Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
keselyü57
tag
Másnak sem működik a Galaxy Store?
-
gjoco1
addikt
Szia !
Igen elfordítva is ilyen az elrendezése . Úgy is megpróbáltam használni , de lehetetlen gépelni abban a pozícióban . Tehát számomra , amire használom nagyon elcseszte valami a használhatóságot .
Az utóbbi időben nem vagyok kibékülve ezekkel a ficsőrökkel . És itt nem csak a Tabra gondolok . Samu óránál - Samu telefonnál is . Persze mindent lelehet tolni a torkunkon , csak sajnos keserű és idő kell megemészteni . -
gjoco1
addikt
válasz
keselyü57 #579 üzenetére
Köszi !
És Nálad mióta ilyen ?
Ezzel így olyan kb , mint az iPad , ha jól emlékszem .
Borzalom . Én elég sokat használom kapcsolat tartásra , de fekvő módban pedig piszok nyűgös ölben gépelni .Doki42 : hát nem tudom . . . Szerintem az sem hozza már vissza az előző pozíciót .
Nagyon nem szeretném mostanában újra belakni . -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Ma reggel egy kis " karbantartást " végeztem a tabon . Frissítgettem , amit lehetett .. .
Bár ne tettem volna .FB Messengernek ilyen elb@szott megjelenítése lett .
Másnál is így néz ki ?
Lehet ezzel mit kezdeni , mert hányinger az egész és piszokul zavaró számomra ?
( profilok szándékosan kitakarva természetesen )
-
danih
veterán
Ma reggel jött frissítés!
Jöhetett volna kicsit korábban is.
Pár napja legrúgott a munkahelyi infra frissítés hiánya miatt -
keselyü57
tag
Nálam az első kiadás P610 már nagyon döcögős. Van amikor csak az újra indítás segít. Azt gondoltam, hogy azért ennél többet fog bírni.
-
danih
veterán
Nem tudjátok hol nézhetem meg meddig kap frissítéseket az SM-P610? Nem találom ezt az infót sehol. Azt tudom, hogy új androidot már nem kap, de nekem fontos a "biztonsági javítás szintje" szóval legalább azt frissíthetnének. Nálam ez 2024. május. Úgy látom, ez a legfrissebb. Most kaptam egy mdm figyelmeztetést hogy hamarosan 2024. június lesz a minimum elvárt.
-
wal_hu
csendes tag
Sziasztok!
A feleségem táblagépe azt a hibajelenséget produkálja, hogy bekapcsoláskor a Samsung logóig eljut, majd pár másodperc után újraindul, és kb. lemerülésig megy ez a bootloop. Van rá mód valahogyan, hogy ilyen állapotában bejussak a boot menübe, és ott egy factory reset esetleg?
Ha valaki tapasztalt már hasonlót, és van ötlete, kérem segítsen!
Köszi! -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Nem tudja valaki mennyibe kerülhet egy komplett kijelző csere az S6 Lite esetén? A cimborámnak a tablet-je és valaki a melóhelyen rálépett és betört a képernyő oldala. Mondtam, hogy vigye előbb el garanciába, de nem biztos, hogy ezt garanciálisan megcsinálják neki.
Az se lenne rossz, ha Debrecenben tudnátok valami jól dolgozó (és olcsó) szerelőt ajánlani, aki meg tudja csinálni rendesen...
Köszi!
-
mrbego
aktív tag
válasz
dcsabesz #547 üzenetére
Ezt nem tudom, szerintem nincs sok értelme külön lementeni, kényelmetlen is.
Most azt néztem, hogy egy adott feljegyzésnél van olyan, hogy: Mentés fájlként -> Ez alatt pedig lehet menteni Samsung Notes fájlként, PDF-be, MS Word-be, Power Pointba, képként és szövegfájlként.
De, hogy egy ilyen lementettet, hogyan lehet utána visszatölteni, nem tudom.
Nekem bőven megfelel és kényemes a Samsung Cloud-ba történő biztonsági mentés. -
dcsabesz
tag
Sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy a Note alkalmazással létrehozott jegyzeteket le lehet menteni, biztonsági másolatként?
Csaba -
Hunmugli
aktív tag
P610-re kijött a májusi biztonsági frissítés nálam.
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Valaki cseréltetett már kijelzőt az első szérián?
Irányár érdekelne vagy, hogy egyáltalán érdemes se foglalkozni a dologgal. -
gjoco1
addikt
Régebbi SM-P610 re is befutott egy biztonsági . .
-
holderes
tag
Régebbi SM-P615-re jött egy security.
-
-
K82
őstag
Aliról lehet venni fillérekért póthegyet, a cseréje már kicsit izgalmasabb ha előtte leejtetted a tollat és beleszorult.
Ha jó pár évre tervezel, akkor jelen pillanatban inkább az iPad felé billen a mérleg nyelve szerintem. Szoftveres támogatásban jön fel a Samsung is, de pl. az eredeti S6 lite már nem kapja meg az A14-et, a 2nd gen viszont megkapta - és innentől max. biztonsági frissítések lesznek de új Android már nem nagyon.
Az már az én véleményem h az androidos tabletek - és főleg a Samsung - erőteljesen túlárazottak. Nem hiszem h ekkora felára lenne a 4-5"-lal nagyobb kijelzőnek, ezt a hardvert telefonban nagyjából feleennyiért megkapod. És nincs mentség a 4-6 GB memóriára, illene ennyi pénzért legalább 8 GB-nak benne lennie főleg egy OneUI mellett.
Nálam is csereérett a tablet (P615), de ennyi pénzt ilyen hardverért nem vagyok hajlandó kiadni.
Alternatíva lehet egy OnePlus Pad ami normálisan van felszerelve (bár a modemet hiányolom belőle), Lenovo kiesik a support rövidsége/esetlegessége miatt, Pixel tablet itthon iszonyat drága, Huawei-nél nincsenek Google szolgáltatások.
És máris ott tartunk hogy azonos áron az iPad jobb vétel... Bármennyire is nem szeretem az iOS-t és az almás cuccokat, el kell ismerni h tablet fronton nem nagyon találni jobbat.
-
mrbego
aktív tag
Szia
igen, a csomagban nincs az S-pen -hez póthegy, annak idején néztem külföldi webshopokban, hogy mik a lehetőségek, de nem lett belőle semmi.Mivel nem sokat használom a ceruzát, ezért a kopása sem foglalkoztat, most is olyan mint mikor megvettem.
Én párszor használtam csak jegyzetelésre az S-pen-t, elég jól működik, de az Apple Pencil biztos még többet is tud az iPad-en.
Viszont ez az S6 Lite tablet idén már két éves lesz, lassan a vége felé jár a szoftvertámogatás. Jó kisgép, jó vétel volt nekem, de ha ma kellene venni, akkor valami újabbat néznék emiatt.
Igaz drágább, de Tab S9 FE, vagy ott az alap iPad+Pencil hozzá. -
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Tanulásra keresek tabletet már egy ideje. Eddig csak a multimédia merült fel mint szükséglet, most azonban láttam Ipad 9-en, pdf-re kézzel (pencillel) készült készült jegyzeteket és nagyon megfogott a dolog. Tovább olvasva, keresve, bejött a képbe az S6 Lite 2022 + Spen kombó mint olcsóbb alternatíva. Teszteket néztem a YT-on, az alapján úgy tűnik jegyzetelésre, tanulásra tökéletes az S6 Lite. A Pen-ről viszont azt írták, ha elkopik a hegye, nincs gyári csere hegy, csak új pen. Létezik olcsóbb megoldás a pótlásra?
Aki próbálta az IPad 9-et, megérheti az árkülönbözet érte? Nem játszok, maximum némi filmnézés, ha már tele a hócipő a melóval... -
mrbego
aktív tag
Üdv
A 2022-es verzió (P613) jelzett ma, hogy megjelent az Android 14 + OneUI 6 -
asdf74
tag
Sziasztok!
2020 S6 Lite-ra való érintőceruzatartós tok valakinek nincs a fiókba? Köszi -
lafaty80
addikt
Már azt hittem az "új" tab s6 lite-ra jött, érdekes, hogy nyomát sem látom ennek a fw verziónak, nálam nem jelez semmit már jó ideje.
Akartam is írni, hogy jó hogy van 13-as androidunk, de nem nagyon jönnek a patch-ek (főleg secu miatt pl). (Nálam még WA5 van fent és szerinte friss
)
Mondjuk mostanában le van maradva sammobile is infóval. -
rwbag2012
tag
Na, az új frissítés rendesen belassította a tabletet. Finoman jelez a Samsung, hogy ideje lenne már új eszközt vásárolnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Őszinte táblagépet teszteltünk: az S Pennel szerelt Tab S6 Lite neve pontosan előrejelezi tudását, és ebben nem hibázik. Szoftverfinomításban és DeX támogatásban viszont igen.
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Szép állapotú Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest