Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Én nem tudom kiket kapok csapattársaknak de kb az összes elmehetne tamagocsizni inkább. A tetves STB-t meg nem lehet 5 méterről oldalbalőni??? Med vagy heavy tank ez vagy mi a tököm?! Hogyan lehet ekkora OP szart a játékban hagyni. IS3-am meg olyan papír hogy az nehéz tanknak totális vicc kategória. Régen szépen pattogott, most meg ott lövik át ahol akarják még kőhajító ágyúval is
#236048bigobert: nálam is volt ilyen és kb semmit nem tudtam ellene tenni.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
tasiadam
veterán
válasz Dobi 562 #236047 üzenetére
A kedvenc pillanatom az az volt hogy egy standard b-t egy used 14 megevett 1v1ben úgy, hogy az udesnek 400hp-ja volt. Kértem, hogy jöjjön segíteni, nem jött, majd amikor ő kért, akkor elbújtak szikla mögé. Persze elvesztettük és az utolsó 7 embernek összesen nem volt 2k sebzése. A standard B az egy 45% winrates 12k games játékos volt. Elöntött a boldogság majd kiléptem.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
-
tasiadam
veterán
Újabban olyan csapatot kapok hogy a genfi egyezményt sérti.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Macka
veterán
Nektek nem szar a ping ma? Nekem 160 körül. Tcom.
-
jano_77
nagyúr
Játszottam ismét én is pár csatát tegnap, tegnap előtt és ma. Sikerült 2 jó karikát mennem:
T-50-2 Tank ÁSZ
Cromwell B Tank ÁSZ
amikor a light nem csinál semmit, akkor meddel kell spotolni."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
hulp01
senior tag
válasz Dobi 562 #236036 üzenetére
Köszi szépen! És Wartonnak is.
A 279e ág a Chimeránál elakadt. Nagyon keveset játszottam az elmúlt 1-2 évben német/japán tankkal, és ott nem haladtam. Nem is tudom mennyi van még hátra, de lehet, hogy már csak 1-2. Viszont a 279-re vezető út innentől kezdve lesz igazán nehéz, mert ott már átlagok kellenek, ami nem szokott menni. Legalább is nem olyan mértékben, ahogy a kampányban kellene. Mingye, a háttérben futnak majd, aztán vagy meglesz, vagy nem. Plusz azt sem tudom, hogy kell-e az nekem, hogy bekerüljek a csatába egy early-vel, aztán meg mindenki tőlem várja a csata lehozását. A frontvonalban való hősködés nem az én világom. Minap is egy isu szólt be a csat első percében, hogy mit kempelek egy tizes progival. Közben meg csak az első pár lövést akartam leadni az ő bokrából Steppes-en a light kinyírására. Ami aztán sikerült is. És a vége az lett, hogy valami 5k körüli sebzéssel zártam. Ha berohanok a darálóba egy meddel mindjárt az elején, az nem hiszem, hogy sikeres lett volna. Főleg nem kitárazás utáni horror töltésidővel a progin.
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
joergie
őstag
válasz 2thletme2day #235861 üzenetére
Remek vas a T78, talán a kedvenc tier6 prémtankom mióta megvan. ha akarok, domborítok vele úgy, hogy én is húzom felfele a szemöldököm csata végén, hogy ez mi volt . kb hellcat, de jobb a HE protection és a gunhandling is némileg. talán lassabb, de az belefér.
kaptam 5 nap bant egy kb ártatlan szituért(az e25 nem spottolódott, nem vesztett hp-t, és kb én hoztam le a csatát tier6al tier7ben)...nem tudom ki vesztett rajta, de én biztos jobban jártam így, hogy nem játszok talán a wot eu közösség is...ha van egyáltalán ilyen.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Swinegod
őstag
-
Dobi 562
addikt
válasz BÁ Nutrition #236026 üzenetére
Annyi eszem azert van, hogy ha snapshotokat lottem volna melle nem panaszkodnek...
-
-
po1son
addikt
hamarosan orrvérzésem lesz, megint kikkel dobbál össze a játék...
50e csatás 10es progetto automata célzással lövi az 1 lövéses kranvagn-et szemből végjátékban, szellemi fogyatékos az ilyen???
ráírtam meccs után, hogy egy kicsit gyakoroljon a duckhunt nevű játékkal, akkor megtanul célozni...[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Met
nagyúr
válasz 2thletme2day #236022 üzenetére
Nem tudom, nem szoktam nézegetni miket lövök.
Ha piros és átütöm akkor rálövök"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
A T25/2-nél ennyire alacsony a szint?
Ace
Első csatám vele, rádiót tekintve minden stock, legénység is."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Swinegod
őstag
válasz Raysen623 #236015 üzenetére
Snipernek nem mondanám. Pontosanak egyik sem pontos kifejezetten, főleg nem a Leo (Nem fogsz itt Panther 2 meg E50 0,27 szórásokat elérni). Támogató. Nem a map másik feléről mikor épp nem rád néznek kimész, lősz, visszamész
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
CirrMee
addikt
válasz Dobi 562 #236016 üzenetére
Field mod miatt nyolcas szinten az 50 -es számú lengyel tapírt kezdtem tolni, meglepően többre mentem vele, mint pl a 252U géppel. X tierben viszont valamiért a Csirke63 adta nagyon, mondjuk sokszor sikerült azzal fordítani, hogy pl Sigfried mapon mindenki letojta a mezőt saját a csapatból, azt' amikor elegem volt a vaktában belövöldöző pálya széli kempingező nyomorékokból, akkor gyorsan pozi váltás, hátsó kerülővel irány a mezőre, majd ment az áldás a csapattól...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Raysen623
addikt
válasz po1son #236011 üzenetére
Nekem a Leo is kezd bejövős lenni. Tetszik hogy tudok vele sebezni is és asszisztokat is jól adja. Papír mint az állat, de ugye ez a vonal sniper med ág ha jól tudom.
#236014manu75: tegnap én is megnéztem, de vicc kategória. Pénz az nem jött, az egész meccs kb 4 perc volt. Med tankosok paradicsoma ez a mod jelenleg. Én egy német prém nehéz tankkal mentem (nem Löwe), de olyat kaptam hogy ráment 2-3 alkatrész, és még ki is gyulladtam egyetlen lövéstől!!! Soha nem volt még ilyen, de ezzel az egész menetre hazavágta a játék a tankomat.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
manu75
aktív tag
válasz Swinegod #236002 üzenetére
Éppen ez az. Mentek a szokásos bokorba. Mondjuk mára javult a helyzet úgy néz ki értelmezték a módot kaptam is pár gyors garázsmenetet. Mindenesetre én köszöntem a creditet, jól jön a következő obj780-hoz.
phoenix1989: Nekem tetszett ez a kacsavadászat mód, várom a következőt. Lehet az majd épp a bokorharcosoknak fog kedvezni.
-
Swinegod
őstag
válasz po1son #236011 üzenetére
Bejött a 9-es is, de a 10-es azért mégiscsak ligákkal fölötte van, az, hogy nem az egész tier legszarabb goldpenjét kapod helyből sokat ér, reloadja is nagyon hasonló a 2 tanknak, csak a 15-nek még jobb is
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
fradi81
veterán
Köszi a win állítja magától, de közben rájöttem mi lehet a gond nem írható a c:
moto g72, Ninebot d28e
-
belaazallat
addikt
válasz fradi81 #236006 üzenetére
Üdv!
Virtuális memória ki/be kapcsolgatásra hogy reagál? Javul, romlik?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
fradi81
veterán
Újraraktam egy win 10-et azóta időnként szó nélkül kilép a játékból, van hogy előtte írta nincs elég memória. Pont azért kellett új mert a 11-re frissített win alapból 5,3GB ramot evett, ez meg csak 3-at. Tipp hogy mi ez?
moto g72, Ninebot d28e
-
-
Dobi 562
addikt
válasz Swinegod #235869 üzenetére
Mentem par csatat kivancsisagbol az E50M-el, gondolkoztam, hogy a ventit lecserelem fejlesztett edzesre de nem vagyok benne biztos jo otlet.
Ugy van, ahogy irod, celkoron belul szor mint az allat az agyuja. 28 loves, 19 talalat, 12 atuto. A heavy duhongoben jatszottam, alig tudtam elloni VZ-55 kupolat, T110E4 kupolat pedig gyakorlatilag nem is mozogtak... Erdekes. Megyek meg azert parat vele, lehet csak az RNG nem akarta adni ebben a csataban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest