Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- SamMobile: biztosan Exynosszal érkezik a Z Flip7
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ChristianID #221763 üzenetére
Nálam ez a játékban megjavulós dolog csak 18.00-ig jó, utána ugyanúgy bedöglik a net.
Vasárnap délután tudtam játszani két órát, majd 17.30-tól elkezdett 100 felé kúszni megint, és pl most is játszhatatlan lenne (munkaidő közben ránéztem, hátha, de csak felbosszantott megint.)
Szintén volt UPC-s Voda.Nyitottam ÜFSZ ticketet, de nincs nagy reményem, hogy bármi megoldást adnak majd.
Neten is azt olvastam, hogy VPN-t kell használni. Hogyne... Inkább váltok szolgáltatót akkor, minthogy oda is fizessek még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- EAFC 25
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest