Hirdetés
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
t45 mastery

-
h1mpi
félisten
Ma mentem vagy 50 kört teszt szerveren és egyszer rakta be csak Párizst... viszont nagyon jó pálya

-
h1mpi
félisten
Csak Nekem tűnik gyatrának a 9-es med Batchat álcája? Teszten próbálgatom, de nem vagyok megelégedve vele. mondjuk kicsit érdekes ez a 9.16 spot rendszer, mintha mindennel előbb spotolódnék fel...
-
Luperator
tag
Sziasztok!
Remélem ti jobban képben vagytok a problémám illetően mint én és akik ebben vannak.
Szóval letöltöttem a world of tanks blitz nevű játékot telefonra, egy darabig jó is volt minden. Kijött a telefonomra egy frissítés (LG G4), felraktam és Azóta az az érzésem, hogy valami nem igazán megy jól. Az itthoni internetünk ugyancsak telenor mobilnet mint ahogy én is telenor előfizető vagyok. Az elmúlt két hétben többször megesett, hogy sem wifin, sem mobilneten nem engedett belépni, szokásos hiba, ellenőrizzem az internetkapcsolatot vagy lehet a szerverrel van baj. Mások, más előfizetők más szolgáltatóknál ezt nem tapasztalták.
Van egy csoport ahol a magyar játékosok beszélgetnek és mint kiderült többeknél van ez a hiba változó aktivitással és az okát senki nem tudja. Én eddig másokkal együtt a telefon újraindításra, net ki-bekapcsolásra meg RAM ürítésre esküdtünk de a mai nap egyik sem működött...
Minap egy másik srác kért segítséget ebben, kiderült ő is telenoros és nála azt csinálta mint nálam úgyhogy ő törölte is.. Érdekes mód nálam akkor meg működött de ha nem, két-három újraindítás után megint jó volt...
Remélem nem katyvasz amit írtam és tudtok esetleg segítséget nyújtani. (Párom Vodafone előfizető, 3g hálózattal és netmegosztással kipróbálva az ő netével bezzeg működött... Nekem meg 4g van mindenhol..)Úgy érzem ez még talán nem off topik téma és ahogy neten bogarásztam nem egyedi a probléma ha a világot nézem..
-
kchryss
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Gamescomon többször láttam a feleségét artyzni folyamatosan 0-át lőtt, de nem azért mert olyan béna volt hanem durva negatív rng-t kapott. Mondjuk az vicces volt amikor az enemy arty kiszedte úgy hogy nem volt spoton és nem is lőtt még. Valószínűleg nézte az enemy arty a streamet.

-
rlazol
veterán
egy hétig be se kapcsoltam a gépet, ma leülök, felraktam egy új aslaint, bekapcsoltam és a szokásos 50 helyett 30-40 az fps. Helyenként annyi se. Mi lehet az oka? Szerverváltás megvolt de nem segített.
szerk.: helyenként 20 alatt

-
zodo
nagyúr
Múlkorában megvettem az M4-et akciósan.
Teszt szerverem kipróbáltam a pershinget és 46 pattont de ezek is löveg sérülékenyek mint heavy testvéreik.
Jól látom vagy csak épp kifogtam a két -két csata alkalmával? -
xyvz2
tag
Akit esetleg érintett: elmúlt az 1001-es hibakódú, tank szinkronizációs hiba a teszt szerón

-
jano_77
nagyúr
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Tudom, hogy hatalmas nézőszámmal bír QB, de ha a felesége ülne a streameken a gép elé, biztos többen lennének!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Enzolord
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére

Hatalmas troll az asszony..

-
Sixkiller6
őstag
lehet, hogy voltmár, de remek kis videó
quickybabyt széttrollkodja a felesége, szerencsére jó nagy publikum előtt
6:00 körül kezdődik, de a felvezetés se rosszSPOILER: odaengedi a géphez asszony, amíg ő szünetet tart, de csak artyval játszhat. meg is történik, T92-vel sebez is nullát, de közben átállítja az IS4-et 122es csőre és csak heatre, aztán megszavaztatja a csetelőkkel, hogy is4 legyen a köv gép amit qb nyom. muhahahaha -
Fel
addikt
A T49 gold lőszere HE (az alapnál nagyobb splash sugárral). A HEAT kredites.
Válasz lett volna a #120954-re..
-
jagada
addikt
Hét végére lesz valami akció, leárazás vagy küldi?
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Jolet
üzenetére
Kérdés ti a szerver oldali célkeresztett használjátok?
Mostaniba ha áthúzom másra a célt néha "elfelejt" átmenni. Egész érdekes mikor lövök s nem a toronnyal célzök hanem nem tudom mivel
Plusz kilépéskor ujraindul a kliens s befagy.
Nem csináltam semmit se, csak aslain pakk van fent
Ötlet?
Tudom szedjem le a modokat
-
adamgreen
senior tag
-
Enzolord
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Sajnos az én öngyilkos harcmodoromnak nem igazán feküdt, bevittem egy lövést, és haltam is meg, ahogy illik.. De néha tényleg élvezetes vele a game, lehet visszaveszem, ha a 9.16-ban visszavettem az összes eladott prémtankomat..

(#120967) Jolet Ja, olyan csajokkal könnyű..
Nekem bejött a kilences cseh, most fejlesztettem ki a 10est, már csak csajok kellenek bele, mert a kilences megtartós egy darabig, úgy néz ki..
kiválóság jele is rajta, szóval egy olyan berserker noobnak, mint én, ez kiváló.. 
-
galervin93
addikt
válasz
Enzolord
üzenetére
500+-os keresztlövés pixelnyi célra, ha néha beadja, megy a csíterezés. :-D Vagy a másik, T95 hátsójába közvetlen közelről 1000+... Csak nem szabad hozzásimulni az ellenhez, mert a nagy pukkanásban mi is elszállhatunk. :-D (Fájó tapasztalat még amikor csak ismerkedtem a géppel, Jgpz E100 hátsója, aztán én is elszálltam...)
Szerk.: most a Blldogban ülnek a legények, de a továbbra sem fekszik, vissza is teszem valamikor a csajokat, mert hiányzik a durrogtatás.:-) -
Jolet
őstag
Szerintem ő a csehre gondolt, én legalábbis arra írtam neki
Nekem T49-el van 1183 csatám és 1318-as átlag sebzésem 63%-os találati arány mellett
A cseh 10-essel csak 29 csatám van és 2132 átlag sebzés 68 %-os találati arány mellett
Ez nagyon kevés nem is szeretem igazán -
galervin93
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Ha valami 100-120 körüli átütést kívánna, akkor a tuti sebzésért érdemes lehet tölteni a goldot. Nem kell sok belőle. A nagyobb robbanási sugarú robbanóból is csak egyet hordok, resetre. A 2-3 ezer sebzés konstansan ölég kemény, nem tudom hány meccsed van, de lesz az még kevesebb is! :-D
-
partytime25
tag
Sziasztok.
Remélem nem sértek semmit
...Már rozsdásodnak a tankjaim egy ideje és nem is tudom hajtani öket van valami tippetek holt tudnék továbbadni rajtuk esetleg cserélni hardverra hogy ne legyen gond
...Üdv
Jó tankozást

-
h1mpi
félisten
Ez a cseh 10-es tank beteg egy jószág
Ráfekszek jobban a 8-asra mert a kell kategória 
T49 esetében a gold ammo az miért jó? Pattogok mindenről vele
-
jagada
addikt
-
xyvz2
tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Próbáltam a régivel azt írja nem jó a jelszó...
Az újjal rendesen fut a pejelentkezési "procedúra" bejelentkezve- update ellenőrzése-synronization-...stb... már már bead a garázsba mikor kiírja ezt a tank szinkonizásciós 1001 es hibát. 1 századmásodbepcen múlik hogy már már bent vagyok oszt mégsem, már látom a garázst 1 milisecundumra de kib.sz
-
jagada
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Ezt most komolyan mondod? Megnézted a replayt? Egyetlen tank sem ment a heavy pozícióba a térkép felső részén! Szerinted a lomha papír tankkal nekem kellett volna egyedül közelről feltartóztatnom a heavy és med tankok áradatát? Oké, hogy pontatlan az a löveg, meg lassan tölt, de ilyen agyhalott csapattal az oldalamon, had ne rusholjam már le a fél csapatot ezzel a tankkal! Jó esetben 1 lövést tudtam volna leadni a garázsmenet előtt.
-
xyvz2
tag
válasz
üzenetére
Köszi rendesek vagyok hogy segítetek
Attól félek(tem) Hogy kb 1 hónapja megváltoztattam a jelszavam hogy "erősebb" legyen...és arra gondoltam ezért van a gond...de viszont az összes WG játékba, be tudok lépni az újj jelszóval, csak a wot teszt szeróra nem...persze ami a legfontosabb lenne 
-
xyvz2
tag
Hali!. Sajna ma sem változott semmi, nem tudok belépni a teszt szeróra(1001, tank szinkronizációs hiba)
esetleg valaki tudna dobni 1 linket, hogy hol lehet a WG-nek írni evvel kapcsolatban, mert én nem találtam a supportban semmi ezzel kapcsolatos fület...BIG THX! -
törölt tag
Aki teszt szerverezik, meg tudná mondani, hogy a tankvisszavásárlási opció meddig tart? Valami olyasmit olvastam az egyik fórumon, hogy max 3 nappal korábban eladott tankot lehet visszavenni.
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan bírjam újra működésre a battle assistant arty modot?
-
jagada
addikt
-
jr1994
addikt
válasz
jagada
üzenetére
LOL
1. 215 lesz az a 201 pen RHM-en de mondjuk te játszol most vele biztos jobban tudod
2. E100-on csak a hülyék használnak kis gunt, meg aki nem húzta ki szabad xp-ből (azokat nem hülyézem le, de én kihúztam). És teljesen más tank a kettő. Tudod az egyiknek majd 3x annyi hp-ja van és még egy kis páncél is társul mellé.
-
jagada
addikt
-
Fel
addikt
válasz
xyvz2
üzenetére
Nem kliens hiba, hanem valamiért az accountod nem tetszik neki.
Elképzelhető, hogy nem jól mentették át a tesztszeróra a dolgaidat, azért nem tud szinkronizálni.
Jártam már én is így. Akkor talán az első teszt patch után beengedett...
Esetleg megpróbálhatod zaklatni a supportot...-------------------------------------------------
Amúgy tényleg jók a GUI változások. Van kiosztott / benyelt / pattintott sebzés kijelzés. Paraméterezhető. A játék közben felugró üzenetek is. Jók az új minimapok.
A csata utáni üzenetek lehetnének kicsit részletgazdagabbak, aztán nem is használnék semmi modot.
A javított spot rendszerből még semmit sem láttam... -
xyvz2
tag
Sziasztok! Valaki találkozott már ilyennel
: Lefrissült a teszt szeró rendesen(mint mindig) de most nem tudok belépni azt írja :unsynchronization of components related to "Vehicles" 1001
Már újratelepítettem de uaz...safe modban is uaz...valakinek valami 5let esetleg ? Nagyon megköszönném! THX! -
h1mpi
félisten
a 3 tank amire megyek mind jó: 10-es cseh, 9-es BC arty és a T49. Elégedett vok

-
-
adrian360
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
itt megnézheted tankonként milyen a statod. skorpioval összeségében csak 640 wn8-ad van.
[link] -
h1mpi
félisten
na nekem is fent a teszt szerver

-
jagada
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Szerintem ezeknél a troll gunos tankoknál fontos szempont a pszichológia is, mert ha egy CDC-nek lekapom a fél HP-ját rögtön visszafogottabban fog játszani. A többiek is fosni fognak, ha látják mekkorákat sebzek.
-
nyunyu
félisten
válasz
adrian360
üzenetére
minden tankra külön van megállapítva a wn8 érték. a t45 12 lövés többet ér mint egy skorpió lövés hiába van ugyan annyi dmg.
Tankonként elvárt sebzés függ a tank tierjétől is.
Mivel pedotanker módban baromi egyszerű a saját HPd többszörösét kiosztani, így alacsony tierben jóval magasabban van meghúzva az 1000WN8-hoz elvárt sebzés a tank HPjához képest.
Tier8 körül már arra is megkapod az ezer WN8-at, ha a saját HPd 3/4-ét ki bírod osztani.
Valamelyik korábbi WNnél (WN6?) volt ezzel probléma, hogy nem volt tier szerint súlyozva a stat, így könnyű volt epenist növelni: csak menni kellett ezer kört T18-cal (T2 amerikai TD volt régen, de azóta átszervezték), aztán bébifóka hullahegyeken átgázolva máris lila lett a statod.
-
fradi81
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
-
adrian360
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
minden tankra külön van megállapítva a wn8 érték. a t45 12 lövés többet ér mint egy skorpió lövés hiába van ugyan annyi dmg.
-
h1mpi
félisten
QB most játszik a 9.16 teszt szerveren (RU). Nagyon jók lettek a beépített modok.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Van mert t45el 12 lövés annyi dmg mint skorpiónál 1. És mióta skorpióval noobkodok kb 500 ponttal nőtt a win8am, pedig 40% a winrate. Szal valahol van valami magic
http://www.noobmeter.com/recent/eu/Banutrition/538379371/538379371_00002563_20160908_020030/538379371_00002588_20160908_162707
Nem tudom berakni linkek sorry, de 32% hogy 1500 wn8 -
Fel
addikt
Már lehet tölteni / próbálni a 9.16-ot a teszten.
Svédek nincsenek.. Vagy nem is mostanra ígérték? Nem nagyon követtem a fejleményeket, csak a sok képet láttam róluk... -
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nincs köze a tierhez a wn8-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az újjal rendesen fut a pejelentkezési "procedúra" bejelentkezve- update ellenőrzése-synronization-...stb... már már bead a garázsba mikor kiírja ezt a tank szinkonizásciós 1001 es hibát. 1 századmásodbepcen múlik hogy már már bent vagyok oszt mégsem, már látom a garázst 1 milisecundumra de kib.sz

: Lefrissült a teszt szeró rendesen(mint mindig) de most nem tudok belépni azt írja :unsynchronization of components related to "Vehicles" 1001