- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Az a durva hogy 1 éve még amelyik klán komlyan gondolta a cw-t az nem vitt 1 prém tankot sem, mert nem volt olyan amelyiknél ne lett volna jobb sima tank. Most elérkeztünk oda, hogy a legerősebb cw összeállítás csupa prém tank. Defender, m4190 gf az alap ha td kell Skorpió, ha tornyozni kell Patriot ha kempelni Chrysler ...
(#138484) @Stanislav84:
Be kéne vásárolnom repesz páncélokból a heavy-kre, de a sok leo1 játék leszívta a kreditem.[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Sajnos errefelé megy el a játék. Ez nagyon szomorú dolog viszont örvendetes hogy ilyen jól megtudtuk beszélni.
Ameddig hellyel közzel élvezhető a játék normál tankokkal addig elvagyok vele és megpróbálok borsot törni az ellenfelek orra alá. Prémtankot nem veszek mert totálisan hülyeségre megy a pénz. Esetleg egy prém fiókra befizetek hogy t8 fölött is legyen egy kis profit és nekem ennyi elég is a játékhoz.
Nem vagyok klántag,nincsenek kötelezettségeim a játékban,nem ülök annyit előtte, hogy megérje komolyabb összegeket fordítani rá .
Viszont, (ez most gonosz lesz) mindig nagyobb örömöt okoz kilőni egy prémtankot mint normál társait.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
vhw
addikt
Mondjuk eddig sose azért vettem prem tankot, mert "nem működik", hanem mert meguntam a meglévőket, valami más játékstílusra vágytam. Vagy éppen olyanra, mint egy meglévő normál tanké, de jó lett volna élvezni a prem tank adta előnyöket.
Bár igaz, hogy a tömegnek úgy lehet eladni valamit, ha elindul a hype és az dől mindenhonnan, hogy OP, ezzel majd menni fog.
Végülis csak a gyarló igényt elégítik ki..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest