Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
[link] Kinéztem egy forgatható gyerekülést isofix nélküli autóhoz, ezt ismeri valaki? Nagyrészt jó véleményeket találtam.
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Van olyan hogy a monitor nem kompatibilis visszafelé? sandy bridge intel hd igp, dvi és hdmi kábellel sem ad képet(no signal) csak miután már tölt be a linux. 1080p tv-n meg jó. Pedig chatgpt azt mondta dvi-vel biztos menni fog
-
fradi81
veterán
hp esprimo d738, ennek hogy lehet leszedni a fedelét, a nagy csavart elég kiszedni? Mert úgy sem mozdult semmi. -
fradi81
veterán
3M VHB kétoldalú ragasztót lehet venni szegeden? Kereső nem adja ki.
-
fradi81
veterán
válasz
quailstorm #100191 üzenetére
Egy sima asztali gépbe menne a maradék slotba, e mellé.
-
fradi81
veterán
4gb ddr3 memtest hibátlan RAMot vennék.
-
fradi81
veterán
Van egy párezres decathlonos esőnadrágom, lehet ilyet téli változatban emberi áron venni béléssel? 30+ amiket látok.
-
fradi81
veterán
válasz
pulutodurumo #100109 üzenetére
Melyik fajta?
-
fradi81
veterán
válasz
_Petya_ #99605 üzenetére
Igen közben meglett, működik is rendesen.
-
fradi81
veterán
Itt van működő jegyautomata? Nemtom menyire hihető amit a weboldal ír.
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
válasz
vizslakutya #99161 üzenetére
Láttam van több antares, akkor ide biztos benézek.
-
fradi81
veterán
Hálós hátú irodaszéket érdemes venni? A cél az lenne hogy ne izzadjon a hátam nyáron. (megy a klíma)
-
fradi81
veterán
válasz
lorcsi #99150 üzenetére
https://csontkovacskezeles.hu/ Kovács Zsolt, nála volt hamar időpont. De mondta hogy akitől ő tanulta az meg pont szegedi, hozzá is lehet menni csak nem reklámozza magát: Dr Pálus Attila. Nem fáj, csak kicsit kellemetlen néha mikor ránt rajtad egyet, vagy ijesztő mikor a fej környékén roppan
De nálam sokkal jobb lett utána így nem kérdés hogy megérte.
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
izületi fájdalom vagy hasonló dologgal elmennétek egy masszőr/csontkovácshoz, vagy háziorvos-beutaló sztk-ba?
-
fradi81
veterán
Vajon egy kékes lilás full spektrumnak írt 2 méteres ledszalag segíti-e a növényeket, agy ennyi fény még kevés?
-
fradi81
veterán
Van egy klímatisztítónk, most mikor itt volt mondta vizes gázos dolgokhoz is ért, ha kell privátban elküldöm a számát.
-
fradi81
veterán
Kínai ózonos hűtő szagtalanító fertőtlenítő mennyire valós cucc?
-
fradi81
veterán
válasz
totya694 #98556 üzenetére
Édesíteni most ezt használom [xilit plus]
Jó ár/teljesítmény arány, kávét teát kihajtja -
fradi81
veterán
Böjt téma, simán meg lehet szokni. Heti 2 nap a leghatékonyabb.
-
fradi81
veterán
válasz
pilóta #98529 üzenetére
Nem ismertem ezt de beállítottam, nem jelent meg semmi új, a topikjából úgy vettem ki hogy az már nem él/nem fut újabb verzión, vagy más van helyette. De ott biztos meg tudják mondani.
-
fradi81
veterán
válasz
Jinxb1rd #98509 üzenetére
Két alsó ilyen bölcsességfogam ami lent volt mélyen az íny alatt a dentaline szájsebésze műtötte ki, az egyiknél ciszta is volt alatta az lassabban gyógyult, közel volt az ideg így egy darabig elment az érzékelés. Asszem 50000 volt és érti a dolgát. 1-2 hét volt a gyógyulás. Szerintem érdemes túlesni rajta rosszabb ha öregkorban kezd el fájdogálni.
-
fradi81
veterán
Van 2db. aquaphor modern egy éves szűrő betéttel nekünk már nem kellenek, ingyen elvihetőek.
-
fradi81
veterán
Nekem samsung 2233bw volt az első lcd, mai napig használatban, volt egy dell azzal is meg voltam elégedve, most meg egy 30-es aoc pár éve amiről régen azt hittem valami gagyi, de ez is teljesen jó szóval akár még ezeket is megnézheted
más, újszegeden találtam egy füves részt, ezt mire használják a népek, vagy magánterület?
-
fradi81
veterán
Ha már szaktopik oda nekem se írtak, bt fülhallgatóhoz (tws aptx) jó lehet egy ilyen pc játékra vagy túl nagy lenne a hangkésés?
-
fradi81
veterán
Szar a posta de a csomagautomatájuk a legolcsóbb.
-
fradi81
veterán
Alsóváros invinetwork net másnál is szarakodik?
-
fradi81
veterán
Köszi az infót.
Van egy eladó használt philips és egy bontatlan oclean szónikus fogkefe ha valaki iylesmit keresne. -
fradi81
veterán
Ja tényleg a netsurf
-
fradi81
veterán
Domaszék tanyavilágban milyen internetet lehet összehozni számítógépre, hol lehet erre rákeresni? Valahol itt lakik az öreg. Annyit tudok hogy vodás mobilja van, de nem arra akarja a netet.
-
fradi81
veterán
Egyszerű ablaktisztító jól működik, de ecetes desztillált víz is jó.
-
fradi81
veterán
Cserepes bazsalikomot hol érdemes venni ahol nem félhalott?
-
fradi81
veterán
Mivel szoktak az olló feszességén állítani?
-
fradi81
veterán
Köszi akkor inkább hőszivattyús lesz, valószínűleg candy azok kisebb helyet foglalnak.
-
fradi81
veterán
Mernétek ilyet venni vagy felejtős ez a márka?
-
fradi81
veterán
Köszi akkor nem kell alira várni
-
fradi81
veterán
Szegeden hol lehet ilyet venni írószerben?
-
fradi81
veterán
válasz
pulutodurumo #97371 üzenetére
Igen ez jó lett revoluttal, Raiffeisennel nem megy.
-
fradi81
veterán
Hogyan lehet csomagot feladni packeta zbox automatában? A kártyás fizetésnél hiba, meg elvileg nem is támogatja. A google pay fizetéshez mi kell?
-
fradi81
veterán
Van nálam két festékszalag vagy mi ez, használ ilyet valaki?
-
fradi81
veterán
A 'mars tér 22' -nél pontosan hol van a gls csomagautomata?
-
fradi81
veterán
válasz
Stylewars_kp #97270 üzenetére
Nyomdában a matricás tekercsekből ami marad, csak hát nem vitetik el hanem ott díszeleg a szeméthalom.
lorcsi
Ha már belejössz az otthoni sütésbe érdemes hosszabb érlelésre átállni minimális élesztővel, mint a nápolyi pizzánál. De a sima boltinál minden jobb lesz. -
fradi81
veterán
válasz
ritkaság #97219 üzenetére
Nagyon háj tec cucc egy ismeretlen weboldalon=átbaszás szerintem. [scamadviser] szerint is.
-
fradi81
veterán
válasz
FoxiestFox #97216 üzenetére
.
-
fradi81
veterán
Nálatok csatlakozik a tor böngésző?
-
fradi81
veterán
[allegro.pl]
Innen rendelek 'schroniskobukowi' kereskedőtől olasz alapanyagokat pizzához, aki akar beszállhat és feleződik a 7.11 eurós kiszállítás -
fradi81
veterán
válasz
FoxiestFox #96737 üzenetére
Árulnak még ilyet itt is egy ilyen fapados philips van, tv box+coreelec és a szülők digi előfizetésével nézhetőek a digionline csatornák meg az m4sport és társai.
-
fradi81
veterán
válasz
garga pista #96536 üzenetére
Hali,
Amikor ilyen kellett csak alin találtam ezt a nem rozsdásodó fajtát emberi áron kb 600ft/db. -
fradi81
veterán
Lesz egy eladó pizzalapát ha valaki mostanában venne, aliról jön a napokban.
-
fradi81
veterán
válasz
szabzoltan1 #96470 üzenetére
Hello, a windowsra telepítetted rá véletlen? Mindenesetre ugyan úgy kell elindítani mint telepítéskor, kiválasztod a pendrájvot arról bootoljon. (Ne a telepített linux akarjon elindulni, ami valamiért nem indul)
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Prémium piac (algyői út) kolbászait próbálta valaki?
-
fradi81
veterán
válasz
vizslakutya #96034 üzenetére
Igen van hozzá egy ilyen
-
fradi81
veterán
U-lakat valakinek? Túl nehéz nekem ez a rollerhez. 4k
-
fradi81
veterán
Kaptam egy gépajánlást, ez így jó ár/érték arány hosszú távra?
-
fradi81
veterán
válasz
vizslakutya #95854 üzenetére
Közben rádugtam a nagyobbikat a felső párjára, a kisebbik zárója lehet már kukázva lett, de talán most már jó lesz köszi
-
fradi81
veterán
Mosogató alatt ezeknek a kiálló kisebb csöveknek mi a szerepe? Néha folyik ki rajta a hab, arra megoldás?
-
fradi81
veterán
[link] "2023. január 1-től a rendőrök a helyszínen elsősorban elektronikus eszközzel fogják ellenőrizni, hogy a megállított jármű (itt, az egyszerűség kedvéért autó) részt vehet-e a forgalomban"
Ez már akkor él?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest