Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
SirRasor #98551 üzenetére
Vagy mondjuk 70 évesen.
csak szeretni kell a vasat.. -
r0by
addikt
Én a Tisza Dent-nél voltam párszor Vécsei Bélánál. Kollégám ajánlotta és nagyon elégedett voltam vele. Igaz nem gyökérkezelésen, de például egy bölcsességfog húzáson fél perc alatt átestem Nála.
-
r0by
addikt
Tudtok helyet, ahol Mi Band 6-hoz lehetne szíjat kapni Szegeden? Muterom most szólt, hogy kellene gyorsan, mert elszakadt. MM, Euronics online-t néztem, de ott nem jártam sikerrel. Aliról 10db-ot adnak 1600 pénzért, de az 2 hét, mire megjön.
-
r0by
addikt
válasz
Ted_Beneky #97040 üzenetére
Konkrét appot én nem ismerek, de ha Samsungod van, akkor az üzemmódok és rutinok menüpontnál fel tudsz venni ilyen jellegű szabályt.
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
válasz
Stylewars_kp #95661 üzenetére
Möbelix, Mömax?
-
r0by
addikt
válasz
Jinxb1rd #94987 üzenetére
Tescoban van most akció. 3-ból a legolcsóbb ingyen.
-
r0by
addikt
válasz
Stylewars_kp #94603 üzenetére
Parapark esetleg?
-
r0by
addikt
válasz
Ted_Beneky #94183 üzenetére
Köszi. Azt az egy méteres koax darabot kipróbálom előtte
-
r0by
addikt
Használ valamelyikőtök beltéri szobaantennát panelban? Kb. csak a forma1-re kellene. Az online élő közvetítés néha élvezhetetlen minőségű.
Első nekifutásra kb. ezt néztem ki, de azért érdekelnének tapasztalatok -
r0by
addikt
Hol szoktatok felrakatni telóra fóliát? Van bevált hely?
Hidrogél lenne az igazi. -
r0by
addikt
válasz
PowerBuldog #93878 üzenetére
De ez még mindig "baráti" ár. Kb. fele annyi mint T..
-
r0by
addikt
válasz
szabzoltan1 #93814 üzenetére
-
r0by
addikt
válasz
szabzoltan1 #93725 üzenetére
-
r0by
addikt
Furás nélkül felrakható tusolótartót keresnék. Csak a zuhanyfejtartó elég lenne. Vákumos vagy ha ragasztós az sem baj. Hol nézzek szét Szegeden, ahol lehet is kapni? Obi és Praktiker páros kilőve.
-
r0by
addikt
Múltkor téma volt az easybox. Ha jól látom, akkor mintha 4 darab élesedett volna Szegeden!
[link] -
r0by
addikt
Köszi a válaszokat a mindenkinek!
Szentest érinteni kell mindenféleképpen, így akkor lehet, hogy a google szerinti legrövidebb út lesz választva. Illetve ahogy majd jelzi a forgalmat, korlátozásokat.
-
r0by
addikt
Valaki ment mostanában Debrecen fele?
Szeged-Szentes-Nyíradony lenne az útvonal. Szentesig egyértelmű az útvonal, de utána vajon melyiket lenne érdemes választani?
[link]
A Szarvas felé vezető utat, azt tudom, hogy egy szakaszon nagyon rossz. Így a másik kettőből kellene választani. És hát nem mindig a rövidebb szokott a jobb is lenni
-
r0by
addikt
válasz
sarkanyolo2 #91629 üzenetére
Faterom ma volt ott. Időpontra ment, azt mondta, hogy minden rendben ment.
-
r0by
addikt
Nincs véletlen valakinek kallódó/eladó spdif képes külső hangkártyája?
-
r0by
addikt
válasz
quailstorm #91276 üzenetére
Aliról/ebayről ha rendelsz? A legközelebbihez még ideérhet.
-
-
r0by
addikt
Úgy néz ki, hogy nemsokára lesz szegeden is Xiaomi shop Árkádiában.
Facebook link -
r0by
addikt
válasz
Ted_Beneky #90461 üzenetére
Majdnem eltaláltad
[link] -
r0by
addikt
BUÉK!
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
válasz
quailstorm #89579 üzenetére
Dorozsmán is ez a szitu volt vasárnap. Szerencsére csak egyszer, és csak egy negyed órányi.
-
r0by
addikt
válasz
ShadowX #88609 üzenetére
Jó, hogy olvasom a hozzászólásod, mert nálam sem megy most a fizetés samsungon. Így megnéztem a playstore hozzászólásait. Elvileg van megoldás rá.
Sajnos egy korábbi verzióban volt egy hiba, amit javítottunk, de aki letöltötte - rövid ideig volt elérhető - annál jelentkezhet a token hiba. Ilyenkor alapesetben egy ki-bejelentkezés (emailcímmel és jelszóval) és újradigitalizálás segít, ill. a kártya törlése és újra elmentése ha a relogin után mégsem javult meg. Elnézést a kellemetlenségért.
Szerk: belépve az app-ba, még üzenet is van róla -
r0by
addikt
A roidmiról dobtok egy árat? Ismerőst lehet, hogy érdekelné
-
r0by
addikt
válasz
ritkaság #86268 üzenetére
Ő már pár méterrel arrébb költözött. Pontosan ide.
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
válasz
vizslakutya #85730 üzenetére
Én tavaly valamikor a műszaki pincében vettem egyet.
Tudnék adni ingyen is, amit régebben ingyen osztogattak kínai rendelések mellé, de az elég hulladék minőség.., meg kellene inkább semmisíteni -
r0by
addikt
Nekem régről rémlik valami olyasmi, hogy terv kellene hozzá, meg frankó szellőzés. Bár a cserénél nem tudom ez mennyire valós követelmény. Mi mikor költöztünk, akkor kellett volna minden ilyen engedély, ablak átalakítás, stb., így inkább maradtunk az indukciósnál (nem mellesleg amúgy is ilyet szerettünk volna).
-
r0by
addikt
válasz
Luighi #82992 üzenetére
Egy rossz melléképület lett lebontva, illetve még a ~10%-a ott van. E helyére lesz egy zártszelvény alapú, trapézlemez borítású építmény, ennek az alját kellene kibetonozni, ami garázsként is lesz használva. Háló az menni fog bele, az aljára még nem döntöttem el, hogy milyen ágyat kapjon.
Az a fólia az mit tud?
Eddig egyedül csinálgattam, de most ez a sok lapátolás meg talicskázás már nagyon nem hiányzik.., úgyhogy szerintem a kapu lesz meghekkelve, hogy beférjen a tüzépes platós autó.fecus: bobcat nem rossz ötlet.., rákeresek, hátha..
-
r0by
addikt
válasz
Luighi #82985 üzenetére
Pontos méret még nem tisztult le, de olyan 4.5m-7m * 15m-16m. De persze lesznek benne dilettációs hézagok majd.
tisn: programozom, billentyűt püfölök, szóval képzelheted..
Amúgy köszi srácok, de most már kezd kicsit körvonalazódni, hogy kemény lehet ez a meló. Így most már azon gondolkodom, hogy a kapuval kellene kezdeni valamit, hogy ne legyen ilyen alacsony, s akkor beférne a teherautó, ami van a közeli tüzépen is. 2.000 Ft egy forduló. Az megérne annyit, hogy ne kelljen sz@rozni..
-
r0by
addikt
A tűzép van 450m-re
100L-es talicskával 1 köbméter legyen 10 forduló és mondjuk 40métert kell tolni fordulónként. Az oda vissza 80 méter séta. 10 köbméterrel mondjuk az csak laza kilométer
mimi82: Utcán nem szívesen hagynék kint 10 köbméter sódert, nehogy másnak is kedve támadjon betonozni
-
r0by
addikt
válasz
macilaci78 #82980 üzenetére
Meggyőztél, lehet, hogy marad akkor a talicskázás..
Úgy is itt a jó idő, a tavalyi bikininek fel kell, hogy jöjjön -
r0by
addikt
Tudtok, ismertek autókölcsönzőt Szegeden, ahol platós autót lehetne bérelni sóder szállításra. Kb. 10 köbméter lenne a cél, viszont az a kitétel, hogy max 212 cm magas legyen, hogy beférjen a kapun.
Valami ilyen jellegű autó lenne a jó: -
r0by
addikt
-
r0by
addikt
válasz
SirRasor #82689 üzenetére
Majd így teszteld a minőségét
-
r0by
addikt
válasz
Ted_Beneky #82087 üzenetére
Én vettem egy ssd-t, mert pont kellett. Kb. annyit értem vele edigitalból, hogy árukereső szerinti legolcsóbb áron vehettem meg ingyenes szállítással. Végülis belefért, nem panaszkodom.
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
válasz
Ted_Beneky #81162 üzenetére
Nálunk kb. 70nm van fűtve télen, és olyan 80-100k között jön ki a fűtésszezon.
-
r0by
addikt
válasz
_Petya_ #80444 üzenetére
Utóbbihoz telefonáltam, nem foglalkoznak sajna ilyennel.
Neten láttam már 300 Ft-ért, csak ott meg 2k a házhozszállítás. Így lehet, hogy a végén marad ez a módszer.Szerk:
Aliexpressen láttam még 1.000 Ft-ért 10db-otEbay-t mondjuk még nem néztem, lehet ott lenne 1 db is..
-
r0by
addikt
Szerintetek ilyen gumiszőnyeg rögzítő kampót toyotába hol tudnék venni Szegeden?
[link] -
r0by
addikt
válasz
kovaccss #79968 üzenetére
Akkor vegyél most egy képcsöves tv-t olcsón és kihúzod vele azt a pár hónapot, amíg gyűjtesz a mostani pénzmag mellé egy keveset, hogy a végén aztán vehess egy jó tv-t.
Amúgy nekem például van egy samusung p2270hd tv-monitorom. Ha jól számolom, akkor idén lesz 8 éves és még mindig semmi baja.
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
Bár kicsit többe kerülnek, mint 1500 Ft, és várni is kell rá, de hátha
-
r0by
addikt
válasz
lorcsi #79393 üzenetére
Szerintem a Kovács Autónak jó áraik vannak, akkumulátor esetén tavaly még azok voltak. Én is ősszel vettem tőlük egy újat.
Weben megrendeletem, elmentem érte és itthon beszereltem. -
r0by
addikt
Eladó msata ssd-je nincs valakinek?
Persze jó áronMinimum 128gb kellene.
-
r0by
addikt
válasz
csoszogi #79269 üzenetére
Én is sűrűn használom 1-5 km-re az autót. 1.8 benzin. 230k km van most benne, 14 éves. Novemberben elvittem motorgenerálra, mert egy kicsit elkezdte csipegetni az olajat. Lett benne gyűrű és mindenféle tömítéscsere, azóta frankó, nem eszi az olajat. A szerelők szerint egyszer hamis olajat adhattak el nekem, ezért a gyűrűk beragadtak és nem tudták jól ellátni a szerepüket, magyarán hogy az olajat visszahúzzák.
Viszont amit mondani akarok az az, hogy a generál során szétkapták a motort, hogy átnézzék. Semmit nem láttak benne, azt mondták teljesen jó állapotban van minden, ez még simán el fog menni 300k km-t. Kopp-kopp-kopp
Úgyhogy szerintem ez inkább motorfüggő lehet -
-
r0by
addikt
válasz
Gondwana #78804 üzenetére
Tényleg.., szokott valaki járni Szegedről Szabadkára piacra?
Már tervezgetem régóta, hogy kimennénk, de nem tudok semmit az ottani körülményekről, hogy mire kell figyelni, miből mennyit lehet behozni, merre érdemes menni, forintot elfogadják-e, mi az amit nem szabad venni, ilyenek.
Gondolom személyi elég a ki és bejutáshoz. -
r0by
addikt
BUÉK!
-
r0by
addikt
válasz
Ted_Beneky #78499 üzenetére
Melyikre gondolsz? A hiperek minden vasárnap nyitva vannak
-
r0by
addikt
válasz
PowerBuldog #78059 üzenetére
Ha 17-ig ideérsz a Hétvezér utcába akkor igen.
-
r0by
addikt
válasz
PowerBuldog #78052 üzenetére
Ilyenem van, ha megfelel.
-
r0by
addikt
Én innen vettem lapraszereltet. 2-3 óra alatt össze lehet dobni, az első elemnél belejön az ember. Aztán vettem hozzá munkalapot és vízzáró profilt. Kivágtam az indukciós főzőlap és a mosogató helyét, felaggattam a felső részt és kész is volt az egész
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest