Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabzoltan1
tag
Kérdés.
Van az autómban egy fejegység, hol tudom lefóliáztatni a kijelzőt hogy ne tükröződjön? -
szabzoltan1
tag
Ilyen. Meg van hozzá hajtókar leszedő is
-
szabzoltan1
tag
válasz
Ted_Beneky #101018 üzenetére
Az Szte a komplett tetőt keresi.
Amibe bele tudott kapaszkodni a szél azt elvitte.
-
szabzoltan1
tag
válasz
martonx #100694 üzenetére
Sajnos ,úgy tudom,hogy Te lettél volna a hibás!
Meg kell bizonyosodni arról,hogy nem jön e senki.
Ezt onnan tudom,hogy az egyik ismerősöm pont ugyan így járt,csak nem kisgyerekkel. a járdán bicikliző felnőtt neki ment az autó elejének(Mars tér rendőrségi bejáró)és még őt hibáztatták,nem pedig a biciklist. -
szabzoltan1
tag
Sziasztok .
Valaki tudja, hogy ilyen csatlakozót hol kaphatok szegeden?
https://allegro.hu/ajanlat/fakra-krimpelo-csatlakozo-szogletes-gps-antennakhoz-10776093356?utm_feed=34ecacec-5028-405c-8830-8ae761743198&utm_source=google&utm_medium=freelisting -
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Ha van egy xiaomi ax3200-es routerem és veszek mellé egy TP link be230-as routert.a kettőtt ösze tudom úgy kötni mintha 2 ax es routert kötnék össze?a mesh-re gondolok.
Mert van itthon egy Asus router de azt csak jelismétlőként tudom használni és mire átáll az egyikről a másikra eltelik egy pár "perc" -
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani valakit aki megkavitana egy Xbox one kontrollert?
Az a hibálya,hogy a gomb amivel párosítani kellene nem működik.😡 -
szabzoltan1
tag
válasz
quailstorm #100357 üzenetére
akkor ezt a részemről hanyagolom.
pedig jo lett volna ha kicsit "sokkal"frissebb" lenne rajta a rendszer -
szabzoltan1
tag
válasz
quailstorm #100354 üzenetére
Huawei mediapad m5
-
szabzoltan1
tag
-
szabzoltan1
tag
sziasztok.
nincs véletlen valakinek fölösleges mikro sb átalakitója ?
egy régi GPS-t szeretnék feléleszteni,de nem találom sehol az átalakitót. -
szabzoltan1
tag
BUÉK!!
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Valakinek nincs véletlen elfekvőben,cd tartó henger?
Vettem 50db cd-t ,de sajnos nem volt hozzá a henger csak be van rolnizva.😡 -
szabzoltan1
tag
válasz
totya694 #99584 üzenetére
Nem akarlak elszomoritani ,de pezsgőt bontottam mikor megszabadultam a t-home-tol.
annyit reklamáltam és még a házban többen is,hogy azt mondták ha irok egy levelet akkor büntetés nélkül megszüntetik a szerződést.(a hűség idő alatt)
volt olyan nap hogy 2x 3x kijött a szerelő mert valami nem működött.
A legjobb az volt,mikor a másik szolgáltató húzta a kábelját az oszlopokon és a Téhomos kábelt lecsavarták és igy a szolgáltatás nem működött.bejelentettem,jött az üzenet,a hibát elháritották,változás semmi.ujabb bejelentés,kb 10 perc mulva ismét sms a hibát elháritották.a kábel még mindég ki volt kötve se internet se tv se semmi.de az ügyfeles kedves volt,csak én lettem bunko.
olyan is volt,hogy meg kértem őket költöztessenek hozzám egy szerelőt,mert akkor nem kell egymást zaklassuk,majd én etetem és itatom a szerelőt.
szóval sok sikert.
bár azóta lehet jobb lett minden nem tudom,mert már nem vagyok velük szerződésben. -
szabzoltan1
tag
válasz
macilaci78 #99561 üzenetére
Köszönöm.attix82 kollégát még megprobálom.
Mágus nem tudott segíteni,rasotamasnak is be kellene kapcsolni,azért vetettem fel ismét a problémát,Neki sem sikerül pedig ő is probálkozik,én már 2 éve probálom ,de a lendület néha alább hagy.🥺 -
szabzoltan1
tag
válasz
macilaci78 #99551 üzenetére
Szeged vonzáskörzete lenne a leg ideálisabb, de mivel senki hozzáértőt nem találtam ezért rugalmas vagyok.
Állitolag a vcds nem elég (az van itthon is és sehogy sem sikerült beállitani, vagy beállitatni) a másik forumban ahol már nem vagy annyit fent azt mondják VCP-s emberke kell mert át kell irni valamit.
Más is szeretné ha működne a hátsó DRL. -
szabzoltan1
tag
Valaki tudna ajánlani olyan valakit aki tudná aktiválni a DRL hátsó lámpát? Passat b7ről lenne szó.
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok. Külső cd irót hol érdemes venni?
Slim kellene laptophoz. -
szabzoltan1
tag
valamikor volt egy zyxel nasom.az volt az első.na azzal asztán optam éppen eleget.nem vagyok programozó,de ahhoz minden forumot amit csak találtam el kellett olvasni.probálgatni, jött a putty nevű program amit használni is tudni kellett mert ugye pár dolgot át kellett irni ahoz hogy egyáltalán le tudjak tölteni valamit amire szükségem volt.azután az itthoni médialejátszo nem akarta látni,ahhoz ismét forum es a többi és a többi.....
ahhoz képest a qnap ami nem mai darab egy egyszerű szerkezet(synorol nem tudok semmit olyanom még nem volt)a programot ami kel letöltöm,beállitom és kész.most tönkre ment a benne lévő winyo 2016 os volt és azt kellene visszaállitani.mivel csak egy winyo volt benne nem tudom tükrözni.addig már eljutottam hogy az uj winyo müködik minden olyan mit régen csak a fileokat kellene valahogy átmenteni rá.asztali gép már nincs itthon amibe be tudnám tenni a winyokat,igy marad a nas meg a végtelen probálkozás -
szabzoltan1
tag
Eddig semmi gondom nem volt a NAS-al, de a winyo 2016-os.szoval azóta ment egy keveset. A probléma az, hogy raid 0 a kötet és amit lehet meg kellene menteni. Itthon csak laptop van és nincs semi kütyüm, hogy klonozzam a winyot"3.5ös winyohoz nincs házam"ezért kellene megoldás a másolásra.
A probléma bennem rejlik, mert nem értek hozzá. A régi NAS-omhoz képest ez egy faék. Beállitom és megy minden. -
szabzoltan1
tag
azért itt éléggé baráti a társaság.hátha lesz segitség.
jah és nem ördögi vigyor. -
szabzoltan1
tag
sziasztok.
segitségre lenne szükségem.
van egy qnap ts 231+ nasom amiben 1db lemez volt,mostanra elfáradt.
vettem egy másikat és az adatokat szeretném az egyikről a másikra áttenni,de nem sikerül j(l)uzer vagyok nem értek hozzá.valaki tudna ebben segiteni?
irtam a megfelelő forumra is de a luzereket nem szeretik. -
szabzoltan1
tag
válasz
szabzoltan1 #98930 üzenetére
Sziasztok.
Van egy hüvej fríbádsz 4i fűlhalgatom. A bal oldali a tokban nem használva néhány nap alatt 0%ra merül.
Lehet ezt a hibát javitani és ha igen hol? -
szabzoltan1
tag
válasz
macilaci78 #98931 üzenetére
Nekem egyszerűen lemerül.
Neha amikor kinyitom a tokot, akkor feltölti max 80-90% ig, de mivel ritkán használom, igy kicsit idegesítő.
Ezért gondoltam, hogy meg kellene javittatni. -
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Van egy hüvej fríbádsz 4i fűlhalgatom. A bal oldali a tokban nem használva néhány nap alatt 0%ra merül.
Lehet ezt a hibát javitani és ha igen hol? -
szabzoltan1
tag
Ajánlani nem tudok.
Nem merek, nekem is sokszor rossz tapasztalatom van a szereplőkkel. Általában az ilyeneket a haveri körben probálom intézni.
Úgy hallottam, hogy a Rácz autó villamossági foglalkozik ilyennel. (én is oda akartam vinni a passatomat). Én más miatt vittem egy másik szervizbe és mikor beyzélgettem a szerelőve Ő mondta, hogy felntudja tőlteni, igyhát 2legyet ütöttem egy csapásra. -
szabzoltan1
tag
válasz
macilaci78 #98451 üzenetére
Tudom.
Én 2 éve vettem a b7es paszujt,de amikor vettem akkor nekem is opció volt a kia. -
szabzoltan1
tag
válasz
macilaci78 #98449 üzenetére
Árulónak is tartalak.😁
Vw után kia.
😋
Egyébként a hahun is ki lehet fogni jó autókat,csak sokat kel utánna járni.
Francia dieselt én nem tudom hogy vennék e,van cégnek egy Master-ja,64k van benne és volt közel 2millás szervizköltsége a mult hónapban. -
szabzoltan1
tag
válasz
garga pista #98428 üzenetére
Igen van egy rugó, de be szokták kenni valamilyen anyaggal a fogaskereket, hogy lassitsa a kicsapódást. Csak a szilikon Zsír nem jó mert az nagyon csúszik.
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Segítség kellene milyen kenőanyaggal kellene bekennem az autóban lévő telefon tartó fogaskerekeit,hogy ne pattanjon ki hanem csak lassan nyiljon?akkora erővel pattan ki ,hogy félek el fog tőrni. -
szabzoltan1
tag
Ismertek olcson dolgozó lakatost?
(nem lomist) 😁
Polchangfalhoz kellene álványt készittetnem. -
szabzoltan1
tag
válasz
Bogyi007 #97857 üzenetére
hááát.én azért megprobálnám az újszegedit is,amit garga01 ajánlott.
már töbszőr jártam nálla és amit a csongrádi garázsban találsz vagy amit a Pista kínál összehasonlithatatlan mennyiségre is!
(szeretem én is a régi hifiket) és szegeden szerntem az összes használtárú bolt közül ő volt a leg megbízhatóbb. Jah és a nálla vásárolt készülékre válalt garanciát is. -
szabzoltan1
tag
válasz
Stylewars_kp #97572 üzenetére
Én úgy tudom(bár lehet hogy rosszul ) a sót a víz keménységéhez mérten adagolja.
-
szabzoltan1
tag
válasz
Stylewars_kp #97567 üzenetére
A Mi tapasztalatunk, hogy amikor frissen töltjük a gépet sóval, akkor 2-3 mosásig szokott ez a probléma fennálni,amikor full tele töltöm sóval.
Rókuson lakom, (öreg Rokus) itt elméletileg a gép nem minden héten kiabál a só potlásáért. (víz keménysége a vízmű ajánlása szerint van beállitva) A Párom igényes a tisztaságra, ha Neki megfelel, akkor szerintem mindenki elfogadhatónak találná a gép"a kialakított szokásaink" hatékonyságát!
Azért ismétlem, mert ezek a mi gépünk és mosogatási szokásaink tapasztalatai.
Naponta általában 2x megy a gép és 3 havonta lidlis mosogatógép tisztitóval tisztitjuk. 😉 -
szabzoltan1
tag
A mosogatógép témához.
Mi amikor megvettük a gépet a márkás tablettával kezdtük, hogy tuti legyen az öszhang még az öblitőt is ugyanabbol a márkábol adagoltuk a géphez.(10-12 éve) a Mi tapasztalatun az lett, hogy az öblitőt azóta elfelejtettük(20%os ecettel pótoljuk) a tablettát és a kapszulát nem használjuk, mert egyszer tönkrement a gép garancia idő alatt és a szerelő tudatta velünk, hogy ezek a gépek már energiatakarékosak és nem tudják rendesen elhasználni a mosogatószert ezért ment tönkre. Az ő javaslatára átáltunk a folyékony mosogatószerre és abbol sem szabad sokat beletenni.
Azóta a gép tökéletesen működik és tisztára mos.
(a gép aeg és 13 teritékes) csak azért irtam ide hogy a tablettát nem azért nem használta el mert kicsi a gép. 🤪
Ezek a mi tapasztalataink . -
szabzoltan1
tag
válasz
FoxiestFox #97316 üzenetére
Őőő. . . Ez igy igaz. 🤪
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Valaki tud ajánlani olyan programot ami a meglévő zenei állományomat rendszerezné esetleg a tag fileokat is szerkesztené?
Olvastam egy ilyen programrol,tagman a neve, de sajnos ahol kerestem ott nem elérhető . -
szabzoltan1
tag
válasz
Rawulf #97046 üzenetére
Nem nagyon akarok mokolni.
Olyan valamire gondoltam, amit bedugkk a konektorba oszt jol van. 🤪
Nem tudom a jelerősitők jok e,?A Xiaomi egy Asus ac 87U-t váltot,azzal nem volt semmi gond. Az évek alatt szerintem néhány alkalommal kellett csak ujrainditanom. Megszünt a támogatottsága, most a szekrényben pihen a dobozában. 😪
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy saomi ax3200 router, de szeretném elérni, hogy negyobb legyen a lefedetség. Milyen megoldást ajánlotok hozzá ? -
szabzoltan1
tag
Aeg mosogatógép 2013.a tablettátol nekünk is szerelőt kellett hivni még az elején. A szerelő a folyékony mosogatószert ajánlotta,(azt mondta, hogy ezek a gépek már anyira takarékossak, hogy a kevés vizfelv~tel miatt sokszor nem oldodik fel a tabletta) betarjuk, és az öblítő helyet 20%os ecetet használunk. Napi szinten azóta is megy a gép és tökéletes.
-
szabzoltan1
tag
válasz
szabzoltan1 #96810 üzenetére
De jobb ha csak álni hagyjátok a csapvizet kb 1 napig.
Mi az orchideákat is csapvizzel áztatjuk és gyönyörűen virágoznak. -
szabzoltan1
tag
Valakinek van tapasztalata ebook olvasóról?
Ujságokat szoktam olvasni de a tablet kikészíti a szemem. -
szabzoltan1
tag
Hali.
Ismertek valakit ,aki estleg készitene háttér hangfalaknak álványt?
a hangfal méretei: 226 x 160 x 225mm és a súlya 3,7 kg
nagyjábol van elképzelésem,de hátha olcsobb lenne ha valaki elkészitené.
-
szabzoltan1
tag
válasz
SirRasor #96605 üzenetére
lehet hogy ezt az alászigetelést ugy csinálták hogy átvágták a falakat és befüzték a papirt a résbe.
volt még 1 olyan szigetelési modszer is hogy lemezeket ütöttek be a fugába,de nem biztos,hogy ezek a modszerek tökéletesek.
ha csak anyi pénzed van,hogy megvedd és lakd akkor el kell döntened,hogy Neked megéri e(az én véleményem az,hogy nem).a fütést tuti hogy korszerüsitened kell! a gázkonvektor a leg pazarlobb amit el tudsz képzelni.sok gázt fogyaszt és ahhoz képest keveset fűt.
a burkolatot ugy látom cserélni kell.a burkolók horror öszegért dolgoznak mostanában és még oda sem érnek a megbeszélt időre. a burkolat a házban még szerintem malterba van lerakva(misungba).a felverés után a burkolat mellé még, jo esetben csak padlopont kell venned ,ha nincs szerencséd akkor betonozni is kell.a burkolat felverése sem lesz egyszerű mert a törmeléket horror öszegért szálitják el.
és akkor jön még amit az elöttem lévő hozzászolok irtak.szigetelé és még a többi......
(ez csak az én véleményem) nem lehuzni akarom az épületet. -
szabzoltan1
tag
válasz
szabzoltan1 #96486 üzenetére
Ugy néz ki,sikerült feltelepiteni a windows mellé a linux mint-et.most majd ismerkedem vele és azzal,hogy ha azon keresztül kapcsolom ki a gépet,merül e az akkumulátor.
köszönöm a segitséget. -
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Rá kellett jönnöm,hogy tényleg láma vagyok.
gondoltam feltelepitem a Rawulf által ajánlott linuxot.
pendrive,rufusz,kirtam.
sokadik nekifutásra sikerült,de nem tudom miért ez mind 1.
elkezdtem a telepitést,gondoltam a frissen betett D: meghajtóra telepitem ,hogy a windows megmaradjon érintetlenül.
hát ez nem jött be.
a linuxot nem tudom elinditani söt már valami miatt telepiteni sem és a fö ssd-n ott maradt 1 ububntu boot valami ami megjelenik a biosban a boot beállitások közt. -
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
visszajött a gépem a szervizből,most tesztelgetem a lemerülés problémát,ha nem változott semmi akkor esetleg kaphatok segitséget egy alternativ oprendszer telepitéséhez,hogy akkor is merül e? -
szabzoltan1
tag
válasz
Rawulf #96356 üzenetére
Te segitettél feltelepiteni a win11et.
Nem tudom mit kapcsoltunk ki vagy probáltunk, de utána is merült a gép, szoval ment a szervizbe ismét, a többit már tudjátok.
Ja és kaptam 1 emailt, hogy értékeljem a szolgáltatást.
Mit? A hiba a szervizes szerint is fennáll és nem tudta megjavitani. Adjak rá 1 nagy nullát ? -
-
szabzoltan1
tag
válasz
macilaci78 #96343 üzenetére
Semmi baja nincs.
Az a baj,hogy nekem nincs és kellene egyet szereznem -
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Laptop probléma.
Asus tuf f15 kikapcsolt állapotban merül.konkrétan 10 nap távollét után csak töltőre rakva sikerült bekapcsolni.megjárta a szervizet,(bios frissítés)a probléma továbbra is megmaradt.Szerviz ismét másfél hét után ma hívott a szervizes,hogy már mindent kiprobált(új akku régi alaplap,régi akku új alaplap)a hiba továbbra is megvan😡😡 és a külföldi asus szerviz szerint ha 12óra alatt 6%ot merül maximum akkor a készülék hibátlannak mondható .
Szerintetek most mitevo legyek? -
szabzoltan1
tag
válasz
szabzoltan1 #96340 üzenetére
Nem sikerült szétszedni roncsolás mentesen, és ez nem saját, kölcsön kaptam.
Ha magán a motoron lenne kapcsolo akkor nem volna szükség távirányitóra, mert aki rendszeresen használja, annak van távja, de van hogy jo lenne kinyitni vagy becsukni a kaput. -
szabzoltan1
tag
válasz
macilaci78 #96339 üzenetére
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok .
Kapunyitó távirányítót keresek, valaki tud segiteni?
Olyan régi, hogy sehol nem lehet kapni, gondoltam hátha van valakinek elfekvőben. Ecostar2-40 es
Már körbe jártam Szegedet, de mindenhol azt mondták, hogy új elektronika kell a motorhoz. Társasházrol van szó, szóval ez a nehezebb út.
Hátha. -
szabzoltan1
tag
megoldható?
-
szabzoltan1
tag
válasz
Rawulf #96053 üzenetére
persze.
Adott egy asus fx506heb tipusú laptop.
frissitett a windows11(Nem lehet visszaállitani)azóta nem látja a gép az nvidia videókártyát.a biosban ott van de az eszközkezelő nem látja.már mindent csinátam.
kb 5x telepitettem ujra a windowst de sehogy nem tudom megoldani.
hozzászolásokat is olvastam,de semmi nem segitett az én hozzáértésem szintjén..
-
szabzoltan1
tag
válasz
szabzoltan1 #96051 üzenetére
Előre is köszönöm
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Van itt köztetek olyan valaki aki ért a laptopokhoz?
Kezdek kissé ideges lenni és kell valaki aki (elméletileg windows probléma) segitene.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest