- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Megoldható valahogyan, hogy egy bringás edzéshez egy útvonalat előre megtervezek több köztes ponttal a gépemen, és utána a Lumia 820-am szépen az alapján elnavigál? A Here Drive+ nem tud ilyet? Az androidos Endomondonál lehetett útvonalat tervezni gépen, és arra elvitt a telefon, de nem találok ilyesmit a WP-s Endomondoban.
Valaki tud jó megoldást?
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #63450 üzenetére
volt, de akkor sem erheto el ra.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
br.rak
őstag
A Telenor titokban elkezdett ászai országokban szánt 638-at árulni vagy sajtóhiba történt? (635 + 1GB ram)
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Postas99 #63439 üzenetére
Hol nem választható ki? A beállításokban vagy az alkalmazásokban (utóbbiba is bekerül mindegyik emailfiók).
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Neti69
csendes tag
Szevasztok
Egy gyors kérdés létezik a Lumia 1520 telefon klónba? Csak mert pl a Pixel pláézába meg még más helyen is vagy a kép nem stimmel mivel szögletes hátulja van a telónak vagy nem tudom de valami nem jó köszi a választ.
Üdv
-
pengwin
addikt
válasz Neti69 #63459 üzenetére
Mármint hogyhogy szögletes a hátulja? Képet linkelj már... Egyébként simán lehet, hogy csak olyan szögből van fotózva, hogy szögletesebbnek tűnik, mint amilyen a valóságban.
De ha tényleg máshogy néz ki, mint a hivatalos képeken, akkor szerinted 1520 az?[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
bara17
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem szeretett rendszerünkkel illetve pár appal kapcsolatban.
Gmail:
- a gyári alkamazásán kívül ti mit ajánlatok/használtok amellyel pl. egy pdf mellékletet le tudok tölteni és azt továbbítani/megosztani tudom?
- Csak úgy lehet keresni régebbi e-mailek között ha letöltöm az összes e-mailt? (droidon emlékeim szerint minden szépen felhőben volt és ott tudtam keresni ha volt net....)Zene:
- Elég fapadosnak érzem ezt illetve néha nem játsza le az sd kártyára mentett számokat. Ti mit ajánlanátok alternatívaként?Fényképnézegető:
- Erre valami alternatíva? (engem zavar, hogy nem tudom megnézni a kép részleteit csak ha átmegyek más app-ba)Amúgy imádom a rendszer gyorsaságát meg magát a rendszert is csak hátha tudok valami jó megoldást kérdéseimre
Előre is köszi
-
veterán
válasz bara17 #63462 üzenetére
Email: gyari, megy.
Zene: nekem nem volt meg ilyen gondom.(#63461) Neti69
Valahogy mutatniuk kellett, hogy az ott nem teljesen sik felulet, csak kicsit hulyen oldottak meg.(#63464) cattus
Lol, erre gondoltam en is eloszor, de mondom csak nem olyan kepet linkelnek[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz bara17 #63462 üzenetére
zenére én most a zboxot használom, pofás design, jó funkciók. egy kis bug van benne, ha a zenetárból kikeresel egy számot, és elindítod, akkor elfelejti, hogy shufflen volt, de ezt túl lehet élni (meg megírtam már a srácnak, szerintem csak idő kérdése és javítja)
fényképnézegetőnek próbáld ki a zoomot.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
félisten
válasz ZavaBalazs #63466 üzenetére
Lumia Cameránál úgy sem talál jobbat
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
_Gyedavid_
csendes tag
Sziasztok!
Létezik normális Strava Wp-re? Vagy felejtsem el? -
_Gyedavid_
csendes tag
válasz _Gyedavid_ #63469 üzenetére
Tracks for Strava-t próbáltam, az egy hulladék...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Plazmacucci #63468 üzenetére
lumia camera, mint fényképnézegető? az egy dolog, hogy a living images, vagy hogy a rákba hívják, csak ott működik, de lehet annak a galériáját máshogy nézegetni, mint a végéről kezdve egyesével lépkedve? ha nem, akkor megette a fene.
jut eszembe: asztalin valahogy elő lehet csalni a living imagest?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
veterán
-
-
veterán
válasz _Gyedavid_ #63473 üzenetére
Tudom, én is gondoltam rá, de nekem az endomondo már kényelmesebb, megszoktam.
Everybody lies.
-
Titi76
aktív tag
-
Tybe3e
tag
Sziasztok!
Elsősorban a Spotify Premium felhasználóktól kérdeznék:
Ha a Zenéim -> Albumok menüpontból meghallgattok egy albumot, a repeat nektek sem működik? (az utolsó szám végét követően az első számot kezdje el újra). Az 1 számos repeat viszont teljesen jó (azaz hogy folyton azt a számot ismételje). Elég idegesítő bug -
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz rgeorge #63454 üzenetére
Szerintem Postas99-is erre gondol:
Nálam legalább is ez áll fent. Cseréltünk készüléket a feleségemmel és nem akartam olvasni az Ő mailjeit. Már nem emlékszem, hogy milyen pipákat vettem ki. Vissza akartam aktiválni a gmailjét, de több mint 24 órája szinkronizál. Softreset nem használ. A hardreset az egyetlen megoldás?
Előre is köszönöm.
Ui.: A kép minőségért sorry, de a telefonon szerkeztettem és nem volt fent a picsart. Melóba meg nem töltöm le.😃
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem tudja valaki, hogy a naptár mit akar kijelezni a két egymásra mutató nyilacskával?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Zoli133
addikt
válasz Plazmacucci #63481 üzenetére
Eseményütközés? több eseményed is van egy időben. (legalábbis szerintem)
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
félisten
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy bizonyos időközönként random kontaktoknál, ha bejön egy hívás, akkor csak egy pillanatra csörög a telefon, majd elhallgat. A képernyőn látszik a hívás, de nincs hangja (és nem is rezeg).
Ez ismert bug? Vagy HW hiba lenne? Teljesen véletlenszerűnek tűnik, nem lehet semmihez sem kötni.L830-ról van egyébként szó. Korábban egyik lumiám sem csinált ilyet. Igaz azokon még nem denim volt.
Így pl. komoly üzleti célra használhatatlan... könnyen elmulaszthatok hívásokat, mert nem hallom meg.
Legfrissebb szoft van a telefonon, frisssítés után reset is volt, mentést nem állítottam vissza.
Bárkinek bármi ötlet?
köszönöm -
kand Úr!
csendes tag
Sziasztok!
Másodlagos telefont szeretnék beszerezni magamnak, és az egyik kiszemeltem egy Lumia 435 dualsim-es készülék? Van valakinek tapasztala vele? -
-
kand Úr!
csendes tag
válasz ZavaBalazs #63487 üzenetére
Azt nem tudom, hogy kapható-e otthon, én mondjuk úgy keleten élek Itt láttam valamelyik nap kirakatban a 435-öst, viszont az 532-est azt nem. Esetleg van még valami kisebb méretű ajánlott készülék ami kapható dual SIM kivitelben?
-
Bukk900
őstag
válasz ZavaBalazs #63487 üzenetére
Kapható itthon is, a Microsoft már csak egy év garanciát ad a készülékekre?
-
Bukk900
őstag
válasz Воланд #63494 üzenetére
Az edigitalban 2 év van 435-re, valaki elírta... vagy smucig...
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
Megkérdeztem: továbbra is két év van a készülékekre, tartozékokra 1 év.
-
Bukk900
őstag
válasz ZavaBalazs #63497 üzenetére
Itt van raktáron 532, [link]
BobTail: akkor megnyugodtunk[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest