- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
Távol áll tőlem, hogy bárkinek is a rossz hírét keltsem, de én nem éreztem a korrektséget. Kértem időpontot műszakira, meg ha már ott van akkor cseréljenek hátsó kipufogó dobot is, mert meg volt repedve a dob. Kaptam is időpontot, 2hétre rá. Reggel odavittem, 11kor hívtak, hogy kész az autó. Mikor mentem érte kiderült, hogy a hátsó dobhoz nem is nyúltak, mert "nem volt rá idejük", holott direkt úgy kértem időpontot, hogy mindkettő problémámat orvosolják. Az ismerősöm sztoriját nem írom le, az kellemetlenebb. De biztos vannak olyan ügyfelek akik meg vannak elégedve. Én csak a saját tapasztalatomat osztottam meg. Nem szivesen megyek olyan helyre, ahol nem az történik, amit megbeszélünk.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
attilav2 #99775 üzenetére
Én kb 4éve cseréltettem ki a fővezetéket (a villanyóra és a biztosítéktábla között kb. 5méter) panelban, mert igényeltem a 32 ampert. Úgy emlékszem akkor 55ezret fizettem a villanyszerelőnek a kábelcserére, aki démász partner volt. Utána jött a démász embere és kicserélte az óránál a kismegszakítót 32 amperesre.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
SirRasor #97507 üzenetére
Hát ha lenne hozzá ilyen eszközöm talán nekiállnék, de ennek hiányában inkább kihagyom.
Úgy emlékszem mikor megvettem jó pár éve, akkor az első elemcsere elött ment vag, 2-3évig a "gyári" elemmel.
Egyébként eléggé hasonlít a videóban lévő óra az enyémhez. Az bosszant leginkább, hogy egy évben csak pár alkalommal szoktam hordani, de alltalában mindig akkor adja meg magát az elem, amikor még lenne is kedvem viselni.
Szerintem első körben elviszem egy másik óráshoz, és megnézem úgy mennyit bír. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Eddig én minden évben az időzónában cseréltettem elemet a karórámban. Kicsit unom már hogy rendszeresen csak 1évet bír az elem, ezért már el sem vittem ebben az évben. Egy mezei nagyszámlapos Fossil órám van, semmi extra. Az elemek minősége ilyen xar amit beleraknak? Van valakinek tippje, hogy hol érdemes elemet cseréltetni, ahol nem "csak" egy évet bír az elem? -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Mikrohullámú sütő javítására tudtok ajánlani valakit?
A tabán utcában már voltam, csak betegség miatt zárva van ezen a héten is. -
Lehiñito
senior tag
válasz
johnny82 #92327 üzenetére
Egyszer úgy adta a sors, hogy hódmezőn mostam le az autót az elefántos benzinkúton és ott volt a kézi autómosóban olyan funkció is, hogy lakkfelület ápolás. Ami annyit tesz, hogy a meleg vizes viaszos folyadékkal körbe öblítettem az autót tisztára mosás után. Szép fényes lett az autó a viasz miatt. Na ilyen mosót keresnèk, ahol van ilyen funkció. Eddig az etelka sorra jártam kocsit mosni, de mától kb. 1 hónapig szünetel a mosó, mert felújítják. Remélem lesz itt is aktív hab meg viaszos mosás.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.Valaki volt már az algyői úti kézi autómosóban, ami a magánházak között van bal oldalt, ahogy átmegyünk a töltésen?
Ott van lehetőség vaxolni is mosás végén? -
Lehiñito
senior tag
válasz
SirRasor #90654 üzenetére
Hali.
Én kb. 4éve használok egy ilyen oral-b fogkefèt: [link]
Fogkrémet is azóta veszek elmexet, hébe-hóba semsodyne.
Előtte manuális fogkefém volt és signal meg colgate pár száz forintos krémmel használtam. Rendszeresen voltak szuvasodások. Szinte minden félévben kellet valamit csinálnia a fogdokinak.
Reggel és este rendszeresen, illetve amikor van lehetőségem napközben is meg mosom a fogam. Fél évente járok kontrollra a fogdokizoz, de nincs szuvasodás, semmi. Csak a fogkövet szoktam eltávolìttatni.
Ebben az oral b kefében nekem az tetszik, hogy 30másodpercenként rezzen egyet, így tudom mikor kell a másik quadránst mosni.
Akcióban ki lehet fogni a 8-as fogkefe fej szettet 6000-èrt a müllerben. Viszont egyszer vettem rá utángyártott lidl fejet, de nem szorul rà rendesen és leesik.
Én csak azt tudom javasolni, hogy ne az 5-6 ezer forintos gépet vedd meg, hanem nézelődj 15-20 magasságában. -
Lehiñito
senior tag
válasz
SirRasor #87387 üzenetére
Hali.
Mi a Decathlonban szoktunk venni cipőt a gyereknek, de ott is csak rendelni lehet.
Napi limit van megadva, hogy mennyi rendelést tudnak fogadni egy nap. [link]
Én úgy csinálnám jelenleg, hogy mérettáblázat alapján rendelnék 3 méretet, hogy egy tuti jó legyen, a többit visszaküldeném.
Mi ezt szoktuk venni, elég jól bírják a strapát. [link] -
Lehiñito
senior tag
-
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Jinxb1rd #85169 üzenetére
Nem tudom milyen telóval használnád, de nekem van egy samsung gear vr sm-322 szemüvegem ami azt hiszem S6-tól kompatibilis. Én S7 telóval próbáltam, de azóta is a szekrényben van. Ha kellene valakinek, írjon. 5ezerért megszabadulnék tőle.
Azt hiszem ez van nekem. [link] -
Lehiñito
senior tag
válasz
macilaci78 #85076 üzenetére
Mi nem vasalunk, max csak inget használat elött. 1200-as fordulaton centrizzük a ruhákat, a kényesebbeket csak 800-on.
Egyből kivesszük a ruhákat a szárítóból. A pólókat nadrágokat kiveszem megrázom párszor és hajtogatom is össze még melegében, vagy megy vállfára és szekrénybe.
Az én hőszivattyúsom olyan ha nem tudom kivenni rögtön ahogy lejárt, akkor pár percenként átforgatja a dobot, hogy a ruhák súlyától ne gyűrődjön. A mosógép tetejére sem tudnád rakni a szárítót?
Nekünk most a konyhában van, és csak jövőre kerül be a fürdőbe, a felújítás után a mosógép tetejére. -
Lehiñito
senior tag
válasz
Vesztor87 #85067 üzenetére
Hőszivattyús szárítóm van. Várd meg mostmár a black fridayt, ha nem életbevágóan fontos, és szeretnél spórolni. 2éve vettem ediginél bfkor 8kilós bekó szárítót 5év gyártói garival 116ezerért (azt hiszem 150 volt a teljes ára). Azóta még nyáron sem az erkélyre teregetünk mint elötte, hanem a gépet használjuk.
Heti 6-7 alkalommal használjuk. Nagyon komfortos. Nincs annyi szösz a lakásban azóta. A villanyszámla elenyésző mértékben emelkedett, nincs egy ezres a többletköltség. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Tudtok esetleg itt szegeden olyan embert, aki kávégépek szervizelésével foglalkozik, és árul használt automata kávégépet garival? -
Lehiñito
senior tag
Nekem jó tapasztalatom van az árkádban levő samsung store kapcsán.
Fel óra alatt kicserélték a lejárt garis S7 telómon a hátlapot, mert betörtem a hátsó kamera lencse vedő üvegét.
Természetesen fizetős volt, de nekem megért annyit, hogy ne kelljen kukázni az miatt a telefont, mert a mai napig kiszolgál a tudása. -
Lehiñito
senior tag
válasz
Ted_Beneky #82790 üzenetére
Szia. Festetni is szeretnél? Van már festőd?
-
Lehiñito
senior tag
Az amazon mint eladó szokta előszeretettel alkalmazni ezt az áfa különbözetes dolgot. Nem tudom hogy van a többi eladónál. (látom amit te szemléltettél, azt nem az amazon árulja). Ha most végig viszel egy rendelést (olyan termekkel, ahol maga az amazon az eladó) akkor az áfa különbözet a fizetés előtti összesítőnél látszik, előtte nem.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Pho3bus #81996 üzenetére
Próbáld meg kideríteni, hogy hogy írja a házirend. Nalunk pl. Reggel8 és este 8 között lehet hangos tevékenységet folytatni. Szombaton asszem 8-14ig, és vasárnap pedig nem lehet.
Nézd meg nálatok hogy írja a házirend. Ha a megadott idő közt csinálják akkor sokat nem tehetsz. Max beszélsz velük, hogy míg délben alszik a gyerek, arra az egy másfél órára mellőzzék a vésést. -
Lehiñito
senior tag
válasz
macilaci78 #81717 üzenetére
Köszi a tippet.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani olyan üzletet, ahol billentyűzet matricát tudok vásárolni, és nem a belvárosban van? A parkolás miatt nem feltétlen mennék be a belvárosba. -
Lehiñito
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #81589 üzenetére
Alap esetben fel van tüntetve az üzemeltetője a kaputelefonnak a kinti egységen.
Ők biztos meg tudják mondani. -
Lehiñito
senior tag
válasz
macilaci78 #81551 üzenetére
Ha most particionálva van az 1tb-os merevlemezem C és D-re, amin a C-n van a rendszer a D-n pedig a fájljaim, akkor azt is megtehetem, hogy a D-hez ne nyúljon, csak a C-hez?
-
Lehiñito
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket.
Első körben megpróbálok utánaolvasni, hogy hogy tudok egy tiszta telepítést csinálni.
Hátha ez segít rajta. -
Lehiñito
senior tag
válasz
macilaci78 #81535 üzenetére
Köszi, de én nem szeretnék ezzel bíbelődni. Inkább elvinnem egy olyan szakihoz, aki ajánlott és ért is hozzá.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Látom itt sok számítógép guru van. Kihez forduljak szerintetek, ha meg szeretném nézetni a laptopomat? Vettem egy win 10et, amit sikerült is aktiválni, de nem lett újra rakva, csak rá frissítettem a win 8ról. De nem az igazi. Sokszor csak pittyeg és nem csinál semmit ha meg karok nyitni pl. egy mappát. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Nem tudjátok miert volt, áramszünet felsővároson? Azóta nincs telekom otthoni szolgáltatás sem, de már dolgoznak rajta elméletileg. -
Lehiñito
senior tag
válasz
Doggy dog #80913 üzenetére
Érdekes, mert nekem is out of stockot mutat de írja h 142 left, de nem engedi rendelni.
4 darabot ad ki a gearbest keresője de mind out of stock. Viszont a többi ami 40dodó felett van arra van kupon így 39,99re jön ki.Nekem azért tetszett meg ez a kamera, mert nincs kijelzője. Diszkréten elfér a középső visszapillantó elött, illetve nem kell ki be kapcsolgatnom, hogy használni tudjam. Ha gondolod küldök át egy egyperces videót milyen felvételt csinál.
(#80914) sarkanyolo2: én is csak pislogtam, mikor néztem a nyomkövetést, hogy milyen gyorsan jön.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Doggy dog #80911 üzenetére
Hali. Nekem épp egy hete jött meg Gearbestről (14nap volt a szállítási idő)ez a Xiaomi kamera, csak én még $30-ért vettem. Pénteken be is szereltettem, úgy hogy gyújtásra kapjon áramot, így nem kell foglalkoznom a be/ki kapcsolással. Érdemes nézni napjában többször az oldalt, mert az a tapasztalat, hogy ha letelik az idő akkor újraindul az akció, újabb készlettel.
Aliexpressen a legolcsóbb is most $34 plusz $2 a szállítás. Alin nincs paypal ha jól tudom, gearbesten van.
Illetve gearbesten ingyenes a szállítás nyomkövetéssel ha a holland postát választod. -
Lehiñito
senior tag
válasz
PowerBuldog #80828 üzenetére
Hát látszik, hogy nem egy informatikus/webfejlesztő (vagy nem is tudom ki foglalkozik ilyenekkel) ez tény.
De az tuti, hogy a neve beégett a köztudatba itt szegeden. -
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Ted_Beneky #80070 üzenetére
Hali.
A csongrádi sgt. 47 szám alatt van egy redöny, reluxa kereskedés.
Ott nézd meg, hátha találsz ugyan ilyet. -
Lehiñito
senior tag
válasz
SirRasor #78902 üzenetére
Én csak az előnyöket tapasztalom a becsomagolt panelnek.
Az ablakokra ráfért a csere. Mondom ezt úgy, hogy a 83-ban épült házban már műanyag bevonatos ablak volt, nem a teljesen fa. A hőszigetelésnek is teljesen jó hatása van. Nálunk 8cm a szigetelés. Nyáron mikor hetekig 40fokos kánikula van, akkor 2hét alatt kezd el átmelegedni a lakás. Mikor eléri a belső hőmérséklet a 26fokot akkor szoktam csak klímát kapcsolni.
Azt tudni kell, hogy mikor elkezdték a panelprogramot akkor még csak 5centivel kezdték a szigetelést. Következő években kezdtek vastagabb szigetelőanyagot használni.
Mi harmadikon lakunk télen ha teljesen le van tekerve a radiátor akkor 20-21fok van a lakásban. -
Lehiñito
senior tag
Boldog Karit mindenkinek.
Ha már win10 a téma és látom, hogy ilyen sokan értetek hozzá lenne egy kérdésem.
Hol lehet beállítani, hogy ne kelljen megadni a fiók jelszót minden egyes bekapcsoláskor? -
Lehiñito
senior tag
válasz
macilaci78 #78526 üzenetére
Csak ezért nem szivesen mennék el az ikeába, hogy megnézzem élőben is, hogy milyen a színe. A többi szín alapból ki van lőve, de nyugodtabb lettem volna ha legalább egy fotón meg tudtam volna nézni.
Nyílván az a biztos, ha személyesen látom a termék színét, de csak ez miatt nem kocsikáznék. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Van köztünk olyan, aki már vásárolt az ikeából fehérre pácolt tölgy színű bútort?
Most tervezek lehozatni bútort, de nem tudom megnézni milyen élőben.
Az ikea honlapján meg ahány fotó, annyi színárnyalat.
Akinek van ilyen színű bútora, az le tudná nekem fényképezni esetleg? -
Lehiñito
senior tag
válasz
macilaci78 #77801 üzenetére
Ja ha bontott akkor -30%.
#77802 johnny82: pont egy hete néztem én is szombaton. Akkor volt még 6-7db.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
quailstorm #77747 üzenetére
Nem gond a megvásárlás, csak nem tudtam a menetét.
Találtam itt aprón megbízható eladót.
Mikor megnéztem mennyi a microsoft oldalán, majdnem szívinfarktust kaptam.(75k a pro változat)
-
Lehiñito
senior tag
válasz
quailstorm #77745 üzenetére
Os nélkül lett vásárolva.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
quailstorm #77743 üzenetére
Sajnos nem aktív a jelenlegi oprendszerem így nem engedi frissíteni.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
SirRasor #77741 üzenetére
Úgy gondoltam ha már költök oprendszerre, hogy faxa legyen minden, akkor má legyen win10.
Ritkán használjuk a laotopot, de jö lenne ha rendben lenne.
Apropó, amóta feltete az ismerősöm win 8.1-et, azóta nem működik a scrollozás.
Elötte 8.0 volt rajta akkor két újjal lehetett görgetni, de már néztem a beállításokat de nem talált a rendszer hibát. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Látom sokan vagytok itt pc guruk.
Valaki tud nekem segíteni, hogy amit itt aprón árulnak win10 pro oem kulcsokat pár ezer forintért, azok hogy működnek? Teljesen hivatalos lesz az oprendszer minden funkcióval? -
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Alkalom adtán el szoktunk menni nagyvárosok bevásárlóközpontjába ruhákat vásárolni. Most a főváros lesz megcélozva a glamour napok alkalmával. Örs vezér téri árkádba vagy a westendbe érdemesebb elmenni? Az lenne a cél, hogy olyan üzletek legyenek ami adott esetben szegeden nincs. Arénában már voltunk nyitáskor, azt kihagynánk. Vagy esetleg más ötlete van valakinek? -
Lehiñito
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #77106 üzenetére
Telekomnál van hp miltifunkciós tintasugaras. Azt hiszem 15000ft.
Fénymásol, szkennel, nyomtat. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Van egy felesleges talicskám ami kicsit rozsdás, de még bőven használható.
Egy 5literes Prelix téli szélvédőmosó folyadékért cserébe megválnék tőle, ha valaki eljön érte felsővárosra.
Valakit érdekel? -
Lehiñito
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #76733 üzenetére
Rókusin a teszkó üzletsorán a mobil és laptopnál összázé rakja az eladó, plusz a fólia.
Én évente szoktam kb. cseréltetni a fóliát és mindig oda megyek. Párszor megpróbáltam én is itthon felrakni, de vagy szösz volt alatta vagy buborékos vagy mindkettő. -
Lehiñito
senior tag
válasz
castiels #76681 üzenetére
Én szilikonnnal szoktam húzni a szegő hátuljára 30centinként egy 10cm hosszú csíkot. (Ez másnapra köt csak meg.)
Közé meg hőpisztolyos ragasztórúddal szoktam nyomni 1-2 mogyorónyi nagyságú ragasztót 40centinként. (Ez biztosítja a gyors rögzítést.)
Míg megköt a szilikon, csak addig kell a ragasztórúdnak rögzítenie, utána már fogja a szilikon.
Nálam így csináltam 5éve. Azóta is fixen áll.
Ha nagy a feszültség a szegőben a falhoz szorítás végett, akkor el szoktam vágni a szegőt függőlegesen keresztben. -
Lehiñito
senior tag
válasz
PowerBuldog #76449 üzenetére
Akkor a szakszervizben csak állapot felmérést végeznek?
Azt hiszem a voltetörve weboldal azt nézi, hogy volt e káresemény az autón és ha igen akkor mennyibe került a javítási költség. Ha volt törve és a biztosító fizette a javítási költséget, akkor a javításnál fel szokták írni a km óra állást a dátummal együtt. Ha ez feljegyzik akkor valamilyen szinten lehet következtetni, hogy valós e a km óra állás. Annyira nem vagyok benne, de próbálok én is kideríteni mindent amit csak tudok a leendő autó kapcsán. -
Lehiñito
senior tag
Ne is mond. Mi is épp használt autókat nézünk, és ebben a cipőben fogunk járni. Mielött elmegyünk szemrevételezni az autót, telefonon el akarom kérni az alvázszámot és utána nézni az előéletének.
Ha lehet magánszemélytől vennénk. Te ismered a voltetörve.hu oldalt? Érdemes ott is lekérdezni? Szakszervizbe mennyi lehet az átvizsgálás? Illetve ott ki tudják nyomtatni nekem az autó adatait/ előéletét? -
Lehiñito
senior tag
Foglalkozik egy szegedi srác autófóliázással, de sajnos nem találom a névjegykártyáját.
Gumisnál találkoztam vele akkor kérdeztem rá, hogy hol csináltatta.
Azt mondta ezzel foglalkozik.
Egy szedán chevrolet lacettije van ami matt vagy selyemfényűre kékre van fóliázva.
Megpróbálom megkeresni a névjegykártyát.Gyors rákeresve találtam egyet, aki ezzel foglalkozik: [link]
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Vesztor87 #75374 üzenetére
Nekem még a gyári bejárati ajtóm van a panelben. (Pár éve a lépcsőház felöli oldalára ragasztottam laminált parkettát, hogy valahogy nézzen ki.) Gondolkozok Nívó ajtón, mert egy normálisabb műanyag ajtó is 150k mire beépítik. Csak nem tudom mennyiért jönnek le szegedre felmérni meg beépíteni.
Nem tudom, ha kerítenék még egy két embert szegeden akkor ha már ketten hárman lennénk, mennyire jönne ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest