- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
lupus_l #85036 üzenetére
Nem rossz. De az a 22Mbps upload így 2019-ben azért eléggé elkeserítő. Legalább is nekem, aki néha előfordul hogy itthonról dolgozik és kell nagyobb fájlokat mozgatni, ill. közben mondjuk VoIP hívást is csinálni.
Persze ha ilyen nincs akkor végül is.. bár mobilokkal is marha gyorsan össze lehet fényképezni, videózni gigákat manapság. -
-
DarkByte
addikt
válasz
lupus_l #84716 üzenetére
És ez tényleg ér valamit?
Nálunk a társasház előtt katasztrófa a járda. Közös képviselő bejelentette oda amit fecus ír, de úgy tudom egy év alatt nem méltattak minket rá, hogy legalább felvegyék a kapcsolatot. Most ott tart az ügy, hogy a lakóközösség saját költségre fogja megcsináltatni. Mert persze ha valaki eltöri a lábát a ház előtt, akkor azért mi leszünk a hibásak. -
csoszogi
tag
válasz
lupus_l #75533 üzenetére
Amit én nézgetek a Tarján Víztorony téren van. Valljuk be, nem egy eldugott ritkán használt megálló..
A fiamnak veszek bérletet, és megnézem havonta, de továbbra is ott virít, hogy PayPass-ost azt ne. és akkor elbattyogok a kifőzde mellé és megveszem a nénitől, PayPassos kártyával fizetve..
Ez már kb két-három éve így van. -
macilaci78
nagyúr
válasz
lupus_l #64232 üzenetére
Nem csak iPhone... Bármilyen termék, aminek mondjuk a plusz garijáért a terméket sorozatszám alapján is regisztrálják. Így van ez például konyhai eszközökkel: hűtő, sütő, főzőlap is. De ugye az eDigital árul Makita akkus gépeket is, ott is van most termékregisztrációhoz kötött plusz gari.
-
-
ebegab92
senior tag
válasz
lupus_l #31374 üzenetére
Én mikor beregisztráltattam az új biciklit,mondta a srác,hogy semmi köze ehhez a rendőrségnek,az egészet a a Magyar Kerékpárosklub intézi.Szóval,ha a rendőrség lefoglal sok biciklit valami tolvajtól,akkor így könnyebben megy az azonosítás,ha a MKK-hoz is fordulnak
Ti is észrevettétek,hogy most milyen az eső után minden?Tiszta foltos,meg sárpöttyös lett minden
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest