- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFAkos
aktív tag
válasz
viktorhmv #3130 üzenetére
Én a helly beant probáltam szerintem gyorsabb a rendszer kicsit mint ICS, az info sáv is bejött nekem. Igazábol az egész bejött várok még 1-2 honapot amig fejlődnek aztán megy fel
Tamás88:Szerintem kell minden wipe legalábbis én biztos csinálnék, szóval elveszik mindened, de ezt könnyen kiküszöbölheted Titanium Backuppal pár perces meló..
-
-
-
Aki21
aktív tag
válasz
viktorhmv #2892 üzenetére
hát akkor azért annyira nem is drága mert én itthon (Mo.-n) vettem a gagyibbat 2500ért. Amúgy ami hátránya van még az ilyen "tok"-nak az annyi hogy kicsit jobban melegszik benne a teló. egész pontosan nekem ilyen van [link] de nem használom mert alul elszakadt igy mindig benn marad a tok a zsebembe ha veszem elő a telefont
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
viktorhmv #2004 üzenetére
A Devil CM10-et nyugodtan merem ajánlani. Nagy összehasonlítással nem tudok szolgálni, mert ezen kívül csak a TAJB-ot próbáltam, de a Devil már régóta fent van, és elég jól használható. A többin nagy hátrány, hogy nem használják a /datadata partíciót. Egy próbát mindenképp megér!
Egy kis kiegészíő tudnivaló az összes jelenlegi JB-re: újraindítás után mindig kapcsold be és ki a repülő módot egyszer, hogy beolvassa az APN beállításokat, és legyen mobilnet.
-
( V )
veterán
válasz
viktorhmv #2001 üzenetére
itt nézz szét: XDA Galaxy S I9000 Android Development - az első 10 biztos hogy JB-s téma / Rom / Kernel lesz!
persze még mind alfa / béta fázisban!
hamár úgyis belefogtam:
XDA JB összefoglaló (2012/07/26)
ROM:
Kernel:
-
( V )
veterán
válasz
viktorhmv #151 üzenetére
úgy értem hogy olvasás helyett rögtön gyakorlatban tapogatózol...
de végül is így is meg lehet tanulni úszni(#154) D1L1ZS
sztem maradjunk az "optimalizáció" megfogalmazásnál
amúgy pont hogy nem tömöríti, hanem kicsit meghízlalja a kernelt - ezért van 2megával kevesebb az új devilek / semákban -
D1L1ZS
őstag
válasz
viktorhmv #151 üzenetére
EZT LESD MEG!!!!!
A leírásomban szereplő ROMok és kernelek már "elavultak", de a mechanikája a fontos a dolognak...
-
( V )
veterán
-
XtremLor
őstag
válasz
viktorhmv #117 üzenetére
nem tudom hogy most mi van fent, de ha GB akkor a 2.5 semaphore kernelt leszeded elso hozzaszolast elolvasod...a lenyeg hogy odinban a pdahoz megy a tar file repart nelkul rakd a kernelt, a wipe-olni szoktunk de nem mindenki ...
utana ments efs mappat nehogy elkezdj romolni(root explorer) -
D1L1ZS
őstag
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
viktorhmv #40 üzenetére
Igen, szerintem az ICS Romok már vanak olyan stabilak, mint bármelyik nem gyári Ginger. Telepítési útmutató itt van az első oldalon, de az már eléggé elavult.
Gyorsan írok neked egy útmutatót az AOKP Milestone 6-hoz:
- a zip kiterjesztésű telepítőfájlokat rámásolod a telefonra:
- itt találod őket: ROM, gapps
- lépj recovery modeba, majd nyomj egy factory resetet, egy wipe cache-et és egy wipe dalvik cachet
- ezt követően zip fájlként telepítsd először a ROM-ot
- ha GB-n voltál, akkor valószínüleg elakad a telepítés az elején, és vagy visszalép recoverybe, vagy bootloopot kapsz, de nem kell megijedni --> (ha bootloop volt akksi ki-be és újra indítsd el a recoveryt) indítsd el mégegyszer a ROM telepítését
- másodjára végig fog futni
- utána egyből telepítsd a gappsot
- indítsd újra a telót, jelentkezz be google accountodba és indítsd újra
- kész vagy --> enjoyHa sikerül megszeretni az ICS-t ez által a ROM által, akkor érdemes belevágni kísérletibb verziójú ROM-ok telepítésébe is, amik talán kevésbé stabilak, de gyorsabbak, szebbek stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest