- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz trisztan94 #25180 üzenetére
Szia!
Most nem tudom kitölteni, de ide írhatok 1-2 alkalmazást!- Facebook (a mostaniak mind káosz)
- minőségi zenelejátszó
- Olyan csempék, amik kikapcsolják a wifit, stb. Nem csak a beállításba visznek be.Én iOS-én is vettem alkalmazásokat. Egy jó alkalmazástól nem sajnálom a pénzt, persze normális keretek közt.
Én úgy gondolom, hogy 4-500 Ft-ot simán be tud vállalni, akinek jut WP telefonra,pláne ennyi ingyenes alkalmazás mellett.[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz trisztan94 #25196 üzenetére
kitöltöttem,hajrá !
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Kasya
nagyúr
Letoltottem ma egy excelt emailban es szerkeszteni akartam...csak akartam, mert nem tudtam... Nem lehet szerkeszteni?
-
trisztan94
őstag
válasz consono #25195 üzenetére
Az átlag júzer nem is tudja, hogy más rendszereken van más mód, nem tudja mi az a jailbreak iPhone-on, meg, hogy mi az, hogy apk. Ott van az Android Market, App Store, WP Marketplace, más nem is kell, nem hinném, hoy ez bárkit is elrettentene
Fejlesztői szempontból viszont tényleg jobb, így biztos lehet benne, hogy nem lopják az alkalmazásom
Bár nem tervezek horror összegeket kérni egy-egy alkalmazásért, így még kisebb herce-hurca, mint ha warezolni akarna a jó öreg júzerhttps://heureka-kreativ.hu
-
consono
nagyúr
válasz konyi79 #25191 üzenetére
A fejlesztőket ez nem nagyon mozgatja, viszont a felhasználók egy (nagy?) részét elrettenti a rendszertől...
trisztan94: Én is kitöltöttem. Annó WP7-en még tényleg ment a dolog, de ahhoz is kellett az unlock...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
trisztan94
őstag
Ó, pedig én annó LG Optimus 7-emmel tudtam warezolni
Le akartam írni, hogy hogy csináltam, de rájöttem, hogy magam alatt vágnám a fát
Az online MS Office-ra gondolsz, ami olyan, mint a Google Docs? Sosem használtam, meg én Drive felhasználó vagyok, így teljesen jó, hogy egy helyen van a kérdőív a többi cuccommal
https://heureka-kreativ.hu
-
pzstm
titán
válasz trisztan94 #25192 üzenetére
kérdőívnél annyi, hogy WP-n az olyan mint warez gyakorlatilag nem létezik, illetve ha már WP akkor Excel Survey is lehetne google spreadsheet helyett
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
konyi79
addikt
válasz trisztan94 #25187 üzenetére
Remélem ez a kötöttség, hogy nem lehet áruházon kívülről telepíteni, és ez ellehetetleníti a warezt megmozdítja a fejlesztőket. Ha jön a tuti órarend, én tejelek!
-
Mister_X
nagyúr
Én már vettem egy Class Scheduler appot, csak lusta vagyok a tavalyi órarendet átírni Tudnék én is jobbat elképzelni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
albiosz
őstag
Kitöltés folyamatban.
Az alábbi alkalmazások közül hiányolsz valamit WP készülékedről?
Bankok alkalmazásai (Pl: OTP)OTP az pont van.
-
trisztan94
őstag
+ (#25186) cattus
Köszönöm uraim, sokat segítetek, illetve a többiek is, kik nem írták ide
cattus
"Jó látni, hogy azé' fejlesztenek magyarok is WP-re"Legfőképp azért kezdenék bele, mert nekem is WP-os telefonom van és kiborít a jelenlegi választék Eddig androidra nyomtam, de ott virágzik a warez, meg magyarországon nem is lehet fizetős appot felrakni... szóval a reklám az egyetlen megoldás, amit nagyon sokat kihasználnak.
Meg hát tetszik a platform is.
Többen írtátok az órarend alkalmazást, szóval szerintem az lesz az egyik első saját fejlesztés WP-ra, esetleg még egy PH! kliens is belefér
-
NGA
addikt
válasz trisztan94 #25180 üzenetére
kitöltöttem
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
Lumia 610-en szeretném lecserélni az outlook és a windows live fiókot, de nem engedi törölni az előző felhsználót.
Hogy tudnám ezeket lecserélni?(életemben először van wp telefon a kezemben )
Aurea mediocritas
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom rajta, hogy elkezdek WP-ra fejleszteni jó minőségű alkalmazásokat, így ez mondható egy "igényfelmérésnek".
Készítettem egy űrlapot, ha van egy kis időtök és szeretnétek ezzel támogatni a fejlesztést, töltsétek ki
Természetesen nem kötelező az űrlap, itt a fórumon leírt dolog is teljesen megfelel, pár kérdésem lenne csak:
Melyek azok az alkalmazások, amit a legjobban hiányoltok a platformról?
Fizetnétek egy jó minőségű magyar fejlesztésű alkalmazásért?
Mennyi az a maximum összeg amit kiadnátok egy jó minőségű magyar fejlesztésű alkalmazásért?
Mi elfogadhatóbb:
1, Limitált demó reklámokkal, reklám mentes full verzió
2, Limitált demó reklámok nélkül, fizetős full verzió
3, Limitmentes demó reklámokkal, reklámmentes full verzió
4, Limitált demó reklámokkal, fizetős full verzió reklámokkalHa teljesen ingyen, reklámok nélküli, jó minőségű alkalmazásokat fejlesztenék, támogatnátok-e a fejlesztést különböző "adományokkal"?
Előre is köszi urak!
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Sracok, ha megadom a ceges telefonon a privat outlook cimemet, akkor mindenkeppen osszeszinkronizalja a SkyDrive kepeket meg minden? Mert ezt nem szeretnem.
Igazabol csak annyit szeretnek, hogy le tudjak tolteni nehany alkalmazast a store-bol, de ehhez kell ms fiok.
Vagy hozzak letre inkabb egy extra ms fiokot es csak masodlagoskent vegyem fel a privat fiokomat, hogy a jovoben esetlegesen megvasarolando alkalmazasokhoz a munkatelefonon is hozzaferjek?
Amugy nem rossz ez a lumia 😋
-
btudos
nagyúr
válasz konyi79 #25172 üzenetére
Beállított ébresztőt jelez a vekker, azért van ott.
LTE elméletileg többet eszik, érdemes lehet visszaállítani 3G-re. Én általában ha kell az akksi akkor leveszem 2G-re, az fogyaszt a legkevesebbet, e-mailekhez, chathez az is bőven elég, ha böngészni akarok, akkor meg két mozdulat a 3G-t bekapcsolni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
konyi79
addikt
válasz btudos #25170 üzenetére
Lehet a GDDR3 nem más, mint a symbian WP8-ra keresztelése. Lassan funkcióban utoléri a befagyasztott oprendszert. Lehet a 8.1 már a hívó nevét is be fogja mondani, és jön az FM transzmitter..
Más:
Itt a képen az óra mellett a kis csörgő nekem Amberrel nem jön elő, csak már nem a GDDR3 lehet?Még más:
Valaki próbálta már, LTE-t letiltva 3G-vel lehet nyerni üzemidőt? Mintha úgy rémlene az többet eszik, az a sebesség meg meg max akkor kell, ha modem a teló..Köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
BobTail
őstag
nem is tudjátok milyen nehéz most nekem... nehezebb, mint amikor egy héttel a New York-i premier előtt kipróbálhattam a 1020-at
-
BobTail
őstag
Úúú de várom már a 22-ét
hogy Ti is megtudjátok azt, amit én -
no1r
őstag
ó, igen... már vártam a bűvös két betűt
azt egyelőre kihagyom. kellenek a mentéseim, hiába van backupom, droid után gondolom itt is kész rémálom lenne mindent visszapakolni...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #25151 üzenetére
Sajna van ilyen, pedig elvileg nem kellene.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Ha az email is elment róla, működnie kell. Azóta volt már újraindítás, telefonon régió állítgatás? Állítsd már vissza magyarra, majd újra UK-re.
polonic: HR?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Lezárt képernyő mellett sok youtube app tud, de ő azt írta, hogy a háttérben, feltételeztük, hogy a windows gombbal "kilép" az appból és így nem játszik egyik sem.
Amúgy Youtube HD, ingyenes vagymyTube, az is ingyenes. Mindkettő tud lezárt képernyő után is hangoskodni és letöltés funkció is van bennük.
nicu71: "Nekem USA az MS account" Igen erről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
Nekem USA az MS account,de a telefonon MINDEN magyar,kivéve a böngésző és keresés nyelve/ez Usa /angol.
és mégis van bing music,meg árukereső is,közeli helyek... viszont az áruház magyar,forinttal,plusz vannak zenék is,persze az $.
én szeretem ezt az emotikont,gyakran csinálok így[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
no1r
őstag
válasz #18001664 #25123 üzenetére
mytube tud lezárolt képernyő alatt is hangot játszani. most próbáltam ki.
szerk: nem is kell, fullos a próbaverzió is, csak annyi hogy 3óránként 10percig nem enged lejátszani (asszem)Lalll: kössz, lesni fogom izgatottan. ha nem stimmel akkor meg úgyis reklamálok
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Lall
veterán
válasz #18001664 #25123 üzenetére
Háát, az app készítője beleteszi a letöltés lehetőségét, az MS ellenörzi az appot és így publikálja az áruházba, azért azt nem nevezném wareznek, mivel lemásolni, terjeszteni nem tudod a telefonról, csak megnézni offline.
no1r: Bankkártyát értem. Azt csak zárolja, de visszaadja. A telefon nyelve lehet magyar. Nyugi fél óra és jónak kell lennie.
Mister_X: Lehet az is magyar, ez csak a dátum, óra formátumot befolyásolja.
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
-
no1r
őstag
(#25119) YamatoVTEC: mytube állítólag tudja.
jelentem valami nem kerek. xbox-on megtörtént a régióváltás (kétszer is levonta a kártyámról az összeget mert elsőre elírtam valamit -.-), de még mindig ezt látom csak (és az xboxnál sem jelent meg a music+video lehetőség):
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Háttérben is futó Youtube klienset tud valaki ajánlani?
-
fritzke
csendes tag
Sziasztok,
nem rég szert tettem egy 920-asra. Ez az első okos telefonom, sokat olvasgattam a fórumot és nagyjából sikerült belakni.
Amivel nem boldogulok: könnyű kezelés, kontrasztos megjelenítésnél, a lock screen tök fekete, hiába állítok be bármilyen hátteret. Ez a kisebbik gond, ezt valahogy még túlélném, de az időjárásos app (Accuweather) adatai sem jelennek meg, csak az idő és a gyári naptár jelenik meg (az mondjuk névnapostól mindenestől). Szóval ez valami bug vagy future? Ha alapból ilyen akkor van-e esetleg más időjárás-előrejelező app ami kontrasztos megjelenítésnél is látható a lock screen-en?
Válaszokat előre is köszi.szerk.: Kisebb gond a facebook-kal: semmilyen értesítés nem jelenik meg a csempén, ha megnyitom az alkalmazást akkor mutatja. Ezt meg lehet valahogy javítani, mit kell beállítani? (elképesztően kezdő vagyok a témában, szóval bármilyen triviális javaslat nyerő lehet ) A facebook össze van kapcsolva az ms accounttal.
[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
-
no1r
őstag
ah, nagyon szépen köszi mindegyikőtöknek!
zenefelismerés miatt meglesem én ezt a migrálást az xbox site-on... hajt a kíváncsiság vajon szükségem van-e a ShazamraEZ lenne az e?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
-
pushalias
addikt
Elég a keresés nyelvét átállítani. A régiót akkor kell, ha a zenekeresőre is van igényed.
(#25106) Lalll A rohadt régiókat szerintem mindenki. Ugyanakkor sajnos megértem MS-ot, egyszer már besz.pták, hogy volt olyan törvény, ami alapján le lehetett őket vágni 1 milliárd dezsőre, azóta mindenütt túlzottan akarnak adni a törvénytisztelő látszatnak.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Persze, minden marad a régiben. Annyi kiegészítés, hogyha megbánod (szerintem ennek a veszélye nem áll fenn), akkor 3 hónap után lehet újra migrálni. Ja és a bankkártyád újra hozzá kell adnod, kamu, külföldi adatokkal (ha elfogadja). Viszont itt jegyeznék meg valamit. Ha a telefonon belül visszállítom a terület/nyel-et magyarra, akkor újra megjelenik a régi bankkártyám (amit a magyar fiókhoz adtam hozzá anno) és tudok Ft-ban vásárolni. Viszont ilyenkor nincs zenefelismerés és közeli helyek. Ezt a régiós marhaságot.
macika: ehhez az egyhez kell. Minden másra ott a eurocard mastercard.
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
hm... akkor ezek szerint a microsoft fiókom címe (xxx@outlook.com) megmaradhat nem kell újat létrehoznom? mert akkor akkor már csinálom is!
(#25108) mukibuci : jelentem nálam nem működik... nyelvet, telefonrégiót és keresési nyelvet is változtattam... restart is volt.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
microsoft fiókot is kell módosítani?
Igen, migrálni kell US vagy UK-be. xbox.com-on megteheted. Kapsz 30 nap ingyenes XBox Music-ot is vele. Tudsz az áruházból letölteni zenét.
Ezt az 55 fajta régióbeállítást én is a pokolba kívánom.
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
tap to open bug? ez egy elismert probléma? (feltéve ha arra gondolsz, hogy nem nyitja meg az alkalmazásokat). azt hittem nálam egyedüli
(#25088) pushalias : elég csak a keresés nyelvét átállítanom hogy tudjak keresni zenére binggel meg QR-kódot olvashassak? vagy esetleg telefonrégiót / microsoft fiókot is kell módosítani?
hajam tépem ettől a sok régióbeállítástól, nem tudom melyik mi és mit csinála gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest