- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PazsitZ
addikt
A pizzamonkey-val vegyesek a tapasztaltaim, ettem már elfogadhatót is, de itt nálam is előfordult a félig nyers tészta.
Nem tudom, h most csak ízlés kérdése vagy csak te voltál peches, de nálam a pizzamonster bevállt eddig, több rendelés utáni tapasztalat alapján is.
A monsterburgerük is bejön, és nekem a pizza és annak a tészta is rendben volt.(#57355) ShadowX: A pizzafutárt jó ideig szerettem, viszont a lassúságon, összevisszaságon, készlethiányon túl sajnos egy jó fél éve, mintha romlott is volna a minőség náluk.
(#57349) vizslakutya: Brnoi-ban csak menüzni szoktam néha, ott még fogjuk rá megszoktam, h sosem láttam még egy mosolyt az arcukon. De durva, ha legalább ez megy az étlapos, normál vendégeknél is.
-
-
-
Rhino666
addikt
Csere notiwinyóra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest