- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old fox
tag
válasz
vizslakutya #79575 üzenetére
Olvasni, olvasni.
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #79570 üzenetére
Ez pont ugyanaz a szitu lesz, mint amikor egy pesti jóember szeretett volna a volvo penta hajómotorjához tömítésszettet venni, a hivatalos képviselet erre azt mondta, hogy már nem tudnak szerezni, nincs, vége, az amerikai autója révén ismertük egymást, rákérdezett, én meg az usából hoztam neki 2 hét alatt kb féláron, és akár 10 szatyornyi is jöhetett volna, ha kellett volna, mert ott van belőle.
Szóval van az, csak itthon nem akarnak veled foglalkozni:[link]
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #79567 üzenetére
A nagykörúton a Petőfi és Kálvária sgt. között van egy háztartási gépalkatrészes bolt, hátha van nekik.
-
quailstorm
félisten
válasz
vizslakutya #79567 üzenetére
3D nyomtatás megoldás lehet. Nem hiszem, hogy unokatesóm elvállalná, de hasonló problémákat oldott meg egy nagyon olcsó gearbestes 3D nyomtatóval.
Szerintem keress valakit a fórumon, akinek van kedve hozzá és küldd el a mintát neki.
Bár lehet ez még így se éri meg.
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #79564 üzenetére
Lele József esztergályos Tápén, már ha még dolgozik az öreg, fél éve találkoztam vele az utcán, de a műhelyben kb 10 éve voltam utoljára, illetve Katona József u 45 alatt Csizmár István. Biztos meg tudják csinálni, akár alu, akár acél, műanyag is, spéci tengelyforma, ferde, íves fogazás se lesz nekik akadály.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #79564 üzenetére
Az SKF boltban a Kálvária elején kérdezd meg, van kapcsolatuk ilyen szakihoz.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
vizslakutya #79471 üzenetére
Helyben Szegeden esetleg?
-
ritkaság
aktív tag
válasz
vizslakutya #79115 üzenetére
Ok, kösz.
-
quailstorm
félisten
válasz
vizslakutya #79071 üzenetére
Ő viszont ezt hivatásának tekinti. (a kerékpáros-biztonságot és a kerékpáros KRESZ oktatást, nem a balhét)
-
quailstorm
félisten
válasz
vizslakutya #79069 üzenetére
Nézd, ha valaki nem hunyászkodik meg és lapul, elismerve, hogy a tank az úr, hanem két kamerával veszi a szabálytalankodókat és számon is kéri a magatartást, ha szembetalálja magát az elkövetővel, az sok konfliktust jelent.
Nyilván több tucat paré van, akinek az érdekeit sértik a videói.
Autóssal való konfliktus meg nekem pár év alatt összejött éppen elég, a minden áron előzés, a centizés, a leszorítás. Elsőbbség meg nem adása. Ezek szoktak menni. Persze nem ez a többség.
Aztán meg a szabályos autó nem érti miért mondok le az elsőbbségemről, vagy miért fékezek. -
quailstorm
félisten
válasz
vizslakutya #79067 üzenetére
Ha megmondod hol provokált és mit vétett atomboy azon kívül, hogy félreállt a troli elől és elengedte, ahelyett hogy bement volna elé vagy felment volna a járdára, akkor hajrá.
De két évvel később összetalálkozott egy nagyobb marhával is ahogy elnézem.
-
quailstorm
félisten
válasz
vizslakutya #79065 üzenetére
Forrást tudsz mutatni?
Én kb. 1,5-2 évig dolgoztam vele együtt, nem provokatőrnek ismerem, de kiáll magáért, meg a biciklisekért a többtonnás monstrumok ellenében. -
quailstorm
félisten
válasz
vizslakutya #79063 üzenetére
Mert minek kellett volna történnie?
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
vizslakutya #79022 üzenetére
Milyen széles az a konyhaszekrény? Csak abból következtetve, hogy a mosogatógép, és a hűtő kilóg belőle azt tippelem, hogy nem a szabvány 60-as.
-
veze
őstag
válasz
vizslakutya #78943 üzenetére
Épp mostanában csodálkoztam rá, hogy egyáltalán még működhet...
hogy nem vették még el a frekvenciáját..
és nem zabálta még fel a gépszíj... -
Krogoth
senior tag
válasz
vizslakutya #78871 üzenetére
Ugyan már, ötletelés miatt ilyet sose nem kell tenni
-
Krogoth
senior tag
válasz
vizslakutya #78868 üzenetére
Mint írtam szerelő átnézte, ő mondta, hogy rossz.
Felülbírálni meg nem akarok.
Egyébként egy felújítás nem árt neki, mert tényleg elég ramatyul néz ki. -
-Tsaba-
tag
válasz
vizslakutya #78540 üzenetére
Nem rég beszéltük itt, hogy jobban jársz ha saját magad próbálod meg eladni (jofogas/ingatlan.com).
Ettől függetlenül én ő(ke)t pl. ajánlom. -
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #78540 üzenetére
nekem nagyon bevalt az ingatlan.com
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #78280 üzenetére
Nekem a J.Press vált be, most rendeltem 30-at.
-
lorcsi
veterán
válasz
C&a, jo minőség...jo arban
-
Corpuscle
őstag
válasz
Én a Lidl-ben szoktam venni, általában 3db van összecsomagolva ~2.000 HUF körül szokott lenni. A derék résznél vastagon gumírozott, kényelmes viselet. (Előtte J.Press-t használtam, de egyre gagyibb lett az évek során.) Boxer is szokott lenni, azok az alvósok nálam.
-
válasz
vizslakutya #78185 üzenetére
Én is ezt használom. Tizenpár alkalomból egyszer nem sikerült a fizetés, se visszalépni nem tudtam (vissza gombbal se), se megszakítani. Alkalmazáskezelőben kilőttem (kb 2-3 perc várakozás után), új parkolást indítottam, így jó volt. A pénzt egyszer vonta le. Ezen az egy eseten kívül nagyon elégedett vagyok vele, mindig ezt használom. Parkolásnál 70 Ft, e-matricánál 150 Ft a kényelmi díj. Szerintem bőven belefér, csak ne felejtse el az ember leállítani a parkolás végeztével.
Szóval +1, ajánlom!
-
válasz
vizslakutya #78184 üzenetére
Bátyámnak szánom és nem szereti az okos telefonokat....
-
válasz
vizslakutya #78181 üzenetére
Telefont nem akarnék...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #78159 üzenetére
"Nem érdekel, akkor is megeszed!" - mondta a rendszergazda a kis Windóznak.
-
forten
aktív tag
válasz
vizslakutya #78159 üzenetére
Szia.
Megfordítod a modemot,hátulján rajta van a kód.
Ilyen: "wpa/psk:"számbetű kombináció."Na,a kettős pont után az a wifi kódod.Szerk.: Bocs,most látom,nem a kóddal van bajod.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #78157 üzenetére
Az óra mellett van egy ikon a wifihez. Dupla katt, kiadja az elérhető hálózatok listáját. Ott jobb klikk a routeredre, és valami elfelejtés. Majd újra csatlakozol.
Másik lehetőség a WPS, csatlakozáskor a routeren van egy ilyen feliratú gomb, azt nyomd meg.
Harmadik lehetőség, hogy szarsz a rendszerre és manuálisan adod hozzá a hálózatot. Vezérlőpult, Hálózati beállítások, új otthoni hálózat és bepötyögöd az SSID-t (így hívják a hálózatodat) és a hozzá tartozó jelszót.
-
nap
addikt
válasz
vizslakutya #78155 üzenetére
Vedd rá a laptopodat, hogy elfelejtse a wifi-s routeredet, majd csatlakozz az újra.
-
Krogoth
senior tag
válasz
vizslakutya #77068 üzenetére
Én is erről tudtam, csak a szepark honlapon vagy egy link, ami a trémobilra mutat és azon még vannak határozott idejű parkolások (igaz a stop elküldős nincs).
Égő a szeprknak és a tének is. Az egyik rossz infóra mutató linket hagy az oldalon, a másik meg nem képes frissíteni az adatokat -
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #77003 üzenetére
Én meg egy 15K-s kapszulás
nespressomost megnéztem, krups dilce gusto.gépet vettem, kaptam mellé egy marék kapszulát, vettem még pár dobozzal, és utána vettem egy halom utántölthető kapszulát, azokba 5 gramm kávé kell és finom kávé lesz belőle, talán valami nevetséges 20-30Ft-ra jön ki egy adag. Amennyiben az 5 grammnál többet töltenék, nyilván erősebb lesz, de gondolom kávéfüggő is a dolog.
Na, a környék biztonságáról ennyit. Tegnap kint voltam az egyik autómnál az utcán, matattam benne, majd rácsuktam az ajtót. Este bejöttünk, aludtunk, majd délelőtt elmentünk Pestre egy másik autónkkal. Délután hazajöttem, tettem- vettem, majd az egyik udvarban állóval ki akartam állni, ahhoz viszont ezzel el kellett állni a bejáróról. A kulcsot sehol se találtam, mondom mi a franc.. Kimegyek, kocsi nyitva, kulcs a helyén bedugva, de már az akksi is csutkára lemerülve, mert persze a rádió is szólt benne egész éjjel. Senkinek se jutott eszébe belenézni se, nem hogy beülni, és elmenni vele.
Szóval vannak ilyen városrészek is Szegeden.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
vizslakutya #76995 üzenetére
Kicsit több,mint 10
Egyenlőre ők a befutók. -
Doggy dog
senior tag
válasz
vizslakutya #76989 üzenetére
Mondtam neki,amit te is ajánlottál.
Árban kb mi lehet? -
válasz
vizslakutya #76440 üzenetére
Ha a szolgáltatás javára válik akkor öröm és boldogság ha meg nem akkor szívás.
-
Gondwana
addikt
válasz
vizslakutya #76440 üzenetére
... csak elkezdte megvenni a Digi. Kiszàmolòcska, ki tudja folytatni: DélTàv, ...
-
Rhino666
addikt
válasz
vizslakutya #76359 üzenetére
Későn nyit és nem esik útba.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
vizslakutya #76197 üzenetére
Ezt most nem veszem magamra,mint mondtam az enyém gyári!De gondolom nem is rám gondoltál.
De az sem mindegy,milyen a foncsor állapota,a lámpa búra be van-e mattulva.És még ott vannak a megnövelt teljesítményű izzók is.... -
PowerBuldog
veterán
válasz
vizslakutya #76079 üzenetére
Oh, kabrióm van, fél autót kell csak
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
vizslakutya #76059 üzenetére
Újszegeden, a Micra még kitart.
-
CSorBA
őstag
válasz
Ezt meg is értem, mert végül is a fizető parkolózóna határán van, de az újszegedit
Most mindenki a környék kis utcáiban nyomorog. Alig lehet elférni.. Ráadásul 3 napja egy nagy fa ketté is hasadt és az ott parkoló egyik autóra dőlt (jobban járt volna a vakolathullással
). Amúgy itt büntethet a közterületes? Ha jól tudom a híd és az alatta lévő terület állami tulajdon és a Magyar Közút Zrt. kezeli.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Aki mégis feláll azt elvitetik vajon?
-
válasz
vizslakutya #76008 üzenetére
Most akkor a lovas vagy a ló nyerített?
-
kraftxld
félisten
válasz
vizslakutya #76004 üzenetére
Legalább jó zenéket toltak?
-
Doggy dog
senior tag
válasz
vizslakutya #75700 üzenetére
Sikerült lemosatni. Köszi
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #75480 üzenetére
Ugyanez a csapágy érdekel pont fele ennyiért?
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #75478 üzenetére
hajtokarcsapagyat azonnal csereltess (olajcsere es vezermuszijszettet is)
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #75476 üzenetére
Hja, hogy lombardos volt, na úgy egyszerűbb a dolog.
Milyen verda lesz?
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #75401 üzenetére
Szerintem amíg hitel van rajta, addig a hitelezőnél van a törzskönyv is, és elidegenítési tilalom is van az autón, ráadásul a szerződésen ott van, hogy az ingóság per és tehermentes, ami ugye abban a pillanatban, amikor ezt előre aláírjátok, nem igaz, tehát csak magán szerződéssel, közjegyző előtt lehetne papírozni, hogy mikor, milyen célra, meddig adtál neki kölcsön, az ugyan behajtható, már ha van mit behajtani...... A hitelszerződés lezárása nem 10 perces feladat, az ügyintézés simán lehet egy hét is, ha közben összetörik az autót, megforralják a motort, vagy csak elütik az eladót, a pénzednek annyi...
Fizesse ki szépen, kérjen kölcsön nagymamától, havertól, és utána megveszed a tiszta, átírható autót.
-
lorcsi
veterán
válasz
vizslakutya #75426 üzenetére
oda biztos nem tenném le az autót
minden hétvége estén -ha jó idő van- üvegekkel ülnek a fiatalok..reggelre meg szilánkok
és gondolom hétköznap is ha éppen úgy vanOrionk:
valami forgalmasabb helyre tenném le..ahol mindig parkolnak és nem csak munkaidőben -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #75401 üzenetére
Ügyvéd meg tudja csinálni, hogy az előlegből a hitel legyen kifizetve
-
ebegab92
senior tag
válasz
vizslakutya #75111 üzenetére
Óóó, ha én ezt tudtam volna tavaly
Egy 23k-s asztalt néztünk ki tavaly párommal, csak az IKEA házhozszállítása elég drága lett volna a maga kb 250-300 km-ével
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #74957 üzenetére
Persze, van infóm, ne menj oda, az egyetlen hozzáértő a Bajsz Robi, azzal még nem is lenne baj, de nagyon el vannak az árakkal szállva.
Egy OBD2 hibakódkiolvasás, amit magamnak is megcsinálok 3 perc alatt, évekkel ezelőtt is 5K volt.
Szokott eladó gázkábelem lenni, egy notival beülsz, lemented a jelenlegi beállítást, piszkálod, ha jobb, megint piszkálod, ha rosszabb, 10 másodperc alatt visszarakod a régit. Zavoli és Landi ecu esetében ha nem akarsz hozzányúlni, én a jól bevált szerelőmet javasolnám, már Sándorfalván rendel, akár zöldkártyagépppel megnézi, hogy áll, megcsinálja, ha nem jó, stb stb. ...
-
SirRasor
addikt
válasz
vizslakutya #74939 üzenetére
A hely nem rossz, viszont mennyire felújítandó? Beköltözhető? Mondjuk ha ott laktok, akkor sanszos
Mekkora telek van hozzá? Teljesen tégla? Ja van ott közel egy nagy antenna..attól mennyire kell félni?(ez egy nyitott kérdés a többieknek is)
Vesztor87 Családi házat, amire max 1 millát kell rádobni, nyilván nem belváros, de max 10 km-es körzetben.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #74839 üzenetére
Nem véletlenül volt offba írva,a többit rádbízom.
-
GrotESC
aktív tag
válasz
vizslakutya #74642 üzenetére
Köszönöm. Őket találtam meg végül más forrásból. Nem ilyen szűrőt, hanem MMWO -t vettem. Kicsit más, de elvileg ugyanolyan jó. Ez egy T elosztó, melynek az egyik ága szűrve van, a másik meg nem. A szűrtet tovább osztom.
OldFox: Neked is köszönöm, elvileg nem lesz rá szükség.
-
DarkByte
addikt
válasz
vizslakutya #74630 üzenetére
Biztosan a kéményekhez tartozik a szellőző?
Mert egy két aknás szellőző rendszer van a házban ami végighalad az összes lakáson, az egyik a fürdő szoba felől van, a másik nálam pl. a spejzban, és az kb. pont oda esik mint a két szélső rács. Ez is most épp téma hogy fel kellene kicsit javítani, mert nehezen szellőzik.
De legyen igazad, amúgy holnap kijön most már elvileg a kéményes délután és megtudjuk. -
Doggy dog
senior tag
válasz
vizslakutya #74398 üzenetére
Mondták,amikor voltunk bent.
Tegnap említettem neki a parkolást,nem tudta. -
Doggy dog
senior tag
válasz
vizslakutya #74385 üzenetére
Kösz az infót,mondom barátomnak. Ők mennek nemsokára vissza az esküvői ing,nyakkendő,mellény miatt.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
vizslakutya #74382 üzenetére
Tegnap voltunk,pont meg tudtunk állni az utcán,de jó tudni!
Hétköznap is ingyenes ott,ha a Sales-be mész? -
#PeTeY#
aktív tag
válasz
vizslakutya #74277 üzenetére
Köszi, utánuk nézek.
@FoxiestFox: Pont egy ilyet vinnék... A sors keze?
-
válasz
vizslakutya #74277 üzenetére
Tehát átengedik Ladaként a Corvette alvázra szerelt Lada kocsiszekrényt GM small block-kal?
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #74160 üzenetére
Van egy motorblokk, ami ritka. Alig lesz hozzá generátor, önindító, ezek konzoljai, tartály, cső, kábelek, meg bármi, ami a motortérben van. Persze újonnan is lehet venni mindent, de gondolom nem az a terv, hogy a gázon megspórolt összeget ráköltsd.
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #74158 üzenetére
Az, de az 1.8 többet eszik, nem megy annyival jobban, és a otor is elég ritka dolog, nem sok van belőle, a kiegészítő dolgok is drágábbak.
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #74155 üzenetére
A nevük kb, meg a matricák, ha azonos az évjárat. Pl a németeknél Chevrolet Nubira, ami itt Lacetti, Egyébként ha még Daewoo Nubiráról beszélünk, az meg az elődje, még a 2000-es évek elejéről, 2005 év végén jött a Chevrolet korszak bizonyos piacokon, de érdekes, pl az usában Suzuki Forenza néven hozták forgalomba. De az alapok így is meg úgyis a GM konszern, és Opel rokonság részei, az 1.5-os motor is a GM family1-es család, tehát majdnem az opel dohc motorok kategóriája, mint megbízhatóság, de se olajzabálás, se más gond nincs.
-
r0by
addikt
válasz
vizslakutya #73557 üzenetére
Küldtem privátba, ha még aktuális.
-
ShadowX
őstag
válasz
vizslakutya #73520 üzenetére
Vannak benne jó ötletek is, de én amit javaslok:
1. legalább 8 GB RAM legyen benne. A 4 GB-al szerelt gépekben 1 modul van, így oda a kétcsatornás memóriavezérlés. Annyira meg nem drága most a RAM, különben is abból sosem elég.
Én 4-el kezdtem, kevésnek bizonyult.
2. most 1366*768-as felbontással rendelkező kijelzőm van. A következő biztos legalább 1980*1020-as lesz. Egyszerűen elértük már azt a korszakot, amikor legalább ez kell.
3. SSD legyen benne mindenképp. Én a DVD-írót kikaptam a gépből és egy optibay keretbe beleraktam a gyári HDD-t. Annak a helyére meg ment egy SSD a rendszernek. Leírhatatlan a különbség.
4. feleslegesnek találtam, de legközelebb nálam már alap lesz a háttérvilágított billentyűzet is...(de ez csak személyes vélemény)
5. Proci...ebben nem tudok nyilatkozni, mivel az újabb AMD procikat nem próbáltam (meg annyi féle-fajta van már). Most egy i3 4000m van. Ezt szeretném cserélni majd i5 4200m-re, ha találnék megfelelőt. De ez sem mai darab már.
6. legyen jó az összeszerelés minősége. Amelyik már a helyszínen, új korában nyekereg, meg nyaklik, az csak rosszabb lesz az idő előrehaladtával. Főleg, ha hordozva is lesz.
7. ezt már írtad Te is. Minél több garancia legyen rá. Ha lehet pluszként vásárolni (és megbízható a bolt) akkor vegyél rá nyugodtan.
-
ebegab92
senior tag
válasz
vizslakutya #73517 üzenetére
A Z50-70 fullHD-ja után visszalépés lenne az 1366x768-as panel. TN panel van mindkettőben, abban nem lenne változás. Mondjuk az is szégyen, hogy még mindig ilyen hulladék kijelzőkkel van tele a piac a fullHD IPS, AMOLED helyett.
-
azbest
félisten
válasz
vizslakutya #73512 üzenetére
hát, a régebbi üzleti szériásoknál sokszor több gari is van. Ha pedig mégis beüt a krahh, akkor jó eséllyel lehet hozzá pótalkatrészt vagy bontásból alkatrészt szerezni.
Két T61est hasznátam 4 évig 24/7 mentek, kb fél évente kiporoltam csak őket, meg kínából olcsón új gyári ventiket vettem hozzájuk. 2-3 éves korukban vettem őket. Az egyik 7 éves korában romlott el úgy, hogy az egyik usb vezérlő instabillá tette a gépet. Valsz elfáradt valami alkatrész az évek során, mert folyamatosan tele volt dugdosva usb tunerekkel. Valószínűleg javítható lenne, de inkább pótalkatrésznek tettem el a működő mellé. Meg az egyikhez kellett utángyártott akkut vennem, mert a gyári sanyo feladta.
A T430-cal is baromi elégedett vagyok, két éves korától használom, több mint egy éve megvan. ez is 24/7 megy, naponta hurcolom, olyankor altatásban van. 3 éves korára pedig kb feleződött az ára a két éveséhez képest. Ha bármi történne, simán lehet kapni alkatrészeket hozzá vagy olcsón másikat. Ehhez is vettem már előre új eredeti ventit kínából, hogy ha elfárad, akkor legyen kéznél.
És persze a dokkolók is nagy pozitívum ezeknél. 3 éves gépekhez filléres tétel a dokkoló és 90w táp. Irodai meg otthoni asztalomon is van egy és csak kipattintom felkapom, viszem át a másik helyre.
-
martonx
veterán
válasz
Sajnos ez igy van. Pláne az olcsóbbaknál. 200k alatti laptopok hajszál pontosan 24 hónapra vannak tervezve, utána minden nap ajándék.
-
ebegab92
senior tag
válasz
Sajnos a minőségük a laposoknak manapság csapnivaló. Az eseted a legrosszabb, mert már garid sincs. Sok már garis idő alatt meghibásodik, van ami nem 1x, de többször is. Nagyon azt látom én is, hogy minőségben próbálnak minél lejjebb menni ( gyenge tápellátás, gyenge hűtés, kartonpapír gépház, stb.) Mostanság időtállóbb megoldás a korábbi üzleti kat.-s gépeket megvenni egy SSD-vel ha csak net, office, film a felhasználási terület.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #73371 üzenetére
Leghitelesebb forrás a Forrás igazgatója
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #73371 üzenetére
Az az, de a cikkben, amire válaszoltam, egy szó se esik róla.
Na akkor boldogat mindenkinek!!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #73363 üzenetére
De legalább megvan!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #73357 üzenetére
A szolgáltató országos, szóval meg kell, hogy csinálják. Legvégső esetben ígérd be, hogy veszel 200 000 sim-kártyát mellé
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #73355 üzenetére
Bemész a szolgáltatóhoz esetleg?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #73317 üzenetére
Ők is használhatják.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #73261 üzenetére
A Tisza Lajoson a Lombard ház melletti épületben a fsz-en balra van egy bőrös.
-
Krogoth
senior tag
válasz
vizslakutya #73261 üzenetére
Retek utcán a Birodalmi Suszter foglalkozik bőrcuccokkal is.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #73148 üzenetére
Castiels adta
Az enyém is kész lett tegnap -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #73119 üzenetére
Én ott múlt kedden beadtam a cipőmet, péntekre igérték, és mégis holnap lesz kész, úgyhogy remélem, te jobban jársz vele.
-
castiels
addikt
válasz
vizslakutya #73117 üzenetére
Torontál tér, székely sor templommal szemben a túloldalon, vekni mellet, pont ahol a buszmegálló van.
-
Gergello
addikt
válasz
vizslakutya #73042 üzenetére
Ez csak öntözőcső szerintem, mindegy majd délután beírom ha megtaláltam.
-
Gergello
addikt
válasz
vizslakutya #73040 üzenetére
Kösz.
Pont a másik oldal felől vagyok.
Az említettnél -állítólag- 1100 körül van a 2m-es 110-es cső, az elég jó ár ha igaz, neten 1400-600-800 körül. -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #72983 üzenetére
Van egy eladó Acer eMachine 525-öm a biztonság kedvéért!😊
-
válasz
vizslakutya #72981 üzenetére
Szalagkábel, kijelző, vagy vga hiba.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
vizslakutya #72948 üzenetére
Igen, mert az is hozzá tartozik, hogy az amazon saját raktárában legyen az adott termék. Szerencsére amit néztem, az pont van ingyenes szállítással is.
macilaci78: Köszi az infót. Akkor megrendelem és megpróbálok valamit írni a rendeléshez, biztos lehet itt is.
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #72931 üzenetére
Épp 3 autóm van hengerenkéntis gázzal szerelve (lásd az aláírásomat), Algyői út végén 178ft literje, Tompai kapu úton 168ft. Ebből eszik 1-2 literrel többet az autó, mint benzinből. Vagy egy nagyon takarékso dízel, amiben ugye drága a technika, vagy egy lpg- vel szerelt autó. Modelltől függ, melyik a jobb, a gázzal szinte soha nincs baj, a motorba meg 4 db gyertya kell.
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #72929 üzenetére
Ehhez képest van pesten a tok-shop üzlet, számot húzol, és vársz fél órát, mire sorra kerülsz, és fizethetsz 2 ezrest egy tokért.
-
kovaccss
tag
válasz
vizslakutya #72806 üzenetére
Tudom hogy a középső kisebb cső a füstcső, a nagyobb cső és a kisebb cső közötti részen megy be a levegő. E [link] szerint így van, én is fordítva gondoltam. Azért írtam 2 csövet, mert 2+2 cső kellett volna, de csak 2 volt. A 2 oldalról kell egymásba csúsztatni mind2 csövet, ha minden jó, akkor jól zárnak, és nem jön be a füst.
Mi akadályozza meg, hogy a külső cső és a tégla között bejöjjön a füst a szobába? Elég passzentos volt, amikor ki-be szerelte, szaggatnia kellett rendesen, de akkor is van körben hézag.
A legszívesebben kombikazánra, meg radiátorokra cserélném a 2 konvektort, de csillióba kerül. Egy kis 35 m2-es vizes salétromos lakásnál nem is érné meg. A házban 1 lakásban csinálták meg, a legnagyobb, kb. 75-80 m2-esben az emeleten, ott megérte, és ott nincs salétrom. -
csoszogi
tag
válasz
vizslakutya #72771 üzenetére
Köszönöm, megnézem. A neten nézelődtem, de nem volt világos számomra, hogy csak piros búra, vagy a led is piros, azért nem mertem rendelni.
-
csoszogi
tag
válasz
vizslakutya #72614 üzenetére
kösz, mondjuk ezt nem értem mi logika van benne
habar akinek ket autoja van az mar moooooooocskos gazdag lehet
lehet szivatni. Es ha az elso autojanak elveszik a rendszama, es ujat igenyel? Vagy ha azt eladja, es a kettes szamu auto lesz az egyes akkor az atmegy automatikusan B10-be? Megannyi erdekfeszito kerdes, gond ami nelkul unalmas lenne az elet
Viszont a jogsit gyorsan megcsinaltak. Csutortokon voltam a kormanyablaknal, ma meg atvettem.. -
kovaccss
tag
válasz
vizslakutya #72259 üzenetére
A Mars téren nincs értelmes kaja, a Tescoban, Árkádban, stb. sincs, az egész városban sincs. Ha lenne, nem írnék itt.
A zöldségeket sosem szerettem, a készételek mindenütt a legolcsóbb anyagokból vannak összerakva, hogy olcsón adhassák, de még legyen rajta elég hasznuk. Nem is értem hogyan tudják megenni az emberek a piacon a sült kolbászt és hasonlókat, undorító ránézni is.
Ha főzni akarnék, nincs rendes alapanyag. Az alapanyagok is a legolcsóbb forrásból vannak beszerezve, hogy ezen is kaszáljon mindenki.
Ha úgy vennék nyers húst, krumplit, és itthon sütném meg, nem éri meg megcsinálni, mert a hús összesül a felére, ha 2e-ért veszem, olyan, mintha 4e-ért vettem volna. A krumpli is a felére sül össze. 4e/kg áron sült húst, halat lehet venni. Akkor miért főzzek, süssek, miért büdösítsem be a lakást?Pont a zöldségekből lehetne olcsón itthon főzni, amiket utálok! A bab, stb. laktatós, de utálom. Alig vártam, hogy elköltözzek otthonról, hogy többet ne kelljen minden nap zöldségeket ennem, olyan dolgokat, amiket nem szerettem, mert minden nap vagy a leves, vagy a főétel volt olyan, amit utáltam, zöldség. Pl. húsleves tökfőzelékkel. Vagy karfiolleves rántott hússal. El sem tudjátok képzelni, hogy milyen 27 évig minden nap úgy kajálni, hogy előre tudom, valami biztosan lesz, amit utálni fogok!
Amúgy meg milyen szülő az, aki figyelmen kívül hagyja, hogy a családtagjai mit szeretnek, és mit nem? Anyám úgy nőtt föl, hogy szegények voltak, és mindent meg kellett ennie, amit az ő anyja főzött, akár szerette, akár nem. Én már más világban nőttem fel, itt nem kellett volna így kajálni, de ezt nevelték bele anyámba, így nevelte a gyerekeit is. Anyám is oka annak a helyzetnek, amiben most vagyok. Attól nem fogom, és senki nem fogja megszeretni a kajákat, mert 2x évig a megevésére kényszerítik!Érdekes, hogy egyre többször látom, hogy a sötét bőrű kisebbség családostól, 4-5 ember rántott húst, sült halat, és hasonló drágább kajákat eszik (nem sült kolbászt, lángost) az Irén csarnokban, most, hónap végén is, csütörtökön is láttam. Hogyan van rá pénzük, pláne 27-én?
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #72243 üzenetére
nem, ez az ut rovid uton a temetobe vezet
en is voltam 120kg, de a napi kaloriabevitelem / etelmennyisegem a kozeleben se volt ennek
-
Rick4
félisten
válasz
vizslakutya #72220 üzenetére
Melyikez, az indexest? Rajtam nem tudtak segíteni, pedig 5-6 jónevű mesternél voltam vele, ez a séma tapasztalatból gyűlt, nálam működött, de azért figyelj arra, hogy volt a dolognak pár apró feltétele....
-
polaroi8d
csendes tag
válasz
vizslakutya #71260 üzenetére
Gringos király lenne csak gyalog azért onnan jóval messzebb van
-
Gergello
addikt
válasz
vizslakutya #70824 üzenetére
Ezek nagyon öreg autók már
, szerintem 2010-nél régebbit semmi esetre se.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #70796 üzenetére
Majdnem elfelejtettem.
Az autós tartóban egy Lumia 535 DS a bumfordi tokjában vízszintesen, függőlegesen, ablakhoz közel, távol, 4 irányból fotózva.
Autó híján a konyhaajtó üvegére cuppantottam. -
Agyasima
őstag
válasz
Benzin-gázos a nyerő, így vakon. De ennyiből kiindulva csak annyit tudok mondani, hogy amelyik a legjobb műszaki állapotban van - mindentől függetlenül.
[lorcsi] Köszi!
Ezek közül mondjuk egyik sem 28-as. A 27-estől nagyon félek. Most is az van és egyszerűen nem lehet már kapni hozzá normális felnit. Ha pedig cserélni kell, akkor pont ott vagyok, ahol a mostani bringámmal - lehetne rá költeni ~30 + munkadíjat, hogy 27-es helyett 28-as kerék legyen rajta.
-
válasz
Attól függ, hogy mennyit és hogy mégy? Rövideket városban vagy hosszan pályán. Ha rövideket, akkor a gázos, ha nem akkor a dízel. Dízelből a citroen, mert az legalább kinéz valahogy
Műszakilag így 500000 km után úgyis mindegy... -
válasz
vizslakutya #70801 üzenetére
A Balázs még a Laptopszalonban dolgozik? Igen
Van ott szerviz-javítás is olyan gépre amit nem ott vásároltak? Igen
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest