- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
Csabi04 #10003 üzenetére
kell kell pls ezt a célkeresztet vadászom de a többi és érdekel
működő x4 zoomod is van?
kezd tetszeni,
mentem a su12244-vel egy kicsit jobb kört, letalpalásért is beadja a pontot, 941 sebzés, 551 sebzés talpalás után mások által, 40e bruttó kredit prémmel ugyan, de anélkül is tisztességes összeg lenneutánanézek, hogy most tényleg jobban termeli a creditet vagy csak én érzem úgy
-
-
nyunyu
félisten
válasz
Csabi04 #9277 üzenetére
Sebzes log parametereit a hitlog bekezdes allitja, lines ertek allitja, hogy az utolso hany sebzest reszletezze.
Gondolom, ha 0, akkor csak a fejlecet mutatja.Kepernyo tetejen levo sormintat elvileg a jatek rajzolja (8.4 vagy 8.5 ota), XVMben nem talaltam ra beallitasi lehetoseget.
Ikon eltunest passzolnam.Teszt klienst hozza valo ujabb XVMmel probaltad, vagy a mostanival?
-
nyunyu
félisten
válasz
Csabi04 #9148 üzenetére
Az xvmconf mappába mit kell átírni, hogy a tankok felet csak a tank nevet és az hp %-ot mutassa?
A barát tankoknál úgy szinten és a kilőtt tankoknál ne mutasson semmitMarkers bekezdesben az osszes ally|enemy x alive|dead x normal|extended kombinacioban kulon-kulon tudod allitgatni oket. visible: true: latszik, false: nem
vehicleIcon: tank osztaly ikonja
healthBar: tank eletero csikja (aktualis/ossz HP hattere)
damageText: benyalt talalat merete
contourIcon: tank ikonja
clanIcon: klan ikonja
levelIcon: tank tierje
actionMarker: radiouzenetek ikonja (Help, Follow me, ilyenek)
aztan alatta textFields-ben van ket format mezo, elso "{{vehicle}} a tank neve, masik "{{hp}} / {{hp-max}}" meg az aktualis HPjat mutatja.
Utobbit ha kicsereled "{{hpratio}}\u0025"-ra, akkor fogja az aktualis szazalekot mutatni. (Szvsz semmi ertelme, de te tudod)De egyszerubb az online editorban allitgatni, ott egybol latod, mit kapcsolsz be/ki, meg nem kell kezzel tippelgetned a koordinatakat, hogy hova tegye oket.
-
nyunyu
félisten
válasz
Csabi04 #8361 üzenetére
Nem adna valaki egy linket arról a módról hogy ellenséges tank hol volt utoljára?
Meg erről, hogyan mutassa az XVM nekem is így a játékosok nevet és az ikonokat?XVM konfigom
Ha nem hasznalod a szinteveszto beallitast, akkor ezeket allitsd vissza benne.Tank ikonok kozul meg a Romkynst keresed.
-
Angel1981
veterán
válasz
Csabi04 #8129 üzenetére
"Meg a kempelők is szívni fognak."
Nem csak ők, hanem mindenki, aki egy kicsivel is "bátrabb" és bemegy a sűrűjébe.És hiába mondják páran, hogy "oldd meg, hogy ne lőjön ki", ez egyrészt jó pár pályán nem kivitelezhető, másrészt ha így tesznek, az általában azt jelenti, hogy mindenki bebújik valami nagy objektum mögé (az ellenség is), és megáll a játék...
Kakumix: ez egy hasznos kis táblázat!
Az állatja meg egészen a 8. skillig megcsinálta! -
Imilenni
addikt
-
nyunyu
félisten
válasz
Csabi04 #6170 üzenetére
Elso skill 220k XP, masodik 440k, harmadik 880k...
Azt irja a skill calculator, hogy az elso skill 44%-rol fullra huzasahoz kell 196k XP.
-
dfsz34
őstag
válasz
Csabi04 #6170 üzenetére
ott a link, amit bemásoltam
1st Skill/Perk 44 1st Skill/Perk 44 119005.9488 1st Skill/Perk 44
1st Skill/Perk 100 1st Skill/Perk 100 315095.6398 1st Skill/Perk 100
magyarul 315e - 119e, durván 200e XP kell a 100%-hoz
Az azért munkás egy dolog, mert most mentem egy szép kört T34-el: 3922 damage, 4 kill, tank ász, elit lövész, mester lövész és adott 1323 XP és 56e creditet prémium nélkül. 150 ilyen kör kéne a 200e-hez, pfff,
ha szerencséd van, akkor lesz megint x2 crew akció, hétvégente szokott lenni és akkor már egyszerübb, elég csak 100e -
Chris0321
veterán
válasz
Csabi04 #3632 üzenetére
Ott van a garázsban a teljesen felszerelt GwTiger, eddig sem nagyon használtam mert elég vacak a lövegkitéríthetősége ezért hamar szétesik a célkereszt. Ha egyszer szétesik célzásgyorsítóval is mire megint összeszűkült már rég nem volt spottolva a tank amire céloztam.
Csak azért nem fogom eladni az artyaim mert hátha javítanak majd rajtuk később. -
myckey
veterán
-
válasz
Csabi04 #1414 üzenetére
Ezt aláírom, és nem csak T29-re, hanem a KV-sorozatra és a német TD-kre is (ezekkel van tapasztalatom). Másoktól is sokszor elhangzott, hogy stock állapotban minden tank szenvedés. Nyilván ez nem véletlen, és jól is van így. Valahol ez összefügghet azzal, hogy a tier8as prémium verdákat vezető playerek sok esetben akkor bénák nagyon, amikor lusták kitolni azt a 2000 csatát egy ilyen gép vásárlása előtt, és alapvető tapasztalatok nélkül csapnak a tier8-9-10-es lecsóba. Lévén ezeken ugye semmit sem kell kifejleszteni, így nincs rá kényszer, hogy megtudják mi a dörgés.
-
jahrn
senior tag
-
scyllarus
veterán
Ugyanezt az utat bejártam az M6-tal. Úgy hallottam, régen ugyanazok is voltak az ágyúk, de valamelyik patchben utánatettek egy AT-t a TD-s ágyúk nevének, és emiatt nem használhatom az M6-on kiszenvedett 90-est, holott ugyanilyen lesz ezen is. Ott is csak azzal lett használható a tank. Mi a fenét csináljak T7-es tankok ellen 128 pennel? Gold ammóra meg prém fiók nélkül nemigen futja, de lassan már azon agyalok, hogy ezt muszáj lesz azzal használni. Mondjuk a sebzése vicces lesz így is, de legalább nem pattan le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest