Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100964 üzenetére
Nagyjából ép állapotút, valami közel gtk hibával, kis vagy lejárt műszakival szokta venni b5 bontós haverom 200-250k-ba. Szóval jó áron adtad el.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100961 üzenetére
Mennyibe ment el?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100833 üzenetére
Aztán 4- en lettünk így arra esett a választás. Nem volt rossz.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100829 üzenetére
Végül bowling lett.
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok,
Ajánlanátok 2 főre 2-3 órás kis elfoglaltságot Szegeden?
Moziba nem találtam értelmes műsort.
Köszi! -
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100796 üzenetére
Persze, sok tényezős a dolog. Nem tudom az alap adatokat. Nekünk pont mákunk volt.
-
Stylewars_kp
őstag
Szerencsénk volt mert jó áron vettük az összes bútorunkat egy helyen. A bútorbolt bezárása napján 30-40% kedvezménnyel szórtak ki mindent. Így mindent annyiért vagy többért adtunk el, mint amennyiért megvettük. 4 órával számolva azért nem olcsó buli egy költöztetés. Meg kérdéses, hogy ki mennyire ragaszkodik a jelenlegi bútorához stb.
-
Stylewars_kp
őstag
Pro tipp: Amikor költözködtünk a lakásból akkor eladtunk minden nagy bútorunkat. Aki megvette lecipelte. Új házba meg vettem új bútorokat. Egy futóval+kombi tele cuccal elköltöztünk. (ma ez már 2 gyerekkel nyilván nem lenne kivitelezhető)
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100697 üzenetére
LL Junior.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ted_Beneky #100601 üzenetére
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ted_Beneky #100588 üzenetére
Én autómhoz komplett donort veszek annyiért.
gondolom casco fizet. Nem?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100587 üzenetére
Oké, de nem mindenki lakik a mogyoródi út mellett. Vannak garázsok mellék utcákban is...
-
Stylewars_kp
őstag
Totyik lakóknak 10% kedvezmény: [link]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
vizslakutya #100526 üzenetére
Köszi, ezt sem ismertem csak a Káplárt.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100523 üzenetére
Szögödön hun tanálok...
Így jobb?
-
Stylewars_kp
őstag
Szegeden hol lelek jó áron zsaludeszkát? Köszi.
-
Stylewars_kp
őstag
BYD-ről kinek mi a véleménye? Mennyire lesz ez nekünk rabszolga munka?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Wiz Khalifa #99960 üzenetére
De akkor most te Miskóci vagy?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Wiz Khalifa #99906 üzenetére
Kérlek
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
SirRasor #99720 üzenetére
Nem kapcsolt be a gép éjszaka. A munkám végeztével start->főkapcsoló->frissítés és leállításra mentem. Viszont a frissítés után vélhetően nem kapcsolt ki. Majd reggel munkakezdéskor egy lemerült gép fogadott. Most pont nem kellett mennem vele sehova, de ha mennem kellett volna vele valamerre, ahol esetleg nincs áramellátás...az szívás.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
garga pista #99715 üzenetére
10 is csinálta. Meg még sok más tökéletlenséget, mint a 11 is.
-
Stylewars_kp
őstag
Tegnap délután kérte a Win11, hogy telepítsem az új frissítéseket. Telepítettem, majd dolgom végeztével leállítás és frissítés opcióra mentem. Reggel kapcsolom be a notit ami meglepetésemre be volt kapcsolva! Villog szerencsétlen, hogy áramot kér, mert mindjárt megfullad. A kis butus win11 csak frissített, de elfelejtette kikapcsolni a gépet.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
pulutodurumo #99541 üzenetére
Ide nem elég gondolom két kiszuperált autó akku. Elég drága lehet az ide szánt telep. Degradációval számolva nem tudom megéri-e?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
FoxiestFox #99462 üzenetére
Mi péz vót?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ted_Beneky #99393 üzenetére
Az fantasztikus…
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #99389 üzenetére
Arra gondolsz amikor a kátyús, hiányos és repedezett útburkolatú útra festenek egy sárga csíkot, hogy ne kerékpár út?
-
Stylewars_kp
őstag
Láttam persze. Járok Kecsón rendszeresen. Házárak az egekbe, közúthálózat borzasztó, szociális rendszer so-so. A városon nem látom, hogy sokat fejlődött volna miatta. Lettek felhajtók M5-M44-re összekötő utak, szuper. Könyves Kálmán Krt-n meg leszakad helyenként a vesém olyan rossz az út. Nagy lett az autós forgalom, kerékpárút fejlesztés persze sehol.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
FoxiestFox #99382 üzenetére
Miután kijelentették, hogy csak összeszerelést hoznak és fejlesztést nem így csak a sori meló marad. Ezeknél a cégeknél pedig hozzák magukkal a távol keleti kultúrát. Heti 6 nap 10-12 óra. Reméljük nem lesz igazam.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #99259 üzenetére
Igen, főleg annak tükrében, hogy 3000 ezret megy vele évente.
Nekem a nyári az utolsót futja, télit is utoljára rakom fel. Szóval tavasszal kell egy új szett a B5-re. 4-5 éves gumik, minta még jó lenne, de már nem az igazi. Szóval majd matekolok Én is, hogy évente a 20 ezer km-re melyik lenne az érdemesebb. Hegyekbe nem járok télen, nem is tervezek menni. Havi 1x600km pálya. A többi az alföldön pörög bele.
-
Stylewars_kp
őstag
Én emlékszem rosszul vagy tényleg soha nem is volt Ford specifikus autó bontó Kiszomboron?!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #99011 üzenetére
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ted_Beneky #98783 üzenetére
Nem ördögtől való, de tény, hogy kell hozzá gyakorlat.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #98673 üzenetére
Arról, hogy ki mit hogyan hív mindig ez jut eszembe:
…maga azt mondja, hogy dzsemet visz, a szállítólevélen jam van írva, de a teherautó meg tele van lekvárral…
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #98626 üzenetére
Akkor nincs tippem.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #98454 üzenetére
Igen, ez a valóság. Jól írtad le.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #98451 üzenetére
Tartósságra azért kíváncsi leszek. Némelyik 200-250 ezret futott i30/ceed rosszabbul fest mint a 400 ezret futott b5-öm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest