- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Aki sima ICS-ről Jelly Bean-re váltott mi a tapasztalata? Valóban sokkal gyorsabb és gördülékenyebb a kezelőfelület? Az új információs sáv a gyakorlatban is jobbnak mutatkozik?
Üdv
-
viktorhmv
senior tag
válasz
Boonen007 #2900 üzenetére
Igazság szerint azért gondoltam egy ilyen tokra mert a telefon alapból csúszós...és már fordult elő h amikor a kicsúsztathatós tokból híváskor előkaptam kis híján elejtettem mert kicsúszott a kezemből. Tehát mindenképpen egy olyan tok kellene ami biztos fogást biztosít és a lehető legjobban védi a telefont, ezért néztem ki ezt.
...esetleg még case-mate sima szilikon tok...
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem egy ilyen tokot: Case-mate Tough. Kicsit borsos az ára ezért szeretném kérni a véleményeteket és tapasztalatitokat a tokkal kapcsolatban. Megéri a plussz költséget?
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Jellybean Custom ROM várható SGS-re? Vmelyik csapat dolgozik már rajta?
Üdv
-
viktorhmv
senior tag
Valaki tudna esetleg kernelt ajánlani Galaxy S Plus-hoz? Illetve egy ICS ROM-ra is szükség lenne...
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Egy Galaxy S Plus-ra szeretnék felrakni custom ICS ROM-ot. Ez a folyamat mitől különbözik attól mintha egy sima galaxy s-re raknék fel custom ICS-t?
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Ha felteszek egy custom kernelt és afölé egy Custom ICS ROM-ot akkor utána visszaállítható a gyári állapot?
Haveromnak szeretném felrakni az ICS-t és a garancia miatt lnne fontos.Előre is thx!
Üdv
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
A sok dícsérő szó hatására felraktam ezt a ROM-ot: aokpM6_GalaxyS_X-TraV3.2
A véleményem röviden: OMFG! WOW!
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
MyICS Galaxy 1.1 ROM van fenn most már nálam Semaphore kernellel. Segítséget kérnék h betűtípust hogyan tudok felrakni?!
Köszönöm!
-
viktorhmv
senior tag
Sikerült feltelepíteni az ICS-t
Már csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok betűtípust változtatni?
-
viktorhmv
senior tag
válasz
tariattila #124 üzenetére
okok
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
SGS-emet szeretném rootolni de se a SuperOneClick-el nem működik (lefagy) sem a UnlockRoot-al nem működik mert "shell root failed" hibaüzenettel kidob. Más megoldás?
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
A leyrtak alapján 3e-s recovery-vel megpróbáltam felrakni az ICS-t de ezt írta ki: E: failed to verify whole-file signature
E: signature verification failed
Mit tudok csinálni?
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Galaxy S-re érdemes IceCreamSandwich-et telepíteni? A rádió és a videófelvétel működik már vele? Stabil?
Ha pozitívak a tapasztalatok akkor tudnátok linkelni egy részletes magyar leírást az ICS ROM telepítésről és egy megbízható ROM-ot?Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest