- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
( V )
veterán
válasz
Maffia91 #14428 üzenetére
ugyan az a telepítési menet mint a CM9 esetén (lásd 1-es HSZ), csak természetesen a CM10-hez a hozzá való gapps kell (10.0.x -es). kernel meg pl. Semaphore 2.6.6 pl tökéletesen megteszi!
(ui most nézem hogy van ám belőle friss nightly is: cm-10-20121225-NIGHTLY-galaxysmtd.zip )
-
GrooveHero
addikt
válasz
Maffia91 #5383 üzenetére
A nightlyk elvileg egyre jobbak lesznek, ahogy jönnek ki az újak, 19-ei a legfrisebb nightly. A Stable meg 10-ei, ha gondolod felrakhatod azt, nem tudom mennyivel újabb a 19-ei, mármint mennyi változást tartalmaz, de azt itt meg tudod nézni.
ez pölö a 19-ei changelog
Mindenesetre anno sokan használtunk itt CM9 stable-t, és nem rémlik, hogy olyan rengetegen panaszkodtak volna, hogy nem jó. Nekem is ment minden hiba nélkül pár napig
-
Yany
addikt
válasz
Maffia91 #5340 üzenetére
Ezt a visszapakolgatást nem teljesen vágom. Én mikor feltettem egy új romot, rákérdezett, hogy visszarakja-e a korábban telepített szoftvereket. (gondolom gugli felhőben megjegyzi, hogy miket telepítettél). Bevallom, hogy nem emlékszem, hogy a Tsuna 2.3 is rákérdezett-e, vagy csak a JW6-os, amikor azt próbáltam, de minden esetre emlékszem, hogy backup szoftver nélkül is volt rá megoldás.
-
-
GrooveHero
addikt
válasz
Maffia91 #5209 üzenetére
Ha tré-mobilos vagy, és domino-s akkor nincs gond. Meg akkor sem, ha előfizus vagy, és lejárt a hűségidő. Amennyiben még nem járt le, mindenképp kell a régi IMEI, mert a T-mobilnak van 3 listája, egy fehér, egy szüke, meg egy fekete. A fekete gondolomegyértelmű, ahogy a fehér is. A szürke meg a kettő között van
A lényeg, hogy ha már lejárt a hűségidő, akkor már nem figyelik. De vannak kapcsolataim, szóval minden megoldható
Vic61 itt is van egy, bár azt írják, hogy ez hivatalos CM10. Mondjuk sztem nem az. Erre gondoltál?
sztanozs nem erre gondoltam. Semmi mókolás. Csak szimplán van Trés ismerősöm, aki meg tudja mondani, hogy az adott IEMI szám melyik listán szerepel.
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
válasz
Maffia91 #5190 üzenetére
Mert nem CM10-et használsz, és megbosszulja magát a rendszer
Komolyra fordítva a szót, az talán még nem is a stable verzió? Mert már van belőle az is.
Ha ICS-t szeretnél, akkor keresd ki innen a CM9 stable verziót.egyszerű dolgod lesz, felül CM10 van, alatta meg a CM9, és amihez nincs NIGHTLY odaírva, az a stable. Nehéz lesz eltéveszteni, mert csak ez az 1 van.
Ha meg JB (Jelly Bean) -t szeretnél, akkor meg CM10 mai, vagy a 22-ei kiadás.
Visszatérve sajnos nem tudom, hogy miért fagyhat/restartol. Nekem CM9 stable volt először
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest