Új hozzászólás Aktív témák
-
Helios
tag
válasz
dorka16 #3050 üzenetére
- Hard reset - (PFC-ről másolva)
A beépített software-es TÖRLI A MY STORAGE TARTALMÁT a H3 romokig!
Telefon kikapcsolva (a letevő gomb hosszú lenyomásával)
Majd: hangerő fel gomb + lock gomb + felvevő és letevő gomb folyamatos nyomása (tehát egyszerre mind a négy gomb) amíg meg nem jelenik a formázásra vonatkozó üzenet. Ezt a felvevő gombbal kell jóváhagyni vagy a letevő gombbal elutasítani.
(Vagy szoftveresen: Settings > Memory Settings >Clear Memory> Clear Memory )
(Vagy szoftveresen 2: Settings > General Settings > Language Change )
vagy - kóddal: *2767*3855# TÖRLI A MY STORAGE TARTALMÁT a H3 romokig!Nekem független van. Ma csináltam ezzel: Settings > Memory Settings >Clear Memory> Clear Memory.
Törölte a MY STORAGE tartalmát, de gyári állapotra állt vissza. (Nemtom milyen a ROM, de nem is tudom, h hogyan kell megnézni)
Persze, ha kerestél volna, akkor megtaláltad volna Te is a 1550-et.
-
Peti N95
aktív tag
válasz
dorka16 #3050 üzenetére
A Hard reset a telepített programokat minden esetben törli!
Vagy újratelepítesz mindent, vagy megnézed mi indul el azok közül, amiket hr előtt a My Storage\Program Files-ba telepítettél, azokról elég linket másolni a Windows\StartMenu\programs-ba, de ezek nem jelennek majd meg a Remove programs listájában. Viszont nem is foglalnak semmi storage memóriát, amit a telepítéskor viszont megtesznek akkor is, ha a my storage-ra telepíted őket. -
Peti N95
aktív tag
válasz
dorka16 #3050 üzenetére
Szia!
Csináld gombokkal, manuálisan, akkor biztosan nem törlődik a my storage tartalma.
"Telefon kikapcsolva (a letevő gomb hosszú lenyomásával)
Majd: hangerő fel gomb + lock gomb + felvevő és letevő gomb folyamatos nyomása (tehát egyszerre mind a négy gomb) amig meg nem jelenik a formázásra vonatkozó üzenet. Ezt a felvevő gombbal kell jóváhagyni vagy a letevő gombbal elutasítani." -
babosmiki
addikt
válasz
dorka16 #2776 üzenetére
A bal sávot a bal oldalon lévő kis nyilacskára kattintva,
vagy egy semleges helyre kattintva tudod elővarázsolni.A programok lezárásával nem érdemes kínlódni, állítsd be ezt automatára:
menü, beállítások, általános, gomb, x gomb, itt jelöld be az engedélyezést.Opera:
Jobb alsó ikon, beállítások, megjelenés.
Itt ha a mobil nézet nincs kijelölve, akkor elfordítva úgy mutatja majd az oldalakat mint a pc-n.A My storage-t elvileg nem kell formázni nézd meg az intézőben,
hogy mik vannak pontosan rajta. -
korpicschess
veterán
válasz
dorka16 #2776 üzenetére
Bocsi, hogy itt belekontárkodok a fórumba
Ha a today képernyőn levő widgetes menüt tüntetted el akkor a settings/personal/today-en belül az items-nél tudod kiválasztani, hogy mi legyen a today képernyőn.
Operát szerintem tedd fel a legújabb 10bétát, szerintem nagyon jó! Azon belül be tudod állítani, hogy kattintásra mekkorára nagyítson, alapjáraton pedig 100%-os nagyítással hozza le (mintha asztalin néznéd).
A programoknál érdemes beállítani, hogy "X" gombra azonnal bezárja őket, ezt a task managerben tudod megtenni. Viszont csak akkor működik, ha tényleg az x-el lépsz ki és nem tálcára teszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest