- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Sziasztok, használ valaki Inviteles optikai netet a Nagy Körút környékén? Csak nálunk nem működik, vagy másnál sem?
-
Gondwana
addikt
... ha àram van, minden van. De ma meg holnap felénk nem lesz, ahogy 30-àra is kiìrtàk, hogy 8-tòl 16-ig, aztàn tegnap hajnali 2 körül kapcsoltàk csak vissza.
-
Gondwana
addikt
Itt senki màs nem hasznàl Comodo IS-t, vagy azok csak csendben vannak?
-
Gondwana
addikt
(Azt hova szàmoljuk, ha ki se akarod rakni, és màr elviszik?
)
-
Gondwana
addikt
válasz
_Petya_ #80902 üzenetére
(A villamos az nem pöttyös lámpa? Ahhoz azért nagyon tanyasinak kell lenni, hogy valaki azt benézze. Ellenben Szabadkán gyakran magyar rendszámosok, akik nem is számítanak a telezöld intézményére = törmelék. Úgyszintén eltérő, hogy míg Szerbiában jóformán minden kereszteződésben egyértelműen jeölik (tábla/felfestés/mindkettő) az elsőbbségadást, addig Magyarországon ahol csak lehet, jobbkézszabály kizárólag. Gondolom, a színesfémipar tradíciójának maradéka lehet. Még mielőtt: én is magyar rendszámossal mászkálok Szabadkán...)
-
Gondwana
addikt
Ha màr szemüveg SzÉPkàrtyàs megoldàs van valahol Szegeden? (A szerbiai Hoya màr nem gyàrtja azt a szìnezett lencsét, ami nekem kellene, az OKM még igen, de nem olyan jòk a bevonataik, ha meg màr ùgyis magyarorszàgi dupla àrat kell kifizetnem, legalább legyen cafeteriàbòl)
-
Gondwana
addikt
Autòs kérdések: OILròl (pl. Fonògyàrin) mi a közvélekedés, a teszkògazdasàgoshoz, vagy a MOLhoz esnek közelebb minőségben?
Priusban elfér hàtul 3 gyerekülés? -
Gondwana
addikt
válasz
macilaci78 #78996 üzenetére
Az nem ùgy megy, hogy megőrzöd az eredeti szàmlàt, amivel igazolod, hogy nem keletkezett jövedelmed az eladàssal és ekkor leszàllnak ròlad, vagy ez csak papìron van ìgy?
-
Gondwana
addikt
Nem feltétel az útlevél a határátlépéshez, parkolásra figyelj, hogy hol fizetőövezet és hol nem (külföldi rendszámú autókra nem büntit akasztanak, hanem a pókkal vitetik el, csak az első 15 perc ingyenes, de olcsóbb egy napijegy, mint Szeged belvárosában egy óra)
Forintot sokfelé elfogadják, váltják is, viszont a vámmal kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, azt tudom, hogy a jövedéki termékekre és a kereskedelmi mennyiségekre szoktak ugrani.
Mit érdemes venni? Fogalmam sincs, a szabadkaiak Szegedre járnak bevásárolni, a szegediek Szabadkára, biztos van valaki, aki érti a miérteket, én nem. -
Gondwana
addikt
válasz
macilaci78 #78690 üzenetére
A téma topikjában legutóbb itt válaszoltak erre a kérdésre, van néhány webshop is, ahol van alkatrészkimérés, rendszerint (nem mindig) drágábbak. (Egyébként üdv a lejtőn!
)
-
Gondwana
addikt
válasz
_Petya_ #78370 üzenetére
(a linkelt videóban a komerciàlisan hasznàlt short range olvasòt làthattuk, a nagy hatòtàvolsàgùt, ami a telefonod nfc olvasòjàval sem egyezik meg, kb. ùgy képzeld el, mint az àruhàzak kijàrati rfid olvasòit - nem méretben, hanem teljesìtményben. De nem oktatni, csak tàjékoztatni akartam)
-
Gondwana
addikt
válasz
_Petya_ #78367 üzenetére
... ha pedig a bolt bejàratànàl lekéred valaki kàrtyàjàròl a tokent ($50 alatt is van olvasò), amìg ő vàsàrol, te fizetsz az ő tokenjével, amikor a kàrtyàjàval sorrakerül, a soronkövetkező tokennel fizet, a szàmlakivonatig nem is làtszik, hogy 2x hùzta le a kàrtyàjàt az üzletben.
-
Gondwana
addikt
válasz
regvoltrossz #78162 üzenetére
(Szabadkán, a villamosnak szemben, az udvarban rendszerint van készlet, kérdés, hogy az neked mennyire van messze)
-
Gondwana
addikt
Ha van egy tehermentes Bt-m, amire màr semmi szükségem, de nem akarok hònapokat igazolàsokért sorakozni, hogy becsukjam, azzal mit tudok kezdeni?
-
Gondwana
addikt
válasz
SharpSA #76965 üzenetére
... és van ahol a gulyást, vagy a szomszédot...
-
Gondwana
addikt
válasz
vizslakutya #76440 üzenetére
... csak elkezdte megvenni a Digi. Kiszàmolòcska, ki tudja folytatni: DélTàv, ...
-
Gondwana
addikt
Két làb jò, négy làb rossz.
-
-
Gondwana
addikt
Szegeden is szakad most a hò, vagy csak Szabadkàn?
-
Gondwana
addikt
Szintén
trafiskamerás kérdés: Röszke1-nél, az autópálya-átkelőnél lévő OMV előtt, a határtól jövet, ahol le tudsz térni az autópályáról, a portáltáblán fenn van egy kamera. Az vajon az autópályamatrica megnemlétét ellenőrzi, vagy csak a személyiségi jogokat csorbítja? -
Gondwana
addikt
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #73766 üzenetére
Legalàbb globàlis IPv4 cìmet adnak, vagy mint a régi szép időkben itt, Szerbiàban a wifis szolgàltatòk, duplaNAT?
-
Gondwana
addikt
Huhh, elolvastam kb. 1000 hozzàszòlàst 23h òta. Rà kellett jönnöm, hogy a 39°C làzammal én tökjòl vagyok, vannak itt sùlyosabb önsorsrontottak.
-
Gondwana
addikt
Van-e esetleg valaik, akinek van 10/100-as Ethernet HUBja? Tehán nem switch, hanem hub, kicsivel Kádár János utánról megmaradva, amiken volt külön gomb is az uplinkhez az 1-2/3-6 átkeresztezéséhez, ráadásul ha még a táplálása is 12V DC lenne...
(elvileg 3 port elég nekem, szóval akárhányportos megfelel, de azért ne legyen 48portos rackszekrénnyel meg P-II szerverrel)
(anyagiról vagy korrupciós ajándékról biztosan megegyezünk)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest