Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
Remiel
üzenetére
Rossz fát tettél a tűzre, általában jogos a büntetés...

Dobi 562 - Amúgy nem is linkeltem volna be ide, de meccs után elkezdett ugatni nekem, mert szerinte szar vagyok a játékban.
Szegény kicsit rosszul viselte, hogy outplayeltem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezért is merült fel bennem a kérdés, hogy erre a profilra nagy a mellény?! -
Remiel
őstag
Fasza egy napra felfüggesztették a fiókomat, csak nem tudom mire fel, nem csináltam semmit.
Indok Minor game violation
Természetesen az ügyfélszolgálathoz ezzel nem lehet fordulni... csodás
-
Dobi 562
addikt
Latom nem nagyon ertitek ezt a stat/WR dolgot...
Itt van emberunk statja tomato.gg-rol.
Mint lathato M48 Pattonnal jatszotta a legtobb csatajat, ennek a tanknak a statja dominalja az ertekeleset. A sebzese rendben van, spot is 1.0 felett van, tulelesi rata nagyon alacsony, valoszinuleg tul agresszivan jatszik, porgette a csatakat, hogy meglegyen neki a Hacker minel hamarabb.
Egyebkent meg reroll, a 2.0-as akcio miatt kezdte el az uj accountot.
Ilyen keves csataszammal egyebkent nem erdemes meg a stattal foglalkozni, majd terjunk vissza ra, ha mar beletolt par 100-at.
-
po1son
addikt
Engem különösebben nem érdekel a wn8 és társai, de ehhez a wr-hez irreálisan magas ez a 7300 pont szerintem.
Úgy látszik már ebben is olyan szinten bele nyúl a wg, hogy a játékos azt gondolja magába "jáj de jó, már majdnem superunicum vagyok, mindjárt elérem majd a 45%ot"
-
zodo
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
Enyém se fényes.
Ez az új fiók amit 2.0 előtt kezdtem. Mai játék után.
92 csata 7226 wtr 40.22% volt a wr
Ugye én nem ebben a ligában játszom.
38k csatás fiók 5730 wtr 1581 wn8 48.12% wr a jelenlegi.
2017 végén volt a max. wr-em 51.21% mikor még nem volt wtr értékelés.
11975 csatánál 1215 wn8 mellett.
Látni hogy nem mindegy mivel játszik az ember ill. hogyan megy a csatákban. -
diegho
nagyúr
válasz
kisharsany
üzenetére
Exitlag?
-
kisharsany
aktív tag
Két napja nem tudok belépni a játékba, sikertelen a szerverhez csatlakozás a Game Center ablakában és nem töltenek be a tartalmak, nem tudok a játékon belül sem belépni egy szerverre sem, illetve nem tölt be semelyik böngészőből a wargaming.net sem.
Telefonról betölt a weboldal mobilnetről.
Próbáltam a DNS gyorsítótár törlést, a port nyitva van a játéknak, nincs semmi mod, safe módban sem tudok belépni, semmi változás nem történt se hardveresen se szoftveresen az elmúlt kép napban.
Játék újratelepítés gondolom nem segít, mivel a weboldalra sem tudok belépni. Próbáltam másik routerrel, azzal sem jó.
Ötlet? -
po1son
addikt
wtf 44% wr - 7304 personal rating
-
Warton
őstag
Amúgy ez Rhm egész erős kis tank lett az utóbbi időben. Én is felfedeztem magamnak a broken grindolása nem is annyira fájdalmas mint amennyire az elején gondoltam, hogy az lesz. Persze szpotban még mindig a Manticore a jobb, de ilyen allround szerepkörben szerintem a legjobb tierx-es könnyű tank. A repesze is nagyon hatásos tud lenni a grille másik könnyű tank elleni küzdelemben.
-
tboj
aktív tag
Tier X Rhm lighttal mentem egy utolsó másodperces (vagy inkább tized másodperces) győzelmet a legvégén 1v2-ben maradva. A 15-ből kb. 10 percet 19 HP-val játszottam le. Replay, ha valakit esetleg érdekelne.
-
joergie
őstag
twitch.tv hivatalos csatornán lehet újra ols tokent gyűjteni
-
diegho
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Fix tornyos TD, ami alapvetően közelharcra van kihegyezve szerintem nem túl meta jelenleg. Ha nincs perfekt hulldown-ban, akkor nem túl erős, ha meg abban van, akkor elmegyek másik irányba. A kupolát amúgy én is rengetegszer belőttem már rajta. Nagy kaliber overmatchelni tudja láncnál hulldownban is.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Aljasvip
üzenetére
szanaszét lövik azt az 5 mm magasságú parancsnoki belépőt rajta... csak nagyobb távolságból lehet normálisan hull down-ba tenni, de még úgy is basszus túl gyakran meglövik, ha nem tudom tökéletes hull down-ba tenni és rálátnak. A badgernek legalább nem volt egy ennyire egyértelmű gyenge pontja a tetején. Volt csata, hogy az ellenfél egyszer sem hibázta el, pedig nem egy helyben álltam, hanem izegtem mozogtam.
A másik, hogy a közelharc. Hiába nézem pl a cc-ket, mert ahova ők állnak ott az én esetemben általában tülekednek a tankok és nagy ívben tudok csak rákanyarodni vagy nem lesz jó hull down-ban. Most a rush-t nem is említem, amikor nem tud lépést tartani a csapattal vagy amikor körbeveszik.minden jó csatára jut 5 sz.r vele... és ez nagyon rossz arány a tankjaim között. Általában 1:3 az arány. Kifejlesztem fullosra és addig adok neki esélyt, de szerintem ez a legénység is megy majd vissza a badgerre. Azt legalább a roham módban lehet használni.
-
diegho
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Nem gyengébb, hanem más. Canopener tud sidescrapelni, többet pattint, 11-esnek gyengébb a páncélzata, nem tud annyira sidescrapelni, viszont a löveg nagyon pontos, duplát tolva is. Canopener inkább első vonalas, Conti inkább support.
Canopener abból a szempontból erősebb, hogy a 8-as tankokat nagy könnyen megeszi, ha jó leosztást kapsz, akkor lehet dominálni. -
válasz
diegho
üzenetére
Szerintem a Breaker lett egy kicsit túl erős. Ha be tudja védeni a hasát, akkor nincs az a tank ami szemből kiszedi. Ha nem marad egyedül (és valaki nem gyáva HP-t áldozni), akkor ezzel rendesen le tud zárni egy folyosót.
A többi tanknál ezzel szemben hagytak jelentősebb gyengepontokat. A Ratte néha már viccesen gyengének érződik, mert ha úgy adja neki az RNG, akkor minden is belövi. -
diegho
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Én sem tartottam erősnek korábban, de nagyon kemény gép. Pláne úgy, hogy field mod nélkül húztam ki vele a 11-est. A 11-es armorja gyengébb, de a löveg valami brutális.
Alapvetően szerintem a 11-es tankok nagyon jól balanszoltak, kivéve a pár gyengébbet, de nem látok nagyon kiemelkedő op tankot. -
jano_77
nagyúr
válasz
diegho
üzenetére
ilyenkor áldom az eszem, hogy nem ugrottam bele rögtön a 11-es vasak vásárlásába. Több ki van fejlesztve, de megvenni eddig a Sakál-t, Hackert és T-803 illetve KR-1 vettem most legutóbb. AS-XX, Leo120 ki van fejlesztve, de ezek után valszeg lehet ki sem próbálom. Max talán 4-5 csatára, hogy mégis elmondhassam, hogy játszottam velük.
-
kchryss
veterán
2 napja kezdtem szöszölni a babilon móddal. Ma sikerült random csapattal a rémálom módot megcsinálnom.
Most nézegettem meg hogy mennyit kellene még játszani, grindelni a jutalmakért. Csak én érzem úgy vagy tényleg nagyon megnövelték előző évekhez képest a ráfordítandó időt?
Kb 10 pontot ad egy győztes csata, sok pontot kell gyűjteni és hosszabbnak érzem a csatákat is. Ráadásul nagyon repetitív, unalmas.

-
ddt500hu
veterán
Ez az XX 40t akkora rakás szar, hogy 5 csata után eladtam. Konkrétan semmire nem jó.
Nem valami gyors, egy nagy kocka, nincs camoja, az ágyú pontatlan, lassan táraz ki, lassan tölt.
Okádék.
-
po1son
addikt
Első full tier11 meccsem...
-
Remiel
őstag
válasz
Lanash
üzenetére
egy tankelit videóban van szó a dupla ágyús tank gombkiosztásáról és hogy valami delay van ha a bal egérgombra teszitek, nem tudom ez e a baj nálatok, nálam nem ott van és nincs gondom, 11. perc környékén beszél róla
-
El Rey
senior tag
Fura egy tank ez a type 5.
Egyik csatában beüti mindenki, minden szögből, jó ha tudok egyet pattintani. Másikban meg lepattan róla minden még a gold lőszer is.
Egyébként brutál tank lett 2.0 ban. -
Lanash
senior tag
Sziasztok.
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy amikor dupla csöves? (Remélem helyes) ágyús tankkal kilövitek az első lövedéket utána hátrébb megy/terem a tank. Mintha laggolna. Mindegy, hogy az új német prém vagy az orosz 703 II vagy az amerikai. -
Dobi 562
addikt
A forumon gyakran szidott alacsony WTR-es jatekos lehozta a vegjatekban a csatat. Sajnos nem neztem vegig, hogy pontosan mi tortent de amikor ott hagytam, a mi Hacker-unk 400 HP-n, az ellenfele 1600-on volt.
Igaz, osszessegeben nem sokat tett hozza de a vegen jokor volt jo helyen es ez eleg is volt a gyozelemhez.
-
zodo
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
Szerinted elcseszés ha végre van manőverezhetőség és nem 3 ponton ácsorog a csata?
Költői kérdésnek szántam, ha szerinted elcseszték akkor talán új játékstílust kell felvenni.Az hogy ki mikor nyer vagy épp futnak-e vagy nem a bonuszok az pont olyan kiszámíthatatlan mint maga a játék.
Ma 2. eddig egyben utolsó csatában az RHM lehozta pedig...
Egy darabig jól álltunk aztán fordult a kocka de végül lehozta.
0 dmg top tier heavy full afk kezdésnek. Ellenfél T-44-100 nagy cheater volt.
Elején szedtem belőle F1-ből míg púposodott E9-ben a toronyba.
Lejött később kigyújtotta a heavy-t csak én jöttem át érte, kiszedte a motoromat talán 2-3 lövést bekaptam pedig az sem tűpontos löveg de csak kiszedtem.
Nem is ez hanem a 2 gm-os ISU is afk modba váltott.
Addigra kb minden enemy 1 lövéses lett, kettő feljött a toronyba, támadták a B0-n haladó tankunkat (nem tudom mit hősködött) akivel szemben is volt 2 td és nyilván meghalt. Felmentem ugyan és egyet kiszedtem de a másik meg engem.
3 enemy 2 saját csapattárs de 1 afk ISU és az RHM valami félelmetes megérzések árán mind a 3-at leszedte.
-
Chris0321
veterán
válasz
El Rey
üzenetére
Overlord alapból vacak volt, az az egyetlen pálya amit tiltásra tettem. Jó ötlet volt a tengerpart részét megszüntetni, mert a parton lévőket a magasabb területről simán szét lehetett lőni.
A másik pálya vár részével is kellett csinálni valamit, mert csak a vár két végéből lövöldözték egymást az emberek, most jobban be lehet menni és több irányból lőni. A med rész szerintem sokkal jobb, több a mozgástér mert van bőven fedezék. -
zodo
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
Azért kellett mert szükség volt rájuk!
Fa ék egyszerű pályák zöme. Játékos állomány évek óta háborgott miattuk.
Jelen esetben az a változatosság ha le mész kis tierbe játszani vagy csata módot állítasz.
Látótáv az egekbe emelkedett miközben a pályák 800 vagy 1000 méteresek maradtak. Cső vagy lapos pályák. Növényzet vagy fedezék meg minek.
Aztán a tankok sebességet se feledjük.
Anno sokkal klasszabb pályák voltak, nem ilyen kiszámítható ki hol fog felbukkanni de ha mégis alternatív megoldást választott, nem halt meg azonnal mert volt menekülési lehetőség. -
Dobi 562
addikt
Ilyen jatekosokat... Ok voltak a nyertes csapat, bedaraltak minket mint a szart es szidja az anyamat mert egyszer belelottem...
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
Kíhúztam a konzervnyitót kínkeservesen. A gőzölgő szarkupac 9 est meg eladtam a fenébe. (Fú de jó érzés volt!) Nem szokásom eladni tankokat de ettől már a hányinger kerülgetett ha csak megláttam a garázsban is. Az első tankom amire még az első gunmark sem lett meg. De ha fizetnének sem játszanék vele soha többé.
-
Chris0321
veterán
Mivel pár évet kihagytam így ingyen tagjaim vannak, de azért nem ennyi amennyire szükségem lenne. Füzeteim is vannak de gyorsan el tudnám őket használni. A Maus utáni tankhoz is kellene legénység, nemrég meg sikerült venni a Tiger-Maus-t és abba is csak egy egy skilles legénység jutott. Inkább ezzel húzom mint a 11-es tankkal, így legalább a kötvényen kívül a kredit is jön.
-
po1son
addikt
Token boltba ne felejtsétek elkölteni a pontokat.
-
zodo
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Obj.430U Parancsnok/Rádiós
Obj.432U már csak 3 fős!
Parancsnok/Rádiós ugyan de mivel nincs 4. fő azaz Töltő amit itt a Lövegkezelő végez.
Obj.140 ágon nem tudom hol tartasz de
T-43, T-44, T-54-ben Töltő a Rádiós de Obj.140 már a Parancsnok lesz a Rádiós
Ha lesz XI folytatás ezen az ágon az majd kiderül. -
po1son
addikt
Ebből már ennyire elegem van...
-
Chris0321
veterán
Az Object-252u-val fejlesztem az IS-7 és a leendő KR-1 legénységét jobb nem lévén így a rádióssal nem igazán szoktam nagyon foglalkozni, mert nem tudok mit csinálni ha másra van kiosztva a képesség. Az Object-430u-ra és az Object-432u-ra kellene majd legénység és esetleg az Object-140 ág 11-esének ha lesz majd később.
-
Chris0321
veterán
Hello.
Nem ártana egy orosz 8-as prémium med nekem, mert kellene a legénység fejlesztésére. A T-54 first prototype-ról milyenek a vélemények? Most lenne rá egy 30%-ékos kuponom is így 8.000 ft-omba kerülne. -
po1son
addikt
válasz
Barcelona95
üzenetére
Itt a topik lakók valami extra bónusz camo-t kapnak a t100ra?
Valamelyik nap más is töltött fel valami brutális spotdmges kört.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Barcelona95
üzenetére
Szep!
-
zodo
nagyúr
Érdekes de mára megjavult az extra küldetések menü pont.
Kíváncsian várom a support válaszát.
Pláne hogy jóvá írnak-e egy harckocsizót amit kértem tőlük, kompenzációként.
Egyet persze tegnap kivettem mikor "vakon" hajszoltam az Xp-t, biztos látják.Amúgy érdekes még az is hogy a 2.0 frissítés megjelenésekor, ugye nem került be azonnal a Tankakadémia csak ~1.5 - 2 hét múlva.
Új fiók lévén nagy kiesés, hátráltatja a haladást.
Fogynak az ajándék prémium napok, telnek a bérleti tank idők.
Bekerülése után sem sikerült dedikált menü pontba tenni, helyette folyton az Értesítési központ "harang" fülre kellett menni hogy lásd a feladatot/haladást.
Rutinból tudtam mit kezdjek a kiesett idővel amíg megérkezett a Tankakadémia de így 216 csata ment le mire a végére értem és megkaptam 10 napra a tier 8 prémium tankokat. CS-52 LIS -el mentem eddig 17 csatát, kicsit bandzsa tud lenni a löveg de összességében egész jónak gondolom.
TD és Heavy-t lehet ki sem próbálom., egyik sem az én világom.Továbbá tartom hogy min. követelményként a Tankakadémia elvégzéséhez kötném a további játékot addig max. a garázsban nézelődhetne az új játékos.
Igaz a vége felé 32/27. és 31-es küldetést korlátoznám VI–X. szintű járművek helyett max. tier VIII-ra. -
-
Remiel
őstag
az ellenfél csapatának a színét pirosról másra állítani csak valamilyen moddal lehet? mert a beállításokban nem találok ilyet, de streamen láttam más színt is
-
joergie
őstag
Végülis okafogyottá vált, mert sikerült a wz120td-vel 5.6k, így nem is kellett blokkolni (abban voltam, hogy a turtle-l lesz meg, pedig nem szeretem). Az utolsó lövés baziszerencse volt, azzal lett meg. semmi különö amúgy.
most su130pm-el kell ugyanez. elég betegek a vanguard és ambush küldik itt a vége felé(13, 11, 15/15nél járok, gyakorlatilag célegyenesben a blackrockhoz). 1870 pont hiányzik. -
válasz
Barcelona95
üzenetére
Majd ha gépnél leszek megnézem, gratula
-
Barcelona95
tag
Néha vaktyúk is talál szemet
-
po1son
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
És mit basztak el?!
Szerintem teljesen jó ráncfelvarrást kapott az a pálya, jól megcsinálták a kastély részen a heavy dühöngő részt, másik oldalon is kellemesen lehet játszani light-med tankkal.Inkább a Overlord lett egy bullshit, a pálya 2/3 része olyan, mintha csak ctrl+c módon szerkesztették volna át és semmi változatosság nincsen benne.
-
El Rey
senior tag
Ez a Contender egy gőzölgő szarkupac tank. A legszarabb Tier 9 es fostank.
-
zodo
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Girls und Panzer 27.500 xp gyűjtés tegnap 21k felett volt, ma mentem 10 csatát átlag 839xp-el de nem tudom kiszedni valamelyik harckocsizót.
Írtam jegyet nekik hogy reportolom a rendszert!
Szerk:
Mentem még 1 csatát, 788xp és igaz hogy számolja mert most beadta a 80 tokent így 168 lett belőle.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Viktoár
üzenetére
majdnem így van, hogy amennyi sebzésed van az alap szakaszban, az lesz a pozíciód és az alapján kapod a kulcsokat. Nagy ritkán borul a sorrend, mert talán a frag számot, meg a spotra sebzést is nézi, de olyankor is max +- 1 hely változik, de ritkán van ilyen is. Egyébként ha a boss-t nem győzi le a csapat, akkor boss fight sebzése nem számít bele, ezt írja a játék, de hiába lőttem sokat a boss fight során, nem sikerült javítani a pozíción egyszer sem, emlékeim szerint. Nagyon ritka, hogy nem az alap szakasz sebzése dönti el a sorrendet.
Szerencsére végeztem a grinddel, de az utóbbi pár napban inkább hard módban csináltam. Jobban is adja, ott is elég gyakran le tudtuk győzni a boss-t és a top 3 megkapja a max jutalmat, nem kell ilyen undorítóan játszani, mint ami a normál módban megy. Nem jönnek vissza a magnushoz, hanem lövik a minionokat, amíg lejár az idő és akkor ő lesz a top sebző. Csakhogy a vége felé egyre többen csinálták ezt és mindig kellett egy "hülye", aki bevállalja, hogy nem sebez, hanem megvárja a lejáró időt a magnusnál. Na ebből nem kértem.
-
zodo
nagyúr
Extra küldetések fül nektek is üres?
pl: 5x Xp küldetések, 3x Legénységi Xp küldetések
Girls und Panzer token gyűjtés 27.-e hétfő 10:00 van/lenne vagy nem?
-
-
po1son
addikt
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Azt azért csinálják mert kulcsot farmolnak. Az első 3 fázisban kell a legtöbb sebzést kiosztani, utána már le lehet szarni az egészet.
Ha te vagy a legtöbbet sebző mielőtt elkezdődik a "boss fight", azaz a negyedik fázis akkor te kapod a legtöbb kulcsot még akkor is ha a negyedik fázisban semmit sem csinálsz. A szokásos wg logika....
-
jano_77
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
nem gondolnám! Javítsatok ki ha tévedek, de ugye nincs értelme több "fütyit" gyűjteni, mint ami a base-en kell a tovább lépéshez?! Most egyik random csapat össze akarta szedni az összeset a pályán, ezért majdnem nem jutottunk tovább a 2. fázison.
szal vannak hülye emberek
Conteo:
Bónusz küldetésem: legyél top XP a csapatban.
Ezt követően ha nem voltam 5-6x top második, akkor 1x sem. Vki mindig megelőzött.....különös véletlenek. Akkor is több XP-t kapott vki, mikor több sebzésem és ugyan annyi killem volt mint neki. Naná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)