Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Két új Motorola Edge 60 a láthatáron
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Illatozni fog az Infinix új készüléke
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KomloiJenci
tag
válasz
jockas #23967 üzenetére
Na kollégák. Nem tudom mit patkányoltam, de most kaptam Facebook üzenetet a főkepernyőre, pörög a csempe. Be van jelölve, hogy minden mozgást jelezzen, majd meglátjuk megy-e az is.
A 820 vs. 925 témához. Én 820-Al zúzok, de napi 2-3 alkalommal töltöm. Akkor képzeljük el, hogy meddig bírná egy jobb kijelzővel. Mellesleg kérdem én, mivel jobb? A navigáció se fogja megköszönni, se a videofilm.
Ha a memória nem bővíthető, akkor egy esetleges HR alkalmával lehet mindet vissza pakolgatni. Míg ha kártya lehetőség van, akkor a galériát nem kell piszkálni évekig, még oprendszer váltáskor se feltétlenül. A méret szerintem embere válogatja. Nekem ez is határeset. Az átlós sarkot alg-alig érem el ha oda kell bökni. Én ezeket a szempontokat tartottam fontosnak, hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Dell latitude E5430 eladó
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest