Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562
üzenetére
Miért ne?
Ha lehet mindennel az arty mögött kempelni, az összes ökörnek egy oldalra menni, ha lehet 2 perc után 0-7-re veszíteni miért aszisztáljak a 2-3000 wtr-s botok játékához?
Simán kilépek ilyen esetben is. Mivel pont leszarom a statisztikáim. Én nem néztem a tied, ellenben te az enyém igen. Nincs miről beszélni.
Jó idők voltak mikor volt csapat sebzés.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én pont hogy nem sznájpolok hátulról, ha tudnád értelmezni a számokat akkor értenéd miért van a Pz58-al 1k spot csatánként (lásd a képet amit linkeltem lentebb).
A statomat meg pont leszarom, te vagy rápörögve a csapattársaid WTR-jére.
A csapatjáték fogalmát meg ne egy csatából kilépegető határozza már meg, jó?
-
po1son
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
És vajon ez mennyibe került a wgnek zsozeatya 2.0
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Kedvencem a parabola a hátulján, Duna tv még bejön rajta hangyásan.
" -
-
po1son
addikt
bonuscode FIGHT2WIN
valami csatamező stílust lehet kapni vele
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562
üzenetére
Jaja. Küldit csinálok. És ha nem alkalmas valamelyik feltétel a küldire kilépek.
Egyébként nem gondolnám, hogy a két tank ugyanaz.
Minden esetre biztos jobb lenne a statom ha leghátul kempelnék és lövöldöznék.
De hát pont ezért ilyen ez a játék. Full hp-s gyökér nehogy egy lövést kapjon inkább nem segít a másiknak. Ez itt a gond. Elvileg csapatjáték. Közben olyan mint régen. 1 vs 29.
Szóval sznájpolj tovább hátulról. És örülj, hogy jó a statod. Végülis a support = redline td mód. -
Derron
senior tag
Most jött egy 3 ládás ajánlat -72%-ért. 370ft a 3 láda.
-
-
Met
nagyúr
Régen nem volt szinkronban a garázs?
Megvettem a Scorpiont a drop boltban melóhelyen. otthon felszereltem, most melóhelyen nincs rajta semmi. -
kchryss
veterán
shroud wot-ozik: [link]
Bizton nem volt olcsó a WG-nek rávenni.
-
Warton
őstag
Na, megvan az első Orlik és Kamikaze medál 10-es tankkal. Lerammoltam a francia töltögetős csodát, meg legyaktam egy KR-1-t.
-
jr1994
addikt
válasz
Aljasvip
üzenetére
Nekem a Ratte lett az első XI-es, eddig eléggé bejön
Következő még nem tudom mi lesz, E5 meg Pattonon van több xp, meg húzom a KR1-et, CS-t. Franciákat kicsit elengedtem a negatív kritikákat olvasva, de a BC-re azért lehet rámegyek majd. Még a BZ és a Contriever amin gondolkozom, az ingyen X-es tankot nem vettem ki végül, szóval ezek is játszanak
-
Baltazár123
őstag
Aki végzett a tróger küldetésekkel, akkor is érdemes bemenni a csatába a trógerrel. Belelövök párat az első csapatba, akik szembe jönnek, hogy ne bannoljon esetleg a wg inaktív játék miatt és utána berakom lassú módba, menjen előre és ott hagyom. 23e kredit a jutalom csatánként, meg legyen egy jó napja a harriereknek is.
Volt olyan tehetséges támadó csapat, akiket ermelinda meg a minionok úgy megtizedeltek, hogy így is alig tudták kiszedni a blitztrógert
Visszaértem és nézem, hogy még mindig tart a csata? végül győztek azért -
joergie
őstag
mostmár eléggé elegem van ebből a b*szakodásból, a földet nem takarja ki a tankból, én meg a sziluett alapján folyamatosan a földet lövöm, nemtom hányszor maradtam le emaitt a küldetésről. de ettől függetlenül is 4szer buktam el a 300m+os 3killes küldetést, mert 400m-ről full oldalba tracket lő a mausnak, de ilyen trackes szar már többször volt. a másik hogy pár tizedmásodperccel előttem lövi ki a csapattárs.
-
válasz
h1mpi
üzenetére
Én az IS7-en egyedül a gun depression-t keveslem. Sokat kell vele trükközni enyhe emelkedőn vagy girbe-gurba talajon, hogy az ellen pocakjára le tudjak nézni. Cserébe mondjuk száguldani lehet vele.
Dobi 562 #261057
T110E5 egy túlméretes medium. Minden csatában rá kell jönnöm, amikor a tumor-t ellövik az összes lehetséges módon.
Kicsit keresem is vele a helyem, mert dühöngőbe nem való, de messziről sniper-kedni meg mindig cserben hagy az ágyúja.
T803-at is eddig mindig meggyaktuk, ha egyedül maradt. Az is inkább support tank lett sajnos.
Bezzeg a régi szép időkben, amikor még féltünk a heavy T30-asokat...
Én Breaker felé hajtok, de akikkel eddig együtt harcoltam vagy szemben álltam, az mind béna volt, így elbizonytalanodtam, hogy vajon az átlag béna vele, vagy maga a tank lesz béna.
-
köpet
aktív tag
A Mutz-ot próbálta valaki a buff óta? Elővettem az Indian Panzert, és egész élvezhető lett szerintem, ha a prém tesó is hozza ezt kikérem a kötvényboltból...
-
Puculo
aktív tag
Megvan esetleg valakinek az Obj 432 U? Mennyivel jobb a 10-es verziónál? Megéri foglalkozni vele?
-
h1mpi
félisten
-
Dobi 562
addikt
Nem volt jó ötlet a T803-at kihúzni első 11-esnek mert ugyanúgy útálom a tankot mint a T110E5-öt, mikor a kupola rángatást csinálni kell, hogy ne tudják belőni és én is és az ellenfél is rángatja a tankágyút mint két idegbeteg az kikészít.
KR-1 lett volna a nekem való, vagy a Hacker a mediumok közül.
IS-7 újra nagyon megtetszett most grind közben, azóta nem nagyon mentem vele, hogy legunmarkoltam.
-
zodo
nagyúr
válasz
Derron
üzenetére
Igazából a Tankakadémia 25-ös küldihez kellett volna.
(játssz 10 csatát, tier VI-X prémium járművel)Cromwell B van de BP ponthatár elérve.
Emellett kaptam az invite kóddal Tiger 131, T78 és Type 64 -et 10 csatára.
Első kettő már kifutott, kiraktam a garázsból.
Light-ban nem látom az erőt de találtam 30 csatára szóló bérletet a Tiger 131-re.
Így van egy alig képzett 85% legénység is hozzá és egész jó kis tank.
Lehet ki is veszem majd 5k kötvényért.VIII-ok 8-10k kötvény
Obj 252U 9k
SU-130PM meg 10k -
kchryss
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Prémium olasz heavy ruszki szerveren. Összeszerelő műhelyben lehetett venni. Elég troll páncélja van főleg roham módban mert itt alacsonabb az átütés.
tanks.gg: Orso -
zodo
nagyúr
Token boltból melyik VIII-as közepes ajánlott?
CS-52 LIS-el szemeztem de lassú alaplőszer miatt elég mínuszos ha aranyat lövök.
T26E5 P lassú kb csak tornyozni való stb. -
kchryss
veterán
Ezt lehoztam:
-
Met
nagyúr
Mindenkinek, sniper nézetben próbáltam, álló tankkal.
Mod nincs fent.
Próbálnám közelebbi tankkal is de olyan még nem volt
-
jano_77
nagyúr
Nem akármilyen távolságból működik és csak akkor, ha állsz vagy nagyon minimálisan csorogsz. Mikor ráviszed a tankra a célkeresztet, akkor kell pár pill, mire aktív lesz, nem azonnal mutatja. Illetve én azt érzékelem - lehet tévedek - hogy mintha egyre erősödne, tehát először csak enyhén látszódik, majd mintha erősödne a kirajzolódása.
-
Derron
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Szeretek azonnal farral beállni a bokorba, vagy Bat-Chatillonal rögtön beállni egy szikla mellé úgy, hogy csak a torony lógjon ki hátrafelé. Volt egy idő mikor kiraktam space-re a dupla lövést, de hiányzott a többi tanknál ez a kis funkció, így vissza lett állítva.
Tegnap csak eventet toltam, így nem volt időm kipróbálni mennyire lenne kényelmes az egér görgő, bár tartok tőle, hogy elviszi majd a célzásomat. Az egerem oldalán van 2 gomb, jelenleg azon van a dupla lövés, szoknom kell még, de egyelőre nem az igazi.
-
-
joergie
őstag
válasz
Derron
üzenetére
Én büszke vagyok a kis rendszeremre, amit egy mx518assal működtetek.
jobb balklikk ugyanaz
lefele gomb az első fogyó
felfele a második fogyó(ez lenne a track vissza is, de már instant használja)
görgő gomb-special, ami az X lenne. pl a duplalövés vagy ebr-en módváltás, nagyon bejött -
Baltazár123
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
A mentorálási parancshoz jól jön a battle pass boltból 600 érme ellenében kivehető legénység. kb 1,4m legénységi xp-t ad át. Illetve arra is jó, ha van egy tankosom, amelyik
nem nulladik skilles, akkor ezzel ki lehet cserélni.Régen alig volt értelmes skillje pl a rádiósnak, de a töltőnek is jellemzően 4 elég volt. Nehéz tankon parancsnoknak se sok minden értelmes volt. Ilyenkor simán ráraktam aki éppen kéznél volt, gyakran olyant, amelyik nem nulladik skilles.Most az új rendszerben meg bejöttek használható skillek és így ki lehet cserélni a legénységet olyanra, ami sokkal hamarabb eléri a fullos 6 skillt. Nem érdemes elszórni a mentorálási parancsot, sok millió legénységi xp-t is át tud adni.
-
po1son
addikt
válasz
Taragas
üzenetére
Hát nekem van 52 toborozatlan legénységi tagom és megszámlálhatatlan legénységi képzési könyv, nem igazán szorulók rá erre, de tény hasznos tud lenni.
Én most a következő rohamot is inkább kihagyom, ha adnának egy új 10es OP tankot azt mondom végig szenvedem, de így marad a random.
-
Derron
senior tag
Kinek melyik gombra van állítva a dupla csövű tankok esetében a dupla lövés? Egér gombon nekem nem áll kézre, a legjobb a space volt, de azon a "kézifék" van, és zavaró mindig ide-oda állítgatni.
-
Taragas
aktív tag
-
Derron
senior tag
Lesz a mostani Battle-Pass alatt "különleges" battle-pass? Érdemes a tankokat pont limit alatt tartani?
-
po1son
addikt
válasz
Taragas
üzenetére
Kompromisszumot kell kötni, én csak olyan játékmódot vagy eventet játszok, ami szórakoztat és még jó jutalmat is kapok. Ebben a múltkori túlélő játékmódba pl nagyon alacsony nevetséges volt a jutalom, el is engedtem.
Viszont most ez a 3000 kötvény elég jó wt eventben, mindennap nincsen időm gép előtt lenni, de remélhetőleg sikerül kimaxolni.
-
válasz
jano_77
üzenetére
csak sokkal összetettebb lett
Pont hogy egyszerubb lett, mert itt minden csak pluszt ad, field modnal volt lehetoseg, hogy "balra vagy jobbra" mesz a fejlesztesnel

Itt annyi a nagy "bonyolultsag", hogy milyen sorrendben mesz rajtuk vegig, de a vegeredmeny mindig ugyan az lesz, mikor az osszes ki lett fejlesztve.
En ebbol a szempotnbol sokkal "intelligensebbnek" tartom a field modokat.
-
h1mpi
félisten
válasz
Derron
üzenetére
Én azt gondolom, hogy igen. 09.30. az Event vége, addig még van bőven idő és küldik is.
Most ránézem, elvileg ma már nincs több küdletés: (ma nem néztem még rá)
Szerezz kulcsokat a különleges küldetésekből (elérhető szeptember 17–22. között) és az esemény előrehaladása során, hogy a Blitzträger auf E 110-zel játszhass. -
Remiel
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Köszi már kifulloztam a fejlesztéseket, csak más tanknál láttam ezt az opciót itt meg nem és ezért kérdeztem... már csak az elite jutalmakat kell kiszednem, de hát az csak kozmetika... ja meg a legénység van még bár azzal sem állok annyira rosszul, 2 ember 5-ös 2 meg 4-es szinten van
-
Taragas
aktív tag
Sziasztok! Valaki tud majd lőni a mai napi waffetrager harrier küldikről egy képet, aki eddig megcsinálta az összeset, mert csak akkor kapsz újat!? Köszönöm!
Kíváncsi vagyok mekkora szopás lesz ma.Amúgy nektek nincs elegetek az egymás hegyén hátán lévő eventekről? Kezdek besokalni...
-
jano_77
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
Ha a tegnap linkelt cikket elolvastátok, akkor láthattátok, hogy dolgoznak rajta igen és hogy ezt a lépést elvileg muszájból lépték meg, mert a flash fejlesztése leállt - vagy vmi ilyesmi.
Szal csak türelemre van szükség és várhatóan változik majd.apóka:
októberi (következő) frissítésig.Remiel:
ott van csak igazán, csak sokkal összetettebb lett és kell hozzá újabb 325K XP hogy kifullozd. Tank alatt van 3 ikon, a középsőn van egy csavarkulcs és csavarhúzó! Erre klikk és ott megtalálod a 3 pontban Harctéri módosítás! -
G@CSI
tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Még nálam is xp gyűjtés van.
Chris
Fatert szoktam nézni, ha nagyon sok időm van. Mostanában nem volt, gondoltam hátha van már tapasztalata valakinek a fórumon vele. -
po1son
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én megint az extra kedvezményes ládában bízok, de múltkori eventbe se volt.
-
Remiel
őstag
Ez most biztos láma kérdés, de a tier11 tankoknál nem elérhető a harctéri módosítás opció?
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Meddig lehet kivenni a 2.0 jutalmakat?
-
joergie
őstag
szerintetek normális, hogy az új csatajelentésben nincs benne a csata hossza, és a time of destruction(megsemmisülés időpontja)?
-
Remiel
őstag
Hát vettem 30 ládát, gondoltam kipróbálom. Nem érte meg sajna, többet meg nem áldozok rá, mertt ugyan 50-nél garantál egy tankot, de az már akkor sem lesz rentábilis, jött kb 2500 gold, egy kis kredit, 5k free xp, meg pár könyv és kb ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pl ez gyönyörű. nem az első ilyen ami 50-100hp-n múlik. jó mondjuk most volt egy ahol 50hp hiányzott, és egy 125hp kamikaze rammal lett meg(csk én haltam bele, szóval nem medál vagy ilyesmi). mert nem voltam betöltve batchattel. de az se rajtuk múlott.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"
Lehet hogy érti tökéletesen csak a kivitelezéssel gyűlik meg a baja.