Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Eladó BlitzWolf powerstation-öm
Kempinegezéshez, áramszünethez, villany nélküli kiskerti házhoz, hosszú utazáshoz hasznos kellék -
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
iPhone szereléséhez tri-wing/point/ Y 0.6-os csavarhúzót keresek. Van-e valakinek vagy tud-e olyan helyet Szegeden, ahol találni?
-
ebegab92
senior tag
válasz
quailstorm #90634 üzenetére
Egyetértek veled. Én egy félokos 4K képes Hitachi 43HK5100-at vettem tavaly. A panel minősége nekem megfelel, bár az 50 Hz-es képfrissítésnél elbírnám a magasabbat is megfelelő content mellett. Sajnos a tükrözés telefonról nem az igazi, így vettem hozzá egy Tanix TX6S-t, ami már kompromisszumok nélkülivé teszi a TV-t. No, meg azt bárhová magammal vihetem
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Van-e valakinek elfekvőben egy DVI-D --> DSUB átalakítója vagy Szegeden fellelhetőségi helyet tudtok-e mondani az ismerősömnek? A kártyán DVI-D, HDMI, DP vannak. A segítséget előre is köszönöm ismerősöm nevében
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Apámnak keresek egy monitort az ultrabookja mellé. HDMI csatlakozója legyen minél kisebb képátlóval. Nem kell extra képesség, csak irodai munkákra lenne. :))
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Egy Hitachi 40HE4002 pár hónapos TV érdekelne-e valakit? :))
[link] -
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Szegeden vagy annak környékén melyik olyan ékszerüzletet - amely régi arany ékszereket -vagy zálogházat tudnátok ajánlani, ahol korrekt áron el lehetne adni ezeket?Előre is köszönöm a segítséget!
-
ebegab92
senior tag
Keresek PS3 kontrollert. Állapota lényegtelen, csak a PS gombja működjön, van egy univerzális kontrollerem, viszont nem tudja normálisan imitálni a PS gombot. HDD csere után safe modeban ragadt valami oknál fogva, viszont a továbblépéshez meg igényel egy eredeti kontrollert.
-
ebegab92
senior tag
Keresek SMD csipeszt. Ha többféle is van valakinek eladó, az is érdekelne (pl. hajlított végű)
-
ebegab92
senior tag
válasz
martonx #82118 üzenetére
Nekem még egy sem, nem jött még el az ideje. Viszont részt vettem pár hüvelyi szülésen, illetve asszisztáltam császármetszés során még hallgató koromban. Az ott látottak miatt intek óva mindenkit. Így hogy a szépsége miatt mondtad a legjobbnak azt a szülést, abban egyet tudok érteni, az otthoni szülés valóban meghittebb.
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Van-e valakinek elfekvőben USB-s kontrollere PS3-hoz (lényeg, hogy legyen PS vagy akként funkcionáló gombja). Utángyártott is tökéletesen megfelelne
-
ebegab92
senior tag
A fa ügyre visszatérve kicsit. Én kimondottan örülnék, ha szűrt fényt adó fa lenne az ablakom előtt. 97 óta déltől napnyugtáig perzsel a nap. Bár van már redőny és klíma, de előtte pokol volt a lakásnak a napsütötte oldalán. De lassan felér a tölgyfa az 5. emeletig
A másik előnyük a fáknak, hogy az utcán közlekedve árnyékot adnak, nyáron fordul fel az ember a betonból ömlő meleg miatt. A város szerencsére viszonylag zöld, de elég csak a Kárászon végigszambázni júliusban 13-14 órakor
Persze olyan fákkal érdemes a várost zöldíteni, ami minél kevésbé allergén, virágzáskor és terméshullajtáskor nem jár nagy mocsokkal.
A zöld felületek tivábbi előnye: pszichésen pozitív hatású az instant betontengerhez képest. -
ebegab92
senior tag
válasz
fero02 #81366 üzenetére
Renault Clio II 2000 végéről, még a ráncfelvarrás előtti változat.
(#81367) vizslakutya: tompítottnak és távolságinak maradt a halogén fehér fényű, amiből viszont nem volt fehér fényű izzóként, ott LED-re "kényszerültem". Így cseréltem a tolatólámpákat, elülső helyzetjelzőket, hátsó rendszámtábla világítást. Még az utastéri izzót cserélném ki fehér fényűre, de azzal megakadt a mutatvány. Az elülső és hátsó ködfényszórókat hagytam, mivel kb. alig van használva.
LED-nek olyan égőket raktam be, amik nincsenek folyton használva (.kiv. helyzetjelző, bár az viszonylag filléres tétel)
-
-
ebegab92
senior tag
Keresek olyan festéket/lakkot, ami:
-hőálló
-átlátszó
-halványkék színűPrintkerben nem volt semmi
A terv az lenne, hogy egy szofita izzót átfestenék, hogy ne a klasszik kadmiumsárga színe legyen, hanem fehéres. -
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Ezt a miniPCIe csatolós WLAN kártyát keresem Dell Latitude E6430 laptopomba: Intel Dual Band Wireless-AC 7260 - 7260HMW - 8TF1D
Hasonló képességekkel rendelkező másik megoldás is érdekel (Qualcomm Atheros, Realtek)
-
ebegab92
senior tag
Hűha, a DIGI nem gyengén tolja. Jelenleg 100/50-es csomag van, de hálózatfejlesztés keretében instant gigabites lesz cserélve a házban a DIGI-s ügyfeleknek
Nincsenek illúzióim azzal kaőcsolatban, hogy konstansan 1000 Mb/s lesz, ám a mostani csomaggal a TP-LINK 1043NDv2 router nem tűnik elegendőnek a sugárzáshoz (Közvetlen előtte 50 Mb/s, 2 szobával arrébb 30 átéagosan). OpenWrt már rajta van természetesen, sokat segített rajta, de még így is kellene nafta, hogy jó legyen. Panelház, ezer routerrel körülöttem, ide keresnék majd olyan routert, ami a gigabites netet minél nagyobb hatékonysággal szórja. Használt eszköz is szóba jöhet (tudván, hogy ez már nem a tonnaszámra gyártott 5 ezres kategóriába tartozó eszköz lenne
).
-
ebegab92
senior tag
Szép estét!
Szegeden hol tudok fém alapú névtáblát venni+nevet, foglalkozást gravíroztatni? Korrekt ár, rendes munka lenne a fontos. Előre is köszi a segítségért!
-
ebegab92
senior tag
Szegeden ki melyik ékszerészt ajánlaná? Arany gyűrűből kiesett a kő, ezt kellene pótolnia az ékszerésznek olyan formában, hogy ne essen ki az új darab. Válaszokat előre is köszönöm
-
ebegab92
senior tag
válasz
SirRasor #78957 üzenetére
Becsomagolt 10-es, 5. emelet. Szigetelés előtt pokol volt a nyár. Légkondi és ablakcsere (redőnnyel) már élhetővé tette a nyarakat, a szigetelés még dobott a légkondin. Nagyjából 12-14 órától kezdve napnyugtáig süt a nap, emiatt iszonyatos forróságok voltak. Ezzel a 3 dologgal viszont abszolút élhető a nyár. Nem napos oldalon is idővel meleg lesz, feltehetően pár fokkal hűvösebb, de 31 vagy 28 fok már édes mindegy, mindkettő katlan
Nem napos oldalon lévő társasházi lakásban is laktam albérlet gyanánt, ott még rosszabb volt, seperc alatt átmelegedett az egész ház, meg lehetett főni, utána napokig tartotta a meleget, amikor lehűlés volt -
ebegab92
senior tag
válasz
totya694 #78946 üzenetére
Ha kínvallatásra akarsz valakit előkészíteni, akkor bekapcsolod neki a rádiót egész napra. A Rádió88-on egy 8 órás műszakban 2-3x ismétlődnek a számok. Minden nap gyakorlatilag ugyanazok a számok. Még a kívánságműsorban is ugyanazokat kérik
Jó pár éve már rádiót sem bírok hallgatni ezek miatt. No meg tele van reklámmal már ez is
-
ebegab92
senior tag
válasz
SirRasor #78719 üzenetére
Az A1 és 5X gyakorlatilag ugyanaz hardveresen, csak az A1 B20 képes, illetve stock Android van rajta, míg az 5X-en MIUI. Már folyamatban van, hogy A1-re is legyen MIUI, ha valaki azzal használná (de lehet, hogy már van). Október közepe óta A1-et használok, és teljesen meg vagyok vele elégedve
-
ebegab92
senior tag
válasz
quailstorm #78636 üzenetére
Sajnos én is hasonlóan tudok vélekedni a Windows 10-ről
Nekem ne mondják már, hogy egy i7 3630QM, 8 GB RAM, 850 Pro 128 GB, HD4000+GTX 750 Ti nem elég a folyamatos, lagmentes működéshez...Nagy updateről nagy updatere egyre darabosabb, pedig mindig clean install-lal teszem fel a laposra. A tavaszi annyira jól sikerült, hogy a nyomtatóm drivere nem működött, így kénytelen voltam apám Windows 7-es laposával szaladgálni a nyomtatóhoz. Előtte telepíthető volt a driver. Legnagyobb meglepetésemre az őszi frissítésben működővé vált újra a driver
Azt meg nem tudom, hogy most a Facebook ennyire optimalizálatlan, de több böngészőn is azt láttam, hogy valahol iszonyatos lagtenger görgetéskor, gépeléskor 1-2 másodperces fáziskéséssel íródtak a betűk. Egyedül az Edge-dzsel mérséklődött ez a jelenség. -
ebegab92
senior tag
Szegeden merre lehet találni AAAA-s elemet? (Nem, nem szaladt túl az A betű
) Még ilyen típusnéven is ismerheti valaki: E96, LR8D425, MN2500, MX2500
-
ebegab92
senior tag
Tud-e valaki olyan helyet, ahol kapni szilikon tokot Xiaomi Redmi 4X-re (és lehetőleg nem annyira horror áron)?
-
ebegab92
senior tag
válasz
PowerBuldog #78434 üzenetére
Erre én se gondoltam, hosszú percekig manővereztem, hogy pont pozícióban legyen a tempered glass a gombok felett. Szerencsére megúsztam porszem nélkül. Mi A1-en a tempered glass hátránya az, hogy szivárványosodik középtájon (más a görbülete, mint a kijelzőnek...), illetve, hogy az érintésérzékenység csökken, főleg a széleken.
-
ebegab92
senior tag
Keresek 12V, 4A értékekre képes tápot. 5.5x2 mm a csatlakozófej mérete. A kliensgépre ezeket az értékeket írták, bár ezt erősen kétségbe vonnám, tekintve, hogy egy VIA Eden van benne. Egy 3A-st is elegendőnek gondolnék. (2A-sel kipróbáltam üresjáratban, működött így, de az a táp külső HDD-hez van használva).
-
ebegab92
senior tag
Ismerősömmel keresünk LGA-1150-es foglalatba passzoló CPU-t. Ami 10.000 Ft-ba belefér
-
ebegab92
senior tag
Szegeden melyek az a benzinkutak, ahol a 95-ös benzin jobb minőségű és emiatt kedvezőbb a fogyasztás?
-
ebegab92
senior tag
Ezzel amúgy mi is így vagyunk, mint te, hogy az igényeknek megfelelő lehetőleg pénztárcabarát megoldást választjuk. Nyilván jól hangzik a 400k-s mosógép, de minek? 5-6 év, és "buta" lesz az akkori társaihoz képest. Ez a Samsung is már ilyen volt az utódjához képest (+mosott adagok mennyisége is nőtt).
-
ebegab92
senior tag
Nézd, tervbe volt véve a csere már egy ideje, 8-10 évet kiszolgált ez is. Kifejezetten jó gép, 45 cm mély, panelba ideális cucc ez. Maga a gép nem nagy érték már, másnak jó szolgálatot tud majd még tenni, ha valaki megjavítja előtte.
Nemrég másik fórumon olvastam, hogy melyik az a gép, ami nagyon strapabíró, és a Miele-t mondták. Az kimondottan tegyünk félre minden hónapban egy kis pénzt típusú gép, semmi flancolás, teszi amit kell. PH-n is találtam Milyen mosógépet vegyek topikot, az is segített, hogy ne az első "szép gépet" vegye meg anya, amit rásóznának
-
ebegab92
senior tag
Ha valakinek mosógépszerelői vénája van vagy ismer, akit érdekelnek hibás gépek, akkor annak eladó frissen meghibásodott Samsung WF7522SUV mosógépünk. Külsőre jó állapotú, belül már más tészta. 3E hibakódot ír. Aki lát benne fantáziát vagy alkatrésznek kell, dobjon egy privátot! 12 pisztolyorrúért vihető.
-
ebegab92
senior tag
Továbbra is keresek 2 GB GDDR5 memóriával szerelt NVIDIA GeForce GTX 750 vagy 750 Ti videokártyát. Garancia nem kritérium, de előny.
-
ebegab92
senior tag
Keresek régi iPod nano 2nd generationhöz USB-kábelt. Ha van valakinek elfekvőben, írjon!
-
ebegab92
senior tag
Ismerősnek eladósorba kerül az NVIDIA GeForce GT 730 2 GB GDDR3 passzív hűtésű VGA-ja. (elvileg teljes magasságú, pontosabb típust szerdán tud mondani). Felkeltette-e valakinek az érdeklődését?
-
ebegab92
senior tag
Keresek NVIDIA GeForce GTX 750 vagy 750 Ti VGA-t. 2 GB-os modell lenne a legjobb, de 1 GB-tal is elmegy. 1600x900-as kijelzőjű laptopot kellene csak kihajtania
-
ebegab92
senior tag
Keresek ilyen Core i7 matricát laptopra
-
ebegab92
senior tag
válasz
SharpSA #76365 üzenetére
A kolléga reggelire alkalmas helyet keresett, a reggelik ára szerintem nem horrorisztikusak. Éttermekben nagyjából hasonló árakkal operálnak. Itthon sajnos nem divat még a reggelizős helyek. A gasztrokocsmák is mire itt megjelentek, nyugaton már hosszú évek óta jelen voltak.
Eladó csendes HTPC és jóféle' tablet: Hirdetéseim
-
ebegab92
senior tag
Ha valaki keresne miniITX-es vasat, nálam megtalálja: AM1-es konfig (HDD nélkül). Csendes, alig eszik valamit, még játékra is alkalmas (főleg a régi címek). SSD-vel egyszerűen hasított
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #75740 üzenetére
Mostanában eléggé hörgött a net nekem is. TV-t nem nézek, de családban mondták, hogy haldoklik. Hétvégén volt mindkettő, biztos valami system upgrade volt...
-
ebegab92
senior tag
Keresek Dell Latitude E6430-ba félmagas WLAN-kártyát. A jelenlegi 150 Mbps-os helyett kellene egy combosabb (Dell 1504-es WLAN kártya).
-
ebegab92
senior tag
Ha valaki még meg szeretné menteni a saját/gyerek/anyós/szomszéd Core2 Duo alapú laptopját, akkor ne habozzon venni egy combos Core2-st tőlem
Bináris ütköztető itt kapható
Ugyanitt
kutyastrapalaptop (HP 8460p) is eladóIlletve eladó lesz rövidesen a Lenovo Miix 2 11 2-in1 gépem is (Core i3-4012Y, 4 GB RAM, 128 GB mSATA SSD, fullHD IPS, JBL hangszóró).
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #75516 üzenetére
Boldogasszony sugárúton vagy a TIK mellett, ami így hirtelen eszembe jut
-
ebegab92
senior tag
Keresek emberi áron aktív MHL adaptert. eBay-es megoldás nem jött be
Egy Lenovo Yoga 2 (1050L)-höz kellene. Használt is játszik
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
válasz
Rawulf #75317 üzenetére
Ilyen extrém igényekhez nem nagyon gyártanak lapost
Nem lehetetlen, hogy létezik golyóálló, de akkor venned kell jópárat, hogy védve legyél egy esetleges fegyveres támadástól.
@sss: Igen, így van. Ez (még) nem az gép, hogy ha leesik a földre, akkor szilánkosra törik, hanem a gép töri szilánkosra az ember lábát.
-
ebegab92
senior tag
Ha keres valaki egy mindent túlélő notebookot, akkor nálam megtalálja
-
ebegab92
senior tag
válasz
kovaccss #75264 üzenetére
A mostani Dell monitoromat az előző tulaja azért adta el, mert munka miatt komolyabb darab kellett neki. Ha valakinek jó egy monitor, akkor tényleg semmi értelme eladnia. Átlagfelhasználónak a fullHD-nál nagyobb felbontásra nincs igénye, ezérr is van ez a helyzet. A jobban összerakott darabok 8-10 évet simán lehúznak, mielőtt cserélik, de akkor is max olyan okból, hogy nincs rajta XY csatlakozó még.
-
ebegab92
senior tag
Holnapi végzéssel (legfeljebb szerda délre) tudtok ajánlani egy varrodát/varrónőt? Egy ruhából kéne visszábbvenni. A legfontosabb a gyorsaság (meg az, hogy jó is legyen
). Tud-e valaki ilyet ajánlani?
-
ebegab92
senior tag
válasz
kovaccss #75174 üzenetére
Az LG-t 7500-ért (kvázi észrevehetetlen hibával, kijelzőn egy nagyon pici karccal), a Dell meg 25-30 rugó volt kb. Utóbbi garis is volt még elég sok hónapig. Az tény, hogy ha értelmes monitort akarsz garival, az 20-30 ezer közt lesz. Azt a bizniszt nem bántam meg, remek monitor
-
ebegab92
senior tag
válasz
quailstorm #75163 üzenetére
2012-ben mikor összeraktam a gépem, egy LG 1954TQ szereztem, bár TFT LCD panel volt benne, szép színvilága volt, válaszidő is príma volt és a betekintési szögek is. Aztán mivel játszottam, az 1280x1024 nem volt igazán jó, filmekhez a 4:3 kimondottan zavaró volt. Ekkor váltottam Dell U2212HM-re. Azt a monitort el nem adnám. FullHD, IPS, nem recseg, nem ropog, jól összerakott darab
CRT-ből nekem anno egy 17" 1024x768-oshoz volt szerencsém, szèpen változott a színe, ha közel volt hozzá az 5.1-es mélynyomója -
ebegab92
senior tag
válasz
vizslakutya #75111 üzenetére
Óóó, ha én ezt tudtam volna tavaly
Egy 23k-s asztalt néztünk ki tavaly párommal, csak az IKEA házhozszállítása elég drága lett volna a maga kb 250-300 km-ével
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Keresek 2 GB DDR3-as laptopmemóriát lehetőleg 1066 MHz-est a máwik mellé. Vagy csere ráfizetéssel egy 4 GB-os modullal is megfelelne.
-
ebegab92
senior tag
Eladó jóféle 5.1-es hangfalszett pici pénzért
-
ebegab92
senior tag
válasz
pulutodurumo #74602 üzenetére
Csersav van benne, teától függő mennyiségben. Igaz lassabban, de az is tud korrodálni.
-
ebegab92
senior tag
Valakinek nincs véletlen egy 9 cm-es 4-tűs ventije? A mostani 3-pines 3500 RPM-en egy csöppet hangos
-
ebegab92
senior tag
válasz
Agyasima #74534 üzenetére
1. Csak a műanyag rész lesz 16x, a kártya továbbra is 1x módban fog menni.
2. Igen, minden probléma nélkül bele fog menni, csak a ofglalat hátsó része üres marad
3. Ha van még lefele hely a gépházban, akkor a hangkártyát simán becsavarozod, mintha csak az alaplapba lenne rakva. -
ebegab92
senior tag
válasz
quailstorm #74497 üzenetére
Amikor ~3 éve HDD-t akartam venni, a biztonságra mentem. Akkor is a WD Red volt az ajánlott. Utánaolvastam mindenfelé, és bár nem egy sebességbajnok, cserébe megy és csinálja a dolgát probléma nélkül. Ha sebesség is kell, akkor ott a Black a maga 7200 RPM-jével
Nem bántam meg a választást, előtte szívtam már 1-2 HDD-vel. Persze ez nem jelenti azt, hogy az olcsóbb garantáltan meghibásodna. Majd elválik, hogy mire esik a választás
-
ebegab92
senior tag
Keresek ASUS AM1I-A alaplapot (lehetőleg még garisat). Vagy megvásárolnám vagy igény esetén cserélném ASRock AM1B-ITX lapomra (még garis)
-
ebegab92
senior tag
Faternak keresek bluetoothos sztereó hangszórót. 5 ezer Ft alatt keres, semmi csicsa, csak jól szóljon. eBay-ről vagy ha akad itthon, akkor onnét lenne lerendelve. Valakinek van-e tapasztalata ezekkel a kínai hangkeltőkkel, ki mit tudna ajánlani?
-
ebegab92
senior tag
Keresek fekvő mATX házat 200-300W-os táppal, lehetőleg 2 SATA kábellel. A táp jó lenne, ha minél fiatalabb lenne. Aki magára ismer, dobjon egy PÜ-t.
-
ebegab92
senior tag
válasz
macilaci78 #73539 üzenetére
Erre megoldásnak azt olvastam, hogy a Samsung a telefonjai képét állandó mozgásban tartja.
Ha ez így van akkor olyan nagy frekvenciával mozog a kép, és annyira kicsit, hogy a júzerek nem veszik észre. lG G4 topikban ment nemrég a vita a beégésről, ahol többek beégéséről is szó esett. A Samsung már a kezdetek óta küzd ezzel, bár én eddig soha nem tapasztaltam, pedig volt több telóm is tőlük
-
ebegab92
senior tag
Jelen 2 leggyakoribb technológiát említettem. Tény, hogy az AMOLED-nek is vannak bajai
IPS lenne a legideálisabb ár, képesség, minőség szempontjából. Ami még érdekes, hogy régebbi 2005-2007 körűli laposok kijelzői is jobb színekkel, betekintési szögekkel operálnak, mint a mai TN-paneles borzadályok
-
ebegab92
senior tag
válasz
vizslakutya #73517 üzenetére
A Z50-70 fullHD-ja után visszalépés lenne az 1366x768-as panel. TN panel van mindkettőben, abban nem lenne változás. Mondjuk az is szégyen, hogy még mindig ilyen hulladék kijelzőkkel van tele a piac a fullHD IPS, AMOLED helyett.
-
ebegab92
senior tag
Más: keresek nosztalgia LGA-775-ös konfighoz réz hűtőt. Cél: Pentium D 930 hűvösen tartása. Jelenleg elég hamar forró lesz a hangulat
-
ebegab92
senior tag
válasz
vizslakutya #73512 üzenetére
Sajnos a minőségük a laposoknak manapság csapnivaló. Az eseted a legrosszabb, mert már garid sincs. Sok már garis idő alatt meghibásodik, van ami nem 1x, de többször is. Nagyon azt látom én is, hogy minőségben próbálnak minél lejjebb menni ( gyenge tápellátás, gyenge hűtés, kartonpapír gépház, stb.) Mostanság időtállóbb megoldás a korábbi üzleti kat.-s gépeket megvenni egy SSD-vel ha csak net, office, film a felhasználási terület.
-
ebegab92
senior tag
Boldog új évet kívánok Mindenkinek!
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Keresek minél későbbi chipsetes LGA-775-ös lapot, minél olcsóbban
A cél csak nosztalgiázás, kicsi tuning, kókányolás (esetleges Xeonosítás).
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Keresek 9-10 db 680 uF 4V-os 8x8 mm (ultra low ESR) kondenzátort. RET webshopjában nem találtam, csak 6.3V-osat (10x8 mm). Valakinek van-e elfekvőben vagy tud-e olyan helyet Szegeden, ahol akad?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest