Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jano_77
üzenetére
Vegyél elő egy arty-t és hamar meglesz az - már ha nem rak sz*póra épp a játék.
Dobi 562 #263089
Húzom én is a Maus-t, és teljesen ugyanez a tapasztalatom.
Az, hogy ekkora bu... bazi nagy a tank, és mellé a tornyot bárhogy átlövik, egy rossz viccé teszi a Maus-t.
Fixen egy equipment hely is elmegy a turbo-ra, különben sehova nem érsz oda.
Az ágyúját szerintem most shadow nerf-elték, mert semmit nem találok el vele, és nyilván akkor, amikor számítana. 5-6 lövés 100m-ről félremegy, így a végére egyedül maradtam 4 tank ellen. Káromkodik rám a csapattárs, hogy nem segítettem... Akartam én, de az RNG eldöntötte, hogy nem és kész.
Tegnap egy Grom-ot nem tudtam szemből átlőni, arannyal se, holott full zöld volt, de ő bezzeg átlőtte a tornyot beforgatva.Nekem nincs mod-om rá, de a Maus sebessége okán az első 1 percben már tisztán látom, hogy egy csatát buktunk. Tegnapi rekord 14:0 volt 2 (!) perc alatt. Én annyi idő alatt értem egy sziklához, majd szétszedtek.
BZT-70 engem is átlőtt a front páncélon. A fizetős ügyfeleknek minden jár... Azért remélem kap majd némi nerf-et, mert az ajándék T10-ek óta egyre toxikusabb T10-en ez csak tovább rontott.
-
jano_77
nagyúr
a WG elmehet a qma anyukájába! Kutya napi küldije: sebezz 10x medbe! Minden csatában 1, max 2 med van!
-
diegho
nagyúr
válasz
ddt500hu
üzenetére
A lövegstabilizáció is pozitív irányba változik. Arra nem elég a buff, hogy batchat fölé emelkedjen, de kezdetnek nem rossz. A 3sec töltés pedig arra jó, hogy a torony pozícióba állást és rekesz mozgást fixen kiveszi a mostani képletből. Szerintem azért nem nyúlnak ehhez jobban, mert ez a töltés képesség nagyon op tud lenni, ha nem okosan buffolnak.
Én amin változtatnék még az +5% camo. Levenném a lövések közötti időt 2,2sec-re és buffolnám az aim time-ot 0,3sec-el. -
ddt500hu
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Az XX 40t mi lett túltolva? Kapott 3mp reload buffot (semmit nem ér), meg kevésbé esik szét a célkereszt.
Az ágyúja ugyan úgy egy rakás szar, camoja nincs, lassú a lövedék.
Legalábbis a tanks.gg-n nem látok mást. -
Egy lövés kellett volna
Sose álltam ilyen közel a 10e sebzéshez.
-
gainwardgs
veterán
Ez a nagy LEO 120 buff........kösz a semmit WG

Leopard 120 Verbessert
Dispersion during movement of the Leopard 120 Verbessert suspension has been decreased by 10%
Dispersion on hull traverse with the Leopard 120 Verbessert suspension has been decreased by 10%
Dispersion of the 12 cm Rheinmetall L/44 gun has been changed from 0.34 m to 0.32 m
Vehicle durability with the Leopard 120 Verbessert turret has been changed from 1,900 HP to 1,950 HP
Velocity of the DM 12 MZ shell has been increased by 36%AS-XX 40 t jól túl lett tolva viszont...gratula
-
Dobi 562
addikt
Gurultam egy jo kis 1. osztalyt 8k kombinalt sebzessel.
-
-
Phobion
addikt
válasz
Dobi 562
üzenetére
De hát ingyé' van!

+
Ilyen szempontból hasonló a Bourrasque-hoz, az pedig nem gyenge tank.
https://tanks.gg/tank/bourrasque -
Phobion
addikt
Na és ott van az eddig rejtegetett tank, Fantomász!

EN - https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/holiday-ops-2026-gift-december/
HU - https://worldoftanks.eu/hu/news/general-news/holiday-ops-2026-gift-december/
-
-
tboj
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Oké, ez elkerülte a figyelmem, mert én az ingyen kutyára hajtok és az még 2 és fél hét mire meglesz a küldikkel.
Azt hittem, hogy arra gondoltál random jutalmak alatt, amiről írtam, de akkor tárgytalan. -
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
cherubion08
üzenetére
ok, értem, valószínű ugyanaz a táska, ami az ünnepi főhadiszálláson is van a kutya mellett, napi 3 csetreszt ad. érdemes legalább kreditért felfejleszteni a jutalmakat, úgy még talán használható cuccot is ad. aranyért én nem fejlesztettem, de elvileg úgy még jobbakat adna.
Szerintem az ünnepi időszak alatt adja csak ezeket és utána a napi kredit boost marad a kutyával, de majd kiderül utána.
tboj: igen, de most a kutya megmarad a garázsodban, ha megveszed vagy ha kigrindeled és utána ad napi kredit boostot 10 csatában. Ezért kérdeztem, hogy hol van a kutya, mert aranyért meg lehet most is venni, grindelni az ingyenes opcióért meg még kell hozzá 2 hétnél is többet.
-
tboj
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Egészen pontosan napi 3x ad random apró jutalmakat, miután teljesíted a küldetéseit (szerezz 250 alap xp-t egy csatában, amit napi 3x lehet teljesíteni). De ez is évek óta így működik, amióta behozták a kutyát a karácsonyi eseményre.
-
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ööööö,megvettem még első nap,bár nem volt szándékos
Véletlen rányomtam .Pár éve a Lansen C így jártam és azt is így megvettem
Mondjuk az jó vásár volt. Igen 10 csatában ad plusz craditet és mellette a garázsban az aktuális tank mellett van a kutya és ha van mellette egy táska,akkor rá kattint az ember ad kisebb cucokat. Napjában többször is. -
Baltazár123
őstag
válasz
cherubion08
üzenetére
úgy érted, hogy megvetted vagy még csak az ünnepi főhadiszálláson van? a garázs szó kétértelmű ebben a helyzetben. Mert most is ad cuccokat, az ünnepi főhadiszálláson, de majd ha megkapom véglegesen, akkor elméletben az első 10 csatában ad plusz kreditet is. Ad még ezen felül valami napi csetreszt is akkor is, ha már véglegesen megkapom a kutyát?
az ünnepi főhadiszálláson érdemes megvenni kreditért a megnövelt jutalmakat a kutyához, nem kerül sok kreditbe, a kredit meg most könnyen jön és úgy jobb jutalmakat ad. aranyért is lehet hozzá venni még jobban megnövelt jutalmakat, ha valakinek sok az aranya és nincs mire költeni
-
Kutya a garázsban minden nap ad többször is kisebb dolgokat pl fogyócikk, kredit stb. Ha van mellette egy táska, akkor rá kell kattintani.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Remiel
üzenetére
nem a 3 skillel van a baj, hanem hogy nem nulladik/zero skilles-e, bár ez nem teljesen biztos, de amikor azt írják, hogy elég xp van 3 skillre, akkor tipikusan nincs neki zero. A zero skill-t külön kiemelik, mint most a hólányoknál, vagy a dravec meg társai küldetéseknél kapható legénységnél. Egyébként egyre nehezebb zero skillest szerezni, se onslought, se BP, se
én igyekszem most már új tankokba zero skillest tenni és ilyenekre lecserélni a meglevő tankosokat, mert mocsok sok xp kell még így is, hát még a normál tankosoknak.
-
Remiel
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
BP eventben eddig mindig 3 skilles legénységet adtak (legalábbis azokban amit én csináltam) hol lehet látni, hogy ezeknek nem lesz?
-
Derron
aktív tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
60 csata alatt 50%-os win rate és 2300 átlag sebzés. Bár már kezdek jobban teljesíteni, inkább az elején lévő szenvedés húzza le az átlagot.
Van hogy sikerül 5k-t sebezni de van mikor csak 2k-t.
Nem nagyon érzem még a tankot, próbálom forgatni, de így is be tudják ütni. Az hogy forgasd be és várd meg míg lőnek, az talán vörös meg sárga játékosok ellen működni fog, de aki kicsit is ért a játékhoz az nem fogja szórni a lőszert a torony oldalára. Ha mégis bejönne, mire ráfordulok és becélzom a gyenge pontot, már rég vissza ment fedezékbe, vagy rejti a gyenge pontot. Ha már gyenge pont, ennek a tanknak az egész tornya gyenge pont, míg egy BZ nél, vagy Type 5 nél van egy kis rész a torony tetején, itt az egész torony eleje egy gyenge pont.
5x szorzóknak köszönhetően már van rajta 250k XP.
Pár csata és vége, de kicsit elment a kedvem ettől a stílustól. Nagy lomha, nekem inkább az IS-7 és ehhez hasonló kialakítású tankok jönnek be. -
Baltazár123
őstag
válasz
Derron
üzenetére
ok, de zero skill nélkül nehéz lesz 6 skillre fejlesztened és az átalakítás óta kiválasztható 6 hasznos skill, sőt többet is lehetne akár
pára hasonló parancsnokot én is meghagytam, pl a cobrát, tetszik ahogy visít, de kb soha nem lesznek teljes 6 skillesek, főleg a parancsnoknak még 7-8 hasznos skillje is van
-
Derron
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én kedvelem az egyedi hanggal rendelkező legénységet. Az új tankokba már csak ilyeneket rakok.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Derron
üzenetére
A leírás alapján nem lesz neki zero skill, illetve egyiknek se, kb semmit se érnek, ugyanilyeneket lehet kivenni a BP shopból coinért nagy létszámban és max arra jók, hogy a mentoring license-hez fel tudom használni. Mondjuk ha zero skilles, akkor se ér ennyit aranyat a fejlesztett jutalomsor. Marathonban tankot kapni ennyiért vagy nem sokkal többért.
A WG láthatóan úgy gondolja, hogy sok ember ül arany hegyeken, legyen mire költeniük, még ha sok értelme nincs is, de fogyjon az arany

-
jano_77
nagyúr
EZ milyen event lesz? Választani kell majd, hogy Télapó vagy Krampusz és lesz szavazatok döntik el, ki nyer vagy lesz vmi esemény, ahol eldől, hogy ki nyer?

Cumberbatch Kari aiját láttátok? Szerintetek milyen tank lesz? Nekem olyan Prototipo-s kinézete van. -
Remiel
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Már túl vagyunk ezen, megértettem, hogy én értettem félrte a szabályt.
Mivel én a 2.0 óta játszom ismét nekem ez jó eredmény, valamint 6 enemy volt még mi meg négyen voltunk, csak nem volt védelem és befoglaltak, nekem meg esélyem sem volt visszaérni, de akkor bocs, ha szar és mégis betettem, én kérek elnézést.
-
Baltazár123
őstag
válasz
kisharsany
üzenetére
Miért fontos neked mások vélemény, ahelyett, hogy azzal foglalkoznál, hogy ad-e neked elég élményt a játék?
Én tegnap háromszor mentem fürödni a tankkal, reménytelen helyzetben. Így hamarabb próbálhattam másik tankot, illetve a harmadik után ki is léptem és játszottam inkább a bard's tale 4-el.
Nem szabad függővé válni egy játéktól és túlságosan rágörcsölni, ennyit tudok tanácsolni. A WoT addig marad érdekes, amíg úgy játszol, ahogy te szeretnél és nem ahogy a WG akarja rád erőltetni.
-
köpet
aktív tag
válasz
kisharsany
üzenetére
A csapattársak felelőssége, hogy elvéreztek, a tiéd az, hogy amit lehet azt megteszed-e azzal, amid van. Nyilván frusztráló és sz@r élmény, de az ember próbálhat spotolni az artynak, lőni még párat jó esetben, ha kell golddal és akkor azt érzi, hogy megtette amit lehet. Egy mozgékony meddel valamennyire lehet helyezkedni, ha időben hoz az ember megfelelő döntéseket. Ha ez utóbbi nem sikerült az nem a tank vagy mások hibája, gondolom erre próbáltak mások célozni. Én ebbe gyakran beleesem, de próbálok tanulni és változtatni a dolgaimon.
-
köpet
aktív tag
válasz
kisharsany
üzenetére
Nem akarok én ebbe nagyon beleállni, de miben különbözik ebben az esetben a T20 a többi tier 7 medtől? OK, hogy fentebb sokan szidták, de az általad vázolt nexusban a többi (T-43, Leo, Comet, Panther...) se lenne jobb helyzetben. A +2 tier a gond?
-
-
El Rey
aktív tag
válasz
kisharsany
üzenetére
Két opció van:
1. Hátra arc és elhúzol onnan.
2. Előveszed a vazelint és tolatva kimész eléjük. -
köpet
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Igen, az újaknak és az újrakezdőknek vannak ilyen könnyítések. Van a "bemelegítés", amikor az első talán 10 meccs botok ellen van, illetve ezen túl is akad, ha az mm éppen nem tud elég hasonló szintű játékost kiállítani. Nekem tegnap eu5-ön volt az új fiókkal 7v7 tier 6 meccs, ahol 1-1 élő játékos volt csapatonként. A botok neve ":"-al kezdődött, ebből lett gyanús a helyzet, amit a teljesen fogalmatlan viselkedés alátámasztott. A "végjátékban" kilövettem magam hülye módon, aztán végignéztem, ahogy a botok lehozták a 3v1-et, fájdalmas volt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562
üzenetére
Épp a minap kérdeztem egyik kollégámat - szintén WOT-ozik - hogy ha régi nagyon elhanyagolt acc-al kezdek újra játszani, akkor létezik, hogy tier6-7-ben botokat rak be a játék? Mert konkrétan az történt, hogy Ruinbergen középen a kisváros résznél rámentem egy Super Hellcatre a túl oldalon és azok, akik fent álltak a középső úton és simán ráláttak, csak bámészkodtak, de egyet sem lőttek rá! Nem hittem a szememnek. És ezen a csatán is volt még hasonló, de előtte és utána csatákban is több ilyen szitu.

phoenix1989: osztom a véleményed, mi szerint én is jobb csatát megyek, jobb teljesítményt tudok nyújtani - többnyire - mikor alacsonyabb tier vagyok a csatában mint mikor top!
Egyébként meg nincs is annál jobb érzés, mikor 2 tier-el alacsonyabb tankkal szopatsz meg náladnál nagyobbakat.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Remiel
üzenetére
azt ugye tudod, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít annak betartása alól!

Egyértelműen le volt komunikálva, hogy a minden 50. láda azt jelenti, hogy ha esetleg korábban kaptál már egy nagy tankot - mondjuk a 24-ik ládánál - akkor onnan indul újra a számláló! De a gyengébbek kedvéért egyébként ezt a játék jelzi is, csak figyelni kellene.
Egyébként akkor miért nem panaszkodtál és írtál ticketet a WG-nek, hogy Neked már a 6, 14, 23, 32, 67-ik ládában is volt tank és nem csak az 50-ikben!?
Amúgy a 11-es tankkal 3.4K sebzés az nem eget rengető!
-
Remiel
őstag
Az ilyeneket elveszteni tök jó érzés
-
csaabz
őstag
Az előző évek wot adventi naptárjairól lemaradtam. Mi volt a legnagyobb, legjobb ajándék? Esetleg lila felszerelés várható?
Tavaly adták talán a GSOR tankot. Most lesz valami hasonló?
-
phoenix1989
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
amugy sem értem minek ilyen miatt panaszkoni. Játsz. ha meg te neki mész ezeknek az ellenfeleknek akkor meg igy jártál. valószínüleg nem csak ezekből áll az ellenfél csapata, szeretem amikor a chaten is beírja valaki hogy t6 vs t8 gg wg. vannak szemben is t6 tankok keresd őket ne pedig fejjel menj a falnak, de ha ezt szeretitek akkor meg minek panaszkodtok. személy szerint jobb csatákat megyek ha alacsonyabb vagyok mintha top tier.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ja, ilyenkor igazán jó játéknak érzem. Mondjuk ne panaszkodjak a "nagy" tankbalanszolás után.
-
phoenix1989
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
játszani
-
kisharsany
aktív tag
Amúgy az érdekelne mit kellene csinálnom T20-al E75, DZT, meg Phase ellen...
-
Dobi 562
addikt
Megkerdeztem az AI-t, ki az atlagos jatekos EU-n:
What this means in practice:
If you were to slice up players by typical performance bands:
– Below average: ~<48 % WR and WN8 <~900
– Average EU player: ~48–52 % WR with ~900–1250 WN8
– Decent/above average: ~52–55 % WR with WN8 ~1250–1800
– Good/unicum types: >~55 % WR and WN8 >>1800Quick mental model:
– 49–50% WR ≈ ~4.7k WTR → statistically average EU player
– 52% WR ≈ ~6k WTR → reliably above average
– 55%+ WR ≈ 7.5k+ WTR → battle-shaping menaceNa most az hogy lehet, hogy nagyon gyakran vannak olyan csatak, ahol kb 30-bol 20 jatekos nem eri el az atlagos szintet? Meg szoktam nezni a jatekosokat az ilyen 2 perces meszarlasok utan es dobbenetes miket latok. Es nem nem csak kezdok, mert sokszor akit kezdonek hittem a csatan beluli teljesitmenye alapjan annak tobb tiz ezer csataja van.
En nem csak akkor elvezem a jatekot mikor nyerek, mert nem banom ha veszitek egy-egy ugyes ellenfel ellen es szoros csataban, de konkretan mikor azert meszarolnak le mert a csapattarsak nem tudjak melyik a tank eleje es hatulja azzal nem tudok mit kezdeni.
El sem hiszem, hogy miket latok... Elobb az ellenfel ASX 40-e tett egy tisztelet kort mindket flanken es rajtam kivul nem lott ra senki... Kb 20 meterre szaladt el FV 4005 szakasz mellett akik gondolom csolatasban pasztaztak a messzeseget es semmit nem vettek eszre belole.
-
Chris0321
veterán
Hello.
Nem tudom volt-e már róla szó.wotinfo2.hu: Vadonatúj tank és random térkép is érkezett a zárt tesztre
-
Remiel
őstag
még egy kérdés... a roham mod takjait miért nem tudom törölni? a nem megfelelő mod és a bérleti időszak véget ért féle tankok ott vannak, de minek? használni ugye nem lehet őket és az eltávolítás ki van szürkítve
-
Remiel
őstag
válasz
cherubion08
üzenetére
Bocs közben lejárt az idő, mert kerestem hol írja, de én nem látok ilyesmit
-
-
-
Remiel
őstag
Na valamit nem értek... nem 50 dobozonként van 100%-ban tank? Az elős 80 ból kinyitottam mindent kivéve a BZ... most vettem még 28, hogy meglegyen az is de nem adta meg, igazából a 100. doboznál semmilyen nagyobb tier tank nem esett.
Ilyenkor mi van? Mármint írjak a supportnak vagy mégis hogy van ez?
-
Remiel
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Én a KR-1 húztam ki elsőnek (a 2.0-nál jöttem vissza, nem vagyok pro játékos), de nekem valahogy az IS7 jobban bejön azzal együtt, hogy szar az ágyú... mondjuk a KR-1 ágyúja is az. Közben rájöttem, hogy nem igazán vagyok heavy tank játékos, ez az állok a sarkon, meg a dombon és fél órát megyek ide oda meg fel le unalmas.
Kihúztam a Hackert és a Borkenkafert és szerintem mindkettő szuper, nekem az a játékstílus jön be. Igaz a Hacker kicsit sniper, viszont a Borken meg amolyan light/medium hibrid ami sokkal inkább sebzésre van mint spotra (bár arra is jó, de az álcázása még a 10-es elődjénél is szarabb). Az ágyú mindkettőn szuper, szerintem pontosságban kb mindent vernek... a Hacker sokat pattint a tornyán, a Borken papír, de turbo nélkül 75 a sebessége, szóval el lehet vele futni (legtöbbször), valamint 14 a lövegsüllyedése, olyan helyekről nézek ki vele, ahonnan a többi tank félig kilátszana.
Nézegettem a heavy tankokat mi jönne mégis be, de egyelőre nem igazán találtam oilyat ami elég páncélozott és pontos az ágyú, valamint HP-ja is van elég. Ja és lövegsüllyedés, mert az pl a KR-1-nél szerintem nem elég.
#263019Lisztok nem voltál szakaszban? Mert ott ha a leadernek nincs kizárva betesz téged is.
-
-
Lisztok
kezdő
Sziasztok!
Ha egy mapot kizárok (ez esetben Province), akkor mégis miért rak be ugyan úgy rá többször is?
-
El Rey
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ahh értem akkor ez már változott.
-
Baltazár123
őstag
válasz
El Rey
üzenetére
Azóta ez általános szabály a töltőknél (meg a lövészeknél is) mióta megszűntek és/vagy átalakultak a perknek mondott képességek, amik csak 100%-nál aktiválódott. Régebben lehetett ügyeskedni, ha 2 töltő volt akkor csak egyikre rakni pl biztonságos elhelyezést.
Már minden skill azonnal aktiválódik, úgyhogy ha nem rakod rá a 2 töltőre ugyanazt a skillt, akkor maximum fele hatás lesz a végén.
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ja köszi, akkor nem elég csak az egyikre rakni, mert nem lesz 100%. Ezt nem is tudtam, hasznos infó.
-
Dobi 562
addikt
Vegul is ez a tank tud rammolni is, nem kell ide loszer...
-
h1mpi
félisten
Ha a két töltőnek ugyanazokat a skilleket adom, akkor gondolom nem adódnak össze?
Mert Skill szerint ugyanazt kell adni, ami fura....
-
Dobi 562
addikt
válasz
diegho
üzenetére
A Type 71 egesz aga nagyon jo, azert is gyujtom most az xp-t a 11-esre, az biztos tetszeni fog nekem is. Type 68-as a legjobb a gyozelmi aranyom, 162 csata, 73 % de ez meg a tier 11-esek elott volt, most mar nem jatszok tier 9-et csak premiumokat.
A Contrivert en is jonak tartom, de a Canopenert alapbol tier 11-nek erzem ha megyek vele, igy az most nem prioritas.

A Hacker-t fogom megvenni kovetkezonek, utana gyujtok meg kreditet es xp-t. A japan 11-esre biztos fogok hagyni kreditet.
#263004gainwardgs: koszi, majd probalkozok vele. Az a baj nem konnyu "stock" tankot grindolni ebben a turbo metaban ahol a jatekosok fele azt sem tudja melyik a tank eleje. De a free xp-t nem akarom erre aldozni, az majd jol fog jonni januarban az uj tank ag gridnelesnel meg majd ha lesz osszeszerelo muhely.
-
diegho
nagyúr
válasz
Dobi 562
üzenetére
Én az elején nem voltam boldog a KR1-el, de egyre jobb lett a fejlesztésekkel. Mivel imádom a 277-et, ez pedig igazából egy buffolt 277, így eléggé jónak tartom.
Az ASXX és a Leo viszont borzasztó rosszak így alapon, bár szerintem fullosan is azok lesznek, várom a buffot.
A Conti, Imba, Hacker hármas viszont nagyon szuper.
A Szakal is jó, ráadásul buffot is kap, remélem nem tolják túl.
Most Type71-et kértem ki ingyen, az mocskos egy dolog ezzel a pontossággal. Igaz, hogy csak pár kört mentem eddig vele, de az a löveg elképesztő.
-
Dobi 562
addikt
A KR-1-el eddig nem igazan talalom a kozos hangot, nyilvan lehetett volna annyi eszem, hogy ha az IS-7-tol hanyingerem van akkor ezzel sem lesz maskepp. Azert remelem ha a fejlesztesek meglesznek rajta akkor tobb atlag sebzest fogok vele produkalni, mint amit 8-9-es tankokkal szoktam...
Eddigi tier 11 vasarlasaim nem igazan voltak szerencsesek (T803, KR-1), ket olyan tankot vettem meg amiknek a 10-es elodjet sem csipem, nem igazan ertem mit vartam a 11-esektol.
A Hacker-t szeretnem meg, mert az M48 Pattont meg szeretem is, meg majd januarban a japan 11-es heavyt. Esetleg meg a kinai heavyt es TD-t fogom ha belefer az idombe, hogy kifarmoljam a kreditet es xp-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo 3DS és DS topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem kötelező ma megcsinálni

minek, kb mindenhol belövik majd

Mondjuk az jó vásár volt. Igen 10 csatában ad plusz craditet és mellette a garázsban az aktuális tank mellett van a kutya és ha van mellette egy táska,akkor rá kattint az ember ad kisebb cucokat. Napjában többször is.

Egyébként meg nincs is annál jobb érzés, mikor 2 tier-el alacsonyabb tankkal szopatsz meg náladnál nagyobbakat.