- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silenzio #7957 üzenetére
Helly Beanre Devil kernel? A Helly Bean alapból a devil kernelre épül, tehát nem volt értelme JB romra ICS kernelt feltenni.
A Jellybean kernelt kell feltenned, mert az JB-re való, de a Helly Beanre nincs értelme, mert egy és ugyanazt a kernelt tartalmazza.
De a Jellybean-nál ez ki is van írva:
"It can't be used for Hellybean!"
-
Remus389
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
Silenzio #4523 üzenetére
Ne haragudj. Nem értek veled egyet... 2010 novembere óta megvan nekem a telefon. A mostani keretem kb. 1,5 éve fent van és két ütödés nyomon kivül semmi lepattogzódás nincs rajta. A mostani kijelzöm 1éve van bent és semmi karc nincs rajta pedig volt,hogy pénz mellett volt a szebemben.. Hidd el gorilla glass van rajta.... Mikor szétkaptam és darabikba szedtem ki a kijelzöt üveg ként tört...
A keretcseréröl még annyit,hogy ha arra kerül a sors akkor én biztos kicserélem. Vagyok annyira örült, de aki müszakilak és kézügyességeben nem érzi magát a toppon az ne álljon neki.. -
MK VII
veterán
válasz
Silenzio #4507 üzenetére
Az a jó kis PowerVR SGX 540... Ugye ugye....
1GB rammal megspékelve lenne a tökéletes SGS-be.. De sajnos csak álom marad
Esetleg valami power műszaki zseni nekiállhatna és megpróbálhatná a ram-ot cserélni az alaplapban.... Tudom nem ugy van az... De,ha valaki érezne magában annyit és nekiállna lehet,hogy összejönne... Azt hiszem nagyon sok munkája lenne...
Én biztos kicseréltetném... Mi biznisz lenne neki.. Csak a samunak nem tetszene és lehet skad rakétákkal sorozná meg a házát ahol lakik -
( V )
veterán
válasz
Silenzio #4444 üzenetére
itt olvashatod az installt: [link]
coming from any other rom:
- make sure to have gingerbread bootloaders
- wipe data/factory reset
- flash allinone.zip
- reboot recovery
- flash allinone.zip again
- flash Helly_Bean_AddOn or Helly_Bean inverted AddOn(beszúrtam a linkeket is - amit amúgy úgy találod meg ha a download oldalon vissza mész a mappák között és az Addons-ban van benne)
(#4447) Riuko
ez teljesen jó!
-
GrooveHero
addikt
válasz
Silenzio #3988 üzenetére
Egy kis segítség az EFS mappa mentéshez, idézve ( V ) kolléga üzenetét, ahogy anno azt nekem írta, persze akkor még én sem értettem belőle semmit, de az #1-es hsz után sztem tisztább les za kép. Mindenesetre a szöveg:
"a roothoz meg kell nézni most milyen romon vagy: beállítások / telefonról vagy tárcsázóba * # 1234 # ha ez megvan akkor meg kell hozzá keresni a kernelt pl itt [link] ha az is megvan akkor mehet az Odinba a .tar a PDA-hoz repart nélkül ->teló downloadba (előtte a driverek legyenek felinstallva a download módban is - ehhez egyszerűen rádugod a gépre download módban a telót és hagyod h felinstallálja a win a drivereket) majd dugd rá az usb-re -> odin start (repart ne legyen bepipálva) hagyd lefutni amíg a teló újra nem indul (kb 1-2 perc) utána le lehet húzni (PASS) és kész a root. ha nincs fent a superuser app akkor szedd le marketről és kész.
ha az előző tulaj nem csinálta volna meg ill nincs eredeti EFS mappa akkor = >
EFS mappa mentése: a friss root-tal már tudunk olyan appot használni mint pl a rootexplorer -> ezzel a gyökér könyvtárból mentsd le az EFS mappát legyen a telón is, PC-n is gmaileden is egy .zip belőle sose lehessen tudni."Remélem tudtam segíteni
-
-
MK VII
veterán
válasz
Silenzio #3831 üzenetére
Undorító a Samsung üzletpolitikája...
A Sony Ericsson már lassan a T28-ra visszamenőleg kiadja az ICS-t a Samsung meg úgy gondolja vedd meg a geci drága modelleket,ha ICS-t akarsz.. Kész röhej...
Bár még lehet így is jobban megéri neki,hogy talán elpártolnak ez miatt tőle egyesek. -
logarithm
őstag
válasz
Silenzio #3822 üzenetére
Idézet az első hozzászólásból:
"említett /efs mappa lementése (szükséges, amennyiben a frissítés után az IMEI átíródna, elveszne). Ezt igazából egyszer kell elvégezni, lehetőleg akkor amikor a "szűz / gyári" állapothoz hozzányúlunk és lehetőleg több, biztos helyre mentsük el, hogyha visszaállítása szükséges biztos meglegyen!"
ui.: olvasd el az egyes hszt, ha még nem tetted volna.
-
MPeter87
őstag
válasz
Silenzio #3807 üzenetére
A HW gyorsításhoz nem tudok hozzászólni, bár asszem működik, viszont a kernelt szerintem érdemes lenne lecserélni innen valamelyikre.
A VC verzió voodoo color, a CMC cyanogenmod color.
A .zip végűeket csak CWM-ben kell telepíteni.Zenéhez ÉN Poweramp lejátszót használok, ez vált be eddig a legjobban. A Winamp sem rossz, de korábban volt néhány hülyesége, bár azóta lehet javították már.
-
Tonyk
veterán
válasz
Silenzio #3738 üzenetére
"Nem azzal volt a baj, hogy nem látja az OS, ha visszaolvasol. Azzal van probléma, hogy nem látta az OS"
Értem én, nem az a baj, hogy nem látja, hanem hogy nem látja.
vs. Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja?
Az OS-ed hogyan látná/kezelné helyesen, ha már az eszközt kezelő op.rendszer (android) nem tud vele mit kezdeni vagy rosszul kezeli?
-
Tonyk
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
Silenzio #3697 üzenetére
Ugyan. Hisz nem is segítettem..
Örülök,hogy sikerült. Nekem is volt Wave-em szerettem is csak hát ugye nem annyira támogatott rendszer a Bada mint az Android. Amúgy én is telenoros vagyok.
Furcsa is volt,hogy nincs apn beállításod Cuna alatt...
Na sok sikert a romhoz... -
MK VII
veterán
válasz
Silenzio #3693 üzenetére
A romnak semmi baja... Én sokáig Cuna 2.5-öt használtam. Nálam az apn-t sem kellett álltani. Ahogy feltettem a romot alapból beállította a szolgáltatóhoz az apn-t.
Kernel milyen van fent? Lehet,hogy le kéne cserélni a legfrissebbre...
Nekem GB jw8-nál csinál olyat amikor feltettem a romot,hogy be kellett állítani az apn-t,de beállítás után tökéletes.Nem tudom mi lehet nálad a ludas,de szerintem ahogy feljön valaki nálam okosabb pl (V) fórumtárs, neki lehet,hogy lesz valami ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest