Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
Balesz1899
üzenetére
Van T5 is.
Crusader (noob1-most látom,ez nem light tank,hanem közepes) jó hogy light tankként kezeltem eddig.
T67-et most adtam el,mert kifejlesztettem a Hellcatet. (noob2-erre látom nincs rá kredit.)3 T6 prémium van,legközelebb már csak akkor veszek prémium tankot,ha már lesz sima 7-es 8-asom.
A Rudyban Gömböc nem ugat?
Van valami magyar streamer aki videóiból lehet tanulni?
Pálya ismeret stb -
kchryss
veterán
válasz
kchryss
üzenetére
Belepörgettem a tegnapi streamjébe és miután létrehozta a szakaszt, az első 20 csatában folyton top tier volt ha jól láttam. Oho, liberté, defender 3-assal nyomta.

-
kchryss
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
99%-ra írja, lehet negatív rng-d volt.

Valami balkáni oldalon találtam a hírt. Már írtak róla ticketet a wg-nek, szerencsére mint tudjuk a ticketeket nem szokták gyorsan elolvasni. Ha rájönnek biztos jön pár percen belül rá patch.
Skill4ltu állítólag egész nap 1 fős platoon-ban nyomta.
-
kchryss
veterán
Azt olvastam, hogy bugos az mm, van benne egy kiskapu amit ki lehet használni. Ha csinálsz egy szakaszt amiben egyedül te vagy és úgy mész csatába akkor mindig top tier vagy. Valaki kipróbálná, hogy tényleg így van-e?

-
Tuco Ramirez
őstag
Van már valakinek 10-es könnyűtankja? Érdekelnének a tapasztalatok velük.
-
Argh!
senior tag
Beléptem tesztre inditottam a csatát és azt irta csatlakozás, vártam pár percet és semmi. Alt+F4, újraindit akkor már bejött a menü hogy várakozok a csatára, 4 perc után nyomtam egy kilépést, forgott az is egy percig , ismét Alt+F4, újraindit. Gondoltam megvárom míg lejár az 5 perc de úgy látszik WG-nél már az 5 perc sem 5

-
e-newsee
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Én annyi csatánál még nem is tudtam, mi az, hogy wn8.

Amúgy a jelenlegi azért nem sok. Én, bár nagyon nem vagyok profi, de azt tanácsolnám, hogy egyelőre maradj max 4-es 5-ös tierben, ne menj feljebb! Majd akkor, ha úgy 2-3k csatád legalább benne van a játékban. Látszik, hogy a nagyobb tankokkal nem megy, a kicsiken csak keresztülgyalogoltál. Ez így, hogy nem ismerted még ki annyira az egyes osztályok szerepét, a tankok viselkedését, az apró tippeket, trükköket, mozgást, páncélhasználatot, taktikákat, stb-t, nem lesz jó hosszabb távon. Csomó hibát fogsz véteni (saját tapasztalat), és azt a csapatod nem fogja megköszönni. Az ellenfél meg kihasználja könyörtelenül. Igazából a magam 4k csatájával sem szeretnék feljebb menni T6-nál egy darabig. Persze, van 2db 8-as tankom, hogy legyen mivel a haverokkal osztagban nyomulni néhanapján (meg creditet farmolni), de valójában nem vagyok alkalmas még arra a szintre.
Nézz meg pár videót, olvass utána a hallottaknak, tele van a net tök jó oktató anyagokkal, még magyarul is. És amikor már a kialakult, hogy melyik stílus jön be neked, és azokkal általában lesebzed a saját HP-dat, akkor érdemes feljebb menni. Plusz a legjobb, ha tudsz menni szakaszban olyannal, aki tényleg jól nyomja, és hallgatsz is arra, amiket mond. Én fura módon azokat a szakaszos köreimet szeretem a legjobban (tanulási szempontból), amikor a zöld ismerős előbb meghal, mint én, aztán ráül a tankomra, és ellát instrukciókkal, hogy merre menjek, hogyan helyezkedjek. -
Razermazer
őstag
válasz
Stanislav84
üzenetére
Értem köszönöm, hát az nekem már a lélektani határ felett van, én amit ebbe beleölök az 5-6k tankra, prém napra 2-3k és 1,3k goldra elosztva havonta mikor mi. Sajnos wows-ban már így is túlköltekeztem ott nagyon drágák a prém hajók.
Most amim van azzal elvagyok Churchill 3, Excelsior, Su-100y, és most vettem meg a thunderboltot, erre az évre úgy érzem hogy elég is lesz, hacsak nem lesz valami jó akció, és akkor egy hetes talán becsúszik. Az általad említett Cromwell-B, de inkább gyakorlok aztán lehet nézelődni feljebb. -
Stanislav84
tag
válasz
Razermazer
üzenetére
Tavaly 30 euró volt, és járt mellé 2750 gold (+100% legénység 0. BIA skillel). Szerintem most is kb ennyi lesz, az arany mennyiség lehet más. A prémium IS-2-őt nem tartom annyira jónak, hogy megvegye bárki is szerintem... max ha gyűjtő vagy. Egy Rudy vagy sokkal inkább egy Cromwell B-t inkább tudnék javasolni ezen a szinten (tier 6-7). Cromwell is kb 6-7 ezer forint körül lesz.
-
Razermazer
őstag
válasz
Stanislav84
üzenetére
Ez az is2 szerinted, szerintetek mennyibe fog fájni 7k-8k kb ? ahogy nézem a mostani járgányokat ebben a tierben, e körül mennek. Bár szerintem nem rohanok felfelé, nem vagyok éppen jó 1300 csatával(Amit kb 1 hónap alatt tettem bele szóval green vagyok), így szerintem maradok tier 5-6-ban még, ott pedig vannak jó tankjaim csak practice-re kell gyúrni.
De kéne nekem egy ilyen
eltankoznék vele[link] -
Stanislav84
tag
válasz
dokee78
üzenetére
Ez mind relatív...
Nálad mi számít az átlagosnak? Kezdő játékosként 800 csata körül 400 feletti és 1000 alatti WN8 még teljesen elfogadott. Sőt még kevesebb is, ha lassabban megy a játék megértése.Mivel én gyorsan fejlődtem és utána olvastam, nekem körülbelül 600-700 körül volt ennyi csatánál a WN8.
-
dokee78
félisten
válasz
Stanislav84
üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek.
800 csata körül mi számít átlagos WN8-nak? -
Argh!
senior tag
Fejlesztői hírrepeszek #249
Nem szükséges 3. EU szerver. A probléma a jelenlegi infrastruktúrával van.
Majd egyszercsak jó lesz.
-
-
Jackson82
csendes tag
Kezd dühítő lenni, hogy a bevételeik (mert azt ne mondja senki se, hogy nem megy nekik a bolt...) ellenére is szinte mindennapos a szerver probléma...
A prémium idő meg ugye ketyeg, igaz ami igaz, 1 óra volt már csak hátra, de hát akkor is...
A tervezett karbantartást meg illene kiírni akár a klinesben is, hogy sorry, de előreláthatólag x-órától x-ig karbantartás miatt bizonytalan lehet a szerverek elérhetősége és akkor senki se hőbörögne...
De ez csak az én véleményem... -
Borisz76
nagyúr
Köszi az infót....azt hittem nálam van gubanc.
-
wwenigma
Jómunkásember
EU1 biztos megint tervezett karbantartás...

-
Jackson82
csendes tag
Sziasztok,
A nevem a játékban: _J_A_C_K_S_O_N_
Szeretnénk aktívabb tagokkal bővíteni a klánunkat, hogy végre többen is tudjunk szakaszozni, ne adj Isten osztagozni is elkezdhessünk...
Discord-ot használunk dumcsizásra.
Akit érdekelne, írjon a játékon belül privátban.
Minden érdeklődőt szívesen fogadok/fogadunk!Üdv.
Dzsekó -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Sztem akkor azt az ágat hagyd is abba mert se az E75 se az E100 nem fog jobban menni neked

-
Jadro
veterán
válasz
4580693
üzenetére
Töltésgyorsító helyett biztos nem. Az kb minden tankon alap. Egyébként meg nem olyan vészes az Aim time és a venti azon is javít. Ha több skilles a legénység és már van BIA is akkor az is segít, így ebben az esetben én sem raknék rá célzásgyorsítót. Töltésgyorsító, ventillátor és optika aztán irány a harcmező.
-
4580693
senior tag
válasz
Stanislav84
üzenetére
Töltésgyorsító helyett célzásgyorsító nem jobb?
Mondjuk, egy vert. stab. jobb lenne, csak sajna az nem elérhető rá. -
dokee78
félisten
Tegnap megvettem a Rudyt.
Milyen fejlesztéseket és fogyó cikkeket tegyek fel? -
galervin93
addikt
Hogy ez a Királytigris mennyire egy fos tank... Páncél nulla, sebesség indokolatlanul nulla, de legalább az ágyú is össze-vissza hord. Háromszor vettem vissza, de már úgy vagyok vele hogy inkább átugrom freeből, mert ez valami borzadály. Még a T29-cel is jobb átlagot lövök, mint ezzel a fostartállyal... Mondjuk a kistigrist is utáltam, ez sem csoda, hogy nem megy - ugyanolyan sz*r, csak még egy tierrel feljebb.
Persze user error, tisztában vagyok vele. De hogy ennyire ne álljon kézre valami... Már-már "pershingi" magasságokba emelkedett, azzal is vagy 3-4 egyenes lövés volt az átlagom...
Bezzeg a Revó... Az egy isteni gép. Elég gyakran ver 400 felett (mindössze 3% pozitív RNG ugye), ami azért mosolyt csal az ember arcára. -
jr1994
addikt
válasz
Barcelona95
üzenetére
Kipróbáltam és nekem is felment az IS6-tal 85-ről 94%-ra egy csatával. Viszont mentem összesen három csatát, de a harmadik jelet nem adta be, 94,9%-on vagyok. Persze egy magyar M40 csapattárs lőtt ki.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Bugos a kiválóságjel rendszer?
IS-3-al 94,12-őn álltam, aztán egy 3600 sebzéses körrel felugrott 95,34-re, ami enyhén szólva is irreális, de legalább megvan a 3. csillag.

-
po1son
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Mi számít jónak, mennyi goldot lövöldözöl?
Tier10be már kell a prémium fiók, ha sokat játszol, mert ha nem vagy lila, akkor mindig mínuszba leszel.
Éves prém fiók akciósan ~1850 Ft / hónap (mozijegy ára - átlag havi fizetés ~1%-a), ez szerintem még egy vállalható összeg egy Magyar pénztárcának is. -
ooloo
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Már nem bírom a kirohanásaidat nézni ... egy olyan társaságot köpködsz , aki sok kellemes percet szerzett neked az elmúlt években . Igaz , nem ingyen . Az időddel fizettél érte , ami nem sokat ér . Tehát a számlád még mindig mínuszban van .
Igen ... én fizettem érte , és ezt nem bántam meg . Összehoztak egy játékot , amit milliók játszanak . Szervereket üzemeltetnek ... programozókat foglalkoztatnak , és még ki tudja ki dolgozik azon , hogy Te , és a többiek hódolhassanak a tankos mániájuknak .
Én a Te helyedben nem lennék büszke arra , hogy egy vasat sem adtál ennek a "bandának" ....
Egyes ... leülhetsz !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Imilenni
üzenetére
A Togtober küldivel kapcsolatban, ami 2014-ben volt, ugyanis szerintem akkor valami bug volt, mert megcsináltam a küldiket, de a tankot nem kaptam meg... Akkor alig tudtam angolul, az akkori ticketemből nem sokat értettek, de annyit mondtak, hogy én nem csináltam meg a küldit... Persze... Gondoltam nem hagyom magam, írtam megint egy ticketet, de eddig semmi válasz. Ha nem válaszolnak nem érdekel, törlöm a fenébe a játékot...
-
Emu
őstag
Ha tudtam volna, hogy a svéd Leo ilyen OP a troll ágyúval, akkor a kezdetektől fogva szerintem csak azt használom

DPM f*s, szűkülni kell vele rendesen, de amikor látok egy 350-370es rollt, fröccsenni egy IS-3 fenekén az kárpótol mindenért. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Erre jo a tier4es t-28. Sokszor 20k pluszban vagyok vele. Es az unikumok nem jonnek le ide. Lehet szadizni a kv1es platoonokat

-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Az mennyire durva, hogy a BC 25t AP-el mire másodjára betöltöttem, vége volt a csatának!

-
Imilenni
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Sok dologtól függ, milyen témában írtál nekik?
-
IMIIKE1998
őstag
Ha közel 2 hete basznak a WG-nél válaszolni a ticketemre, akkor ilyenkor mit csináljak? Írjak még egyet? Szerintem lapulnak, mert szarosak. Amúgy nevetséges az is, hogy hiába játszom jól, ha vesztek T10-ben, akkor -25-30k csatánként. Annyira pénzes lett ez a játék, hogy már játszahatatlan prém nélkül. Legalább ha bukod a csatát, de a top 3-ban benne vagy, akkor ne legyen már ekkora mínusz. Lehet abba fogom hagyni a játékot... De mindegy is. Aki meg fizetett érte, az remélem elégedett, én örülök, hogy egy vasat sem adtam ennek a bandának. A kövi patch is egy gánya lesz... Ha azok a fejlesztett felszerelések bekerülnek ilyen formában, a csatákat még jobban uralni fogják az unicumok.
-
-
SoulReaver
veterán
De szar lett ez a játék...
Múltkor folyamatosan vesztett csatáim voltak 2:15 stb... Most meg folyamatosan mi nyerünk, de rohanni kell a sebzésért és 15:3 és ilyenek....
Nincs értelme...
13 90 op nagyon.... sok kretén lila élvezkedik vele... pontosabb, mint a batchat... hányom kell az artyktól is... fos lé az egész..
-
e-newsee
addikt
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Ha a pénzkereset az elsődleges, akkor mindenképpen megéri. Én ugyanezt a cserét csináltam, és ugyan nem vagyok nagy spíler, általában a középmezőnyben végzem, de ott is nettó huszonikszezer bejöhet.
A csere meg úgy működik, hogy ha megvan a különbözet aranyban, akkor aktív a megvétel gomb az új tanknál, és ott tudod kiválasztani, hogy megveszed-e egyben, vagy cserélsz. De a fegyverraktárból is elérhető az opció.Más:
Egyelőre nem akadtam rá, de talált már valaki olyan modot, vagy xvm beállítást, ami a stun időt is mutatja? -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
A 6-os svédet megéri becserélni egy M4A1 REV-re? Pénzkereslet a cél csak. Illetve hogyan zajlik? Ha jobbklikkel rákattintok a tankokra akkor csak eladás vagy pedig vétel jelenik meg. Becserélés nem. -
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994
üzenetére
Ismét okosat szóltál, köszönöm! Nyílván eddig csak ültem a seggemen és eszemben sem volt küldiket teljesíteni! DE IGEN és csináltam is, de most értem el ide. Ez van. De ha így megbuzulták az MM-et, akkor a küldiket is jobban át kellett volna gondolnia ennek a férges társaságnak azt gondolom!

Amúgy a stun-os küldik miatt az FV304 artyn kívül, aminek 9 sec alatti a töltése, melyik javasolt? M44 amcsi arty esetleg!? Azt néztem, hogy annak van még 20 sec alatt a töltésideje. Mert minél tovább tölt az arty annál nehezebben teljesíthető pl nekem most a 120 sec stun idő (csak HT és TD).

-
-
jano_77
nagyúr
még jó, hogy nincs manipulálva a játék és a küldetések!
korábban STA-2_el mindig T10-be dobott! most hogy ez van beállítva, hogy lőjek ki 2 szinttel nagyobb medet és szeretném, hogy T120-be kerüljek...VÉLETLENÜL sem tesz T9-nél magasabb tierbe!
FUCK WG -
Gyuri27
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Bitang jó kilences volt.
Feltolták t10-be. Aztán változott sok minden. Legutóbbi kretén buffokig igen jó tank volt az is4.
De túl lett tolva jó néhány t10 heavy. Ezzel együtt se kuka az is4. -
válasz
Imilenni
üzenetére
Ha szereted a medeket, akkor a Revo jobb választás. Bár ha belegondolok, kb minden szempontból jobb a Revo. Az SP ugyan még mindig tier limites, de a lassúsága a halála. Hiába - viszonylag - jó a frontpáncélod, ha még egy kicsit mobilisabb heavy is körözni tud körülötted. És ugye a meta most a gyors medeknek és lightoknak kedvez.
És mondom ezt úgy, hogy én jobban szeretem az SP-t. Persze utóbbival heavyként kell játszani.
-
Imilenni
addikt
A két ágyúsat kétlem hogy beletennék a játékba

Egyébként, mosz hogy van ez a tank becserélős mizéria, nagyon vacilálok rajta hogy veszek egy T8-as prémium medet..
Próbálgatom a Francia Revó-t, és a SzuperP.-t..
Emlékeim szerint az SP tier limites volt, ez még most is fent áll annak ellenére hogy 190-es penje lett?
Teszten ahogy játszottam vele, a 9-es TD-ken (és ISU152-n kívül) alig lőtték át.
Fura volt hogy ennyire nemtudják hol a gyenge pontja.
Sok helyen olvastam hogy becserélték az emberek másra..gondolom lassúsága miatt.A Revo pedig.. eléggé franciás ágyúja van. Van hogy lézer, másszor meg totálisan félre megy a lövedék.
Ti melyiket választanátok? Nem legénység húzásra lenne, hanem csak farmolásra!
-
Flash Gordon
senior tag
-
4580693
senior tag
Na, ezeknek a ruszki g...nek egy petákot sem adok mostantól, se egy prém tank, se prémium előfizetés, semmi. Mi az, hogy tier 6-os szart 3 lövésből 242-es pennel nem tudom átlőni? Majd az is-6-ot szemből, se ugyanezzel az átütéssel, sem pedig a golddal (311-es pen) nem tudom penetrálni?

Ja igen, tudok célozni, tudom, hova kell lőni. Tőlem egy buznyákot sem látnak többet. Szopjanak baktehenet! -
Emu
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Majd hiszem ha látom

-
Stanislav84
tag
És meg is jött a Rudy a mai napon a Prémium shopba. Jövő héten/hétvégén a prémium IS-2 várható, majd a Crom B.
-
stork13
aktív tag
-
Emu
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Valentine II
Tier limites, van normális páncélja, csak az ágyú igényel némi arany lőszer használatot. Amíg Type64-el nem megy elfogadhatóan a játék semmiképp sem vágnék bele magasabb tierbe.
Ja! Most látom, hogy ágat keresel. Ha Van Type adná magát a kínai ág, viszont meg kell barátkozni a kevés csőlehajlással.
-
dokee78
félisten
Könnyű tank ágon melyiket ajánljátok?
Egy Type 64 már van,bár azzal sem vagyok valami jó. -
Dr.Én
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Picit többet , egész jó a WN8-am vele...1400 körbe..
Egész jól megbékéltem a 175-ös pennel..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

FUCK WG