- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlen valakinék egy felesleges 3D nyomtatóba való termisztor, amit eladna? Sikerült tegnap szerelés közben a hotend-ben lévőt elszakítani. A gép egy ender 3 v2 neo. -
CanibelZ
aktív tag
válasz
macilaci78 #93681 üzenetére
Köszi a tippet, karcsúsítást zakóra vállalna, de végül nem nyúlt hozzá, mert nem nézne ki jól az eredeti szabása miatt. Így egyelőre hagyom, de ha csináltatni akarok újat, akkor benézek majd mindenképp.
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata helyben szabóval? Rám kéne igazítani az öltönyöm (szűkebbre kellene venni). Lehetőleg olyan kellene aki normális időben megcsinálná, 25-én kellene használnom. -
CanibelZ
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Ma beszélek úgy is a közös képviselővel, mondom neki, hogy akkor intézzük a bekötést, másnak is kellene a házban amúgy is, ha jól emlékszem.Más: Van valakinek összehasonlítási alapja a sportuszodát illetve a napfényfürdő sportrészét illetően? El szeretnék járni úszni, munkahelyhez az utóbbi közelebb lenne, de még sose jártam ott, a sportuszodában is már nagyon régen.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
-Tsaba- #89001 üzenetére
Most telekom van, meg vagyok vele elégedve, a jelenlegi 500Mbs-et általában ki is adja. Nemsokára lejár a hűség, kapnék kedvezményesen 1Gbs-es netet (1 év hűséggel), de a digi így is fele annyiba kerülne. Saját routert használnék, szóval azonnal kapcsoltatnám bridge üzemmódba is, szóval kb. tényleg csak annyi lenne, hogy behúzzák, felrakom az ő egységüket a szekrény tetejére és ahhoz hozzá se nyúlnék utána.
Köszi neked meg quailstorm-nak a választ, akkor telefonálok egy kört, kellene valami elérhetőség azokhoz, akik bevezetnék a társasházba a dolgot.
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
A Digivel összességében mennyire vagytok megelégedve mostanában? Visszaolvastam, kicsit vegyes volt ahogy néztem. Mennyire tudja tartani a gigabit körüli sebességet meg mennyi/mennyire stabil a ping? Illetve mennyire igaz, hogy beszereléskor képesek rohadtul gányolni? Hallottam ilyen rémsztorit, nem akarom ezért újrafesteni az étkezőt vagy a lépcsőházat, de az, hogy fele annyi lenne havonta, mint a telekom, azért elég csábítóan hangzik.
-
CanibelZ
aktív tag
Közben kiderült a hiba, nem az akksi volt, hanem van benne egy érzékelő, ami kikapcsolja az egészet, ha meleget érez az akksiból és valamiért folyton zárta magát. Kikötöttük és megy, szóval egyelőre megy, de cserébe most töltő haldoklik. Ez már a második, szóval valami hibás a konstrukcióban... Szóval majd azt kell szereznem, de valami random márkájú is jó lenne, nem kell a sajátja ezek után. Az Elszon kívül lehetséges, hogy találok? Lehet benézek valamikor, de ha tényleg kicsit is bunkók, akkor onnan biztos nem veszek. Elfelejtettem lemérni a csatlakozót, hogy mekkora átmérőjű, de biztos van más hasonló eszköz, ami ilyet használ.
-
CanibelZ
aktív tag
Üdv!
Szakállvágómban szerintem meghalt az akksi, nem vesz fel töltést és kicserélném benne. Tudtok Szegeden boltot, ahol lehetne venni? 14500-as Li-ion, 750 mAh
-
CanibelZ
aktív tag
Üdv Urak!
Lenne valakinek kölcsönbe 1-2 hétre egy működő router? Nem tudom aldönteni, hogy az egyik router haldoklik és azért szakad meg néha a net pár másodpercre, vagy maga a szolgáltatás a baj. Felhívtam a szolgáltatót, de ha nem miattuk van baj, akkor 10k-val akarnak lehúzni, mint "kiszállási díj"... -
CanibelZ
aktív tag
válasz
pulutodurumo #80102 üzenetére
Media-t gondoltam, csak nem akartam ode bemenni, de a másik helyen még nem voltam, pedig minden nap arra megyek el.
Köszi, majd meglesem holnap.
-
CanibelZ
aktív tag
Tudtok adni tippet, hol lehet 3.5 -> 6.35mm jack átalakítót venni? Azt hittem van itthon, de eltűnt...
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
macilaci78 #79849 üzenetére
Nem tudom pontosan mikor van a fordulónap, de több, mint harminc nappal előtte volt vett ki pénzt, akkor meg nem volt levonva plusz összeg, szóval tuti fordulónap után volt. Érdekes, mert én is annál a banknál vagyok ugyanolyan típusú, csak később kötött számlával és nekem nem volt még ilyen problémám.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
macilaci78 #79847 üzenetére
Úgy értettem, hogy mivel utána lett, ezért akkor a nyilatkozat is meglett, ha nem lett volna egyértelmű.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
vizslakutya #79843 üzenetére
Az után lett nyitva a számla, hogy bevezették ezt az ingyenességet. Meg előtte volt olyan pénzfelvétele, amikor nem vontak le. Szóval valamit benéztek rendesen.
-
CanibelZ
aktív tag
Üdv Urak!
Ti hogy tudjátok, hogy van ez az ingyenes pénzfelvétel 150 000 Ft-ig? Bármilyen automatából, csak a bank sajátjából, vagy szerződéstől függ, hogy melyikből lehet? -
CanibelZ
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #79450 üzenetére
Tényleg, volt ilyen néphülyyítés, hogy oxigénnel dúsított víz. Erre nem gondoltam.
Durva mikkel meg lehet vezetni az embereket...
fradi81: Kevesebb energiaigénye van fordított ozmózissal és/vagy ioncserélővel vizet tisztítani, mint desztillációval és jóval tisztább is állítható ezekkel elő.
-
CanibelZ
aktív tag
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
pilóta #79444 üzenetére
Keress rá: ozmózisnyomás. Ha rendes celofánból, nem annak mondott vacakból, egy "lufit", amit cukros vízzel töltesz meg és ezt belerakod desztvízbe, akkor a celofán belsejébe diffundáló víztől kipukkan egy idő után. A vörösvértesttel is ez történik és elég érzékeny ebből a szempontból, szóval nem kell sok idő. Lehet egy nap kevés, nem tudom pontosan. Ásványi anyag tartaléka a szervezetnek meg viszonylag kevés van. Ha egyik helyen pótolni kell, akkor máshonnan veszi el, ahonnan kéne. Keresek majd anyagot ehhez a folyamathoz, de ez mind középiskolás biológia egyébként, szóval tudományos cikket nem nagoyn találsz szerintem hozzá.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
pilóta #79440 üzenetére
Az, hogy szomjan halsz, az valóban kitaláció, de csak desztillált víz ivásában meg lehet halni. Egyszerűen fogalmazva, túlságosan felhígul a vér, túl sok ásványi anyagot szed ki a vese és elsősorban a vörösvértestek majd az egyéb alakos elemek kidurrannak és megfulladsz, mintha CO mérgezést kapnál. De ha eszel hozzá mást elég mennyiségben, akkor valóban mindegy melyiket iszod.
-
CanibelZ
aktív tag
Nagybátyám autószerelő, ő pl elmegy ismerősökkel, ha autót/motort vesznek és megkérik, hogy nézze meg. Volt már nem egy példa, hogy emiatt nem is vették meg, nem hozzáértő személy sok dolgot nem vesz észre. Ha van lehetőséged, akkor kérj meg valakit, ha a közelben találsz, amit ígéretesnek gondolsz.
-
CanibelZ
aktív tag
Szegeden szerintetek hol lenne érdemes iPhone-ban akksit cseréltetni, ahol nem valami szart raknak bele és árban sem egy új telefon ára? Haveromnak a karácsony szellemében szerintem az akksi halt be, azt hiszem iPhone 7.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
maximilian4 #78019 üzenetére
Az Anna-kútnál van egy dohánybolt, szivarból van választék, szóval gondolom cigarettából is lehet találni valami különlegesebbet.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
SirRasor #77852 üzenetére
Ha ésszel használod és előtte, utána fened egy kicsit bőrön, akkor nagyon sokáig bírja (előtte ha elmarad, az nem nagy baj, de utána mindenképp kell). Meg ugye, sokat segít, ha az arcszőröd is jól elő van készítve. Amióta nálam van, nem voltam éleztetni, nem is érzem, hogy kéne még egy darabig.
Ha majd kell, akkor az előbb linkelt fórumon keresek egy szakit, akihez az ottaniak viszik, mert nem egyszerű mutatvány rendesen élezni. Aki az enyémet legutóbb megélezte, ha jól emlékszem 4 különböző követ használt, de sajnos már meghalt az öreg. -
CanibelZ
aktív tag
válasz
Rimuru #75816 üzenetére
Nekem a helyi diákbérlet volna 4000Ft, lehet már nem ennyi, rég nem vettem. Haverom Pesten tanul és ha jól emlékszem 5000Ft körül van a bérlet, amiben kicsit jóval több lehetőség van. Plusz poén, hogy a 15km-es helyközi bérletem meg 1190Ft (90% kedvezménnyel). Érdekes megoldás.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #75062 üzenetére
Nem hiszem, hogy volna köze hozzá, de nelünk Telenor mobilnet van és Domaszék mellet ez is döglődik most.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
vizslakutya #72948 üzenetére
Igen, mert az is hozzá tartozik, hogy az amazon saját raktárában legyen az adott termék. Szerencsére amit néztem, az pont van ingyenes szállítással is.
macilaci78: Köszi az infót. Akkor megrendelem és megpróbálok valamit írni a rendeléshez, biztos lehet itt is.
-
CanibelZ
aktív tag
Van aki már rendelt amazon-ról, amióta van ingyenes szállítás hozzánk? Gondolom ez is rendes futáros házhozszállítás, csak hogy mennyire rugalmasak, hogy melyik napon szállítsák ki, ha ma magrendelek valamit.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
macilaci78 #70956 üzenetére
Nekünk 3 éve a bankett az Osztrák magyar étteremben volt, ott van egy köpésre a Radnótitól. Mi is úgy mentünk oda, hogy a giminél találkoztunk és átsétáltunk.
-
CanibelZ
aktív tag
Akarunk venni egy lakást Szegeden, mely oldalakon érdemes nézelődni?
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
quailstorm #69409 üzenetére
Nem eszünk olyan sok kenyeret, szóval volt, hogy csak 3-4 naponta sütöttünk, legtöbb a szendvicsekre ment el, amit suliban, munkahelyen eszünk. De ha úgy nézzük, a mostani kenyérsütő se hiszem, hogy kevesebbet fogyasztana olyan sokkal. Előnynek mondjuk fel tudom hozni a kenyérsütőnek, hogy lehet időzítőt is beállítani.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
DarkByte #69402 üzenetére
Otthon sütött kenyérre csak ösztönözni tudlak. Mi így csináljuk már egy ideje. Nemrég lett véve egy kenyérsütő, ezzel jó kenyeret lehet sütni, mondjuk nem is az olcsóbb kategóriából lett választva, meg kis idő kellett, amíg kitapasztaltuk. Előtte robotgépben dagasztottuk a tésztát és sütőben sütöttük, na az tényleg jó volt, nem is tudom, hogy miért nem úgy csináljuk már.
-
CanibelZ
aktív tag
Gondolkozik valaki Raspberry Pi 3 vételében? Én akarok egyet, talán majd unokatesóm is és emlékszem, hogy itt volt csoportos beszerzés, talán még a 2-re.
-
CanibelZ
aktív tag
Van valakinek eladó routere? Ki kéne cserélni az egyiket itthon, kicsit haldoklik már a kora miatt. Egy egyszerűbb is jó volna, mert wifin max 3 eszközt kéne kiszolgálnia (1 laptop, 2 telefon),a másik routerre csatlakozik több eszköz, ahhoz meg kábellel van összekötve.
-
CanibelZ
aktív tag
Gondolkozunk csoporttársakkal, hogy albérletbe költöznénk. Hol érdemes szétnézni és milyen tanácsokat tudtok adni ezzel kapcsolatban?
-
CanibelZ
aktív tag
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
lugosi #66332 üzenetére
Az emlékeimből összerakva úgy tűnik, hogy elvileg igen, de ne vedd biztosra, amit írtam. Valamennyire igaz, de teljesen nem valószínű. De azt is hozzá kell tenni, hogy évek alatt lehet csak ennek hatása, főleg, ha sok van felrakva és ezért túl erősen világítanak. Mondanám, hogy egy világítással foglalkozó szakembert kérdezz meg, de volt barátnőm anyját nagyon csúnyán átverte egy, amikor a konyhába rakott kisebb fénycsöveket. Nem tudom, hogy melyik bolt volt, sajnos.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
lugosi #66329 üzenetére
Annyiban lehet, hogy a lednek a lényege, hogy nagyon kis hullámhossztartományon sugároz fényt, a napsugárzás meg nagyon széles tartományú, beleértve az egész látható tartományt is. Ezért lehet szemkárosító hatása, hogyha mindig, mindenhol ugyan olyan minőségű LED van használva. Ezért szokták javasolni, hogy többfajta is legyen a lakásban, akár ugyanabban a szobában is, mondjuk kisebb helyi világításhoz hidegebb fényűt, a teljes szoba bevílágításához pedig melegebb fényűt. (Én ilyenre emlékszem, amikor beszélt az egyik előadó a ledekről kicsit, de javítson ki valaki, ha tévedek.) Ja, és a "túlzott" ugyan olyan fény valami farkasvaksághoz hasonló károsodást okozhat hosszú távon, de ebben aztán tényleg nem vagyok biztos.
-
CanibelZ
aktív tag
Ilyen elosztót hol tudok Szegeden venni? Öcsém nézte a MM-ban, de ott nincs. -
CanibelZ
aktív tag
Mi most értünk haza a moziból. Hát, hát...
Én rohadtul szeretem a star wars-ot, magát az univerzumot, amit létrehoztak vele anno. Én még nem is a filmekkel kezdtem az ismerkedést, hanem játékokkal, utána néztem meg a filmeket. Az első hat közül a talán csak a 3. ami nem tetszett annyira a története miatt, de egyikkel sincs annyira bajom, mindegyikben volt valami, ami megfogott.
De ez az új, nekem nagy csalódás volt. Új dolgot nagyon kellett benne keresnem, hogy tudjak valamit mondani, ezt az előzőekben nem éreztem.Kylo Ren, mint maga a karakter kifejezetten tetszett. Persze, nem olyan, mint az előző részekben, hogy volt a gonosz, és csak rá kellett nézni, és megmondod, hogy az. De így, hogy volt benne ez a "kétség, kettős érzés", hogy jó volt, de átcsábították a sötét oldalra (gondolom megvolt az oka, hogy miért tudták), ez olyan "emberközelibb" hatást keltett bennem, hogy ha megvan az indok, akkor bárki lehetne az ő helyében. Az egy másik kérdés, hogy a színész tényleg nevetséges.
A másik, amin rohadtul kiakadtam, mint színész, az a Fin. Hogy a picsába lehet valaki ilyen bugyuta, tesze-tosza, már majdnem tunya ember olyan katona, akit gyerekkora óta erre nevelnek?!?! Könyörgöm...
A film vége, meg külön vicc szerintem. Ott nézik egymást Luke-kal meddig, és hirtelen, puff vége. WTF?!Mondjuk, bírtam, hogy a csaj fogsorát kellett bámulni minden jelenetben.
Am, csak nekem tűnt fel az "elején", hogy amikor elmennek az Ezeréves sólyommal, akkor csaj odaszól a robotnak, hogy "Fin majd hazavisz.", következő mondata a négernek: "Nem is tudom a neved. Hogy hívnak?"
A 3D-t én meg nem éreztem olyan nagyon jónak. Voltak filmek, amikben tényleg jól lehetett látni. 2 jelenet ugrik be most, ahol láttam rendesen, ebből egyik, amikor Han meg Leia beszélnek, a másik meg mikor az egyik úrhajó orra az "arcomban" volt. De a CGI tényleg jól nézett ki.[ Módosította: pepe091 ]
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
martonx #65837 üzenetére
gamer365.hu-n is szokott kint lenni a fórumban, de onnan gyorsan el szokták vinni. Meg van facebook-on 3DS csoport, ott is szoktak kint lenni. Van most két eladó játékom, ha érdekel.
Egyébként Angliából érdemes újonnan is venni játékot, ha két-három ember összebeszéli a dolgot. Jóval olcsóbban kijön szállítással és magyar postával együtt is. A használtak meg pláne meg tudják érni. -
CanibelZ
aktív tag
Én eddig a nokia-s HERE Maps-et használtam. Maga a program jó nagyon androidon, csak nem a legfrissebb a térkép. Az offline Google Maps pedig tényleg működik, Szegedet letöltöttem próbaképpen és működött szépen.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
lugosi #65148 üzenetére
Nekem ott van diákszámlám. Szerintem elég korrekt áraik vannak. Számládhoz lehet kérni netes vásárláshoz külön kártyát, amit hozzárendelik a számládhoz. Nekem talán évi 900Ft a díja, de megnézem pontosan mennyi, ha érdekel. Havi 200-300Ft az SMS-ek díja, ha kérsz minden dologhoz, egyébként csak a netbank kezeléséhez küldenek. Nekem a többi költség ingyenes a diákszámla miatt, szóval arról nem tudok nyilatkozni. És most újítottak, hogy ATM-eknél is tudsz pénzt berakni számlára, szóval nem kell érte sorban állni. Másik jó dolog, hogy van sok ATM-jük a belvárosban és két fiók is és sokat nem szoktam várni se. Nekem egyelőre teljesen megfelel.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #64838 üzenetére
Ja, bocsi.
A Mars téri végénél van mindjárt. -
CanibelZ
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #64836 üzenetére
Én a Mikszáth utcába szoktam vinni ilyesmi dolgokkal a ruháimat. 2 pár cipőt a héten hoztam el javításból. Szerintem meg tudod várni, nem tart olyan sokáig kicserélni.
-
CanibelZ
aktív tag
Hát, a szakállam én is hajvágóval igazítom, de az arcomon meg nyakamon ritka ahhoz, hogy megnövesszem, a nyakam meg még a hajvágót se bírja alacsonyra rakva.
Szóval, marad ez a módszer. Igazából, egyszer kell belefektetni egy kisebb összeget, és ha nem vagy balf*sz és teszed tönkre a kést vagy a bőrt, akkor csak szappant meg aftershave-et kell venned időnként.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
lugosi #64761 üzenetére
Én innen okulok: [link]
Itt az egyik tagtól veszek egyet használtan egyet 5k-ért. Meg van élezve, szóval, ha nem csinálok semmi hülyeséget fél évig biztos nem kellene kövön élezni, csak a napi bőrözés kéne, ezért is keresek most. Át kell állnom a pengés borotválkozásra, mert az elektromosat az arcom még valahogy elviseli, de a nyakam nagyon ég tőle. A meglepő, hogy egy ideig az eldobhatóval egész jól megvoltam, de már attól is fáj. Kb két hónapja találtam meg apám régi Soluna márkájú pengés borotváját, na azzal, meg persze normális borotvaszappannal, úgy meg tudok borotválkozni, hogy rendesen le is szedem és nem is pirosodik ki tőle a bőröm. A kést múlt héten próbálta, mikor haveromnál voltam és itthon hagytam a borotvámat. -
CanibelZ
aktív tag
Tudtok jó bőrművest? Bőrfenőt akarok venni borotvakéshez. A kálvária elején megkérdeztem ma, ott nincs.
-
-
CanibelZ
aktív tag
Csoporttárssal gondolkodunk, hogy a városban kéne egy albérletbe költözni lassacskán. Régebben láttam, hogy itt írtatok egy facebook-os csoportról, ahol vannak, azt tudnátok linkelni? Meg, hogy érdemes még nézegetni?
Tippeket is szívesen olvasnék, hogy mire érdemes figyelni stb., nehogy később megszívjuk. -
CanibelZ
aktív tag
Tudtok olyan boltot, ahol különböző olajokat (szőlőmag, argán, mandula és illóolajok) lehet venni nem horror áron?
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
FoxiestFox #64037 üzenetére
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
FoxiestFox #64035 üzenetére
Megerősítésként leginkább.
Csak bármelyik jó, vagy emiatt, hogy be- és kimenet egyszerre, valami spécibb kell?
-
CanibelZ
aktív tag
Csoporttársamnak van egy Lenovo G505 laptopja. Hogy tudnánk megoldani, hogy mikrofont és fülhallgatót is rá tudjunk egyszerre kötni? Egy bemenet van a fülhallgatónak és a mikrofonnak is... Gondolom valamilyen jack elosztó kéne.
-
CanibelZ
aktív tag
Volt barátnőm kapott egy telefont (samsung galaxy core LTE), de függetleníteni kéne. Hova érdemes elvinni, ahol értelmes áron csinálják meg?
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Frenky89 #63385 üzenetére
Ha tényleg borbély, akkor meg is borotvál, nem csak hajat nyír.
dying_star: Hát, a sérók nekem sem tetszenek, igazából csak az érdekel, hogy rendes borbély-e, vagyis, hogy szakállat is nyír. Ha igen, akkor egyszer csak azért fogom kipróbálni, hogy hátha valami normálisat ki tud hozni a körszakállamból.
-
CanibelZ
aktív tag
Ti hallottátok, hogy borbélyüzlet nyílik holnap Szegeden?
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
macilaci78 #63243 üzenetére
Sokszor járok, de minden nap menni azzal, meg drágább, mint a helyi tömegközlekedés már. Meg kell a változatosság, gyaloglást meg nem szeressük már.
De még úgy is átgondolom, mert hogy megint egyedül vagyok, kitört belőlem a nagyon gyerek énem. -
CanibelZ
aktív tag
válasz
lugosi #63232 üzenetére
Én se tudok róla sokat, amikor legutóbb deszkáztam, kb 7-8 éves lehettem.
Cruiser vagy mini cruiser a neve (van még a longboard is, de az már kicsit nagy), gondolom a kereke akkora meg olyan anyagból van, hogy jobban bírja a betont, követ, aszfaltot. Decathlonban van most akciósan egy, szerintem azt ma meg is rendelem. (3havi bérlet ára...) -
CanibelZ
aktív tag
válasz
lugosi #63230 üzenetére
Helyi bérletet kicsit drágának tartom, annyit meg nem használnám, hogy megérné. Biciklizni akarnék, de domaszéki vagyok, szóval busszal kell bejönnöm, mert bicikliút nincs kész a bajain és szerintem belátható időn belül nem is lesz. Deszkából meg van direkt városi közlekedésre alkalmas (cruiser/mini cruiser), ami nem annyira érzékeny, ha kicsit rossz a járda.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
macilaci78 #63218 üzenetére
Én is így gondoltam, csak kb 1 éve caoporttársam megállította egy túlbuzgó rendőr, mert rollerezett a sétáló barátnője mellett. Szerencsére be tudta játszani a rendőrnek, hogy nem magyar ezért nem érti mi a helyzet.
-
CanibelZ
aktív tag
Ti tudjátok, hogy most milyen szabályok érvényesek a gördeszkás közlekedésre a kresz-ben? Gondolkoztam, hogy szerzek egyet amivel rohangálok a városban, mert ez a helyi bérlet valami ki*aszott drága már.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #63095 üzenetére
Nem szabad elengedni őket, mert nagyon szapora jószágok. Úgy emlékszem Madagaszkáron meg Közép-Amerikában is van valahol velük gond emiatt.
És azért is szeretném eladni őket, mert kevés pénz, meg én nem akarom kinyírni őket, ha már kikeltek nálam. -
CanibelZ
aktív tag
Vegyetek csigát!
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
FoxiestFox #62923 üzenetére
Domaszéken esik meg eléggé villámlik is.
-
CanibelZ
aktív tag
Az insider-nek a lényege, hogy velük tesztelik az újdonságokat/frissítéseket, amiket be akarnak vezetni, és a visszajelzéseik alapján módosítanak ezen, ha kell. Elvileg, amikor jelentkeztél indiser-nek, akkor ki kellett választani, hogy a "gyors" vagy "lassú" ágba akarsz tartozni. Gyors: mindig a legújabb=rizikósabb, hogy valami miatt tönkremegy a windows, ezért újra kell rakni; lassú: a gyorsak után ők kapják a frissítéseket további tesztelésre, de ezek már módosítva vannak a gyors ágban lévők visszajelzései alapján.
Asszem, most főverzióban ugyan ott van a kettő (de majd megnézem, ha a gépemhez kerülök), de kisebb frissítésekkel tuti előrébb vannak.
Nekem a 8 is tetszett, a csempés részét leszámítva, de a 10 szerintem előrelépés a Microsoft-nál. Habár néhány baromság így is van benne, remélhetőleg idővel kinövik ezeket a hibákat...
Ha van még kérdésed, akkor írj nyugodtan. -
CanibelZ
aktív tag
válasz
lugosi #62519 üzenetére
Mikrohullám folyton ér minket, ez a kozmikus háttérsugárzás. Ez tuti nem káros, asszem valami 2mm a hullámhossza (kb. 150GHz), ha jól rémlik az előadásról. Egyébként meg, kicsit utána kell járni a dolgoknak, mert a mikrohullámok egy elég tág fogalom, hullámhossz/frekvenica tekintetében, biztos van, ami károsabb, mint másik. Pl a mikrohullámú sütő. Ajj, de szeretem hallani, amikor ezzel hülyítik a népet.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Rhino666 #62171 üzenetére
Ha eseti alkalomra kellene, akkor lehet venni rovarűző gyertyát (vagy ha van fáklya, vagy lámpás, akkor olajat). Amiket itthon használunk, azok hatékonyak és nem is büdösek. Volt amelyik az volt, azt elhasználtuk begyújtósnak.
Esti sütögetéshez hangulatos is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest