- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Miben fogja vissza az 512 RAM? Én az utóbbi pár napban nyüstöltem, de nem éreztem egy pillanatra sem, hogy valami kicsit is zavaróan visszafogná. Esetleg van olyan alkalmazás amit érdemes elkerülni az 512 RAM miatt?
Mikor megnyitom a navigációt vagy a fényképező szoftverét induláskor van egy alig érzékelhető torpanás. Erre gondolsz? -
btudos
nagyúr
Nem szeretem a benchmarkokat, de kíváncsi lennék, nyers számítási teljesítményben a nyakamat tenném rá, hogy az alapvetően főleg energiatakarékosnak szánt A7 még 4 maggal is gyengébb, mint a két 1st gen. Krait core.
Ami persze nem azt jelenti, hogy gyenge lenne, de azért a 4 db A9-es magot tartalmazó Tegra 3 szintjét hozta annak idején az MSM8960, aminél az A7 valamivel gyengébb. Mondjuk ez tényleg szőrszálhasogatás, nem a proci lesz a szűk keresztmetszet, ezt én is aláírom.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
pzstm
titán
Ki volt aki azt mondta, hogy júniusra csúszik?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
daniel909
addikt
vicces, hogy szerinted az Android az olcsóbb telefonok miatt van elterjedve, miközben a wpnek az 520 adta a legnagyobb lökést tavaly ami egy elég olcsó telefon volt. nem volt más wp-s kütyüre akkora kereslet mint az 520-ra. szóval biztos ez?
(#44160) pzstm: hahaha én meg azt hittem poénból írtátok, h lesz! na ez komoly!
ki mondta h nem lesz file managger?? a háttér után ez is bekerült, lol...
am szerintem hülyeség, én sose akartam ilyet használni wp-n.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
legiaap
félisten
válasz hibavissza #44164 üzenetére
Lényegtelen számomra, a kijelzőből foglal el helyet. Elfért volna az alatt is. Így már nem is akkora a használható terület mint ahogy azt reklámozzák.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
-
btudos
nagyúr
válasz Steelers #44169 üzenetére
Felbontástól függ, hogy mennyi tartalmat látsz a kijelzőn. Mivel a 480×800-hoz képest csak az plusz 54 sor jön hozzá, amit amúgy is elfoglalnak a gombok, így pont ugyanannyi tartalmat látsz a kijelzőn, mint az eddigi hasonló felbontású készülékeken.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Namath841
csendes tag
válasz Воланд #44167 üzenetére
Nincs ilyen funkció a 630-ban. Mondjuk engem nem zavar, az Xperia SPm is virtuális gombsoros volt, sőt egyre több android ilyen. Viszont a hangszórója legalább 2x nagyobb, mint az Sonyé. Nagyon hangos.
hibavissza: Én fehéret vettem, főiskolán az ismerős hölgyek nagyon nézegették a telefont, eléggé tetszett nekik.
[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Boonen007
őstag
A Facebook után a Facebook Beta is kapott frissítést, a WhatsApp pedig visszatért.
-
Amalgam
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan könyv olvasó appot, amelyikre SD kártyáról is lehet könyvet feltenni? A Tucan Reader-t ismerem, azon kívül van e más?
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
JamesHun
addikt
mit ronthatok el, ha nem találom store ba (file managert)?
Lumia 630 és magyar store ra vagyok betévemás:
icloud évjegyzéket rá tudtam szinkronizálni a telefonra aminek örülök is, DE a születés napokat nem teszi be a naptárba. Mit ronthattam el, hogy egyik születés napot sem mutatja?SeriesX: JamesSHun
-
Воланд
titán
válasz Namath841 #44174 üzenetére
fasza. ugy nez ki, hogy kivettek a beallitasokbol es a fejlesztokre bizzak, hogy az app megnyitasa utan eltunjon-e. ennek megint sok ertelme volt.
szerk.: meg ahogy nezem az oem partner is kihagyhatja ezt a beallitast....
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
-
pzstm
titán
válasz JamesHun #44187 üzenetére
közvetlen linkkel? Elképzelhető amúgy, hogy magyar store-ba még nem látható...de az is lehet, hogy régiókorlátos lesz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
válasz hibavissza #44192 üzenetére
tudom, mar kozben megtalaltam, hogy akkora kijelzofelbontason nincs meg ez az opcio.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Levwi
aktív tag
válasz daniel909 #44162 üzenetére
még mindig biztos amit írtam a wp is azért terjed mert nekiálltak olcsó telefonokat gyártani mert a mai világban az a keresett.
Elhiheted hogy androidnál se a felső kategória van jobban elterjedve ahogy wp-nél se de pont ezért jön felfele a wp az olcsó készülékek miatt amik sokkal jobb felhasználói élményt nyújtanak mint az androidos társaik.
egy lumia 520 jobb felhasználói élményt nyújt mint egy galaxy s4 mivel nem reccen meg sehol az s4-nél meg még az s5-nél is előfordul a 630 meg még erősebb lesz mint az 520 szóval jön felfele lassan a wp.
Ja és azt nem írtam sehol hogy a wp a felső meg közép kategóriás készülékek miatt jön felfele, de az android se ez van nincs pénzük az embereknek drága telefonokra meg sokan sajnálnak is 30-40 k-nál többet egy telefonra, mert akkor is csak egy telefon, de nem akarok vitát szítani ezek csak a tények.Xiaomi 14
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest