- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
-
desolator
senior tag
Lenne egy-két láma kérdésem: Az alkalmazások alapból automatikusan frissülnek? És amennyiben igen, akkor azt be lehet valahol állítani, hogy csak wifin frissüljenek?
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
desolator
senior tag
Most lettem WP tulaj egy 520 személyében és összességében nem rossz a rendszer de egyszerűen nem bírom felfogni, hogy hogyan nem lehet egy ilyen egyszerű dolgot beletenni a lejátszóba mint a lejátszósávon való keresés. Ez a hosszan nyomom a forward gombot valami vicc...
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Oppenheimer
nagyúr
Pzstm: az alkalmazasteszteloi cumon Microsoftos vagy devportalos bögrét kapunk a vegen?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
daniel909
addikt
válasz Oppenheimer #22990 üzenetére
nekem nem kizáró ok amit írsz, de ettől független simán meg lehetne oldani, nem is kéne messzire menni ötletért (win8).
(#22991) ilililililil: fájlkezelő nélkül mit érek ééén!
(#22993) Oppenheimer: hát jah, az egy más kérdés. de ha nem gyorsulnak fel a fejlesztések, nem hiszem h valaha népszerű lesz a rendszer. bár most az android 3.3 se tartalmaz egetverő dolgokat. az új ios meg főleg a látványra gyúrt.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
ilililililil
csendes tag
Bocsánat, uccsó off.
@randas, Lalll, daniel909, duo! Köszi az infókat, akkor még rágódom ezen a dolgon! Pedig olyan szépek azok a Sony-k. Dehát ha ennyire rossz a support, akkor messziről kerülöm, elég nekem egy support nélküli szar telefon, nemkell mégegyViszont azt tudja valaki, hogy tervezik-e egy későbbi frissítésbe betenni a csatolásnál azt a funkciót, hogy ne csak képet lehessen hozzátenni? Esetleg egy filekezelőt nem terveznek beletenni?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz daniel909 #22988 üzenetére
Nekem az csak a bajom, hogy a WP-bol nem lesz jó phablet os. Egy jo phabletbe nem eleg a nagy kijelző. Olyan funkciókat is tudnia kell, mint pl a Galaxy Nóta, hogy kepes egyszerre több alkalmazást futtatni. Ekkora kijelzőn elfér egymás mellett egy jegyzettömb es egy számológép mondjuk. De WP-n vagy egy kurvanagy szamologeped lesz, vagy egy lurvanagy jegyzettombod. Es nem hiszem, hogy ez valaha is változna. Amugy nekem nagyon tetszik a 3 oszlopos elrendezés, olyan érzésem van, mintha ezzel teljesedne ki a kezdokeprenyo. Mondjuk kéne 4x4 kiscsempe méretű óriás csempe is.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal, hogy a zenelejátszó néha nem játszik le egy számot. Majd ha újra megpróbálom gond nélkül megy. Random csinálja, és nem csak egy zenénél. Nem gyakori eset de azért kicsit zavaró.
-
daniel909
addikt
válasz Воланд #22986 üzenetére
klassz... de nekem valahogy ez már sok info 1 oldalon. azt se tudom hova kapjam a szemem. főleg h még pörögnek is. persze kipróbélnám szíves örömest.
a gombok elhelyezése is érdekes. közép felé állnak, talán így kényelmes? háááát, passz.
kamera gondolom ugyanaz mint a 925-ben. összességében nem rossz, megnézném.és ez most akkor egy másik ui phabletekre? videóóóót!!!
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz Set-Comment™ #22979 üzenetére
"világ legjobb Android-os okostelefonjait hozza létre"
De ők mások, nem érted?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #22975 üzenetére
"A Newkia a Nokia know-how-ját, technológiáját és dizájnját szeretné felhasználni, hogy a világ legjobb Android-os okostelefonjait hozza létre."
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #22973 üzenetére
A Lumiák dizánját lenyúlni hogy is volna törvénysértő.
(#22975) Oppenheimer És nyilván van is a fejlesztésre pár milliócska kockázati tőkéjük.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #22973 üzenetére
Szerinted a volt Nokia dolgozókkal mit nem írattak alá? És mit nem védett le a Nokia az utolsó csavarig? Épp a minap vittek el bilincsben pár designer-t a HTC-től (köztük a vezetőt is), mert terveket loptak és azok alapján akartak kínában telefont gyártani.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #22971 üzenetére
egyébként az ms majd biztos a sarokból fogja nagy, nyitott szemekkel figyelni, hogy a lumia designnal a nyúkia telefonokat fog gyártani lehet még a szokásos android licenszdíjakat is elengedik
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
jockas
senior tag
válasz pushalias #22968 üzenetére
Már ott elbukott, hogy egy android telefont akar egy kis cég...persze ha a futottak még kategóriát akarják képviselni, hajrá. Egy új mobil OS fejlesztéssel rövid távon ugyanott lennének. Ami pedig a Nokia vagy a MS tulajdonában van, azt hogyan akarják felhasználni? Fizetnek nekik a használati jogért? Az ilyen akciók az esetek többségében (főleg a mobil piacon a jelenlegi helyzetben) semmire nem jók, csak veszteség termelésre.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Megérkett a skype integráció. De csak a skydrive oldalán működik. Outlookon, calendaron és peaplo oldalon nem. Mekkora szar ez.
-
duo
addikt
válasz ilililililil #22938 üzenetére
A véleményem erősen szubjektív, de. Nekem volt xperia U-m. szépek a sony-k. jó anyaghasználat. élmény kézbefogni. DE amit a sony mérnökei Romként rátesznek azért jobb helyeken vascsővel tarkónvágás és csilis sünszarás jár. (hozzáteszem én AOSP buzi vagyok/voltam tehát minél közelebb a forráshoz, nekem bejön a gyári holo UI, az extrákból meg majd én eldöntöm mi kell (pl gyorskapcsolók a statusbaron.) Biztos van akinek bejön a sony szoftveres khm elképzelése.
szóval a sony teleqrja minden általa jónak vélt parasztvakítós extrával a cuccot, amiből van akár hasznos is de megzabálja az erőforrásaidat. (és pl a giga ramos P sem volt sokkal jobb e tekintetben)
mintha vennél egy fasza japán kocsit de a csomagteret kiöntenéd betonnal hogy ne boruljon olyan könnyen. és akkor csodálkozol hogy 'nem mén'[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
randras
veterán
Kezdek elbizonytalanodni, remekül csináljatok.
-
daniel909
addikt
na ezaz. sonys ismerőseim mindig nyavajognak, hogy hiába jön ki újabb szoft a telóra, meg új android, a telefon egyre rosszabb lesz. engem is csak ez tart vissza a márkától.
(#22942) Pikkolo^^: na igen, ezért lenne jó ha elterjedne a vez mentes töltés már. biztos vagyok benne h az a jövő. lassan csatlakozók sem kellenének, lehetne syncelni wifin keresztül, az is jó lenne már. jólvan, felébredek az álomból... de szerintem ez max 2-3 év és tök alap lesz..
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Nekem nagyon tetszenek a Sony-k, igazán az én vilagom mind, de körülöttem mindenki csak szidja. Nekem nincs, így erdemben nem tudok nyilatkozni, de tényleg mindig csak a nyávogást hallom felőlük.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Már ketten vagyunk, velem indult a téma.
Lalll + Pikkolo: Akkor iPhone.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lall
veterán
válasz randras #22931 üzenetére
Aki innen (Bartezz, catroot) androidra, konkrétan Sony-ra váltott, az mind volt már határán annak, hogy földhözbassza a telefonját. Bootloadert nyitsz oda a gari, egy geccsölés az egész. Ha android, akkor már tényleg valami más, de persze Te tudod.
-
randras
veterán
válasz Oppenheimer #22929 üzenetére
Egyik jobb, mint a másik.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz randras #22923 üzenetére
A Sony Xperia P 2.3-as androiddal jött ki amikor már kintvolt a 4.X. Fél után megkapta az ICS-t majd még fél év végre megjött a JB, mely szarabb volt, mint az ICS. Az 1 éves telefon nem kap több frissítést, így megy ez a droid fronton. Amikor megjelen az XP akkor a 2. volt a Sony ranglétráján, 1 éves támogatási ciklus és vegyél újat, korrekt hozzáállás.
-
randras
veterán
válasz Oppenheimer #22924 üzenetére
Igen, hallottam róla. Valószínűleg frissítés esetén XDA-ról letöltött gyári romként telepítem majd, így megmarad majd a downgrade lehetősége.
Szerencse, hogy mindezt nem a Windows Phone felhasználók szakmai topikja (OFF tilos!) topikban beszéljük meg.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz randras #22923 üzenetére
Az is baj lehet ezekkel a gyári androidos frissítésekkel, hogy gyakran csak még több bugot tesznek a rendszerbe, és belassulhatnak tőle. Asszem pont a Sonynál volt erre példa.
Amúgy megértem, hogy váltani akarsz, de én biztos nem Sonyt vennék.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz viewdetails #22922 üzenetére
Na, fejtsd ki kérlek. Az android 4.3 bejelentése után rögtön bejelentette a Sony, hogy 4.1.2-ről rögtön 4.3-as update-et fog majd kapni az SP. Problem?
Másfél évig használtam HTC-ket, egyikre sem az OTA hozta el nekem a friss szoftvert, hanem az XDA. Jó lenne, ha most másképp lenne, de ha nem, azt is túl fogom élni.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz viewdetails #22905 üzenetére
A Z nekem több szempontból sem jó, az SP-t most megnéztem, tetszik. Amúgy még fél éves sincs.
Peet91: Informatikus. Fejleszteni WP-re fogok.
Zsolt_72: Én is ilyen vagyok, most volt a WP a soros a próbálgatásban, de hát ez sajnos még nincs kész.
Igen, sajnos túl sok az apró hiányosság és hiba, de a zenelejátszó végleg betett. Ettől fuggetlenul sok olyan dolgot láttam ebben a rendszerben, amiből tudnának a konkurensek tanulni (ahogy az iOS 7-el az Apple ezt fel is ismerte).
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
válasz trisztan94 #22916 üzenetére
A videókba bele lehet pörgetni, illetve a sávon ahova böksz, onnan játsza le.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
batai15
félisten
válasz trisztan94 #22918 üzenetére
Én úgy emlékszem hogy jól tekert, de igazad van. Droidon wp szerű palyert használok, ott van a gombal is tekerés még csúszkás is.
-
trisztan94
őstag
válasz batai15 #22917 üzenetére
Mit lehet azon szeretni, hogy nem tudsz oda tekerni ahová akarsz? Tegyük fel, hogy egy 1.5 órás mixet hallgatsz, de tudod, hogy a legjobb rész a 60. és 80. perc között van, úgy is csak két megállót mész, hallgatod azt. Na most amíg oda teker a tekerő ami alapból van, már le is szálltam
Olyat kellene bele rakni, mint ami iPhone-on van, hogy csúszka, ha megfogod normálisan a csúszkát akkor gyorsabban mozog, ha viszont a csúszka "fogása" közben lejjebb húzod az ujjad, akkor sokkal lassabban teker. Ez az amit még egyik rendszeren sem láttam az iOS-en kívül, pedig nekem már minden megfordult a kezemben.
Más:
HTC8X-nek hogyan tudom növelni a telefonáló mikrofon hangerejét? Valami borzalom, hogy ha metrón vagyok semmit sem hallok. Most komolyan rá kellene dugnom a headsetet, hogy tudjak már a legkisebb zajban is rendesen telefonálni? Bezzeg a sima hangszóró olyan hangos, hogy már 15/30-on is visít minden
Ne értsetek félre, nagyon tetszik a rendszer is meg a telefon is, de vannak olyan dolgai amik egyszerűen kiborítanak.
https://heureka-kreativ.hu
-
batai15
félisten
válasz trisztan94 #22916 üzenetére
Kajakra annyira? Nekem még wp 7 voltott szerettem.
-
Peet91
aktív tag
válasz randras #22904 üzenetére
Szintén zenész?
Én is gondolkodom rajta, hogy egy nexus 4-el visszatérjek droidra, az az egyetlen androidos alternatíva, viszont fejlesztői oldalról maradnék, a munkahelyemen a jelenlegi projektem is wp8 köré épül, szóval elég hiteltelen lennék ha visszaváltanék, de sajnos a user oldalon hiányoznak dolgok :/Fejleszteni viszont sosem fejlesztenék androidot, az egész kompatibilitási haccacáré, meg a csájnafonok, meg mtk procik, hiába szeretem a java-t jobban mint a c#-ot, fejlesztői oldalról meggyőz az egységesség és a stabilitás.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest