- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Corpuscle #76200 üzenetére
Egy telefonra telepített gps program jelzi az útépítéseket, valamint a forgalmi adatokat. Here, Waze például ingyenes.
Aratás van, mezőgazdasági gépek miatt torlódhat a forgalom. Ezek jellemzően nem mennek el Orosházától Debrecenig, csak pár km-t kell kibírni 30-cal, ha nincs mód vigéckedni. -
Rawulf
őstag
válasz
Corpuscle #70669 üzenetére
Szerintem az egyém volt a legmókásabb büntetés. Elfelejtettem kitenni a parkolójegyet.
Mondjuk pár autóst én mentettem meg a büntetéstől aznap, amikor már "élesben" kitolták a zónákat. A Lechner-tér egyik sarkán elfelejtették lecserélni a kék zónás táblát sárgára. Pont arra jött két ellenőr és poénból megkérdeztem őket, hogy ez itt milyen zóna. Mondták, hogy sárga. Erre döbbent arccal mondtam, hogy de hát itt kék zónás tábla van. Nem hitték el, úgyhogy együtt ballagtam el velük a sarokra, hogy megmutassam nekik. El is kezdtek telefonálgatni... Mondjuk a szegedi önkormányzatról megvan a véleményem a zóna kitolásról... gyakorlatilag a kék zóna értelmetlen kicsivé zsugorodott...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Corpuscle #70232 üzenetére
A Honvéd téri munkavédelmi bolttal jó tapasztalataim vannak. Ott vettem és ott vizsgáltattam felül a készülékeket.
Semmi faxni, megmondod, mit akarsz vele oldani és az alapján ajánlanak egy technológiát. Ezek életvédelmi berendezések, a minőség egy bizonyos szint felett nem számít, alatta meg nem kerül forgalomba. Szavatossági ideje van, időről időre ellenőriztetni kell. -
-
Rick4
félisten
válasz
Corpuscle #63741 üzenetére
A PCX-nél 863Ft a komplett 20m-es kábel. Szerintem ha 50Ft különbség lenne méterenként, ami ugye ebben a történetben több, mint maga a reális méterár, hiszen dobon a 305 méteres nincs 11k, már el is érte az 1000Ft-ot. Kérdés, tudsz-e ingyen szerezni, mert azért megéri menni 10 percig, de hogy 300Ft-okért nem, az biztos. A hozzád legközelebbi pc boltban, bontóban egészen biztosan meg tudják csinálni, egybegyártottat vehetsz drágábban.
Free sectorban 1500Ft a szerelt 20m-es, máshol meg lesz 1000Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest