- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Ezt a 3d gyorsító rendszert hol kapcsoltad be? Mert SPB-n belül nem találom.
mod: megtaláltam.
Nekem 3d gyorsítással is akad.
Ezért meg nem fogom high-ra rakni a CPU-t. Van másik bug is, ami a telefonkönyvet érinti. De ez az összes SPB Mobile Shell-t érinti, szóval én nem ezt fogom használni...már barátkozom a PointUI-val.
-
zack
nagyúr
Gyorsabbnak érzem....RAM kezelésben is jobb, mintha nem enné annyira feleslegesen.
De az új 3.5.3. SPB Mobile Shell-t felejtsétek el...nagyon bugos lett, főleg 3D nézetben akadozik."valaki ma nagyon vajszívű volt!"
Gondolom nem bizonyítható az új regisztráció. Bár ha elsőre kapott 3 napot a következő végleges lesz.
-
nasinas
tag
-
hegyesidr
tag
Amit leírtál mind igaz ! 2 GB-os csak a memória, miért ne spóroljanak jelszóval, az Igo8 is 2 GB-os kártyán van, 6.5 a WM és magyar nyelvű ! A SunnySoft van rajta. Ma vettem ilyet a T-Mobilnál , 19 900 Ft befizetéssel és 12 havi részletre, havonta 5600 Ft, 24 hó hűséggel, no ez izgat a legkevésbé, 1993 óta Westeles ill. T-Mobilos vagyok. Eddig a pár óra nyomkodás után több a jótapasztalat, mint a rossz. Bár én a Htc touch-hoz vagyok szokva, Htc Pharosom van, no annak a kezelése klasszissal jobb mint ez a widget, vagy mi a fene ! Legfeljebb rányomom az SPB 3.5-öt.
-
kbencee
aktív tag
Próbáld ki mindkettőt, aztán azt vedd, amelyik neked szimpatikusabb.
Segítségnek annyit tudok még mondani, hogy az Omnia2 nagyon kellemes társ, és az amoled kijelző nagyon durva, akkora a különbség mint a cstn és a tft között.Negatívum: az egész készülék egy ujjlenyomat-mágnes, a közvetlenül kézmosás után nyúlsz hozzá, már az is meglátszik. Szép a fényes fekete ház, de ilyen szempontból nagyon kényes.
-
kbencee
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest