- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovalala
csendes tag
-
animoo
senior tag
válasz
Gaabbaa #3670 üzenetére
Viszont! Valakik készítettek ebből egy másik ilyen témát. Nagyjából úgy néz ki, és sztem nem is szivárog annyira, mint a másik. Meg kevesebb cucc jár vele.
Ezt is ki lehetne próbálni.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5455081#post5455081Nekem fenn van. Itt mindent nektek kell beállítani, nem úgy, mint a mobilesense-nél.
-
fairi
őstag
válasz
Gaabbaa #2876 üzenetére
na tied is érdekes bug volt..
nálam is vhol messenger körül kezdődött,de wifi "nem kapcsol be" elég terjengős bug,modacon 3 külön topicja van!!!!
Mindenki mást okol....wifin a hardreset se segített,vissza-vissza jön, most jó és nem merem újraindítani,mivel könnyen előhozná és úgy maradna..
-
zack
nagyúr
válasz
Gaabbaa #2504 üzenetére
Elvileg ott...a kijelző és világítás beállításainál a "Ma képernyő elemei" opció alatt kapcsoltam ki.
Vettem tegnap ideiglenesen egy 690ft univezális méretre vágható fóliát...mit szoptam vele, félelmetes. A vége az lett hogy elszabtam, és ma vehettem egy újat.Ez már jobban sikerült, jövő hétig rajta lesz, amíg nem jön a gyorsboltba Brando Ultra Clear.
Feltettem egy progit a mass storage-re de nem lelem sehol.Merre keressem?
-
Schumacher!
tag
válasz
Gaabbaa #2102 üzenetére
Na megoldottam végre a Samsung Appstore meg nem próbáltam de a progi fent van inkább nem is taglalom hogy sikerült felpréselni
Ezt már kérdeztem itt Tőletek hogy mi a vélemény az Ebay-ről...?
Mert elég jó árak vannak itt, ezt azért mondom mert én rendeltem az mobile.brandor-ról és ott majdnem 3x annyiba került ez a hátlap..
Csak én fehéret rendeltem
-
Schumacher!
tag
-
erdoke
titán
válasz
Gaabbaa #2070 üzenetére
"Mint tudjuk az i8910 és O2 kijelzője megegyezik"
Akkor rosszul tudjátok, de legalábbis én nem így tudom.
Omnia HD: 640x360 (16:9), 24 bit (16 millió szín)
Omnia II: 800x480 (5:3), 16 bit (65 ezer szín)Tehát még az oldalarány, így a pontos méret (=felület) se stimmel (az i8910-é kisebb), a többiről nem is beszélve.
Szerk: Mikor változtatták meg a szmájlik kódjait?
-
joey04
titán
válasz
Gaabbaa #2070 üzenetére
olvastam láttam néztem elfogadom
nem értem ezt miért linkelted?
én azt mondom hogy közvetlen napsütésben van hátránya. egyébként szebb képet ad, fejlettebb technológia, jobbak a betekintési szögek is. ezeket egy percig nem tagadom. sőt bizonyos körülmények között a fogyasztása is kedvezőbb. egy percig nem vontam kétségbe ezt.egyébként lehet hogy egyezik a 2 kijelző de az omnia2 csak 65k színt tud ez is számít egy kicsit, persze nem a hd2 ellenében hanem az i8910 ellenében. ennyire nem jó az O2 kijelzője. de jobb mint a hd2 ezt nem tagdom, csak közvetlen napsütésben látni sokkal kevesebb részletet.
remélem így már érthető. nekem nagyon fontos ez mert én sokat használom közlekedés közben. bkv használó vagyok így gyalog is sokat kell mennem. és aki még hasonló helyzetben van és fontos neki azoknak értékes info ez.
-
babosmiki
addikt
válasz
Gaabbaa #2015 üzenetére
Hú ha! Hirtelen jól megszórtatok, köszi a gratulációkat!
Kezdem az elején!
-A kijelző akkora batár, hogy felejtet minden minőségbeli eltérést a kettő között!
Hozzá teszem a HD2-nek is gyönyörű képe van! Nem sok a különbség!
-A kép és a videó minőség lejátszáskor fantasztikus!
A kinagyított képek mozgatása álom, tiszta iphone érzés!
-Mint már írtam a HD2 nagyon vékony a széleinél tényleg nincs 8 mm!
Zsebben is simán lehet hordani, bár nehezebb az OmniaII -nél!
Ha a kezedben tarod, nem a készülék méretét fogod nézni,
hanem a minőséget és a hatalmas képernyőt!
-Birtokolni a HD2-őt egyértelműen felemelőbb érzés, az Omniából nekem ez hiányzott!
-Üzemidőről nem tudok nyilatkozni, sokat van a gépen, pakolom cuccal! -
Xever
csendes tag
válasz
Gaabbaa #1867 üzenetére
Megtaláltam ezt is végül, de nekem Resco-s jobban bejött. Egyrészt ott nem érnek össze a betűk, nehezebb mellényomni és kényelmesebb is, mert az ékezetes betűk nem foglalják a helyet, hanem csak egy gomb lenyomására villannak fel.
SPB Mobile Suit-hoz lehet plusz widgeteket szerzeni? Ami alapból benne van az elég kevés. Nekem nagyon bejött a Resco féle Today plugin. Mindenféle memória-állapotjelzések rajta vannak, explorer, registry editor, lomtár... van SPB-hez hasonló? Vagy ti milyen shell-t/skin-t/todayplugin-t használtok?
-
Guinness
tag
-
Orcanus
csendes tag
válasz
Gaabbaa #1651 üzenetére
Értem.
Akkor csak megzavart ez az info: a-GPS "A mobiltelefon a navigációs adatokat nem csak a műholdaktól, hanem a mobilszolgáltató szerveréről kapja meg"
Mert ugyebár ha külföldre megyek, akkor a mobilhálózat is más, meg a tarifák is ..stb...
De akkor ezek szerint ez nem probléma csak ki kell kapcsolni ezt a szolgáltatlást és simán a műholdakat befogni mint egy sima navival... -
válasz
Gaabbaa #1617 üzenetére
Ja-ja nekem ezt a fogadalmat 7-8 éve nekem is sikerült tartanom (utolsó 7110 "matrix" Nokia volt 110.000-ért), most ezt megszegtem az omnia2-vel. Pedig az 1-es csak 60 volt a Vodánál.
Más.
Leírom, mert ilyen is van.Az omnia 2 öm 1,5 hét használat után beadta a kulcsot, pontosabban a kijelzője.Most szervízben van.Egy fehér csíkkal a tetején kezdődött a tünet.Így nézett ki.Én nem adtam el az i900-at,szerencsére,most ezt használom. -
jjc
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest