-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
-
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #30962 üzenetére
Ja, hogy ha te nem hallottál akkor az valószínűtlen.
-
Воланд
titán
ha nincs ilyen panel a piacon, akkor nincs mit beletenni a telefonba. azt meg ketlem, hogy majd pont az ms fog kijonni valami uj hardverrel eloszor.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
Wp7 után kis android turát követően gondolkodok újra WP-re váltani. Két kiszemeltem van:
- Lumia 1020
- Lumia 1520van 1-2 számomra fontos dolog ami a wp7-nek nem ment illetve a wp8-nak sem eleinte. Ezekre vannak már jó programok?
- rss olvasó (ahol 1 beállított rss-t ki lehet rakni tilenak?) ... wp7-en többet is kipróbáltam de mindnek voltak hibái
- remote desktop (ahogy nézem ez megy gond nélkül)
- hívás rögzítése... (remélem ez már lehetséges ... jó lenne automatikus rögzítés -
konyi79
addikt
Lehet rögzíteni hívást, csak bele kell csipognia folyamatosan, tudjon róla a másik fél.
-
Dzsosy
senior tag
Az normális, hogy a zenelejátszóban mikor számot váltok, az animáció (azaz az új szám albumborítójának becsúszása) akad? Időnként elég durván megáll (a zene folyamatos, azzal nincs gond).
Lehet az a baj, hogy mpatool-lal háttereket és albumborítókat adtam a számokhoz? Lumia 800-on nem volt ilyen gond, pedig ott is mpatool-lal tettem be az előadók képeit.
(ezen a héten váltottam wp8-ra egy Lumia 925-tel ) -
Blyan
félisten
válasz Dzsosy #30983 üzenetére
Először azt mondtam volna, hogy az SD kártya lehet a ludas, de ezek szerint nem.
Hát, nem tudom. De már párszor említettem, a WP8 nem olyan megakaszthatatlan és folyamatos, mint a WP7.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Zoli133
addikt
válasz Dzsosy #30983 üzenetére
Majdnem rávágtam, hogy nem normális, de inkább megnéztem és nálam is egy pillanatra akad minden számváltásnál. Nem vettem észre, mert nem sűrűn váltok manuálisan számot, csak albumot szokásom váltani. (L920)
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Dzsosy
senior tag
-
Blyan
félisten
válasz Dzsosy #30986 üzenetére
Nekem az üzenetekbe lépve (van vagy 1500 üzenet benne) akad még meg az animáció mondjuk úgy 10ből 7 alkalommal. Meg pár helyen kicsit lassabban reagál, de végül is jelenleg egy 520-at használok, így lehet nem mérvadó.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Dzsosy
senior tag
válasz cattus #30989 üzenetére
Köszi a válaszokat, akkor ez sajnos ilyen.
Lehet amúgy az mpatool a ludas? Van aki próbálta nélküle? Én hallgattam zenét mpatool nélkül próbaképpen miután megvettem nélkül, de nem emlékszem, hogy laggolt volna, bár arra sem mernék megesküdni, hogy váltottam-e így számot (valahogy nem merült fel bennem, hogy ilyenre figyelni kéne 2 év Lumia 800 után).
De amúgy másol szépen, folyamatosan fut a rendszer.Szerk.:
Holnap azért majd kipróbálom nélküle.[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
2 év után lecserélném az iPhonet, de IOS 7 nem tetszik, androidot nem szeretnék a WP viszont érdekelne. Most melyik szerintetek ár-érték arányban a legjobb készülék. Néztem az 1520 most 130 két év hűséggel a T-Mobilnál, de a 900-as széria is jó áron van. Az i4-nél szeretnék nagyobb kijelzőt (szerintem mind az ). Lenne néhány kérdésem rendszer kapcsolatban.
1. Képernyőtükrözés TV-re megoldható
2. Alkalmazásokat itt be kell zárni, lehet köztük váltani
Játék nem érdekel szóval az nem zavar, hogy a Storeban hiányzik az Angry Birds 200. Része
Ezek vannak?
-Viber
-Tv24
-Sports tracker
-Tuneln Radio ( ha van beépitett akkor tárgytalan)
Előre is köszönöm
Üdv: Balázs -
geeri3
csendes tag
válasz b4zsi- #30995 üzenetére
Alkalmazást nem kell bezárni. Képernyőt biztosan tudsz tükrözni, de hogy hang megy-e vele abban nem vagyok biztos.
Alkalmazásoknak után tudsz nézni, ha a böngészőből megnyitod a store-t. De Tuneln van, tracker is van, Viber is van, csak azt nem tudom minek, mert nem igazán működik: nincs toast, sem hangjelzés ha hívnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest