- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ha valakinek köll egy megkímélt, független Galaxy S zselés cukorral, jelentkezik nálam ptivátba'. Óccsó nattyon.
-
Silenzio
addikt
válasz
Ricardo #16762 üzenetére
Jogos. Szerintem másfél-két éves lehet, apró zsebkopások tarkítják, karc ilyesmi nincs, független, gari értelemszerűen így - sajnos - nincs rá. Próbagarit tudok adni. Ami menő benne, hogy az aksi semmit sem degradálódott az idők folyamán, jelenleg kétszer annyit bír kijelzőhasználattal, mint egy Optimus 2X.
-
Silenzio
addikt
Eladó a Galaxy S-em. Szerintetek egy alap 9000-es, átlagosan jó állapotban lévő készüléket mindennel, kivéve füles mennyiért lehet eladni jelenleg?
-
Silenzio
addikt
Aksit újra kalibráltad? Én még nem (új Helly Bean), de látványosan szar így, tegnap 50%-on volt mikor lefeküdtem, ma 70-en mikor felkeltem. Biztos új Helly Bean funkció, hogy a környezeti levegő elektromosságával tölti magát a teló.
Másfelől meg kell egy hét, mire beeszi magát a rendszer, írják is az első hsz-ben, hogy új romokkal egy ideig jobban merül. Nem tudom miért, de tapasztalat. -
Silenzio
addikt
válasz
Tamás88 #7978 üzenetére
Dehát én nem tettem fel rá a Kernelt. A Devil Kernelnek is vannak ICS-s és JB változatai. Ez a HB az 1.4.2-es Kernelt tartalmazza, legalábbis ő ezt állítja magáról. Minden esetre másodikra után a telepítés közbeni reboot után jó volt. Majdnem 3300 pontot ad Antutuban alapon. És fürgébb is mint az előző. Nem rossz.
-
Silenzio
addikt
Fel akarom tenni a legújabb Helly Beant, az install sikerül, de mégsem megy a rom. Mi lehet a gond? Le kell formázni a meghajtót hozzá, vagy mi?
9. hó 11-ei Helly Bean és 1.4.1 kernel. A bootolásnál végtelen ciklusba kerül.
-
Silenzio
addikt
A régi, 1.1.3-as kernellel sem megy. Gondolom az összeakadó filerendszer miatt elszállt a rom is. Milyen romot tegyek fel az 1.5.2-höz vagy mit csináljak?
-
Silenzio
addikt
Mi a BLN és nem BLN MacKay kernel közt a különbség?
-
Silenzio
addikt
Feltettem a legújabb Devil Kernelt a CM10-es Helly Beanemre. Telepítés után csak a recovery mód fut. Mi lehet a baj? Kihagytam egy lépést? Mi a teendő?
-
Silenzio
addikt
válasz
radicspeter1 #4657 üzenetére
"Alig várom a lövi bérház ebből a romból!!" Mit beszééész?
Vic61: milyen órajelen?
-
Silenzio
addikt
Nálam a Tsunamics 2.5 szar volt ebből a szempontból. Ha valaki hívott, veszettül visított a telefon, és kb. 1 másodperc elteltével mutatta csak a hívásképernyőt. Most a legújabb Pokoli (Poklos) Bab van fent, ezzel pont fordítva van, ahogy kell. Hívásképernyő, majd egy másodperc elteltével visítás.
Valaki írja le nekem, Helly Beanben hol van olyan beállítás, hogy mondjuk FB-t meg a többi szart mennyi időközönként szinkronizálja! Tsunamics-ben megtaláltam, itt nem. A Skype, a Gmail és a Facebook veszettül eszi az aksit, jó ha 18 órát bír a telefon így.
-
Silenzio
addikt
Na jó de én most vettem. A Wave-vel részegen úgy menőztem, hogy az egész kulcscsomóm teljes erőből rányomtam és össze-vissza húztam. Aztán késsel. Meg se kottyant neki (aztán leejtettem és összetörött a rákba).
Ez meg teli van 2-3 mm-es karcokkal. Ezek szerint az előző tulaj erősen gyepálta. -
Silenzio
addikt
3919 pont Antutuban 1400 Mhz.en. Ram 523, CPU integer 931 CPU lebegőpontos 222 2D graphics 278 3D graphics 1162 Database IO 550 SDcard write 88 SDcard read 165. Nem rossz egy egymagostól. Screenshot nincs mert nem tudom, hogy kell JB alatt. Nem rossz ez a Helly Bean.
-
Silenzio
addikt
válasz
lsebestyen #4522 üzenetére
iPhone-nál, elvileg Wave-nél és szerintem itt is működik a lekapargatós módszer. Felfeszíted a gorillát és szépen lehántod róla. Van róla videó zsütübön. Csak arra kell figyelni, hogy a ragasztót mondjuk egy hajszárítóval folyamatosan melegítsd. Ki is akarom próbálni, történetesen van is egy hibátlan kijelzőm ripityára törött gorillával és két vadonatúj üvegem. Wave-re. Persze ez jelen esetben irreleváns, hiszen nem a kijelző tört be.
-
Silenzio
addikt
Biztos Gorilla Glass van az SGS-en? Csak mert picit sem hasonlít a Wave-re, sokkal jobb tapintásra, sokkal pontosabb az észlelése, sokkal műanyagabb érzés is, és azért a finom karcokat gyönyörűen begyűjti. Ráadásul a por is jobban ragad rá, ami a Wave-re nem volt jellemző. Hüpp.
-
Silenzio
addikt
Ez van a pdadb.neten az SGS videochipjéről: "13-stage pipeline, 64/32-bit Multi-layer AHB/AXI bus, ARM TrustZone, ARM NEON SIMD engine, OneDRAM, 400MHz LP-DDR, LP-DDR2, DDR2 interface, PowerVR SGX 540 3D graphics coprocessor, vector floating point coprocessor (VPU), 32-channel DMA, 1080p full HD codec engine, HDMI 1.3 interface "
Eszerint lehetne vele 1080p videókat is rögzíteni?
-
Silenzio
addikt
Beizzítottam egy Antutut, hogy össze tudjam hasonlítani a Helly Beant a Tsunamics 2.5-tel. Utóbbi 3060 pontot ért el benne alap órajelen (szűz volt a rendszer barom háttérfolyamatok nélkül), ez meg 3260-at. Ha a stabilitással kapcsolatban nem is sikerült meggyőzni mindenkit, a teljesítményre igazán nem lehet panasz.
Pláne hogy a szinte új One V 2600 pontot ér el. Nem rossz ez egy két éves telefontól.
-
Silenzio
addikt
Nem értek semmit. Feltettem az új Helly Beant. Se file manager, se Google Play. Ha böngészőből felmegyek playre, és kiválasztok egy appot, azt írja, rövidesen installálva lesz. Aztán nem történik semmi. Sehol sincsenek az új appok. Ez mi?
-
Silenzio
addikt
Helly Beanben működik a hardveres gyorsítás? Mert az X-Bean leírásában a feature-ök közt szerepel.
-
Silenzio
addikt
Használja már valaki az X-beant? Beszámolókat kérek! Na, melyikőtök volt ilyen bevállalós?
Amúgy én feltenném. Azt, hogy romot hogyan kell feltenni, nagyjából értem, szerintem abban nem kell segítség, de az alkalmazásokat, adatokat mivel lehet backupolni? Nomeg az EFS mappát is kéne.
-
Silenzio
addikt
Elolvastam én is közben, hogy mit írnak az XDA-n az X-Beanről. Eddig kb. 8-9 ember próbálta, ebből néhányak szerint a legjobb idáig, páran csak azt mondják, remek munka, egy azt írja, szar, mert nem működik a zenefelismerő widget, meg van egy láma, akinek nem tetszik, hogy a places és a Google Maps nincs benne, és nem érti meg, hogy Playről leszedhető mindegyik.
-
Silenzio
addikt
válasz
lipike008 #3883 üzenetére
Mit jelent, hogy erősen sérült? Amit én vettem három napja (37-ért az összehasonlítás végett), abból két félcentis helyen volt lekopva a krómfestés. Ha csak kopás, cserélni sztem fölösleges, max. le kell fújni, ha meg meg van nyomva vagy törött, ne vedd meg. Vagy alkudd le 30-ra.
-
Silenzio
addikt
Ma frissítettem innen a kernelt, mind a VC-t, mind a CMC-t kipróbáltam. Azóta nem működik a hardveres videodekóder. Ötlet? Tegyem vissza a régit? Vagy jó ez nekem így?
-
Silenzio
addikt
válasz
Tamás88 #3842 üzenetére
Nem mondtam, hogy a Samsung a hibás, más márkájú készülékek tulajdonosai is szívnak vele, holott egy Armv7-es készülék szinte mindent elbír manapság. Csak egy gondolat volt. Úgy tűnik, amit régóta hangoztatok, hogy semmi értelme PC-t fejleszteni, az a mobilokra is igaz lett.
A GTA III valóban szaggat, ami mondjuk a Dark Knight Rising fényében ciki, de az az asztali gépemen is szaggat 3.6 Ghz-en 4 maggal és integrált, de nem feltétlenül gagyi radeonos vezérlővel. Ellentétben pl. a Doom 3-mal ami mérföldekkel fejlettebb.
-
Silenzio
addikt
Fura, hogy egy csomó játékban nincs benne az SGS a támogatottsági listában, amik amúgy megfelelően futnak rajta. Így akarják eladni az újabb készülékeket?
-
Silenzio
addikt
Gondolom a telefon oda telepíti a szoftvert, arra a háttértárra, ahol a .apk file van. Azt hogyan tudom beállítani, hogy a Google Play hová mentsen?
-
Silenzio
addikt
válasz
MPeter87 #3805 üzenetére
Igen, arra gondolt.
Az SGS-re moddolt ICS-ken működik végül a hardveres gyorsítás, vagy ugyanúgy nincsenek még driverek? Tudom, láma a kérdés, de mint írtam, új vagyok. Csak mert tegnap 720p-s videót futtattam, és nem volt alatta hang MX Playerben. Szoftveres módra váltva egyből megjött a hang, de sajnos a látvány és a sebesség is romlott egy picit. Devil Kernel 3.0.36-van Tsunamics 2.5-tel.
Más. Milyen zenelejátszót használtok? Jó ez a Double Twist, amit feltettem, vagy veri a Winamp?
Amúgy miért csak 370 mega memóriával bír a készülék? cca 128 elmegy a videochipre? Nem mondom, öröm volt látni hogy remekül fut a Dead Space meg a Shadow Gun, de az appoknak fontosabb a ram.
-
Silenzio
addikt
válasz
tariattila #3751 üzenetére
Érdemes kipróbálni, egyrészt évekig dolgoztam a tudakozóban, és én az első 5-6, komoly panasztétellel járó baki után csak az utvonalterv.hu-t mertem használni, másrészt volt pár eset, amikor a Google Maps volt a pontosabb. De olyan is volt, hogy üzemorvoshoz kellett mennem, és a google észak felé küldött, holott a rendelő dél felé volt 70 méterre.
-
Silenzio
addikt
Milyen navigációt tudtok ajánlani SGS-re budapesti tömegközlekedésre? Azaz tömegközlekedésre és pontos címmeghatározásra (házszámmal). Kb. taxis agy-pontossággal?
Nem baj, ha fizetős, ha megéri.
-
Silenzio
addikt
Az OS formázta le (Win 7), hibátlanul, működőképesen, mivel arra fejlesztették a filerendszert, ergo ez csak az eredője volt a problémának, amit az Android okozott - és így már nincs is szó semmilyen gőzgépről. Az én kedvencem:
"-Dehát ez egy sonka, uram!
-És meg lehet még javítani?"Szóval amit nem vágtál, az az, hogy az Android saját tudatlansága miatt tökrecseszte az egészet. Ez igazából az én hibám, formázás előtt utána nézhettem volna a kompabilitásnak, de nem tettem.
-
Silenzio
addikt
Devil kernel 3.0.36. Nem azzal volt a baj, hogy nem látja az OS, ha visszaolvasol. Azzal van probléma, hogy nem látta az OS, sérültnek titulálta az SD-t, nekiállt formázni, és azóta nem működik a kártya.
1400 Mhz-en 3700 pontot értem el Antutuban. Ez normálisnak számít, ugye? Alapon 3100 körül volt.
(#3739) ( V ): nem a nevek zavartak össze, hanem hogy nem láttam a menüben formázási lehetőséget a "külső" SD-re. Közvetlenül a kártya (8 gb) mellett jelent meg az SD formázásának lehetősége, de a belső SD-t formázta. Remélem, hogy csak elkerülte valami a figyelmem, mert ez így nagyon kaki.
A PC-k külső drive-ként nem látják. Remélem kártyaolvasóval menni fog.
-
Silenzio
addikt
válasz
CHIPman #3728 üzenetére
Ez logikusnak tűnik. Emiatt gondoltam az ellenkezőjét: "so where is this driver? how does it work? i bought 64gig card, galaxy s3 worked with it fine but when i changed to custom rom now card isnt working.. i need this driver can someone help please?" Egy hsz egy youtube videóhoz.
Havernál megpróbáljuk megcsinálni. Ha nem megy, majd veszek másikat. Ez van.
-
Silenzio
addikt
válasz
CHIPman #3726 üzenetére
Hát a telón át külső drájvként nem látja. Arra gondoltam, lehet hogy csak particionálni kell, de ez egyrészt USB drájvoknál nem így működik, másrészt meg úgy jelenik meg, mint egy üres kártyaolvasó: no media, ezt írja a lemezkezelő. Amúgy meg majd lecsekkolom havernál. Azt olvastam, ez az exFAT működik Androidon, csak a főzött romok hadilábon állnak vele. Kár a 4 gb-os file limit miatt.
-
Silenzio
addikt
Most már végképp nem értek semmit. NTFSex-re nyomtam, mivel a rohadt SGS-en nem találtam meg a formázást. Most azt mondja a telefon hogy sérült az SD. Win nem látja, telefon nem látja. Mi legyen?
-
Silenzio
addikt
A beállításokon belül van egy Tárhely menüpont. Hogy tudom itt formázni az SD kártyát? Van összes hely, USB tár és SD kártya. Ha az SD kártya törlésére kattintok, a belső tárhelyet törli a gép, nem pedig a valódi, fizikai SD kártyát (ergo telepíthetek vissza mindent, a fenébe is). Hogy tudom megmondani az áruháznak, hová töltse és telepítse az appokat?
-
Silenzio
addikt
válasz
GrooveHero #3704 üzenetére
Nem rossz az a Bada2, de az SGS 7 perc alatt telepít fel másfél gigányi anyagot a marketből, a Wave-nek ennyi idő alatt egy 20 megás appot sikerül. Úgy 3-4x gyorsabb az ICS, és bármily meglepő, kevesebb memóriát eszik. Anyaghasználat tekintetében nem éri szó a ház elejét, de az én Wave-em gorilla glass-a nyilvánvalóan a merev készülékház miatt pattant szét, mikor leejtettem. Egy SGS-nél erre kisebb esély lett volna. Nem esett nagyot ugyanis, csak az oldalirányú nyomás szétrepesztette a merev házban ülő üveget.
-
Silenzio
addikt
Megvan, kösz a segítséget, én voltam a buta. Bada után kicsit más a dolog logikája. A hálózatválasztásnál kellett a Telenorra (csak ő Pannonnak hívta) kattintani, és ezen belül megadni az adatokat, nem a külön menüben. Cseles. Még újraindítani sem kellett, a Wave-et anno igen. Nem rossz.
-
Silenzio
addikt
Srácok, még mindig a TsunamICS-szel bajlódom. Mobil adatkapcsolatot szeretnék beállítani, belövöm a beállításokat, megadom a korlátot (tök fölöslegesen), és mire neteznék, nincs net. Visszamegyek a beállításokba, ki van kapcsolva. Ezt 20x eljátszottam, mindig kikapcsolta. Ha rámegyek azon belül az APN beállításaira, közli, hogy az alkalmazás leállt. Szar a rom, vagy mi van?
-
Silenzio
addikt
Sziasztok! Új vagyok Android témában, egy hete próbálgatom csak és csupán tegnap vettem egy SGS-t. TsunamICS van rajta, 2.5-ös. A kérdésem az, hogyan tudnám lecserélni a Nova Launchert? Az UpdateME menüpontból letölthetőek mások is, de hogy állítom be?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest