- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz Oppenheimer #23997 üzenetére
nevezd aminek akarod. ezek meg a hasonlók is biztos csak a maximális hozzáértésről és intelligenciáról tesznek tanúbizonyságot. annyira zseniális ez a szerkezet, hogy nem is értem Te meg én meg bárki más mit keresünk itt, és ebben tényleg semmi túlzás sincs.
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
BobTail
őstag
Ja igen, valószínű ilyen lesz hátulról. A WPCentral szerint ez lesz a Verizon-os phablet, de szerintem nem lesz akkora. Egyrészt a számozás sem arra utal, másrészt a képen szemből arányosan az alsó gombok, Nokia logó és elülső kamera... nem, ez inkább egy turbó 928 variáns.
-
viewdetails
addikt
válasz Mannana #23983 üzenetére
Nekem ugyanezt csinálja a 925/820, ha Gmail fiókként próbálom felvenni, hibát dob, hogy a kiszolgáló nem elérhető. Exchange fiókként működik.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
talamasca
senior tag
válasz Ferke66 #23979 üzenetére
Bocs, de ha 4S vagy újabb van, ne válts!
A nagyobb kijelzőn túl, csak visszalépés lesz. Tapasztalatból mondom.
Én most a cserélt készülékemmel (920) és az amberrel már használhatónak tartom, de nem is fociznak egy ligában az iPhone-nal.A fényképek csak gyenge fényviszonyok mellett lesznek jobbak, mint az iPhone esetén, de nappal labdába se rúgnak.
A zenelejátszás esetén meg megint mindegy, hogy 920 vagy 925. Egyik sem rossz, de az iPhone ebben is veri.
A rendszerrel majd akkor leszel tisztában, ha pár hónapig használod. De az iPhone-t azért ne add el...
“Black as midnight on a moonless night.”
-
pzstm
titán
válasz BobTail #23991 üzenetére
nah igen...a specifikációk amiket spekuláltam is egy 920 utódjának felelnek meg szerintem.....
i5s ár meg vicc ilyenkor még....250 less szerintem majd ha idehaza is hivatalos lesz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
BobTail
őstag
Nekem is kicsit beindult a fantáziám, és arra jutottam hogy 928 érkezésekor jött a 925, és nem lehet, hogy ez egy új 920 utód előszele?!
Amúgy igen, kár hogy nem lett global product a 928, mert élőben is nagyon kívánatos cucc!
OFF: i5S kezdőár... "... A készülék 32Gb-os verzió és az ár 27% áfát tartalmaz.Tehát tessék utánanézni, hogy a hivatalos ár erre a modellre 799 euró (kártyafüggetlen verzió) ami Magyarországon 27% áfával párosul így több mint 310.000Ft-nál tartunk." forrás
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
1020 az edigitálban.
(ha már volt akkor sry) -
pzstm
titán
válasz BobTail #23986 üzenetére
1020 ugye nagy kamera miatt is nagyobb sorszámú, ha meg FullHD kijelzőt kap és azért fér el több csempe, akkor gondolom hasonló vasat raknak alá mint a várhatóan 1520 néven piacra kerülő masinába, szóval az cask spekuláció részemről (legalább annyira bejön a formája mint 928-nak is amúgy....)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Lumia 929, Verizon only....
semi több info nincs róla, de ha ez egy fullHD-, 4 magos, 2 gigás csoda 4,7" körüli méretben, akkor bizony nekem kell egy ilyen...(tudom esélytelen Verizon miatt...)
[ Szerkesztve ]
-
Mannana
csendes tag
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy a telefonomon (lumia 820) gmailes e-mailfiók volt beállítva második fióknak és a gdr2 es frissítés után (trémobil telefon) nem tudja szinkrozinálni, mindig a jelszót kéri, de miután beírom nem csinál semmit. Próbáltam újra beállítani a gmailt de azután sem működött. Valakinek lenne valamilyen ötlete,hogy mit lehetne ezzel kezdeni?
A válaszokat előre is köszönöm. -
KomloiJenci
tag
válasz kalozhun100 #23974 üzenetére
De legalább te tudod mi az a Data Sense 😃 . Én nem tudom 😥
Microsoft szerver tulaj - Külön VIP működő Skype csatorna - Exclusive VIP mindig működő Facebook Chat
-
Ferke66
tag
Sziasztok!
A napokban tettem fel egy kérdést a 925-ös topic-ban,de talán itt jobban tudnátok válaszolni....Dilemmában vagyok én is 920 vs 925 ügyben.A döntés szempontjából ami fontos lenne:Melyiknek jobb a fotós képessége,bár az Amber után a tesztfotókat nézegetve nekem a 920 tűnik jobb választásnak,ebben kérnék tanácsot.Valamint a zenei lejátszás ami érdekelne (iPhone-om van,ezt tudom milyen aki ismeri mind két készülék képességét hangminőség/teljesítmény szempontjából) kérem ossza meg velem a személyes tapasztalatait.
Egyértelműen a tárhely,kijelző technológia szempontjából a 920 ami megnyerő számomra,de a fenti kérdések miatt "várakozó" állásponton vagyok még...maga a WP hiányosságaival is tisztában vagyok (teszteket,fórumokat tanulmányozom) viszont kíváncsi lennék a ti véleményeitekre,köszönöm előre is,üdvözlet! -
batai15
félisten
Mpa tool használata nélkül album borítót hogy lehet hozzá adni? akár hogy próbálom nem jön össze, ezért gondoltam hogy akkor a zenék mellé társítom manuálisan-
-
Воланд
titán
válasz kalozhun100 #23974 üzenetére
mert a voda nem tamogatja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kalozhun100
őstag
Sikerült feltennem az 520-asomra az Amber frissítést. Vodafoneos a teló. Miért nincsen Data Sense?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
jockas
senior tag
válasz marcusa #23969 üzenetére
Gyors pillantás mellett éjszaka ugyanúgy ~2% -ot merült nekem, mint glance nélkül. Napközben akkor ez durván 4%, de még ezzel együtt is jobban áll a 920, mint a 820 AMOLED-del és azzal a kis aksival.
Én AMOLED-ről váltottam erre az IPS-re (igaz, hogy nem láttam még a 820 vagy a 925 AMOLED-jét), de semmi zavarót nem látok benne. Ez szerintem eléggé szubjektív téma...ezért írtam, hogy ha nem AMOLED fan, akkor nem lesz ezzel gondja.A 925 16GB-ja csak akkor előny, ha a használni kívánt appok mérete nem fér bele 8GB-ba. Egyébként nagy hátrány, hogy nem lehet bővíteni (nem is értem, hogy a 920-nál is miért vették ki ezt a lehetőséget), ebben egyetértek veled.
A 925 sok szempontból olyan, mintha a 820 utódja lenne... Nem látok sem a 820-ban olyat, sem a 925-ben ami a 920 ellen feléjük billentené a mérleg nyelvét. Leszámítva az olyan szubjektív döntő tényezőket, mint a méret, súly vagy a kijelző típusa.
-
marcusa
addikt
válasz jockas #23970 üzenetére
Ott valami gond van... Nekem 1 napot akkor is kibír, ha nem vagyok egész nap számítógép közelben, és csak telefonon netezek... Pont a kijelző technológia, és a méret miatt nem rosszabb az üzemideje számottevően a 920-tól. Tudom, 920-ból is van 3db tesztkészülékünk.
A levehető hátlap pedig nagyon is praktikus, ha megkarcolódik, leesik, akkor a kijelzőn kívüli teljes külső rész egy mozdulattal pár forintból lecserélhető.[ Szerkesztve ]
:-)
-
Oppenheimer
nagyúr
-
jockas
senior tag
válasz KomloiJenci #23968 üzenetére
Ez a 820 legnagyobb hibája...elég kicsi aksija van. A 920-nál nincs ilyen gond. Persze ezt is le lehet meríteni elég hamar, ha egész nap nyomkodod (mint minden más okostelefont is ugyanígy). Ha viszont nem, akkor simán kibír 1 napot. Ha meg nem nyomkodod, csak az email és egyéb szinkron megy egész nap, akkor 1 napnál többet is kibír. Tegnap este is úgy raktam fel a töltésre (délelőtt vettem le), hogy 70% -on volt az aksi. Szóval ez megint a 920 felé húzza mérleget a 820-al szemben (miközben ismerősöm a 820 aksijával szintén szenved, mert nagyjából csak buta telefonként tudja használni úgy, hogy estig kibírja).
Nálam az is a pozitív oldalon szerepelt, hogy egyben van a ház. Szóval ez is ugyanúgy szubjektív dolog, mint a méret. -
marcusa
addikt
válasz jockas #23967 üzenetére
Az Amoled témához... Én nem vagyok Amoled fan, mikor Droidon nyomultam, akkor az IPS-t azon belül is a Super LCD-t favorizáltam. Viszont a WP-nál az amoled a fekete menü háttér miatt nagyon jótékony hatással van az üzemidőre, és a használatra is, főleg teljes fényerőnél, vagy ha sötétben használod. És az új Glance screen is jobban fekszik az Amolednek, tegnap leteszteltem, és 6 óra után 4%-ot merült folyamatosan bekapcsolt Glance screen-nel.
A 8GB plusz bővíthető tárhely szerintem jobb választás, mint a 16GB nem bővíthető.:-)
-
KomloiJenci
tag
válasz jockas #23967 üzenetére
Na kollégák. Nem tudom mit patkányoltam, de most kaptam Facebook üzenetet a főkepernyőre, pörög a csempe. Be van jelölve, hogy minden mozgást jelezzen, majd meglátjuk megy-e az is.
A 820 vs. 925 témához. Én 820-Al zúzok, de napi 2-3 alkalommal töltöm. Akkor képzeljük el, hogy meddig bírná egy jobb kijelzővel. Mellesleg kérdem én, mivel jobb? A navigáció se fogja megköszönni, se a videofilm.
Ha a memória nem bővíthető, akkor egy esetleges HR alkalmával lehet mindet vissza pakolgatni. Míg ha kártya lehetőség van, akkor a galériát nem kell piszkálni évekig, még oprendszer váltáskor se feltétlenül. A méret szerintem embere válogatja. Nekem ez is határeset. Az átlós sarkot alg-alig érem el ha oda kell bökni. Én ezeket a szempontokat tartottam fontosnak, hátha segít.[ Szerkesztve ]
Microsoft szerver tulaj - Külön VIP működő Skype csatorna - Exclusive VIP mindig működő Facebook Chat
-
jockas
senior tag
válasz Adams007 #23956 üzenetére
Szia!
920!
A 820 alap 8GB tárhelye nagyon szűkös, ha többre is használod, mint telefon. A 925 meg még elég fiatal, így nem annyira megbízható, mint a 920.
Az meg nem igaz, hogy a 920 tégla...amikor a régi telefonom után vettem a kezembe, akkor éreztem hogy nehezebb. De azóta egyszer sem.
Jelenleg (amíg ki nem javítják a 925 kezdeti betegségeit, amiken a 920 már túl van) a 820,920,925 hármas közül szerintem a 920-as éri meg a legjobban mindent belevéve az összehasonlításba. Ráadásul jelenleg még jóval olcsóbban adja a 920 azt, amit a 925...főleg ha nem vagy fanatikus AMOLED párti. Ha ez az utóbbi nem játszik nálad, akkor semmit sem fogsz abból észrevenni, amit egyes AMOLED-es fanatikusok hangoztatnak![ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz ágyipoloska #23962 üzenetére
javították, bár ez a belsá tárhely (nem memória nyilván) felfalás is azért picit túlzás. De értettem mire gondolsz
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Adams007 #23961 üzenetére
Hát, egy ekkora telefon már multimédiás eszköz, és ha úgy vesszük, akkor 16GB elég szűkös. Nekem legalábbis a 8X-en az. Ha majd egyszer lehet konvertálás nélkül videókat nézni wp-n (haha), akkor meg pláne kevés lenne. Persze ez egyénfüggő, van aki nem tesz semmit a telefonjára pár appon kívül, nekik elég 8GB. De akkor nem értem miért venne valaki nagyobb kijelzős telefont.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
ágyipoloska
csendes tag
Még mindig igaz, hogy az wp8 rendszer felfalja a telefon belső memóriáját vagy azóta fixelték ezt a dolgot?
-
Adams007
tag
-
bear_
aktív tag
A studio@microsoft.com címen lehet kódot igényelni amivel az apps.windowsstore.com oldalon tudsz regisztrálni. Ha minden igaz, akkor ott lehet a telefont unlockolni.
@mukibuci: Nem akarok warezolni, csak emiatt az app miatt csinálom.
szerk.: mrab-nak akartam címezni, csak félrekattintottam.
[ Szerkesztve ]
-
Adams007
tag
Sziasztok!
Windows Phone telefont vásárolnék, ehhez kérnék tanácsot. Lumia 820-at néztem ki, de gondolkodom a 925-ön. A 925-ben tetszene a jobb kijelző, nagyobb akkumulátor (kérdés, hogy üzemidő mennyivel jobb), valamint formára is jobban bejön. Hátrányként egyelőre csak a 16GB nem bővíthető memóriát találtam. Nem tudom, megéri-e 925-t venni, mivel lényegesen drágább, mint a 820. Alapvetően fontos lenne a megbízható működés, jól felépített készülékház. Mindkét telefon topikját néztem, lényegében azt láttam, elégedettek a telefonnal, de többen panaszkodtak gyors lemerülésre, illetve néhányan a 925-nél erős melegedésre.
Mit tanácsoltok? -
Integrale
veterán
válasz KomloiJenci #23949 üzenetére
Akkor amit tanacsoltak feljebb, torles es ujratelepites!
"Bad reklám is reklám too"
-
Alexios
veterán
válasz KomloiJenci #23946 üzenetére
nem hinném hogy te rontottad volna el
-
Integrale
veterán
válasz KomloiJenci #23946 üzenetére
Elso korben probald meg, hogy a beallitasokban kapcsold ki az ertesiteseket, majd lepj ki. Aztan kapcsold vissza!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
KomloiJenci
tag
válasz #40993792 #23944 üzenetére
A Facebook appot már újra raktam, de semmi. Korábban forgott a csempe. Egyik felén a Facebook háttere volt, másikon meg kiírta, ha új esemény volt. Most csak a Facebook háttér látszik, nem forog, csak felvillan néha. És semmi nem jön meg.
-
KomloiJenci
tag
Skacok. Mit qtam el akkor, ha már semmilyen mozgást nem mutat a Facebook értesítő? Korábban jó volt, másodperc pontosan működött. Tuti én rontottam el. De hol? Nagyon nincsen kedvem Horváth Rozihoz. A Facebook app csempéje nem működik, csak áll egy helyben.
-
daniel909
addikt
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
polonic
félisten
válasz tamas.nick #23934 üzenetére
Mintha eddig nagoyn támogatták volna....
Ezzel csak elismerték, hogy ezentúl tuti szarnak rá.
[ Szerkesztve ]
-
tamas.nick
aktív tag
Microsoft cuts off Skype support for Windows Phone 7
Fantasztikus.... -
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #23898 üzenetére
tartalomfogyasztasra jo ez.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Ha igényelek dev unlockot, akkor ugrik a garancia? Vagy nincs köze hozzá? -
batai15
félisten
A zene lejátszóhoz album borítót hogyan társítsak? hiába mappában van album névvel meg eggyező kép, nem rakja be -.-"
-
polonic
félisten
Ez a datasense ez kurva pontosan mér. Ugyanannyit mutat, mint amit a szolgáltató is mér.
-
lezsolt
csendes tag
Az a baj, hogy elég sok scene ripem van, és régen (kb. 2004-ig) általában nem volt kitöltve a track number, és ha ezt átírnám, nem lenne jó az sfv (a többi tag ki van töltve minden lemezemnél, mert last.fm-et is használok). Másrészt majdnem 600 GB zeném van (elég nagy fogyasztó vagyok ), így elég macerás lenne még automatizáltan is átírogatni ezeket.
Még azt megmondanátok, hogy az albumok listája hogy jelenik meg (csak az albumcím vagy az előadó is)? Illetve hogy ha nincsenek track number adatok, milyen sorrendben játssza le az album trackjeit (ha nem random, hanem fájlnév szerint, akkor nem is lenne baj)?Köszi még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Dale
aktív tag
Tegnap HR-t akartam csinálni mert átneveztem a Microsoft accountom elsődleges mail címét, erre fogaskerék, behalt minden, mint az sok Lumia 920 tulajnál megesett már. Erősen ciki ez a Nokiának. Szerencsére sikerült beszereznem egy megfelelő verziójú Nokia Care Suite-ot (nem, ami a Softpedia oldalon elérhető az nem megy WP8-al) és újraraktam a firmware-t. Megnézném hogy ezt hány felhasználó csinálná végig...
Szóval 920 HR-rel csak óvatosan, csak ha muszáj.
https://enginedesigns.net
-
Lall
veterán
válasz lezsolt #23908 üzenetére
Töltsd le ezt. Rém egyszerű a szerkesztés vele. Egy album kb. fél perc. Én eddig Zune-al szerkesztettem, de ennél nincs egyszerűbb. Kijelölöd windows intézőben az albumod, jobb egérgomb, Mp3tag, be is húzza és szerkesztheted is egyben.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
dejaris
addikt
Nem ertem miert lenne problema, ha a zeneidnek az albumra vonatkozo tagjait kitoltod es onnantol kezdve flottul megy minden. Azt sejtem, hogy van jo par nagy kedvenced, akiknek az albumait hallgatod, tehat nem havonta csereled az aktualis slagerekre, szoval csak egy delutant kellene raszannod.
-
Dale
aktív tag
Szánd rá azt az 1-2 órát és taggeld be azokat az albumokat, pláne ha csak a track sorszám hiányzik. iTunes-t tudom javasolni tag szerkesztésre, de persze biztos van temérdek kisebb program is erre a célra, sőt sokuk biztosan nyújt erre automatizált megoldást.
WP-n sajnos-szerencsére csak ID tagek alapján férnek hozzá a programok a zene file-okhoz, így a könyvtáras, file sorrendes hozzáférés nem megoldott és nem is lesz ilyen. De ez csak addig probléma, amig az ember meg nem javítja azt a pár mp3-at, érdemesebb ezt meglépni mihamarabb.
https://enginedesigns.net
-
lezsolt
csendes tag
Sziasztok,
Gondolkodom egy Lumia (720 vagy 820) megvételén (eddig androidos telefonom volt), de a zenelejátszóval kapcsolatban néhány dologban bizonytalan vagyok a netről összeszedett információk alapján. (A zenéim egy album/mappa elrendezésben vannak tárolva, és kizárólag teljes albumokat szoktam hallgatni.)
Jól tudom, hogy nincs olyan lejátszó Windows Phone-ra, ami mappánként tud lejátszani?
Képes a default lejátszó PC-ről átmásolt m3u playlisteket megnyitni? Ha igen, ezeknek egy külön dedikált mappában kell lenniük, vagy lehetnek az albumokat tartalmazó egyes mappákban? Ha nem, lehet valamilyen saját formátumú playlisteket csinálni (lehetőleg PC-n)?
Számomra "deal breaker" lenne, ha csak ID3 tagek alapján tudnék albumokat lejátszani, mert van jónéhány olyan lemezem, ahol a track sorszámok nincsenek kitöltve... (Az m3u generálás nem fájna nagyon, mert egy egyszerű scripttel könnyen megoldható.)Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #23900 üzenetére
Kitalálom, egy custom droid ROM, minek neve ianogen mod?
-
Lacces
őstag
válasz KomloiJenci #23904 üzenetére
És hogy lehet softresetet csinálni? Youtube videó van unibody szétszedéshez?
De már az milyen, hogy kiveszem az aksit, és utána 1 percig még megy az animáció a kijelzőn .
-
KomloiJenci
tag
válasz Lacces #23897 üzenetére
Az unibody telefonokat is szét lehet szedni, meg resetelni is lehet. Nincsen az egybe öntve 😃 . Én inkább azért nem veszek fém házas telefont, mert volt pár. És télen kellemetlen fogni, mert hideg, nyáron kellemetlen fogni mert meleg+az üzemi hőmérséklet miatt felforrósodik, valamint ha a legkisebb ütés éri, akkor is behorpad és az bizony csere ha nem akarja az ember bámulni. Műanyag telefonnál meg legtöbb esetben nyoma sincs egy kis eksnnek.
A Skypeot én megpróbálnám újra telepíteni, de uninstall után is soft reset, meg install után is.Microsoft szerver tulaj - Külön VIP működő Skype csatorna - Exclusive VIP mindig működő Facebook Chat
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest