- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyesidr
tag
válasz
GALARDO #8602 üzenetére
El kellene döntened, hogy miért is írtad ezt ide nekünk !!! Most vagy dicsekszel, vagy panaszkodsz ? A legtöbbünknek nem megy ilyen jól a szekér itt a fórumon, mi nagyon jól elvagyunk az ócska, olcsó és használhatatlan, porfogónak a polcon tartott O2-vel. Talán jobb lett volna, ha most sem néztél volna ide be a fórumra !
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
GALARDO #5117 üzenetére
HTC Hero nálam is játszott meg még az Acer S200 is az O2 mellett. Liquid akkor még pont nem volt pedig vártam. De végülis Androidba még nem mertem belevágni mert voltak hiányosságai. Azóta sok dolgot javítottak. A Legendtől nem vagyok hanyattesve a Nexus1-t meg brutálisan túlárazottnak tartom még. Mellesleg ez a Legend teszt itt a Mobilarenán nekem kissé csalódás. Úgy áradoznak a HTC-ről mintha az lenne az isten gyártó... Bezzeg mikor még a Kaiseresek anno írtak nekik a video driver ügyben magasrólszartak a felhasználókra. Ahogy halloöm az volt a filozófia hogy majd a következő készüléknél javítva lesz és vedd meg azt. Hát köszönöm de ez nekem annyira nem szimpatikus hozzáállás. HTC-nek WM-nél is nagy mákja hogy az XDA developers lelkes csapata...
Jó gépeket gyárt a HTC tényleg van amit simán elfogadnék(HD2 csak ne lenne olyan drága), de közel se ők az atyaúristenek.
Persze ez csak személyes vélemény, no offense -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
GALARDO #5115 üzenetére
Egyre több embertől hallom aki WM-ről váltott Androidra hogy mennyire jó és nem is hiányzik neki a WM. Ki kéne próbálni. Persze nálam a csere nem most lesz mert nem fél évre veszek telefont soha se.
Minden esetre ígéretes rendszer de még decemberben nem mertem bevállalni. -
viewdetails
addikt
válasz
GALARDO #3248 üzenetére
Ha TouchWiz-et használod (gyári felület), akkor húzd ki minden lapon a képkezelő widgetet (lila virág) a bal oldalról, és annak tartalmát végigpörgetve választhatsz háttérteret. Ha beállítottad a pipával, tedd vissza a widgetek közé, és lapozz át a következő képernyőre, ott ezt így meg tudod ismételni.
Apropó, widgetek. Hányan használják a TW-t, és van valaki aki elkezdett alá saját widgetet gyártani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest