Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ritkaság
aktív tag
válasz
fradi81 #100412 üzenetére
Ezt nézd meg:
Cím: Szeged, Brüsszeli krt. 17, 6723Telefonszám: (06 62) 469 980 -
quailstorm
félisten
válasz
fradi81 #100192 üzenetére
2 rankos, két oldalon vannak a chipek. AIDA64-gyel vagy CPU-Z-vel mutasd meg az időzítéseket és amelyikkel egyezik a SirRasor által ajánlottakból, én úgy párosítanám. Az övének az időzítése rá van nyomtatva a címkékre, a képen látszik.
i5-2400-nál ami szintén Sandy nekem szenvedős volt a RAM bővítés, de végül ott is sikerült a 16 GB.
Sandy 1 rankos memóriát tudtommal nem eszi meg, ahhoz minimum Ivy kell. Nálam nem ette.
-
quailstorm
félisten
-
SirRasor
addikt
válasz
fradi81 #100145 üzenetére
0-10 fok között akármilyen esőkabát jó szimpla nadrággal, ami alá max egy 1000 ft-os cicanacit veszel.
0 fok alatt nem esik eső! Oda egy szimpla bélelt - mondjuk szélálló - nadrág kell, ami alá megint mehet egy cicanaci ha nagyon fázós vagy. Amúgy is belerohadnál, mert nem tud szellőzni az esőnadrág.Köztes megoldás ez, amit én biztos nem vennék magamnak:
Férfi téli túranadrág, meleg, vízlepergető - SH500
Ezt befújod impregnáló sprayyel és kész a vízálló és meleg nadrág. A "0-fokig" miatt ezalá se árt cicanaci mondjuk -5 környékén, az alá meg úgyse megy már a hőmérséklet itt a balkánon -
_Petya_
őstag
válasz
fradi81 #99600 üzenetére
Van, a troli megálló táblába van beépítve, ott keresd.
-
martonx
veterán
válasz
fradi81 #99443 üzenetére
Én is ezért vettem, papíron tök jó is, csak hát nem papíron játszunk. Az nvidia-t én is túlárazott szarnak gondoltam, míg vissza nem váltottam nvidia-rá, és rá nem jöttem, hogy jééé, így is lehet?
Hidd el, nem véletlenül adhatják akarmennyivel drágábban a papíron ugyanazt. Mert az övék tényleg tudja, amit papíron ígérnek, és pöcc-röff beüzemelni.
A másik meg csak elméletben tudja, és folyamatos önszopatás használni. -
fradi81
veterán
-
lorcsi
veterán
válasz
fradi81 #99115 üzenetére
Tenyleg, ezt tavaly is neztuk es tetszett is !
valahogy nem jutott most eszembe
parkolo árnyas… nyugis az egesz..martonx:
sargan szerintem nalunk a homokozas lenne a nyero… de majd ranezek milyen valojabancsongrad messzebb van, akkor inkabb a mindszenti vagy a martelyi
jut eszembe
martelyon voltunk egy eve, sulyommal volt tele a part -
-
csoszogi
tag
válasz
fradi81 #99064 üzenetére
Ha van kereted rá, akkor inkább magán ellátást céloznám meg, ha sürgős. Nálam HO január beutaló, időpontkérés, 20x jére vették fel...majd feb közepe szakdoki, fizikoterápia felírása kb. március elejére időpontok. Mikor kijöttem a szakdokitól feb közepén, mondta egy hónap múlva kontrol, és kell röntgen is. Éppeghogy találtak röntgen időpontot, mondtam, a doki visszarendelt ekkor és ekkor, ekkorra kellene időpont....kerítettek, de az alap az március vége lett volna, február közepén kérve a röntgen időpontot. De az ellátásra nem panaszkodhatom, profik, kedvesek voltak mindenhol.
Masszőr/csontkovács: nem tudom -
csoszogi
tag
válasz
fradi81 #98614 üzenetére
Ha már szagos a hűtő, akkor egy teljes körű takarítás jobban hangzik szerintem...mi is szoktuk sima mosogatószerrel, utána lehet peroxidos vízzel lemosni, de csak kesztyűben. Az nem szaglik, mint a hypo, de fertőtlenít.
Ha nagyon aggódsz a sterilitás miatt, szóba jöhet egy germicid/UV-C lámpa ahogy pulutodurumo ajánlotta. Nekem az ózontól megfájdult nagyon a fejem... -
válasz
fradi81 #98526 üzenetére
Gyakorlatilag semmi.
Korábban fennvolt az exoshark, megtaláltam mindent, de most akár milyen addont rakok fel, nem talál meg semmit. Valami biztos el lett állítva, de nem tudom, hogy mi és hol. Ezért kellene valaki, aki ért hozzá, és megtalálja mi a gond. Újratelepítés sem oldotta meg... -
lorcsi
veterán
válasz
fradi81 #98488 üzenetére
a smile dentnél voltam
18-ban 50 ezer volt egy gyökér kezelés
most meg kb 100...
szereencsére az első találkozón vagyunk még csak túl és kaptam egy árajánlatot...úgyhogy ezzel meggondolhatom, hova megyek tovább
de basszus az állam esett le
3*45 perc...
elkezdtem szétnézni a szegedi fogorvosok között, a neten megtalálható árlisták alapján...hát van szórás rendesen -
válasz
fradi81 #98088 üzenetére
Gipszkartonba csak a kimondottan oda tervezett példányokat tudod használni.Egy a sok közül [link]
Azt is bele kell kalkulálni,hogy kb. milyen súlyt kívánsz majd a polcra rakni.Arra is figyelni kell,hogy a gipszkarton hol van rögzítve és milyen hordozóhoz(fa vagy fém kerethez) -
garga pista
őstag
válasz
fradi81 #97748 üzenetére
Nekem eddig mindig meghalt amit vettem. Itt Szegeden igaz panelben lakok, de a szüleim kertes házban, ott van fűszerkert mindenfélével, rozmaring, borsikafű, oregano, menta, stb.. mind megmarad de a bazsalikom nekem sehogy se sikerül
Mindig vetek magról is, de 90%-ban ki sem kel. Tavalyelőtt lett pár tő bordó, de legtöbbször ki sem hajt nekem.
De nem adom fel, időként próbálkozok vele. -
macilaci78
nagyúr
válasz
fradi81 #97521 üzenetére
Candyvel nincs gond, általában előbb megy tönkre a belseje, mint ahogy elrohad a burkolat. Mosógéppel van tapasztalat, semmi extra.
_Petya_: vegyen hőszivattyúsat drágábban, amit a tapasztalatokra alapozott várható élettartama alatt nem hoz vissza az alacsonyabb fogyasztással.
A kondenzációs hátránya, hogy kondenzvizet képez, amihez kell csatornalefolyó is.
Bosch, Siemens, AEG, Ariston, Whirlpool és Candy márkákkal van tapasztalatom mosógép fronton. A Candy nem lóg ki a sorból. Nekünk a dob mozgását csillapító teleszkópok gyengültek el, a dob meg nemes egyszerűséggel lerúgta a nyákról az egyik csatlakozót. Ki lett cserélve házhoz jövő szaki általán, a csatlakozó sem sérült, visszadugás után kapott egy pötty melegragasztót. Szárítógéppel nincs tapasztalatom, de gondolom, azzal sem lő bakot. -
_Petya_
őstag
válasz
fradi81 #97521 üzenetére
Kondenzációsat ne vegyél, csak hőszivattyúsat.
Nekem ugyanebből van a hőszivattyús fajta, az nem rossz.
3 éves korában motorindító kondenzátort kellett benne cserélni, magam megoldottam, de ha szerelőt kellett volna hozzá hívni lehet drága lett volna...
Sokan szidják a Candy-t, de nálam más nem jött szóba, csak ők gyártanak keskeny szárítógépet, nálam meg csak az fér el.
-
Frenky89
addikt
válasz
fradi81 #97439 üzenetére
alföldpack/délpack/reményi @ Vásárhelyi Pál u.
-
-
lorcsi
veterán
válasz
fradi81 #97177 üzenetére
jó h a d28e-t írod...ennek a kistestvérét láttam akcióban (18) és a szaktopikban lebeszéltek róla
ezek szerint a 28 már tudja amit kellmagasságra menynire kényelmes a markolata?
4ron:
bármivel el lehet esni..
szerintem ha ésszel használják nem lehet akkora baj
bukó az kell hozzá -
-
veze
őstag
válasz
fradi81 #96327 üzenetére
igen, szerintem is olcsobb, mint a nagyok
nekem mondjuk közel is van, ellentétben a "nagyokkal"
És egyébként is csak "eccerű" mezei bicajok vannak a csaladban, nem különösebben értékes darabok, azokat gyakran magam szerelem az alkatrészt meg nála szerzem be, ha nincs neki bezserzi -
Frenky89
addikt
-
válasz
fradi81 #95596 üzenetére
Szerintem senkinek sem megerőltető 3-4 bankkártya méretű okmányt magával vinni.Ez csak egy "gesztus" szabály az autósok felé,hogy lám lám tudunk mi jó fejek is lenni aztán meg jönnek az egyre nagyobb baromságok. Tervezet:70 év felettieknek vizsgát kell tenniük majd.
Élő:Műszakin kötelező ellenőrizni az SOS rendszert.Meg majd azt is kitalálják,hogy bankkártya terminál is lesz a rendőröknél és helyben tudsz fizetni(vagy tovább se mehetsz amíg nem fizetsz)..... -
SirRasor
addikt
válasz
fradi81 #95469 üzenetére
1 tábla töltött csoki vagy
1 db Aldi búzasör vagy
500 ft
De ha vissza akarod adni, ha nem jó, akkor ingyen elvihetedTényleg, MODIK! A topicban lévő 500ft-os limitet nem kéne már mondjuk 5k-ra felemelni? Picit elszálltak az árak..
-
SirRasor
addikt
válasz
fradi81 #95465 üzenetére
Mi a különbség a 18+1-hez képest? Olyanom van egy, 60cm-es.
Ja ez a különbség.
Akkor az enyém DVI-D - Single Link. Jó lesz? -
veze
őstag
válasz
fradi81 #95185 üzenetére
Egyszerüen nem fizeted be és megszünik, nem? es ennyi
ez nem olyan hogy megkapja a nyilvántartás a rendszámot kinek nincs érvényes biztositasa..
Majd ha közlekedsz vele és nem tudsz biztosítast bemutatni ha igazoltatnak, akkor elég vakaródzni
Én csak naggyal járok, azzal mire megállítanak már le vannak kérve az adataim... -
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz
fradi81 #94839 üzenetére
Egyik partner a Ninebot-nál kötött ki Budapesten. Többet is próbált. A függőleges kormányszárat tartó egyik csavart kellett kicserélni, mert eltört és a hátsó sárvédő csak elöl a tövénél van rögzítve a dizájn végett, egy laposvasat hajlított hátulra U-alakban a sárvédő alá, ami tartja, de ennyi. Utóbbi ismert típushiba.
Azért ha nincs lift, a 15-25 kilós rollert cipelni a lépcsőházban nem akkora buli.
-
DarkByte
addikt
válasz
fradi81 #94490 üzenetére
Működik. Kérni fog egy email címet és egy jelszót. Utána ha megint a kezdőoldalon beírod a levélben kapott kódot akkor kérni fogja a jelszót és helyreáll az űrlap.
Csak ne akkor csináld mikor a szerver haldoklik. Bár írja hogy ilyenkor a böngésző tartja a beírt dolgokat még nem zárod be és meg lehet próbálni újra küldeni, de elég instabil jószág és nem sok visszajelzést ad mikor sikerült elküldenie a szerverre. (kivéve ha ismered a devtools-t a böngészőben..)
Szülőknek töltöttük ki múlt hétvégén és nem volt már őszinte a mosolyom a végére mikor esett-kelt az egész, mert mindenki lerohanta szombaton. Ha újra kell kezdeni több embert, úgy könnyen megvan az 1 órahossza akár 3 emberre is.
Olyan ez mint a MÁV, nem számítottak rá hogy lesznek utasok.
Vagy mondhatnám az éjszakába nyúló ETR-es tárgyfelvételt a szegedi egyetemen, mikor az ember közel egy órát erőszakolta a rendszert hogy ott és úgy vegye fel a tárgyakat ahogy szeretné. De rég volt, talán igaz se volt.A végére már rutinosabb voltam, mert szakaszosan save game-eltem
Egyetlen hátránya hogy ilyenkor újra végig kell kattintgatni a form-ot addig a pontig ahol tartottál.
Én még szombat ebéd előtt csináltam a sajátom, az elég gyorsan bement, mondjuk egyedül élek.
-
csoszogi
tag
válasz
fradi81 #94476 üzenetére
és ha sima díszpárnákat, kis párnákat, párnákat kombinálsz? Én így tudtam variálni: hogy egy gyerek két gyerek feleség vagy mindenki vagy csak én tervezett tévézni. Meg persze mindegyikünknek kicsit más kell, máshogy... Volt polisztirol gyöngyös is, de az zajos volt ahogy mozogtunk, pont a fül mellett, nagyon hallottuk.
-
SirRasor
addikt
válasz
fradi81 #94471 üzenetére
Ez a háromszög szexre van.
Nekünk 2 babzsákfotel van ilyen célra és nagyon jó így filmezni:
https://www.emag.hu/pufrelax-relaxo-premium-textile-range-babzsak-marvany-leveheto-textil-huzattal-polisztirol-gyongyokkel-toltve-puf-g-r-pt-mrb/pd/DVK1G2MBM/
https://www.emag.hu/pufrelax-relaxo-mulberry-fotel-premium-textil-sorozat-leveheto-textil-huzattal-polisztirol-gyongyokkel-toltve-puf-g-r-pt-mlb/pd/DCK1G2MBM/Brutális árak vannak. 1 éve vettük black friday környékén. A Lila 7897 Ft, a fehér 9978 Ft volt, ingyen szállítással. Most meg 25k/db? WTF.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
fradi81 #93726 üzenetére
A burkolattól sok függ. A sík, mázas kerámián jól megáll, de nálam például hullámos greslap van. Mondjuk, én felfúrtam annak rendje és módja szerint.
Az előző lakásban az IKEA-s öntapadós üresen is leesett 2-3 héten belül a mázas Zalakerámiáról. A tapadókorong tengelyét átfúrva azt is inkább felcsavaroztam, így már kapaszkodóként is funkcionálhatott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest