- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skorpiooo
csendes tag
HELP!
Sziasztok!
Segítsen aki tud légyszi!
Eltűnnek folyamatosan az újonnan beállított e-mail fiókjaim, egyszerűen nem látja őket...
Ráadásul az a gáz, hogy, ha újra meg akarom csinálni a fiókot -azonos névvel- akkor azt írja, ki, hogy "ilyen nevű fiókom már van". Viszont látni nem látom a már -elvileg- meglevő fiókot az Üzenetkezelő beállításaiban sem, csak az "új fiók létrehozását".
Van olyan fiók, amit már harmadszor csináltam meg.
Mi a fene ez??? -
Skorpiooo
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés.
Biztos volt már róla szó, de nem találom a sok hsz között.
Szóval, hogy ha kilövöm a telefon funkciót és csak a wifi-t kapcsolom be, akkor elvileg elkerülhetném, hogy 3G-n netezzen az Opera (T-s a készülék), igenám de olyankor nem enged fel a netre, gondolom a 3G-t hiányolja.
Hol tudom beállítani, hogy wifi-n is fusson a net?Előre is köszi a válaszokat!
Üdv! -
Skorpiooo
csendes tag
válasz
Napfénysüti #2978 üzenetére
Köszi a gyors választ, már csak az érdekel, hogy laptopon tudom-e használni modemként azaz a 3G-s netemet át tudom-e tolni a laptopomra róla?
-
Skorpiooo
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy ilyen kis aranyost, de lenne pár kérdésem.
Nem volt WinMobilom, így elnézést ha alapvető dolgokat kérdezek.- Működik-e modemként, ha laptopra kötöm?
- Ébreszt-e kikapcsolt állapotból is?
- Mennyire gáz a szövegbevitel? (sokat használom sms-re és naptárbejegyzésekre a telókat)Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest