Új hozzászólás Aktív témák
-
Xever
csendes tag
Hozzám hasonló amatőröknek mondanám, hogy ha SKtools-al kísérletezik állítsa át a Témát valamire ami nem fekete mert különben semmit sem fog látni...
Más. SPB widgetekhez tudna valaki linket ajánlani? Mert eddig ezen sem találtam Resco Today jellegű widgetet. Olyat amin rajta van a felhasznált/zsabad memória, tárhelyek szépen grafikusan, monjuk egy százalékos grafikával és kiírt értékkel.
Próbálta valaki az mskip féle elegance-t? Én feltettem és úgy lehat tőle a gép, hogy háttér helyett egy fekete kép olt rajta szép piros ERROR felírat.
-
Xever
csendes tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan veszem rá SPB Mobile Shell-t és a S2U2-t, hogy ne main memory-ba települjön?
Ha rákérdez és csak én tenyereltem rá rosszkor akkor bocs.Amúgy nálatok main memoryban mennyi szabad hely maradt?
-
Xever
csendes tag
Üdv!
Valaki írta korábban, hogy rendszeresen megjelenik nála egy üzenet, hogy updateljen de nem tud csatlakozni. Erre született megoldás közeben? Nemrég nálam is elkezdte.
Hmmm. Közben próbáltam letölteni új widgeteket is a MoreWidgets-el és mindenáron GPRS-en keresztül próbált csatlakozni. Pedig rá van dugva USB-n gépre és az Opera megy is tökéletesen. Tudna valaki segíteni, hogy hol állítom be neki, hogy ne azt használja?
Network Mangementben nem találtam USB-s vagy akár wifi-s lehetőséget. -
Xever
csendes tag
válasz
runner 125 #2360 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy O2-vel előrébb leszel. Én mkv-vel jártam ugyanígy. CorePlayer hangot simán vitte de a kép nagyon csúnyán szaggatott.
-
Xever
csendes tag
válasz
babosmiki #2310 üzenetére
Nekem speciel SPB Mobile Shell nem igazán jött be. Pár napig nyomkodtam, de nem fogott meg, ráadásul mivel elég keveset vagyok újabban wifi közelben, 3g meg nincs így a netes (weather meg hasonló) appok inkább idegesítenek mint vonzanak.
Én mezei Today-t használok Resco, PocketMusic Pluginnel és Panoramic Launchpaddal. Ugyan nem olyan csili-vili így, hogy nem lehet húzogatni az asztalt, de gyors és praktikus.Amúgy én win 6.5-ben csalódtam. Mivel a fenti progikat használom lépten-nyomon a windowsos felületek bukkannak elő, amik nem igazán tapibarátok. Reméltem, hogy 6.5 ezen majd javít valamit de azon kívül, hogy lesimítottak egy-két élt semmi sem változott. A MainMenu lassabban jön be mint korábban és nem igazán érzem azt az általános gyorsulást sem amiről másik beszélnek. Egyetlen tényleges pozitívumként azt tudnám kiemelni, hogy a ROM frissítés után lett 2új játékom
-
Xever
csendes tag
Üdv!
Elszántam magam a ROM frissítésre, de még sosem csináltam ilyet így lenne egy-két kérdésem.
Találtam egy oldalt ami elég egyszerűen leírja mit is kell csinálni (itt). Van különbség a Singapuri és másfajta ROM-ok között? Egyáltalán van másfajta elérhető rom? Ha igen, hol és van azoknak valamilyen telepítési feltétele? Mert az oldal szerint ez a rom csak a Singapurból származó telókra megy fel (nekem mint kiderült ilyen van).
És úgy általában nagyon hálás lennék ha beszélhetnék egy kicsit msn-en vagy valamilyen közvetlenebb platformon egy hozzáértővel mielőtt tönkrevágom a telefonomA válaszokat/segítséget előre is köszönöm
Xever
-
Xever
csendes tag
Üdv!
Hát azért ez az Excel és Word messze nem olyan mintha laptopon használná az ember. Erősen le van butítva a funkcionalitása, a grafikája rém gagyi és azért ez a kijelző néha még ahhoz is kicsi, hogy az ember a legszükségesebb file-okat átfussa rajta. Persze több mint a semmi, de azért nem hagyatkoznék rá.
-
Xever
csendes tag
válasz
Gaabbaa #1867 üzenetére
Megtaláltam ezt is végül, de nekem Resco-s jobban bejött. Egyrészt ott nem érnek össze a betűk, nehezebb mellényomni és kényelmesebb is, mert az ékezetes betűk nem foglalják a helyet, hanem csak egy gomb lenyomására villannak fel.
SPB Mobile Suit-hoz lehet plusz widgeteket szerzeni? Ami alapból benne van az elég kevés. Nekem nagyon bejött a Resco féle Today plugin. Mindenféle memória-állapotjelzések rajta vannak, explorer, registry editor, lomtár... van SPB-hez hasonló? Vagy ti milyen shell-t/skin-t/todayplugin-t használtok?
-
Xever
csendes tag
Tegnap végre volt kicsit több időm játszani a telóval és kipróbáltam ezt-azt. Pl felpakoltam Resco-tól szinte mindent amit találtam és az lett a vége, hogy kikapcsoltam a WidgetPlus-t. Nem annyira csili-vili, és amennyire látom a Call Log sem működik így rendesen, de végre érdemi információkat látok a Today screenen. A Backup progija elképesztő jónak tűnik és úgy tűnik (bár ezt még nem sikerült kipróbálni), hogy lehet feltenni vele magyar nyelvű billzetet is. Lecseréltem Launchpad-ra a Start Menü-t és kezd emberien kinézni a teló
Legközelebb szerintem SPB 3.5 jön sorra. Aztán maximum megnézzük hogyan állít helyre a Resco Backup
-
Xever
csendes tag
válasz
rumos14 #1815 üzenetére
Igazság szerint egy Skype-on kívül semmit sem tettem rá, szóval nem nagyon tudok másra gondolni, minthogy az csinált vele valamit. De ha rájössz mi okozta az engem is érdekelne, ne fussak belel legközelebb.
Közben felraktam Fringet de nekem nagyon nem jött be. A hangminősége gyalázatos volt, torzított és halk volt. Én csináltam valamit rosszul? Nimbuzz sokkal szebb hangot produkált. Az egyetlen hátránya amit találtam az az, hogy nem tud csatlakozni netre ha rá van dugva laptopra csak ha a teló wifijét használom. Ja és konferenciabeszélgetésbe egyikkel sem sikerült becsatlakoznom sem, nemhogy kezdeményezni. De még nem adtam fel
-
Xever
csendes tag
válasz
Schumacher! #1794 üzenetére
Teljesen alap a telón minden. Egy budget progit tettem fel pluszban és egy Skype-al próbálkoztam de mivel mindig kifagyott azt leszedtem.
A probléma annyi, hogy IE tökéltesen működik, de valamiért semmi más nem fér hozzá a nethez. Igazság szerint azért nem értem a helyzetet mert mielőtt elküldtem volna szervízbe minden ment... Azt mondták teljes belsőt cserélték azért már arra gondolok hátha nem az a szoftveres cucc van benne ami előtte volt. Windows verziónál ezt írja CE OS 5.2.21006 (Build 21006.1.5.74) Nem tudom ez számít-e.Köszi, hogy segíteni próbálsz.
-
Xever
csendes tag
Üdv!
Korábban írtam, hogy bár a telón kiválóan működött minden telefonálni pont nem lehetett vele
Valamivel több mint két hét után visszahozta a futár szervizből azzal az üzenettel, hogy ott sem tudtak vele mit csinálni így teljesen új belsőt kapott. Ujjé gondoltam én, most van egy még újabb telóm :p Csakhogy azóta a net vacakol. IE-n kívül az ég adta egy világon semmi sem fér hozzá. Wifi van, IE-n minden tökéletes de se a gyári Opera se a gyári msn nem ér el semmit. Az általam feltelepített skypról már nem is beszélve.
Neten több helyen is belebotlottam a problémába de semmi olyat nem találtam ami segített volna. Van valami elképzelésetek mi okozhatja ezt?
Xever
-
Xever
csendes tag
Jó kis telefon ez. Éppen tagnap láttam, hogy a Nokia N97-es telója egy éves hűségnyilatkozattal 140k, gsm boltban 180k körül adják. Ehhez képest Omnia II gondolkodás nélkül megéri a 120-at. Mivel iPhone-t meg elvből nem veszek nem is nagyon maradna más alternatíva
-
Xever
csendes tag
Na, hogy valami rosszat is mondjunk végre a telefonról. Úgy tűnik hibás a telóm, mert bár minden más jónak tűnik nem nagyon lehet vele telefonálni. Nem talál hálózatot, eldobja a hálózatot, fedett helyen semmit sem talál és a torony tövéből is csak harmadik nekifutásra jutott el odáig, hogy kicsengjen.
Mondjuk a cég korrekt volt. Tényleg próbáltak segíteni, ők hívtak fel, hogy inkább telefonon intézzük mert gyorsabb mint az e-mail és mikor minden csődöt mondott küldtek érte egy futárt. Nagy piros pont a gsmline-nak. -
Xever
csendes tag
Nekem nagyon gyenge a vételem. Olyan helyeken ahol másik telóm térereje majdnem maxos ezzel már nem tudok telefonálni sem. Nagyon gáz.
Másnak is van ilyen problémája? -
Xever
csendes tag
Én speciel nem olvastam el a hivatalos tesztet. Minek? Itt van a kezemben a teló. Sok újat úgysem mondhatnak.
-
Xever
csendes tag
Üdv!
Én is befektettem egy ilyen szépségbe
Szerintem a GSMLine-os 130-as árat simán megérte.
Viszont sosem volt korábban okostelefonom (az elmúlt 5 évet egy E310-essel húztam ki) és nem igazán tudom honnan szerezhetek rá progikat vagy egyáltalán milyen épkézláb progik készültek rá. Amiket eddig lehúztam azok nem nagyon akartak működni. A java-s progik a bal felső sarokban futottak, volt amitől szétesett a felbontás, volt amitől csak simán meghalt az egész
Szóval szeretnék linkeket és jótanácsokat kérni a tapasztaltabbaktól
Előre is köszi. -
Xever
csendes tag
Nekem ez a kedvenc videóm eddig. Jó lett a zoom.
-
Xever
csendes tag
Találtam videót a telóról. Háááát, szerintem a WM inkább kárára vált mint előnyére (már ami a kezelhetőséget illeti). Ráadásul a videóban azt mondják csak 5 MP-es kamerája lesz nem 8.
-
Xever
csendes tag
Nem értem én a Samsung üzletpolitikáját...
Ez kb ugyanaz mint az i8910 csak jobb kijelzővel, nagyobb beépített memóriával és windowssal(na jó speciel ez hátrány). Ha már egyszer saját modelljüknek csinálnak versenytársat miért nem vártak még néhány hónapot, hogy legalább eladjanak belőle néhányat? Vagy miért nem mindjárt ezzel rukkoltak elő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest