- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
forten #83383 üzenetére
+odrif NEm hiszem, hogy kivettek. A router azt mondja, hogy a NAT továbbra is be van kapcsolva
Rick4 pontosan
Más: Eladó lomjaim
A gumikért ki mennyit adna? Mármint nem elméletben, hanem akinek tényleg kéne, az mondjon egy árat. Hátha rábólint a gazdája. -
grizlisandor
veterán
válasz
forten #78785 üzenetére
Köszi feljegyeztem.
Kiderül mi lesz, mert ma megy állítólag egy másik vevő megnézni az autót, én csak pénteken vagy jövőhéten tudok menni.(#78786) totya694:
Az nekem nem jó, mert helyileg a kinézett autó Szegeden van, a helyet amit említettem feljebb oda hordták szervizbe, mondom rákérdezek hátha ismeri valaki őket. -
-Tsaba-
tag
válasz
forten #78666 üzenetére
Mi is nemrég (2-3 éve) vettünk használtan szárítógépet (kipróbálni hogy kell e az nekünk). Azóta meg sem tudnánk lenni nélküle.
Igazából nekem csak az volt a lényeg hogy saját víztartályos legyen (+szösztartály), mert van olyan amit lefolyóba kell kötni.
Én a Elektro Plusz Kisáruházban (Pláza mellett) vettem egy németből behozott Whirlpool-t, fél év garanciát is adtak rá. 6kg ruhát bír szárítani, sokféle fokozatban.
Persze ez olcsó (30e volt), és régebbi típusú, de nekünk megfelel egyelőre (bár kicsit hangos). Nyilván máshol is ki lehet fogni jókat... -
Rick4
félisten
válasz
forten #78666 üzenetére
Szerintem az, hogy itt mi mindannyian szegedhez kötődünk, nem tesz minket szárítógép- szakértővé (talán ha számítógép lenne) így szerintem kevés konkrét és leszűrhető tény fog ide bekerülni, tehát elsőre én azt javaslom, a téma topicjában érdemes feltenned a kérdést, előtte itt egy jó összefoglaló:[link], onnan lehet továbbkattintani. Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest