacsik.
Egy trükkje van a dolognak. Jóban kell lenni serb-el aztán elég egy telefon, hogy a szopóágkapcsolót jó irányba tekerje ha játszani akarok"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jahrn
senior tag
Nohat virkir most lebukta' vazze
A magam reszerol azoknak adnek par nap bant akik a sajat ostobasaguk/primitivseguk miatt reportolnak valakit. Nem olyan nehez utanajarni h mennyi is a T5E1 max sebzese...
Amugy engem is reportolt (allitolag) a multkor egy Tiger. M4-ben ultem es OCF h gold ammora valtottam amikor o jott szembe es az osszes sajat t6-t7 a terkep tulso felebe ment begetni. Aztan jott tole a WTF meg anyazas h 3 lovessel -1k HP. Irtam neki h reportoljon nyugodtan, a WG staff-nak is kell neha kis kacaj....
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
válasz Dobi 562 #990 üzenetére
A titok nyitja az általad is megfogalmazott jelzőben rejlik: "gyerek"
Magyarán a "büdöskölök" felhergelte magát a saját bénaságán és inkább csodát vár a problémájára, minthogy utána olvasna annak amit ír, annak, hogy hogyan is lehetséges ez.Szerk.:
virkir-től meg autogrammot kell, hogy kérjek, mert ritkán lehet összefutni a fórumon egy "igazi" celebbel...[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
virkir
veterán
válasz Patrick76496 #989 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy tervezik megint valami kicióccó megvehetőségét.
Ugye azt már többször írták, hogy a type59 soha nem lesz már megvehető a WZ-111 meg kína only, ezért kap majd a többi szerver valami mást."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Dobi 562
addikt
Miért van az, hogy időről időre megjelenik itt valami hülyegyerek, aki a játék alapjaival sincs tisztában és elkezdi csalózni a nála jobb stattal rendelkezőket?
Értem én, hogy egyszerűbb a többiekre fogni (mindig szar a csapat, sok a csaló, stb), de akkor is szánalmas.
-
Patrick76496
őstag
Köszönöm szépen!
(#974) Handral: Jót érzel?
Más: Ezt jól értelmezem, hogy a Type 59 cserét úgy szeretnék, hogy konkrétan elveszik tőlünk a Type-ot, vagy csak a vásárlás lehetősége (ergo a Type soha többet nem lesz megvásárolható, ez az új med viszont igen) lesz kicserélve?
Q: Why are replacement premium tanks for the Chinese Type 59 and WZ-111 being created as opposed to placing them back in (or implemented on other servers)?
A: Type 59 was removed from the sales, because for a premium tank, it was overpowered (it was as good as a regular tank). WZ-111 is scheduled to remain exclusive on Chinese server. Both will be replaced by a proper heavy and medium hightier vehicle (the heavy tank was named "112" and it's possible it will appear in 8.7. Nothing is known of the medium tank).[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Kingfisher1
tag
Ez nagyon poén Nem ismerlek, de valami nagy gáz van veled, tuti! Szerintem kezd el a játékot az alapoktól, tudod, van egy kis izé a bal felső sarokban "Battle tutorial". Meg nem árt néha a lőszerek és lövegek tulajdonságait átnézni.
És akkor nem érnek majd ilyen meglepetések! -
bullseye
addikt
Elsőre azt hittem, valami régi haver poénkodik, mert ilyen nincs komolyból...
Mondjuk pár napja egy T34 három 500-at lőtt belém, akkor kicsit káromkodtam. De csak magamban. Nem a chaten. Nem vagyunk állatok
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
virkir
veterán
Jézusom.
Késik a díler vagy mi a bánat van veled?
Meg ki a búbánat az a GMek? Házi kedvenc kecske?myckey
Na legalább celeb lettem én is ha már valakinek "több ezer" képe van rólam a poresz gyűjteményemben is ritka akiről több ezer kép van
Nyugodtan hajthatom végső álomra majd fejem megmaradok az utókornak.
Nem éltem hiába.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
törölt tag
http://farm9.staticflickr.com/8253/8666949304_ee573fb707_b.jpg no comment csalo fostos lama. Ha a GMek mondjak hogy csalo vagy baratom, akkor ennyit rolad. Olthatsz akarhol. Bye noob. Tanulj meg csalas nelkul jatszani.
Es ez csak az a foto amit en csinaltam. GMeknek tobb ezer van rolad haver. Szal jobb ha lapulsz es bucsut intesz az accodnak.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
hát ez nagyon nagyezt ne felejtsd el márkinak bemutatni Vir!
De bazme Drakula!
hogy a retekbe lehet csalni?
he?
há mond má el nekem is,világosíjjá má fel!
én is csalni akarok,és nagy win rétetez kuva jó,má kezdtem álmosodni
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
virkir
veterán
válasz #11302912 #974 üzenetére
Hát itt vagy pici agyhalottam.
A másik fórumra már elújságoltam ismételt ámokfutásod. még videjjót is csináltam a hüjjeségedről
Ha lenne egy iciripiciri agyad akkor legalább utánanéznél, hogy az ominózus ágyú amivel szétlőttelek maximálisan 400-at bír sebezni.
Problem?
Ja a múltkori amikor ha jól emlékszem a hunsos platonnal játszottál valami hasonlót ajándéka már megvolt?echterion
Hiányzott?
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
törölt tag
Virkir hamarosan bannolva lesz a WOT szervereirol. Beszeltem GMekkel Kicsit egyertelmuen csalo lama. 400+okat sebezni t32vel is-6 ellen nagyon szep screenshotok vannak rola. GMek mar figyeltek jo ideje. En csak szepen fel lettem vilagositva hogy ki lesz bannolva. Nem is csoda a nagy winrate ha csak csalni tud egy pocs.
-
grex4
aktív tag
3 napja szivat engem a játék, meredeken zuhan a win rate-m és a lényegesek meg emelkednek. ki érti ezt?
Ma még nem voltam top tank, 30-40%os esélyekkel indul el minden party, alig tudok nehányat megmenteni.
Erősen szopóágon vagyok, nem értem miért, pedig ma beaktiváltam a szülinapos kódot is. Tegnap 37%os WRMM érdekesség... kinek jó ez
Ezt a panzer 2napja nem tudom leszorzózni. 10vesztes csatám van vele és mind az utolsó 10.
echterion: Hát de muszáj tolni a prém miatt
sütihez grat.[ Szerkesztve ]
üdv
-
munnergep
senior tag
válasz GrooveHero #964 üzenetére
+1
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
yarsley
aktív tag
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Dobi 562
addikt
Vettem az akcióban egy SU-152-t. Még stock szegény, csak a motort és a rádiót kapta meg. Felszerelésből a célzásgyorsító és távcső fért rá a súly miatt. Ha meg lesz a fejlesztett felfüggesztés akkor a végleges így lesz: célzásgyorsító + töltésgyorsító + venti. Igazi fun a tank a stock ágyújával, a 152 mm-essel (csak goldot lőttem eddig), csak úgy röpködnek a 6-700 dmg-k. Egyedül a töltésidő gyenge, jelenleg ~16,5 mp 100% legénységgel, 100% BiA-val.
Eddig így állok vele:
A 152-est csak akkor fogom lecserélni ha a jobbik 122-es ki lesz fejlesztve, addig marad rajta. A + felszerelésekkel remélhetőleg kicsit tudok még javítani a teljesítményemen.
-
homeless09
őstag
válasz GrooveHero #964 üzenetére
Csak le kellett írnom és sikerült nyerni.
Hát csak most lett meg rá a 90mm-es gun, szóval tapasztalatokat csak ezután tudok róla mondani.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
GrooveHero
addikt
válasz homeless09 #963 üzenetére
Jobb énekes volt, mint tank, nem tudom, te hogy vagy vele
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
homeless09
őstag
Ilyen a világon nincs. Képtelen vagyok egy győztes meccset lehozni a Jacksonnal napok óta. Kész vicc milyen csapatokba rak.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Mcray
senior tag
válasz psycroptic #958 üzenetére
Nagyon sok jó játékos megy VK A-val. Egyszer 3 db IS-3-mal voltunk és két VK A bedarált minket egy sarkon. A BL 9 nem tudta átütni a VK A beforgatott elejét, ami kilátszott belőlük. Amiatt, hogy viszonylag közel van a tornyuk a tank elejéhez, nagyon jól lehet vele sarok-harcolni azaz peek-a-boo-zni. Volt szerencsém látni hogy egy bukott csatát a mi VK A-nk hogy nyert meg egyedül 4-5 ellenfél ellen.
Eddig egy jó köröm volt Fjords pályán, ahol 3600 sebzéssel nyertem, de nem adta meg a tank ászt mert csak a célpontjaim felét találtam meg én, a többit a felderítő világította nekem.
Jó gép, de még nem éreztem rá
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
róland
veterán
Miért jó ha valaki a csapattársára lő? (Ma már sokadszor lőttek így ki. )
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
jahrn
senior tag
válasz psycroptic #956 üzenetére
Huhh, az elegge szep grat. Mondjuk szebb lenne egy Win felirattal.
Ocsem nagyon imadja a VKA-t, allandoan mondja nekem h szerezzek be en is eggyet. De az a baj h tul sok t8-t9 van amit be kellene szerezni. -
virkir
veterán
válasz Patrick76496 #940 üzenetére
Ez is jó gondolom
A fene emlékszik honnan szedtem le."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
myckey
veterán
-
Csabi04
tag
Nem tudjatok aki küldött képeslapot a Wot-nak mikkor kap valamit?, mert én már március végen elküldtem de még semmi.
[ Szerkesztve ]
-
munnergep
senior tag
Ma volt egy pár percem belépni és gurulni egyet.
Pershingbe be, sima tier8 meccs, scoutot senki nem lövi, 1 shot az artytól, kigyullad, elolt, elindul, 1 shot a másik artytól.
Köszönjük a mai játékot"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
v!ct0y
veterán
Ha eladok egy aranyért vásárolt tankot akkor azt később creditért vissza tudom venni ?
-
Dr_Syrex
senior tag
Igen volt már, de hátha valaki még kimaradt belőle.
Mellesleg szép gesztus, de kíváncsi vagyok akkor is ilyen adakozó lett volna a WG, ha a nem kellően biztonságos jelszótárolási módszerük miatti esetleges adatlopás nem következett volna be.Nem kizárt, hogy néhány gyenge jelszóval ellátott accot lenyúltak akkor (ami részben azért user error).
Öröm az ürümben, hogy ezáltal rengetegen "megerősítették" a jelszavukat.Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Dobi 562
addikt
válasz Kingfisher1 #938 üzenetére
Mivel neki prémium fiókja van, ezért a prémiumos eredményt mondtam...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Kingfisher1 #938 üzenetére
Így van, hiszen a prémium nélküli eredmények számítanak.
magyarsrac
-
Pug
veterán
Elnézést ha már volt linkelve, ajándék 300 arany.
-
Dobi 562
addikt
válasz SoulReaver #933 üzenetére
Szép eredmény a 2300xp de kb. 3000xp-vel szokták nyerni ezeket az eventeket.
-
mynames
senior tag
válasz #95904256 #914 üzenetére
Remélem nem voltam félreérthető!
Szóval igazad van, én is így gondolom: lesz@rom , hogy kinek a fragje csak nyerjünk! Ennyi!(#920) nyunyu:
Ott fényeskedik a Pool medal ! Ez igen!
Kb. 12k kör magasságában jött össze egyszer, azóta még a közelében sem voltam (talán egy-két R-W), szóval tudom értékelni![ Szerkesztve ]
-
yarsley
aktív tag
válasz Mercutio_ #923 üzenetére
és az ott kapott kódokat screenshot-tal (vagy mailben küldik?) elmenteni?
en egy text file-ba szoktam menteni, de levelben is elkuldik.
A tobbit nagyjabbol leirta echterion: 4 darab kodot kapsz, mindegyik felhsznalhato kulon-kulon. A wot hoz ket fajtat kapsz; a bonus-t mindenfajta acchoz fel lehet hasznalni, az invite-t csak uj account letrehozasahoz.... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Kingfisher1 #925 üzenetére
Könyvjelző?
Elkéstem sebijani1982 de egyetértek. De látom sokan még nem ismerik ezt a funkciót. Lehetne címlapos Logout írás.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Kingfisher1
tag
válasz sebijani1982 #926 üzenetére
Bocs, lusta voltam körülézni Most már tudom, köszi!
-
sebijani1982
senior tag
válasz Kingfisher1 #925 üzenetére
Miért nem csináljátok azt, hogy amikor a címsorban kiírja az oldal címét friss.html akkor az elmentem az oldalt fülre kattintotok a jobb oldalt található menüben?
Bocsánat nem csak neked szól elsősorban, hanem mindenkinek.
PEACE
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Kingfisher1
tag
Bocs, csak szeretnék feliratkozni a témára, hogy lássam az új hsz-okat.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Tehát, ha jól értem a linkelt oldalon először mindenképpen érdemes beregelnem, és az ott kapott kódokat screenshot-tal (vagy mailben küldik?) elmenteni?
A WOT-hoz kapott +1 kódot a többitől függetlenül tudom használni, és csak mint új reges, vagy azt is hozzá lehet csapni egy már meglévő acc kreditjéhez?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Csabi04
tag
Szerintetek az IS3-ra mit vegyek meg az agyú után a tornyot vagy a lánctalpat?
-
Enzolord
addikt
válasz #95904256 #914 üzenetére
Most már tudod, hogy legközelebb ha rád fordul, már küldöd is bele a skulót a parasztba..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Linkin
senior tag
A mobiltelefon szám megadásnál a 100 aranyért a mobilszámot hogyan kell beírni hogy elfogadja?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
törölt tag
Dehogy akartam én elvenni az örömét, de nem hagyom, hogy a szükségesnél tovább meredjem rám egy-egy cső. Először azt hittem, hogy azért lőtt belém, mert a zászlónál épp úgy fordultam, hogy feléje állt az ágyúcső ( ha lehet kerülöm az ilyet, még csak véletlenül se tüzeljek csapattagra ).
-
mynames
senior tag
válasz #95904256 #911 üzenetére
Na ezt utálom a legjobban. Mert mi van ha nem "lopod" a killjeit? Esélyt adsz az ellenségnek második lövésre amitől a kedves Lajos meg is pusztulhatna, és akár bukóra is fordulhat a dolog.
Másrészt meg addig neked várnod kellene amíg ő kiszedi az ellenséget?
Velem is előfordult ez már mindkét oldalon, de a lényeg a győzelem. -
törölt tag
válasz Napfénysüti #910 üzenetére
Bocsánat, csak közben ablakot takarítok ( növelem a view range-t ).
szerk.: A damage is az illetőtől származik. Mintha mindenki arra várna, hogy őkelme puffogtasson.
[ Szerkesztve ]
-
Flayer
senior tag
Üdv all!
Tegnapi kellemes napom!
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
zoszt
tag
A fejlesztési ágra pillantva a t2 mediumot javaslom, az visz a med-heavy vonalra, mindkettő jó és még az egyik td vonal is elérhető belőle később. Nagy kérdés mennyi időt szánsz a játékra. Alacsony szinten a kis amerikai td-k nagyon ütősek értő kezekben.
"Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
róland
veterán
T1 Cunnigham-ről indulva merre érdemes fejleszteni?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
yarsley
aktív tag
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
myckey
veterán
válasz Dobi 562 #901 üzenetére
sokan kerülik a PZ3/4 gépet...
na hát én inkább a 38-at kerültem ki,és még 8 ponty 5 előtt kiszedtem a VK36 ot belőle
és szerintem a PZ3 jobb is mint a harmincnyolc.
persze nem az a szerepkörük,de akkor is[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
yarsley
aktív tag
-
Dobi 562
addikt
Olvastam SerB blogjában, hogy valamelyik következő patch-ben a tech tree-n külön scout tank jelölést fognak kapni a nehezített MM besorolású light-ok. Talán majd akkor kevesebb lesz az ilyen "anomália" hogy 38na 8-asok közé kerül.
Én még beleraknám azt is, hogy amikor a lelkes júzer ki akarja fejleszteni a 4-es scout tankját, akkor egy felugró ablak rákérdez tőle többször is, hogy biztos akarja-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest